Jump to content

Leroy

Leden
 • Content Count

  10,481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Leroy last won the day on March 23

Leroy had the most liked content!

Community Reputation

137 Excellent

About Leroy

 • Rank
  Wilco the GOAT
 • Birthday 08/04/1993

Personal Information

 • Biografie
  www.cfxsquad.com
 • Woonplaats
  Zwolle
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Engelsman
 • Huidige novelle
  /
 • Mijn novellen
  /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leroy

  FM-Café

  Begon in de beta werkeloos. Ging bij Bayer 04 aan de slag. Van een teleurstellende 15e plaats naar een 7e plaats, net buiten Europees voetbal. Merk wel dat ik ze moeilijk aan het voetballen krijg en ze super wisselvallig presteren. 3-1 Winnen bij Dortmund, vervolgen met veel moeite 2-1 verliezen bij Union Berlin. Gebeurde de laatste seizoenshelft net iets te vaak. Heb ook extreem weinig steun bij de spelers vanaf het moment dat ik aangesteld werd. Hoop dat seizoen 2 een iets soepeler verloopt krijgt. Niet enorm onder de indruk ook van het spelersmateriaal op een aantal talenten na.
 2. Leroy

  FIFA20

  Afgelopen week preview versie gespeeld kort. Wat een kut spel zeg. FIFA is zo intens arcade geworden dat het bijna triest is soms. Ik ben sinds vorig jaar compleet overgestapt naar PES omdat dat veel meer op voetbal lijkt. Krijg FIFA dit jaar wel weer van EA en denk dat ik het even ga spelen om Volta eens goed te bekijken, maar dat is het dan ook wel.
 3. Omdat of we het nu willen zien of niet Ajax een jonge ploeg blijft die hier en daar de daar bijhorende fouten ook nog maakt. En Blind wordt opbouwend niet persé een betere voetballer tegen Excelsior, hij komt door de lagere handelingssnelheid alleen wat vaker weg met zijn getreuzel aan de bal. Dan zou ik ook tegen een Eredivisieclub uit de lagere regionen de meeste tijd kiezen voor een defensief meer zekere speler, ook om die speler juist zijn minuten te laten maken en dus een zekerder duo daar te creëren die op elkaar ingespeeld raken. Maar dat is mijn mening/visie uiteraard en ik heb hierin absoluut niet de waarheid in pacht ofzo. @JanVertonghen' vult het mooi aan verder. Wöber heeft naar mijn inziens die minuten gewoon verdient en ook nodig om zichzelf te etaleren naast een natuurlijk wereldklasse verdediger in wording. Ik persoonlijk zou eerder kiezen voor een roulatie tussen Blind en Schöne in de verdedigende rol op het middenveld en de manier waarop je die speler gebruikt aanpassen op de basisspeler. Of zelfs Blind zoveel mogelijk als verdedigende middenvelder z'n uren laten maken en Schöne zijn minuten geven op de plaats van een vd Beek of de Jong. Schöne kan tegen de Eredivisieploegen -nog- prima uit de voeten, maar Europees wordt ie te vaak verrast en is ie te traag tegenwoordig om een basisplaats te verantwoorden vind ik.
 4. Ik snap wat je zegt, maar toch hou ik altijd m'n adem in als Blind moet opbouwen. Die man gooit hem 80% van de keren breed, 10% van de tijd heeft ie de visie om de lopende man voor hem te zien en de overige tien schopt ie met goed geluk de bal ergens binnen de lijnen. En dat is op een goeie dag naar mijn inziens. Z'n ervaring op hoger niveau maakt het een en ander goed maar ik vind hem eigenlijk op z'n sterkst zonder bal. Wöber bouwt meer defensieve zekerheid in op de laatste linie vind ik. Blind zou prima de rol van verdedigend middenvelder kunnen pakken van Schöne, zolang hij de bal maar zo snel mogelijk inlevert bij een de Jong/vd Beek/Ziyech als hij z'n ruimtes heeft afgedekt en kan intercepten.
 5. Leroy

  FM-Café

  Ja het is ook meer dat ik zo gewend ben aan de grotere Europese competities en de krochten van Engeland dat ik merk dat ik te weinig geduld heb om voor mij totaal onbekende landen en competities uit te pluizen. Ik vind het persoonlijk veel toffer om tactisch alles super specifiek te ontwikkelen in de grotere competities met de kleinere teams en zo power moves te maken en kleinere teams groot te maken wereldwijd. Interessant die strikerless tactiek! Ik kan me inderdaad herinneren dat strikerless echt jouw ding is. Ga het zeker eens uit proberen en zal de voortgang aan je doorgeven. 😉 Merk in deze save dat ik vooral moeite heb met de nul houden, ongeacht welke PI ik de spelers meegeef en hoe ik mijn line of engagement zet. Veel dekfouten van de laatste linie in de omschakeling en zo veel onnodige tegentreffers geïncasseerd. In de vorige edities was de nul houden juist één van mijn sterkere punten. Wel tof om nu weer uitdaging te hebben in het uitzoeken van de veranderingen in de match engine. Daarnaast heb ik te maken met Dolberg en Huntelaar die beide hopeloos uit vorm zijn. Sierhuis is zelfs nu eerste keus geworden de komende wedstrijden om maar eens te kijken of vers bloed helpt bij ons scorend vermogen. Tot nu toe komen de goals veelal van Tadic en Neres.
 6. Leroy

  FM-Café

  Zou ik dus echt nooit op komen om in zo'n land te gaan managen, wel super tof! Ik heb in de vorige editie één keer in FM17 in de VS rondgelopen. Snapte er geen kut van met al die rare regels daar en ben bij de eerste beste baankans in Duitsland naar HSV gegaan toen. Hoe gaat het tactische aspect in deze editie jou af? Ben vooral benieuwd met welke tactieken je de CL met Ajax hebt gewonnen in de beta. Nu weet ik dat er qua matchengine wel weer het een en ander veranderd is (vooral pressing) ten opzichte van de full release maar in FM 17 heb ik met Ajax ook drie keer redelijk moeiteloos de CL weten te pakken achter elkaar, maar in deze save gaat het me een stuk minder soepel af tot nog toe.
 7. Leroy

  FM-Café

  Voor het eerst sinds jaren weer moeite met het uitvogelen van de tactieken. FM 17 had ik binnen een week of twee na de volledige release de matchengine en de cpu wel door en won ik ook veel competities moeiteloos zolang mijn team maar intact bleef. Nu struggle ik met mijn traditionele first save met Ajax toch best wel. Lullig uit de Champions League geknikkerd op een uitdoelpunt tegen Sporting Lissabon en een paar onnodige verliespartijen in de competitie tegen teams als Vitesse. Merk vooral dat de backs echt anders functioneren in deze editie en middle press of high block niet meer zo gemakkelijk werkt als voorheen.
 8. Leroy

  FM-Café

  Bij god geen idee, daarom vroeg ik het hehe. Maar hebben het nu voor elkaar, is alleen super laggy.
 9. Leroy

  FM-Café

  Iemand enig idee of via Hamachi een network game spelen nog een optie is in 19? Krijg het niet voor elkaar
 10. Leroy

  In concert!

  Helemaal vergeten hier nog iets over te zeggen. Concert was goed! Klinken als een klok live. Onze licht tech deed voor die avond invalklus bij hun op het licht. Natijd dus ook nog even backstage wat gedronken met ze. Sympathieke gasten, enige wat ik oprecht jammer vond is dat ze op driekwart van het concert al redelijk bezopen en stoned waren. Concert opzich leed er niet onder, maar ze werden redelijk roekeloos tegenover elkaar, leek af en toe meer een soort springkussen in een kinderspeelparadijs.
 11. Leroy

  In concert!

  Volgende week naar Hedon met de vrouw des huizes om Will & the People eens te checken. Ben heel benieuwd
 12. Game bevalt super! Spelen hem regelmatig hier op kantoor met zijn allen
 13. Ik ben de hoofdrolspeler ;c
 14. Leroy

  UFC 2

  Ik haal 'm sowieso. Beelden die ik gezien heb bevallen me uitermate, en 1 heb ik ook wel gespeeld. Vond 1 wel erg karig. En twee is ook nog verre van wat het moet zijn, maar vermaak me altijd goed met zulke games dus why notttt
 15. Wij ook haha. Mja, we moeten ons vooral op de Nederlandse markt concentreren nu. We kunnen niet concurreren met de budgetten van bijvoorbeeld Devin Supertramp of Corridor Digital ofzo
×
×
 • Create New...