Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  11,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Nom de Guerre last won the day on April 22

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

557 Excellent

1 Follower

About Nom de Guerre

 • Rank
  #wearethecommunity

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Na wat vertraging ben ik begonnen met deze game. Mijn dochtertje wordt waarschijnlijk komende week geboren, dus ik ga even tempo maken, zodat ik de save voor haar geboorte door kan geven. Om te beginnen heb ik de speeltijd van de selectie in kaart gebracht. Zo kun je zien wie er te weinig gespeeld heeft om een bepaalde status te rechtvaardigen. Zoals jullie kunnen zien, hebben we een hele jonge ploeg. De veteranen Tolói en Sigurdsson gaan met pensioen, terwijl Pedro Sá transfervrij richting Arouca vertrekt. Anzai, Dala, Jorge Perreira en Estrela zijn spelers die gezien hun leeftijd meer zouden moeten brengen. De spelers die links aan de onderkant staan, zijn jonge(re) talenten. Zij hebben een excuus. Daarnaast hebben we een fiks aantal huurlingen onder contract staan. Kouakou zal terug gaan naar PSG, terwijl Waldo, Arezo en Luiz Philipe al zijn vastgelegd. Rui Rei, Alcyone en Fuentes lijken geen aanspraak te maken op een permanente transfer. José Augusto kunnen we voor ongeveer een miljoen vastleggen. Dat lijkt me, gezien de hoeveelheid speeltijd van die jongen, geen verkeerd idee. @Regis @Nom de Guerre @Fantasy @Mordurette @Jespresso @Fantasy @komodo25 @Vis @van der Water @FMNOOB @Nummerke10 @RubenS2 @Titan @Bingbangboem @Glenn08
 2. @Fantasy zou je de download kunnen vernieuwen?
 3. @Regis @Nom de Guerre @Fantasy @Mordurette @Jespresso Mannen, wie pakt over?
 4. Een derde plek in ons debuutseizoen is toch alleszins een verdienstelijke prestatie.
 5. Als Robben enigszins fit is en blijft, dan hebben ze er een topspeler bij. Ik ben wel benieuwd of Buijs een speler als Robben ook echt een vrije rol durft te geven Als Robben achter de back van de tegenpartij aan moet, dan heb je ineens een stuk minder aan hem.
 6. Komen onze Braziliaanse huurlingen nog aan spelen toe? Prima start trouwens.
 7. Zeker, aangezien hij non-EU is en komend jaar meer geld zou krijgen. Daarnaast ben ik niet heel erg gecharmeerd van Ciss.
 8. Amadou Ciss gaat waarschijnlijk naar Amiens.
 9. "En als je nou niet springt... Heb je kans dat de tribune niet inzakt en we volgende wedstrijd gewoon kunnen zitten."
 10. Ik geloof er zelf niet zo in. Fortuna gaat geen subtopper worden.
 11. https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/932760/-heel-betrouwbare-ilicali-kan-fortuna-richting-top-vijf-van-nederland-krijgen-.html Lijkt me erg sterk, maar goed, we zullen het vanzelf wel zien.
 12. Tof, zo'n vreemdelingenlegioen Echt vanaf de grond een team bouwen blijft cool.
×
×
 • Create New...