Jump to content

RicoV1989

Leden
 • Content Count

  845
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RicoV1989

 • Rank
  Coach
 • Birthday 10/10/1989

Personal Information

 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Opleiding/Werk
  Boekhouder
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Nationalist
 1. Iets met het salaris kunnen doen lijkt me ook wel wat. Ik weet nog niet precies hoe en wat (zoiets als vroeger in FIFA Manager dat je ook een vrouw en priveleven enzo hebt lijkt me helemaal niks), maar momenteel onderhandel ik voor mijn eigen contract altijd naar het laagst mogelijke salaris zodat de club nuttige dingen met dat geld kan doen. Dat is ook niet bepaald realistisch. Ook roep ik al een paar jaar dat het mij erg leuk lijkt als spelers géén positie meekrijgen, maar dat jij op basis van de kwaliteiten van de spelers zelf bepaalt waar op het veld ze het beste uit de voeten kunnen. Als voorbeeld, als je nu in de laatste 10 minuten een sterke verdediger die goed kan koppen als targetman in de spits zet om een achterstand goed te maken, bakt die er meestal helemaal niks van omdat hij geen spits is. Wellicht dat geen posities iets te ver gaat, maar de "straf" die je nu krijgt als je een speler niet op zijn natuurlijke positie laat spelen (terwijl hij dat met zijn kwaliteiten misschien best goed zou kunnen) vind ik in ieder geval te groot. Verder veel van de zaken die al genoemd zijn inderdaad. Met name het feit dat spelers vaak voor een veel lagere transfersom/salaris naar een AI-club verhuizen dan dat er aan jou gevraagd wordt,v vind ik al jarenlang erg vervelend.
 2. RicoV1989

  FM-Café

  Ik zit met Feyenoord nog in seizoen 1, maar intussen hebben onder andere Kökcü, Ten Hove, El Bouchatoui, Wehrmann, Knoester en Geertruida al geklaagd over een gebrek aan speeltijd.... In vorige FM's nog nooit gehad dat gastjes die tussen de 16 en 18 zijn en exact 0 seconden profvoetbal in de benen überhaupt klagen over gebrek aan speeltijd, laat staan zo'n hele berg.. Ben ik de enige die daar last van heeft?
 3. Kleine frustratie: voor het eerst ooit ben ik hard op weg naar een ongeslagen seizoen in de competitie. Met Feyenoord na 27 wedstrijden nog altijd niet verloren (in seizoen 1 nota bene). Prima zou je zeggen, maar het frustrerende is dat Ajax los van zijn 2 nederlagen nauwelijks gelijk speelt, waardoor ik gewoon 2e sta met 2 punten achterstand. :moop:
 4. Ik lees geruchten over Van Persie. Ik volg de Turkse competitie niet, dus ik heb geen flauw idee hoe hij het doet/hoe goed hij nog is. Zou hij wellicht als vervanger van Berghuis gezien kunnen worden? Volgens mij hebben we daar geen optie op, dus die zal sowieso terugkeren naar Watford en Jorgensen gaat er natuurlijk niet uitgespeeld worden.
 5. Erg leuke wedstrijd zeg. Ik als Feyenoorder kon aan de AED, maar voor de neutrale fan was het een heerlijke pot om naar te kijken dacht ik zo. Erg slecht gestart, maar die tweede helft was natuurlijk prima. En dan een heerlijke verrassing op Woudestein natuurlijk : Ik verwacht (uiteraard zou je bijna zeggen...) alleen nog problemen bij Ajax en Zwolle eigenlijk. Bij Vitesse hebben we het nooit heel lastig (ja, dit jaar in de beker zonder Vilhena en El Ahmadi) en ondanks dat er nog een week tussen zit verwacht ik dat Vitesse zich vooral op die bekerfinale zal concentreren.
 6. Ah ja, dat was me niet helemaal duidelijk dat hij daar geen voorkennis over had. Zit ook wel wat in natuurlijk! Aan de andere kant hadden ze vorig jaar bij die opdracht dat ze die rots moesten beklimmen naar die kist een sleuteltje klaar gelegd voor Klaas zodat hij ongezien geld uit die kist kon halen. Dat vind ik eigenlijk nog een stuk flauwer/oneerlijker van de makers dan Thomas de mogelijkheid geven om met de puzzel te oefenen.
 7. Vond het een leuk seizoen! Thomas prima Mol, alleen al om het feit dat hij bij veel opdrachten steeds maar weer de sleutelpositie kreeg van de rest. Alleen wel een smet dat hij de verdubbelaar niet won, dat is nou juist een opdracht die de Mol MOET winnen zou je zeggen. En als Mol zal je voorkennis hebben (hij houdt bijvoorbeeld heel bewust een bepaalde envelop achter tijdens die Trail), dus dan zou je zeggen dat Thomas thuis heeft kunnen oefenen met die puzzels. Ik zat eigenlijk de hele tijd op Jochem, maar die faalde zo hard bij die verdubbelaar (niet eens aan de puzzel toekomen) dat ik toen dacht "hij zal wel gewoon oprecht een kluns zijn en niet de Mol".
 8. Prima wedstrijdje gisteren, alleen de tegengoals waren wel heel treurig gedaan allebei. Maar goed, lang geleden dat we in een positie zaten dat we ons alleen maar om zulke futiliteiten hoeven op te winden! Dit is overigens die column van Driessen:
 9. Zou kunnen, nog geen last van gehad iig :P
 10. http://lingen.nu/ttd/nederland.scn Om NewGRF's in een scenario te krijgen moet je de console openen (tijdens een game 2x snel op ~ drukken), dan "set_developer 1" typen. Vervolgens kan je naar de scenario editor gaan, je scenario laden en je eigen NewGRF's toevoegen.
 11. Ik heb alleen ervaring met FIRS. Die is lekker uitgebreid, dus die heb ik nog niet bepaald onder de knie. Misschien binnenkort ook maar even ECS uitproberen. Alleen ben ik nét begonnen met een nieuwe game. Scenario waarin Nederland is nagemaakt (tot op het kleinste dorpje aan toe), Dutch trainset, Dutch station set, Industrial station set voor de industrieën en FIRS. Dat wordt een lange game denk ik!
 12. Mensen die meer uitdaging zoeken in OpenTTD raad ik ten zeerste aan om FIRS te downloaden. Geniale NewGRF is dat!
 13. RicoV1989

  Metal!

  Luister bijna nooit metal, maar Static-X is toch wel 1 van m'n favo bands :o
 14. Dat is niet te hopen. Laatste seizoen dat ie bij Milan zat was toch 04/05? EDIT: je hebt het zeker over de typfout die ik gemaakt heb :p
 15. Ik heb er niet veel: Feyenoord 01/02 thuis Feyenoord 04/05 thuis Feyenoord 06/07 thuis AC Milan 04/05 thuis met Sjevchenko RBC 05/06 thuis
×
×
 • Create New...