Spring naar bijdragen

Nom de Guerre

Leden
 • Aantal bijdragen

  9669
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

71 Excellent

Over Nom de Guerre

 • Rang
  #wearethecommunity

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nom de Guerre

  Wie is de mol? 2019

  Ik zit vanaf het begin aan Sarah te denken, haar domme blondjes act vind ik niet zo geloofwaardig.
 2. Nom de Guerre

  FM-Café

  Wage restrictions zijn een bitch. Daar moet je echt heel erg voorzichtig mee zijn. Je kunt haast onbeperkt kopen, maar dan kun je spelers dus niet inschrijven voor de competitie.
 3. Nom de Guerre

  FM-Café

  Het was leuk, maar we gaan eens verder kijken.
 4. Nom de Guerre

  AFC Ajax #53

  Misschien verrast de ploeg iedereen en leggen ze gewoon een prima pot op de mat. Daar hoop ik eigenlijk op. Wellicht een beetje tegen beter weten in, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Ajax het Europees prima doet, terwijl het in de competitie armoe troef is.
 5. Nom de Guerre

  Tactieken

  Vergelijk het met Ziyech (Advanced Playmaker) achter de spits opstellen of een speler als Van de Beek. Een AP zal het spel meer naar zich toe trekken.
 6. Nom de Guerre

  Tactieken

  Een SS zakt ook in om daarna de diepgang te zoeken. Sowieso, als de spits al diep staat, dan ligt er wel ruimte voor de SS. Spits naar de eerste paal en de verdedigers meetrekken, SS duikt in de vrijgekomen ruimte.
 7. Nom de Guerre

  Tactieken

  Wat ik zelf een geile variant vind, is Advanced Playmakers op de vleugels en dan een Shadow Striker achter de spits. Meer conventioneel is de Inside Forwards op de vleugels en dan een Advanced Playmaker of Enganche achter de spits.
 8. Nom de Guerre

  Tactieken

  Alles gaat me wat ver, maar je kunt vrij veel laten werken. Persoonlijk zou ik achter de spits voor een Advanced Playmaker gaan als je iemand wil hebben die het spel verdeelt, terwijl je voor een Shadow Striker gaat als je diepgang zoekt. Trequartista's en Enganches spelen meer tussen de linies en zijn ook defensief kwetsbaarder.
 9. Nom de Guerre

  Tactieken

  Die afstandsschoten kunnen ook te maken hebben met je speelstijl? Speel je soms op Aanvallend? Dat betekent dat spelers snel(ler) naar een offensieve voortzetting zoeken en als ze die niet vinden, dan gaan ze gewoon op doel schieten.
 10. Nom de Guerre

  Tactieken

  Ik neem aan dat dit een poacher is in het Engels, dus ik ga daar even op verder. Wat de poacher doet is eigenlijk een beetje voorin rondhangen en balletjes afwachten. De echte klassieke aanvallers dus, die voorin loert op z'n kansjes, vaak op het randje van buitenspel. Vroegâh, toen spitsen als Inzaghi niets anders dan dit deden, stonden die gasten zelden tot nooit alleen voorin. Er was altijd steun aanwezig in de vorm van een tweede spits, of een echte nummer 10 of naar binnen knijpende vleugelspitsen. In FM moet je die balans ook zien te vinden. Je kunt zo'n gast als eenzame spits gebruiken, maar dan moet je niet verwachten dat hij ook als kapstok voor je aanvalsspel kan dienen en je zult hem in stelling moeten brengen.
 11. Nom de Guerre

  FM-Café

  Check.
 12. Nom de Guerre

  FM-Café

  Even testen. Misschien ligt aan de screencapture software. Ik ben met nieuw spul bezig. test.mp4
 13. Nom de Guerre

  FM-Café

  Leip. Uploaded content lijkt raar te doen. Deze eens proberen dan... video_2019210133847.mp4
 14. Nom de Guerre

  FM-Café

  Niks zo lekker als een zondagsschot dat erin vliegt haha. video_2019210133847.mp4
 15. Nom de Guerre

  FM-Café

  Je bedoelt zoiets? https://www.passion4fm.com/football-manager-2018-newgens-dates-annual-youth-intake/
×