Spring naar bijdragen

Dysproz

Leden
 • Aantal bijdragen

  5246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

35 Excellent

Over Dysproz

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  2011
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Sarajlija is echt een leuk spelertje inderdaad. Daar gaat komende zomer veel op geboden worden. Heb aan het begin van het seizoen al 14 miljoen afgeslagen, toen hij nog niet eens een basisplek had. Leuke corner variant ook
 2. Dysproz

  Eredivisie Topic #23

  Lammers laat zich toch weer zien vanavond. Ik had hem voor PSV 1 eigenlijk afgeschreven maar wellicht kan dat volgend seizoen toch iets worden.
 3. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Aha duidelijk. Coric en Rog zijn in ieder geval fantastische aankopen.
 4. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Uitstekende transfer hoor. En prima dat je de tactiek aanpast. Dat is juist het leuke aan deze estafette game. Iedereen speelt anders. Is dit je basis opstelling? Opvallend dat Ferri en Bamidele een basisboek hebben aangezien ze bij mij nauwelijks aan spelen toe kwamen. Mooi bedrag ontvangen voor Sego, er zijn inderdaad genoeg goede vervangers.
 5. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Baker bleek niet nodig bij mij, gewoon verkopen.
 6. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Modric heb ik meerdere malen geprobeerd toen hij transfervrij was @Bramvinos maar we konden hem nog niet bijna betalen. Daarna is hij naar Sevilla gegaan. Coric zeker halen. Vlasic ook lijkt me.
 7. Dysproz

  FM-Café

  Eerste seizoen was het een stuk spannender. Maar zit genoeg uitdaging in. Europees ben ik nog zwak en ik kan mijn spelers niet voor veel verkopen.
 8. Dysproz

  FM-Café

  Nieuwe game begonnen in Slovenië. Eindstand seizoen 2
 9. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  @Nom de Guerre @Twan1810 @Bramvinos @MrMHB Op basis van onderling resultaat niet door. 2-0 verloren en 2-1 gewonnen. Helemaal zuur aangezien we nog twee penalty's misten in de 2-1 overwinning. Maar goed, in ieder geval wel de Europa League in. Wie is de volgende?
 10. Dysproz

  Beste regens ooit!

  Als centrale verdediger wellicht wel. Als voetballende verdediger kun je hem net zo goed linksback laten. Maar ligt er aan waar je hem het beste kan gebruiken.
 11. Dysproz

  [FM2019] Telstar ~ De witte leeuwen

  Ik heb zelf eens een game met Telstar gehad in FM15 of 16 geloof ik. Leuke club! Qua tips. Het ligt een beetje aan je eigen stijl. Persoonlijk vind ik het altijd leuk om screens te zien met wat korte teksten erbij. Maar als ik jou was zou ik even kijken naar andere novelles hoe ze de updates daar verzorgen, ter inspiratie.
 12. Dysproz

  FM-Café

  Staff zoeken -> filteren op eigenschappen.
 13. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  @Bramvinos @Nom de Guerre Ganz is voorbij gestreefd door Sego. En we hebben een stuk of 5 jonge spitsen die veel beter dan Ganz zijn of gaan worden, dus die zet ik liever op de bank. Over HG in Europa. Ik moest er wel twee spelers uit laten, maar die gebruik ik toch niet. Misschien wel handig om daar volgend seizoen wat meer aandacht aan te besteden ja, maar er komt genoeg talent door bij ons. @MrMHB Dit is de nieuwe keeper En deze jongen komt er in de winter bij Nog even wat screens van de belangrijkste transfers Traoré is door mijn voorganger al gehaald, en heeft een basisplaats bij mij. Viviani zal in de toekomst wel basisspeler worden, heeft veel talent. Ik rouleer hem vaak. Konaté, groot talent van Leipzig. Stond op de transferlijst. Stojanovic is gewoon een betere rechtsback dan die we hadden En ons nieuwe Colombiaanse toptalent. Ik geef hem al veel minuten en train hem om tot aanvallende middenvelder aangezien we in de spitspositie voorlopig wel goed zitten.
 14. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  Zal morgen wat screens plaatsen. Ik had een Braziliaanse regen gekocht als keeper, die pas in de winter komt. Dus toen er op Sluga geboden werd kon ik hem wel laten gaan en tot de winter met Semper doen. Maar toen kon ik op de laatste transferdag Semper ineens voor 4 miljoen verkopen. Nou dat is een heel groot bedrag voor hem. Als ik geen vervanger kon halen had ik het niet gedaan maar Werner was een koopje. Zelf vind ik een kleinere selectie fijn zodat er niet te veel spelers ontevreden raken. Maar er zijn er nog genoeg uitgeleend en in het tweede elftal.
 15. Dysproz

  De Grote MU Estafettegame

  *Meleg Maar dat is hem ja
×