Jump to content

Thoppie

Leden
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Thoppie

 • Rank
  Coach
 • Birthday 11/09/1990

Personal Information

 • Woonplaats
  Baltimore
 • Interesses
  Sport
 • Opleiding/Werk
  WO Werktuigbouwkunde
 • Favoriete CM/FM
  2011
 • Favoriete Club
  Barcelona
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Met welke db speel je? Bij mij wordt die Oss dus echt by far niet zo goed.
 2. Thoppie

  Xbox 360

  Ik heb bij mijn ouders thuis een Xbox staan, maar aangezien ik die deel met mijn broertje mag ik die niet mee nemen naar mijn kamer. Ik overweeg nu om toch maar een nieuwe aan te schaffen, af en toe wil ik gewoon eens een potje Fifa spelen. Heeft een van jullie een advies waar ik 'm moet kopen? Natuurlijk zo goedkoop mogelijk, maar wel nieuw. Of komt er een package met de nieuwe Fifa daarbij? Dan koop ik die namelijk gewoon.
 3. Thoppie

  Formule 1

  Ik ben bij Monaco, seizoen 1, in mijn Lotus. Rijd op een laag niveau, omdat ik er geen zak aan vind om in de achterhoede te vechten en volgend jaar gewoon naar een beter team wil, kan ik het niveau ook hoger zetten. Uiteindelijk als 6de gekwalificeerd, omdat het regende en ik liep te klooien heb ik maar één redelijk rondje neergezet. Nu is het racedag en de regen valt met bakken uit de hemel. Ik krijg het maar niet voor elkaar om met voorvleugel het eerste rondje door te komen. Meestal houd ik 'm zelf wel op de baan, maar de eerste bocht is natuurlijk wringen, en meestal zet één van de eerste twee auto's zijn wagen wel dwars in bocht 3. Om schijtziek van te worden. Hierna Canada, daar kijk ik wel naar uit.
 4. Jawel, maar als je er eenmaal in zit, ben je niet meer te stoppen. Jetpack pakken, naar binnen sjezen, in die tank springen en 'm dan in je garage bij het vliegveld pleuren en saven. Niet gecheat, wel 0 sterren en een tank in je garage.
 5. Tank jatten bij die legerbasis, dan is het een eitje.
 6. Ik zit net boven de 90 %, maar ben nu mijn motivatie kwijt. Ik moet die gangtags en de oysters nog, de bmx challenge in Los Santos en de Mount Chilliad challenge. Dan nog de koeriersmissie in Los Santos en de taxi- en pimpingmissies. Geen van alle vind ik echt leuk.
 7. Zo, je hebt de database wel aardig opgepoetst in je voordeel zo. Ik vind het rooster niet te groot trouwens. Als je een goed team wil hebben in de kasseienklassiekers, de ardennen én de giro en de rest van het seizoen ook nog goed wil presteren, heb je al 25 man nodig. Vind Andy ook een beetje zonde om eerlijk te zijn. Ik vind het zelf altijd leuk om de coming mans te kopen. Heb nu EBH gehaald en niet Cavendish, terwijl die ook beschikbaar was. Verder is er weinig van te zeggen, vooral veel Rabobank uit seizoen 1 ;-). Een 7 vanwege Poels, Hoogerland en Terpstra dan, maar niet meer, omdat het met de editor gedaan is ;-)
 8. Thoppie

  Formule 1

  Je moet daar ook zo ongelooflijk strak sturen. Ik kom al heel vaak niet lekker door die hairpin, en dan is die bochtencombo rechts-rechts daarna al lastig omdat je niet met de goede lijn begint.
 9. Ik ben nu bezig met 100% halen. Nog best lastig, er zitten best wel een aantal tricky onderdelen bij.
 10. Ok, jij hebt dat achteraf ingevoerd. Wist niet eens dat dat kon. Ik heb gewoon die app op mijn telefoon staan. Dan is het "start activity", "stop activity" en "upload". Lekker makkelijk.
 11. Op de seconde 2 uur. Knap! Ik baal dat ik in het polderland woon, vind niks zo leuk als heuvels op punchen!
 12. Haha nee. Ik was per ongeluk al ingelogd. Ik zet er wel een screentje neer.
 13. Ik heb gisteren mijn eerste rondje van het jaar gemaakt. Met mijn pa anderhalf uur a 28,5 gemiddeld over de dijken geraasd. Nauwelijks hoogteverschil, maar de wind maakte het toch pittig. Laten we het erop houden dat ik blij was dat ik niet alleen was. Het bewijs:
 14. Hij schiet de laatste twee sowieso pas na de eerste tunnel dood. Dus je moet echt hard die eerste tunnel uitkomen, naar boven toe en dan vlak langs het spoor blijven karren.
×
×
 • Create New...