Jump to content

Dysproz

Leden
 • Content Count

  6,860
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Dysproz last won the day on May 21

Dysproz had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

About Dysproz

Personal Information

 • Woonplaats
  Malmö
 • Favoriete CM/FM
  FM13
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

692 profile views
 1. Dysproz

  Nederlands Elftal

  Dat interview van Cillessen Wat een clown is dat.
 2. Interessante tactiek. Wil zelf ook eens met een libero spelen, alleen zal ik nooit strikerless spelen. Kan hier echter wel wat aanknopingspunten vinden die ik kan gebruiken in het maken van een libero tactiek.
 3. Dysproz

  Nederlands Elftal

  Het is ook wel moeilijk om het EK niet te halen met deze selectie. Koeman blijft gewoon een uitermate zwakke coach. Gewoon de Roon tegen een ploeg als Noord Ierland opstellen haha.
 4. Heb je wel een goede spits aan denk ik :p
 5. Dysproz

  FM-Café

  Haha ja dat bedoelde ik ook
 6. Dysproz

  FM-Café

  Jammer dat het records topic nog niet open is
 7. Had hem belooft te verhuren. Uiteindelijk niet gedaan omdat er blessures ontstonden en deze kerel gewoon driekwart seizoen bij mij in de basis heeft gespeeld. Dient ie nu een transferverzoek in
 8. Dysproz

  FM-Café

  Volgens mij is het gewoon hetzelfde spel. Dus als je de cd gebruikt installeert hij het spel via steam en speel je de beta.
 9. Dysproz

  PSV Eindhoven

  Boscagli heeft het anders gewoon prima gedaan. Dat Sadilek op linksback speelt begrijpt ook niemand. Natuurlijk is Boscagli ook geen Angeliño. Maar daar haal je ook niet zomaar een waardiger vervanger voor.
 10. Dysproz

  PSV Eindhoven

  Nou dan lees je niet goed. Bijna al mijn posts de laatste tijd zijn enorm kritisch. Sterker nog, ik beticht het bestuur er juist van om alles met de mantel der liefde te dekken. Dus hoe je erbij komt dat ik dat doe, geen idee Het enige waar ik niet in mee ga is het wegzetten van alle aankopen als middelmaat. Dat is nogal makkelijk als het even niet loopt, terwijl er veel andere factoren kunnen zijn waardoor ze niet presteren. Bijvoorbeeld de vorm van een team, een gebrek aan vertrouwen of een zwakke tactiek Ik heb genoeg van Bruma gezien om te zeggen dat hij een waardevolle speler voor PSV kan zijn. Maar als jij dat niet vindt, prima. Daar worden we tocj niet over eens. Er zijn er ook 3 linksbacks gehaald waarvan er al 1 heeft laten zien beter te zijn dan Sadilek. Schwaab is meer dan prima als back up. Het is van Bommel die daarin foute keuzes maakt. Maar ook op het aankoopbeleid heb ik dingen aan te merken. Ik heb al eerder aangeven dat er een middenvelder gehaald moest worden en dat ik Doan overbodig vindt.
 11. Dysproz

  PSV Eindhoven

  Totaal wanbeleid. Oke Elsjorro. Met jou kun je ook geen serieuze discussie voeren he. Zou kunnen maar over Magallan waren er al veel negatieve geluiden bij zijn komst toch? Zeg ook niet dat het altijd iets wil zeggen als een speler al lang gevolgd wordt. Maar Bruma werd echt intensief gevolgd en PSV heeft al vaker pogingen gedaan om hem te halen. Dan ga ik er toch van uit dat ze erg overtuigd zijn van zijn kwaliteiten. Bruma gaat gewoon net als de rest van het elftal mee in de sportieve malaise.
 12. probeer je schermresolutie eens aan te passen
 13. @nasje92 dat zijn ook gewoon geen goede specs om FM te spelen. FM20 is voor mij ook wat trager. Misschien dat het na de beta sneller gaat.
 14. @josholtland ik heb dezelfde processor als de onderste link en kan prima FM20 spelen. Maar je moet er niet veel van verwachten. Het wordt al te traag als ik meer dan 5 landen laadt. De bovenste link heeft een betere processor. Heb verder geen idee in hoeverre een gebruikte laptop afdoet aan de prestaties.
×
×
 • Create New...