Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  10,625
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Nom de Guerre

 1. Nou, ik zou nooit teveel ineens aanpassen, anders weet je dadelijk niet meer welke aanpassingen welk effect teweeg brengen in het spel.
 2. Alright. Twee spelmakers, zit daar een idee achter? Daarnaast, die BVM zal bij momenten gigantisch uit positie getrokken worden, omdat hij fel druk gaat zetten. Wil je dat ook? Want die VSM zal verdedigend niet zo gek veel werk opknappen. Je centrale middenveld lijkt me, met name in de omschakeling, kwetsbaar.
 3. Ik vond en vind het een rare beslissing van de scheids. Niet die rode kaart, wel het niet geven van een gele kaart. Diemers begint daadwerkelijk mee te verdedigen, dan is hij echt te goed voor onze ploeg. Het zal wel een middenmoter of subtopper in de Eredivisie worden komend jaar.
 4. Kutwedstrijd gisteren. Zwakke eerste helft, iets betere tweede helft en het geluk dat RKC aanvallend ook redelijk onmachtig is. Domme rode kaart van Maatsen trouwens, waarbij ik het raar vond dat Sambou geen kaart kreeg voor het geprovoceer daar. Als speler moet je de bal laten liggen als het spel stilligt en niet er rondjes mee gaan lopen om tijd te rekken. De reactie van Maatsen blijft dom, maar opnieuw, raar dat Sambou geen kaart krijgt.
 5. Ik zal eens gaan kijken.
 6. Als je me een Engels screenshotje kunt aanleveren van die spelersrollen, zeker Ik ken de Nederlandse benamingen eigenlijk niet
 7. Prima resultaten hoor, van Alianza kun je gewoon verliezen.
 8. Ja, maar dan nog... Gratis gehaald... Belgisch international, bijna in de bloei van zijn loopbaan en dan gratis binnenhalen. Na een half jaartje kijken we wel of hij wil bijtekenen zonder clausule.
 9. 3-3, wedstrijd gestaakt wegens een vechtpartij Wazige shit. Er was niks aan de hand en ineens vlam in de pan en een man of zes met de koppen tegen elkaar en duwen. Ik heb het van een afstandje bekeken en ik ben in de dugout gaan zitten. Dat soort ongein bemoei ik me niet mee.
 10. Dit was echt een "smuit-de-muis-door-de-kamer"-momentje hoor Niet gedaan, wel de neiging gehad.
 11. Structureel beter dan de bookies denken
 12. Seizoen drie ofzo, ik heb er wel wat aan gesleuteld, maar de basis is gelijk.
 13. Lekker bezig @Daniell en succes @Mordurette
 14. Nom de Guerre

  Feyenoord

  Dat is dan inderdaad niet best, maar dat zegt dus niks over het wegsturen van een winger, die vervolgens een doelpoging voorbereidt. Statistieken zeggen niet alles. Ik heb Kökcu een aantal keren live mogen aanschouwen en ik vond hem een van de weinige spelers van Feyenoord die creatieve oplossingen vond op het veld. Niet altijd even effectief, maar wel iemand die verrassende dingen deed.
 15. Nom de Guerre

  Feyenoord

  Een key pass is dan een pass die tot een doelpoging leidt? Of is het een pass die de linies doorbreekt? Of kan het ook een pre-assist-achtige pass zijn?
 16. Nom de Guerre

  Feyenoord

  Is dat niet een beetje de Ziyech discussie in het klein? Hij verliest de bal vaker, maar hij creëert wel als één van de weinigen mogelijkheden voor anderen.
 17. Nom de Guerre

  FM-Café

  Echt handig ja, zo kon je goedkoop aan talent komen.
×
×
 • Create New...