Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  9,906
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Nom de Guerre last won the day on June 10

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

112 Excellent

About Nom de Guerre

 • Rank
  #wearethecommunity

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk dat ik mijn punt niet goed verwoord heb. Ik denk dat het misschien wat ver gaat om Tierney een blinde draver te noemen, maar het is voor mijn gevoel wel een soortgelijke speler.
 2. Vind het ook geen speler die wat toevoegt aan Arsenal, inderdaad gehypet mede door zijn trainer om meer geld eruit te trekken. Op zich een prima strategie hoor, maar zijn nationaliteit jaagt de prijs gewoon belachelijk hoog op. Hetzelfde geldt trouwens voor Maguire, als ik lees wat Leicester daar voor wil vangen... Mwah, het gaat me wat ver om Tierney als een blinde draver te omschrijven, maar het is wel een speler die het vooral moet hebben van zijn snelheid en diepgang met en zonder bal. In de Schotse competitie geeft hij wel eens een leuke pass of voorzet, maar daar speelt hij veel meer op de helft van de tegenpartij en krijgt hij meer tijd en ruimte om zich aanvallend te onderscheiden.
 3. Tierney is toch helemaal niet zo denderend? Die jongen krijgt vooral veel aandacht omdat hij als Schot dus onder de Britse homegrown regels valt en daardoor interessant is voor veel clubs. Daarmee zeg ik overigens niet dat Tierney een slechte speler is, maar het is toch ook geen echte topper en dat is toch wel het niveau waar Arsenal naar toe wil; de top. Met name in de Europese wedstrijden, tegen ploegen die daadwerkelijk kunnen voetballen, heeft die jongen het gewoon lastig gehad.
 4. Nom de Guerre

  FM-Café

  We zijn de Aziatische kampioenschappen best lekker begonnen.
 5. Nom de Guerre

  FM-Café

  Dat gaat niet meer als je een spel eenmaal gestart bent, tenzij het de standaardleagues van FM zijn. Custom XML competitie files kun je na het starten van een spel niet meer toevoegen.
 6. Nom de Guerre

  FM-Café

  Dat wel, maar er zijn te weinig spelers om te selecteren, omdat de competitie niet speelbaar is. Dat betekent dat er echt een hoop crap bij zit. Het verbeteren van het niveau is onmogelijk, omdat de competitie en clubs niet te beïnvloeden zijn.
 7. Nom de Guerre

  FM-Café

  Mijn verblijf bij de Iraanse nationale ploeg blijft waarschijnlijk beperkt tot minder dan een jaar, de Asia Cup staat al snel gepland en daarna wil ik weg, een WK winnen zit er met Iran niet in.
 8. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  Wishful thinking dan maar.
 9. Zou je die wonderkid eens willen screenshotten?
 10. Nom de Guerre

  FM-Café

  Antonio Marin en Dani Olmo, dan kun je komende vijf á tien jaar vooruit.
 11. Welk jaar zit je inmiddels, Chris?
 12. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  Voor Perr zou ik het leuk vinden als hij een kans kreeg, maar een huurperiode bij ons zie ik nog veel meer zitten.
 13. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  Cheers. Ik hoop nog steeds op een scenario waarbij Schuurs een jaartje aan ons wordt verhuurd
 14. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  Hoe speelde Schuurs? Bestaat er een mogelijkheid dat hij echt speeltijd gaat krijgen bij het eerste of zou hij verhuurd worden?
 15. Grêmio. Mooie shirts, mooie club.
×
×
 • Create New...