Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  9,743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Nom de Guerre last won the day on April 10

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Nom de Guerre

 • Rank
  #wearethecommunity

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Whoops, dat moet 2-1 gewonnen zijn Het wordt tijd voor vakantie.
 2. Zaterdag 2-1 gewonnen. Als rechtsbuiten de eerste helft wat verloren rondgelopen, amper een bal gekregen. Als centrumspits ging het een stuk beter, geen doelpunten dit keer maar wel een assist en een vrije trap meegekregen waaruit werd gescoord.
 3. Precies Ik ken Yordi nog van vroegâh, dus vaste luisteraar
 4. Die zit toch in Oostenrijk?
 5. Nom de Guerre

  AFC Ajax

  Moet Ajax niet naar De Graafschap binnenkort?
 6. IES RAZIESME. Is het omdat ik deels Iers ben?
 7. Always look on the bright side of life, om Monty maar eens aan te halen. Wij hebben ons jarenlang geamuseerd met het idee dat je bij Fortuna altijd veel doelpunten zag (meestal werden die door de bezoekers gescoord) of dat je in Sittard unieke acties zag (meestal knullig of lomp). Leuke anekdote, ik heb ooit Badr Kotbani een kopduel zien verliezen, van zichzelf... Raakt de bal verkeerd, op zijn eigen knie, via z'n gezicht zo over de zijlijn. Dan kun je tieren en schelden, of je geeft die man samen met de andere 50 man in dat vak een staande ovatie. Zoiets zie je maar één keer in je leven.
 8. Laat het los, Pien. Je doet jezelf geen plezier met die negatieve houding. Dat heb ik als gepokt en gemazeld Fortuna supporter in de loop der jaren geleerd, het werkt ook redelijk goed buiten het voetbal om. Don't invest time and energy in negative shit.
 9. Maar wel andere mensen de maat nemen... Oh, hoe bitterzoet is de ironie van de situatie... Generaliseren is niet lief en je zou het andersom ook niet kunnen waarderen. Sodeju, het wordt alleen maar erger naarmate ik verder lees. D'n Pien gaat in full-blown meltdown modus en d'n anders probeert te downplayen c.q. bagatelliseren door te insinueren dat hij Van Bommel en andere Limbo's niet Duitsers noemde (iets dat op zich niet eens zo vervelend is, die Germanen hebben hun zaakjes redelijk op orde hier in de regio).
 10. Dat is wel zuur. Ik volg fortuna verder niet. Vond het wel een vrij lompe actie... Ik zal de laatste zijn die dat gaat betwisten. Onnodige overtreding. Waarschijnlijk kost die rode kaart ons twee punten.
 11. Ach zelfs met 10 man hadden ze kunnen (misschien wel moeten) winnen Aye, maar wat vervelender is, we missen Rodriguez voor de komende vier wedstrijden en hij is een belangrijke speler voor ons. Een sterkhouder op het middenveld en in geval van nood een degelijke verdediger.
 12. Benieuwd voor hoeveel wedstrijden Rodriguez wordt geschorst Een beetje je eigen ploeg duperen met zo'n domme actie...
 13. Mooie traditieclub ook. Hopelijk spelen ze snel weer Eredivisie.
 14. 3-2 verloren gisteren. Noodgedwongen als rechtshalf moeten spelen, maar toch beide doelpuntjes meegepikt. Een actie waarbij ik van rechts naar binnen kwam en de keeper verraste in de korte hoek en een rebound uit een corner. De conditie begint ook weer langzaamaan op peil te komen.
×
×
 • Create New...