Jump to content

Leroy

Leden
 • Posts

  10,533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Leroy last won the day on March 23 2020

Leroy had the most liked content!

Reputation

183 Excellent

About Leroy

 • Birthday 08/04/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Zwolle
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Engelsman
 • Huidige novelle
  /
 • Mijn novellen
  /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leroy

  Age of Empires II

  Ik denk dat ik het moeilijk kan uitleggen zonder dat je het gespeeld hebt. In AoE2 kun je in principe met een sloot knights en wat archers een stuk muur omver krijgen zodat je ruimte hebt om door te stoten. In AoE4 is dat schier onmogelijk. Helemaal wanneer de verdedigende partij archers op zijn muren heeft zijn je units dood voordat je significante schade hebt aangericht. In het nieuwe deel heb je echt siege equipment nodig om ook maar een kans te maken door muren te breken of de archers van de muur te krijgen. In deel 4 zijn muren in alle ages sterk, zolang je je verdedigende units maar goed positioneert.
 2. Leroy

  Age of Empires II

  Ben ik het niet mee eens. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik vind het echt fijn spelen. Muren zijn nu (in tegenstelling tot deel 2) echt de moeite waard om te bouwen en voelen als een waardige methode van verdedigen. Gooi op je muren een paar boogschutters en je vijand komt niet zomaar meer je muren binnen. Daarnaast hebben ze dit weekend al duidelijk een aantal kritische noten van de community aangepakt (de te ingezoomde camera bijv) Ik vind het oprecht een goede opvolger van AoE2 (over deel 3 praten we niet).
 3. Leroy

  Age of Empires II

  Als je fan bent van Age of Empires 2 dan is Age of Empires 4 zeker interessant. Ik vond de gameplay (ondanks dat sommige dingen nog niet helemaal lekker werkten) erg lijken op Age 2 met toffe toevoegingen. In oktober komt ie uit volgens mij!
 4. Leroy

  Age of Empires II

  Mensen hier die de ontwikkeling van Age 4 volgen? Ik heb toegang tot de gesloten beta. Mag er niets over zeggen maar kan wel zeggen als je age 2 fan bent dat dit zeker een interessante game kan worden.
 5. Leroy

  FIFA topic

  Dit is van EA gewoon een zakelijke beslissing. Hoeveel mensen zullen een PC bezitten die nu next-gen graphics en engines kunnen draaien? Die kans is kleiner dan dat mensen nu capable PC's hebben voor old/current gen. Je stelt de next-gen overgang naar PC een jaar uit en geeft mensen die graag ook next-gen willen ervaren de tijd om te upgraden. Volgend jaar is de groep mensen die next-gen kan draaien op PC gegroeid en tadaa, je merkt er weinig van in de omzet uit de game. Want hoe je het ook wend of keert, de markt voor current gen is groter dan next gen. Die mensen maak je lekker met de mogelijkheden van next gen en hopelijk kun je in een vijf jaren plan je game van de old gen af halen. En succes met eFootball trouwens. Ik heb jaren trouw PES gespeeld, maar dit jaar ga ik voor het eerst over naar FIFA denk ik sinds FIFA 12. Konami gaat een totaal andere kant op met die game en niet een kant die ik als ML speler en modder wil zien. Alhoewel ik het wel begrijp vanuit hun om de omzetten te vergroten.
 6. Leroy

  AFC Ajax

  Wel grotendeels. Je maakt miljoenen verlies. Indirect gevolg is dan dat de verkoopwaarde van spelers omhoog moet om quitte te kunnen draaien.
 7. Leroy

  AFC Ajax

  Omdat of we het nu willen zien of niet Ajax een jonge ploeg blijft die hier en daar de daar bijhorende fouten ook nog maakt. En Blind wordt opbouwend niet persé een betere voetballer tegen Excelsior, hij komt door de lagere handelingssnelheid alleen wat vaker weg met zijn getreuzel aan de bal. Dan zou ik ook tegen een Eredivisieclub uit de lagere regionen de meeste tijd kiezen voor een defensief meer zekere speler, ook om die speler juist zijn minuten te laten maken en dus een zekerder duo daar te creëren die op elkaar ingespeeld raken. Maar dat is mijn mening/visie uiteraard en ik heb hierin absoluut niet de waarheid in pacht ofzo. @JanVertonghen' vult het mooi aan verder. Wöber heeft naar mijn inziens die minuten gewoon verdient en ook nodig om zichzelf te etaleren naast een natuurlijk wereldklasse verdediger in wording. Ik persoonlijk zou eerder kiezen voor een roulatie tussen Blind en Schöne in de verdedigende rol op het middenveld en de manier waarop je die speler gebruikt aanpassen op de basisspeler. Of zelfs Blind zoveel mogelijk als verdedigende middenvelder z'n uren laten maken en Schöne zijn minuten geven op de plaats van een vd Beek of de Jong. Schöne kan tegen de Eredivisieploegen -nog- prima uit de voeten, maar Europees wordt ie te vaak verrast en is ie te traag tegenwoordig om een basisplaats te verantwoorden vind ik.
 8. Leroy

  AFC Ajax

  Ik snap wat je zegt, maar toch hou ik altijd m'n adem in als Blind moet opbouwen. Die man gooit hem 80% van de keren breed, 10% van de tijd heeft ie de visie om de lopende man voor hem te zien en de overige tien schopt ie met goed geluk de bal ergens binnen de lijnen. En dat is op een goeie dag naar mijn inziens. Z'n ervaring op hoger niveau maakt het een en ander goed maar ik vind hem eigenlijk op z'n sterkst zonder bal. Wöber bouwt meer defensieve zekerheid in op de laatste linie vind ik. Blind zou prima de rol van verdedigend middenvelder kunnen pakken van Schöne, zolang hij de bal maar zo snel mogelijk inlevert bij een de Jong/vd Beek/Ziyech als hij z'n ruimtes heeft afgedekt en kan intercepten.
 9. Leroy

  In concert!

  Helemaal vergeten hier nog iets over te zeggen. Concert was goed! Klinken als een klok live. Onze licht tech deed voor die avond invalklus bij hun op het licht. Natijd dus ook nog even backstage wat gedronken met ze. Sympathieke gasten, enige wat ik oprecht jammer vond is dat ze op driekwart van het concert al redelijk bezopen en stoned waren. Concert opzich leed er niet onder, maar ze werden redelijk roekeloos tegenover elkaar, leek af en toe meer een soort springkussen in een kinderspeelparadijs.
 10. Leroy

  In concert!

  Volgende week naar Hedon met de vrouw des huizes om Will & the People eens te checken. Ben heel benieuwd
 11. Vannacht en vooral natuurlijk vanochtend met open mond zitten kijken naar wat er allemaal gebeurde. Tate gunde ik het na twee rondes al omdat Holm gewoon niet haar bereik vond en geen ritme had alle rondes. Tja en Conor.. Eerlijk. Ik ben en blijf een fan van Conor. Maar Conor kwam hier tegenover een jongen te staan met een groter bereik, langer dan hem en met een kin van beton. Daar heeft ie al een heeeele tijd niet tegenover gestaan en dat was te merken. Na de tweede spinning heel werd ie een beetje paniekerig en dat zag je terug in zijn vechten. Eerste keer in lange tijd dat een gevecht niet gaat zoals hij in zijn hoofd heeft en dat heeft hem genekt in deze. Diaz bleef koel en pakte zijn momentum goed. Ik gun het Diaz niet, puur omdat ik het echt een domme kracht vind. Zit geen inhoud in. Conor is witty, een charmeur maar tegelijkertijd ook een vent als ie verliest. Conor komt terug, maar ik denk dat dit gevecht in deze gewichtsklasse één klasse te hoog is voor hem.
 12. Poh die Cloverfield trailer.. (h) Ben heel benieuwd naar die film The Revenant ben ik ook godsgruwelijk nieuwsgierig naar. Ga met m'n schoonvader naar de bios voor die film.
 13. Wist niet eens meer dat hier een topic voor was hier :cab: Vond het over het geheel gezien een redelijk tegenvallende avond. Prelims waren meh, early prelims helemaal. Niet de beste matchups. Romero is een tank inderdaad, maar die gaat het niet redden als top contender, of hij moet wat spiermassa gaan inleveren. Cardio is niet toereikend genoeg en dat werd in mijn ogen wel duidelijk. Als Jacare die kostbare fout niet had gemaakt dan had Souza op z'n best Romero gesloopt op de grond. Maar zo'n halve minuut vuist happen kom je niet te boven in 10 minuten en dat was ook te zien. Weidman Rockhold vond ik schokkend to say the least. Chris leek na ronde 2 de moed in de schoenen gezakt te zijn. Ben eerlijk gezegd meer fan van Weidman door hoe hij zich presenteert als persoon, maar Rockhold liet hier toch wel even zien hoe dodelijk goed hij is op alle drie de fronten. En die kicks van hem.. allemachtig. Die hakt een boom om binnen twintig trappen :cab: Tja en Aldo vs Conor. Ik kan niet meer om die Conor heen, wat een baas. Zijn straight left is bizar. Hij liet tegen Mendes al zien dat zijn techniek op sommige vlakken bijna revolutionair is maar hier laat ie dat binnen 13 seconden even zien. Sneu voor Aldo, maar Conor laat hier voor de laatste keer zien dat ie meer kan dan alleen lullen. Ben wel benieuwd trouwens of hier nog meer mensen aan MMA doen? Ik heb zes jaar vechtsport gedaan, begonnen met judo toen Krav Maga/boksen/MMA en ben nu sinds een maand of twee weer begonnen met MMA. Merk wel dat mijn grond fase echt weer op bijna begin niveau zit na drie jaar niks doen. Zit eraan te denken om meer dan drie trainingen per week te gaan doen, lekker om weer in vorm te komen alleen al qua cardio.
 14. Mvdv - MarkNEC23 JanVertonghen' - tieskuh1985 .Nick - Nickvp_ Janis. - Hellemans05 Gabi.e - GabiGabi Platina32 - Platina32 RanDMC - RanDMC90 Baddoo - Baddotelli Sjoerd H. - Beavbusi Rensationeel. - Rensationeel Chris.tiaan - Ibracadabraa_ JorisvdMeer - Joris-11 Crouch- NulviernulEHV Michaelinho* - MichaelinhoNL MrImperial - Lerrox Bully - Bully_013 Gert - killergertie lennard95 - Lennard95kwn Joery - Joeryx Woeter - woeter007 Steven013 - StevendK95* Richarð. - Motdattan MarcFR - MarcFR12 Alessandro - Cpt_OverObvious FC-Breda - dennislod sirkeith - Eyemazing Dansmeister - Dansy1989 Remko - Remko_B Mitch - MitchWbr Juca - Goatinho Prototype - System_Failure87 Jebus4life - Jebuz4life LosMerengues - FredFlintstone90 Montass - Montejio Jorkoo004 - Jorkoo005 (ja, een 5, geen 4) biertjeeeee - Dark_Bever neva - Droeftoeter90 The Saint - sjufke Leroy - Leroyterbraak
 15. PS4 opgehaald net. GTA V, UFC, Evolve en Last of Us erbij gehaald.
×
×
 • Create New...