Jump to content

Jordy

Leden
 • Content Count

  22,361
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,110 Excellent

About Jordy

 • Rank
  Erelid
 • Birthday 05/15/1990

Personal Information

 • Biografie
  -
 • Woonplaats
  New York
 • Managerstijl
  Nationalist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jordy

  FIFA 19

  Ik heb hier gister toch ook maar FIFA19 gekocht, was 27 USD dus kon hem niet laten liggen. Ben benieuwd!
 2. Jordy

  FIFA 19

  Dat merkte ik ook altijd wel hoor, zeker in WL. Zodra je winning streak teneinde was wist je dat het na de eerste nederlaag heel lastig ging worden om het tij snel te keren. Het zat in dat soort wedstrijden ook constant niet mee, terwijl je wel veruit de betere was toch standaard het schip in.. Bij mij zat het keerpunt vaak bij 12 a 13 overwinningen, vaak genoeg had dat ik met 13-0 begon en uiteindelijk toch standaard met 25-29 overwinningen eindigde. Verder ben ik overigens wel blij dat ik nu - door geen FIFA te hebben - ook niet meer in de verleiding kom WL te spelen. Een weekendje volle bak is echt een opoffering van je gehele weekend..
 3. Jordy

  FIFA 19

  Dit is het eerste jaar sinds 1998 dat ik nog geen nieuwe FIFA heb, ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet erg mis. Als ik de berichten hierboven lees, lijkt het erop dat FIFA19 niet echt een verbetering is tov FIFA 18?
 4. Ik kan vanavond wel even. Anders na het weekend. Jij?
 5. 1: fm-helden - erikcruff92 2: Magikarp - MatthewFR23 3: Rick. 4: Kokkie - Dennis_Ajax 5: JanVertonghen' - tieskuh1985 6: Jordy - JordyEHV
 6. Ik ook gespeeld dit weekend. Stond op een gegeven moment 28 - 7, toen verloor ik er vier op een rij waardoor ik Elite niet meer dreigde te halen. De laatste wedstrijd gelukkig wel met 2-0 over de streep getrokken. 29-11 geƫindigd dus. :)
 7. Mijn team momenteel :D Probeer nog te sparen voor POTY Alli + POTY Kante om het compleet te maken.
 8. Als je nog 3x weet te winnen ben je automatisch gekwalificeerd voor volgende WL. Ik zelf 26-14 geƫindigd, matige wedstrijden op het eind helaas.
 9. Vitesse is ook altijd zo'n treurige nietszeggende club in dit soort wedstrijden. Meen me te herinneren dat ze ook al een aantal keer de laatste wedstrijd van het seizoen de laatste wedstrijd in Arnhem tegen PSV speelden, waarbij ze zich ook zo eenvoudig lieten overrompelen. Zou dat echt niet op prijs stellen als supporter van die club, je wil dan toch juist eens iets laten zien?
 10. Dit is wel het eerste jaar dat ik rond deze tijd van het jaar nog FUT speel, heb dus nooit eerder echt de TOTS crash meegemaakt. Lesje geleerd, maar nu is het imo te laat om nog wat te gaan verkopen. Ga de resterende SBC's doen en hopen op wat leuks in de pakjes. Heb overigens nog 1,2M in coins dus nog redelijk wat budget om teams te versterken. Hoop nog een untradable TOTKS Chiellini te packen.
 11. Ook zoiets waarschijnlijk. Alleen op SIF Neymar al 700k. ;c
 12. Ik ook veel, maar heb spelers die ik niet wil verkopen dus ik moet die prijs eigenlijk maar gewoon negeren. Het enige zure is dat ik dit weekend WEER coins verlies op Casemiro en Thiago, mocht ik ze willen upgraden. Twijfel nog om dit te gaan doen..
 13. 14-4. Alle vier de nederlagen zijn met mijn BPL team geweest, eens kijken of dit zo doorgaat.
 14. 9-2 nu, maar echt verschrikkelijke gameplay. Een paar weken terug speelde het echt lekker maar nu is/lijkt het zo enorm vertraagd te zijn. Elke aanname moet in 2/3 keer omdat het spel zo hapert.. Denk ook niet dat ik de 40 vol ga maken.
×
×
 • Create New...