Jump to content

Nom de Guerre

FMU Podcast
 • Posts

  12,447
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by Nom de Guerre

 1. Zoiets ja. Ik heb nog een paar keer easy ones achter de hand haha.
 2. Oh, dat zeker, maar ze kregen af en toe veel tijd en ruimte, waardoor een mindere aanname niet werd afgestraft. Dat de keeper van MVV een mindere dag had hielp ook mee. Verder eens hoor, Emmen speelde prima, maar MVV hielp ze ook nog in het zadel.
 3. Nom de Guerre

  FM Café

  Als je graag van je geld af wil, kun je het ook doneren aan Strikerless.com Schijnt best een aardige gozer te zijn. In alle andere gevallen, zwart. Speel op zwart.
 4. Nom de Guerre

  FM Café

  Ik ga een gokje wagen. Is het toevallig een vrij snelle jongen, @Rossi?
 5. Het blijft een lekker grillige competitie zo En WTF, MVV... Echt beschamend...
 6. Veel Europese (sub)toppers kopen jonge talenten niet om ze gelijk in de basis te zetten, maar om ze geleidelijk aan te brengen, al dan niet middels een verhuurtraject.
 7. Lijkt me lastig, ook qua eten. Krijg je er dan siliconen voor terug? Rustig opbouwen na een blessure vind ik altijd lastig, omdat je weet dat je meer kunt/kon en dan ga ik altijd forceren, met als gevolg nog meer kleine blessures. Succes!
 8. Nah, ze hebben die Women's League al aangekondigd.
 9. Er is gewoon nog niks, ook niet via die bronnen
 10. Dat ligt vooral aan je bronnen.
 11. Nom de Guerre

  FM Café

  Kutpot... Kansen zat, maar de bal wilde er maar één keer in. Normaal gesproken krijg je dan met één schot tegen ook nog een lullige goal om je oren.
 12. Van die dikke flipperkastgoals, waar vijf man tegelijk een sliding op de bal maken en de bal tegen elkaar rossen
 13. Dat komt volgens mij vooral omdat Koeman zowel Frenkie and Busquets opstelt. Je hebt geen twee spelers nodig die ver inzakken om de opbouw vorm te geven, waardoor Frenkie verder naar voren toe komt te spelen. Dan kom je inderdaad wat vaker in de positie om beslissend te zijn. De vraag is alleen of je op die manier optimaal gebruik maakt van zijn kwaliteiten als voetballer. Geen probleem trouwens. Dat iemand een andere mening heeft dan yours truly, betekent niet dat het geen hout snijdt wat hij zegt. Dan zou het erg knullig zijn om dat niet te benoemen.
 14. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  #hautain Jammer dat het eerst Cambuur is en dan pas Fortuna. Aan de andere kant, misschien hebben we dan Sambou er weer bij. Een snelle en fysiek sterke aanvaller, die vooral lekker opportunistisch is, die doen het vaak goed tegen Ajax.
 15. Je hebt helemaal gelijk, Karel. Een #10 is uiteraard niet de enige middenvelder die goals kan scoren of assists moet leveren. Daarentegen zijn er ook middenvelders die dusdanig gepositioneerd staan dat ze eigenlijk amper in de buurt van de zestien van de tegenstander komen, die vooral vormgeven aan de opbouw naar de zestien toe. In die laatste categorie kun je De Jong scharen. Die speelt vaak verder van de zestien af, waardoor zijn bijdrage in dat opzicht laag uitvalt. Als er in het voetbal zoiets zou zijn als een voorassist (zoals bij ijshockey), dan zou Frenkie een stuk hoger scoren. Of wanneer je de packing waarde van zijn dribbels en passes zou berekenen.
 16. Marktwaarde is natuurlijk wat de gek er voor geeft. Is er überhaupt een speler 85 miljoen waard? Of 100?
 17. Vooralsnog helemaal niks qua nieuwe features, zelfs geen nieuwe snackwagen
 18. Frenkie's Law vind ik beduidend leuker.
 19. Don't hate; educate. Als ik mijn ideeën niet kan verwoorden of uitleggen, dan kan ik niet verwachten dat een ander ze begrijpt, laat staan overneemt.
 20. De Jong had in zijn tijd bij Ajax toch ook amper goals en assists? Zijn waarde voor de teams waarin hij speelt kun je niet afmeten aan doelpunten en assists. Je gaat een Kanté of Busquets toch ook niet matig noemen omdat ze weinig scoren of voorbereiden? Waarbij ik moet aantekenen dat ik de vergelijking met Kanté niet maakte op basis van speltype, maar op basis van vergelijkbare cijfers qua doelpunten en assists.
 21. Jullie mogen hem na dit seizoen kopen. Een verbeterde uitvoering van Diemers, met meer tempo en een betere werkethiek.
 22. Ik help zelfs mee met consumeren, verdriet verwerk je het beste samen.
 23. Ik denk dat je de druk van de buitenwacht onderschat, Karel. Niet alleen van de eigen fans, maar ook van outsiders. Messi was niet zomaar een sterspeler, maar een icoon. Geen idee hoe Fati mentaal is, ik hoop voor hem dat het geen nieuwe Bojan wordt.
 24. Nou, het was een aparte deadline day. Eigenlijk was ik bang dat mannen als Flemming, Cox en Tekie zouden vertrekken en dan zouden we de lul zijn. Deze sleutelspelers zijn gelukkig gebleven. De club heeft wel Rota transfervrij laten gaan. Jammer, hij heeft zich bij Fortuna ontwikkeld tot international, om hem dan gratis te laten gaan voelt zuur. Schijnbaar drukte zijn salaris te zwaar op de begroting, terwijl er met Tirpan en Pinto wel twee nieuwe backs zijn gehaald. Verder hebben we met Lonwijk een extra verdediger gehuurd van Wolves. Voormalig PSV-talentje. We gaan het zien, in beginsel toch als stand-in voor Janssen en Angha. Er was sprake van een huurdeal voor Liverpools Sheyi Oyo, maar die kwam uiteraard niet van de grond. Voorin is Kastrati verhuurd aan een Sloveense tweedeklasser, dus ik ben bang dat die ook is gewogen en te licht bevonden. Verlinden zou verhuurd worden, maar kon geen club vinden. Binnenkort krijgen we ook te horen of Sambou een werkvergunning krijgt, anders zal hij ook vertrekken.
×
×
 • Create New...