Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  10,681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Nom de Guerre last won the day on January 3

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

372 Excellent

1 Follower

About Nom de Guerre

 • Rank
  #wearethecommunity

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jammer Kevin, maar wel goed gedaan, kerel.
 2. Die nuance ontbrak in je eerdere opmerkingen
 3. Oh het was ook geen verwijt, Komodo. Meer een algemene beschouwing en ook deels nog een stukje voortzetting van mijn discussietje met @Hwb
 4. Voor mijn gevoel kun je GoT niet vergelijken met LoTR. Het zijn allebei series gebaseerd op fantasyboeken, maar dan houdt het wel zo'n beetje op. Qua tempo, verhaal, stijl en thematiek enorme verschillen. Baantjer en de Millenniumreeks van Stieg Larsson behoren tot de misdaadromans en hebben een aantal genrespecifieke overeenkomsten, maar verder zijn het totaal verschillende reeksen.
 5. Waarop ik dan zou reageren dat de overeenkomsten platitudes zijn, specifiek aan het genre. Als je naar het verhaal kijkt qua opbouw, structuur en tempo, dan zitten er echt behoorlijke verschillen in, los van de inhoud.
 6. Dat zijn platitudes voor het genre. Dan kun je net zo goed zeggen dat Lord of the Rings lijkt op GoT, want middeleeuws, fantasy en groots opgezet.
 7. Als je in dat soort platitudes gaat denken, ja, dan kom je op dit soort ongein uit. GoT: diverse verhaallijnen en veel hoofdpersonen, die ook nog eens regelmatig sneuvelen, waarna er een nieuw personage wordt geïntroduceerd. Witcher: twee á drie hoofdpersonen (afhankelijk van het feit of je Ciri als een hoofdpersonage ziet of de motivatie waarom Geralt en Yennefer doen wat ze doen) GoT: nadruk op de politieke machinaties om de macht te krijgen in Westeros Witcher: de anti-held(en) die probeert (proberen) om zijn (hun) beschermeling uit de problemen te houden en meer op zichzelf staande avonturen beleeft (beleven), met het verhaal rondom Ciri als overkoepelend geheel om alles met elkaar te verbinden.
 8. Je moet het ook vooral niet vergelijken met GoT. Ik weet ook niet wie dat verzonnen heeft, die recensent heeft de boeken of games nooit onder ogen gehad.
 9. Jammer, Kev, maar such is life. Reken het jezelf niet aan, gap. Qua keepers zou ik inderdaad voor Devecchi gaan.
 10. Sorry gap De huidige keeper is niet slecht, maar het is ook geen geweldenaar en we kunnen hem verkopen aan diverse zandbak-clubs. Misschien gaan we wel voor een buitenlandse keeper?
 11. De club gaat naar de kloten en dan ga je het nog wat erger maken door de club een boete bezorgen, ik vind dat vooral jammer en oliedom.
×
×
 • Create New...