Jump to content

Nom de Guerre

FMU Podcast
 • Content Count

  12,008
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Nom de Guerre last won the day on April 2

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

1,235 Excellent

1 Follower

About Nom de Guerre

 • Rank
  strikerless.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anders laat je Pavlidis gewoon lopen, joh. Dat begint al bij Essers, slappe piemel. Ga dat duel fatsoenlijk aan. Angha en Janssen zagen er ook niet heel lekker uit daar.
 2. NEC, NAC, Roda, De Graafschap, het is me eender, het zijn wel allemaal clubs die echt leven en een vaste, fanatieke supportersschare hebben. Almere blijft plastic aanvoelen. Overigens ook prima als Emmen of Willem II d'r in blijft.
 3. Fijn toch? Dan zie ik liever een club terugkeren waar ook daadwerkelijk publiek zit, in plaats van mensen die Almere een beetje als tweede club supporteren.
 4. Dat kan de beste overkomen, no harm done. Verder gaat het best lekker zo.
 5. Zealand Gestolen zeges tellen ook, toch?
 6. Kan op zich wel, die Regista schuift door, maar dat doet de AP ook wel, waardoor de onderlinge afstand groot genoeg blijft. Je speelt met een tweemansmiddenveld, toch? Wat wil je dat die Mez doet? Welke rol moet hij gaan vervullen? Welke taken moet hij verrichten? Ik vraag nu niet naar welke taken een Mezzala verricht, maar wat moet die speler doen in jouw ideaalbeeld?
 7. Ik denk dat Sjaak nog ergens in coma ligt na de zeperd van De Graafschap gisteren
 8. Had je verwacht dat VVV ging aanvallen? Tegen de landskampioen? In Amsterdam? Na die zeperd in Venlo? Having said that, wat meer vechtlust zou ze sieren in Venlo.
 9. ADO virtueel het bokje nu, na die penalty voor Emmen.
 10. Een nieuwe geldschieter er bij. Ik ben benieuwd wat dat gaat opleveren.
 11. Gezien hun looppatronen hoeft dat geen issue te zijn, omdat de DLP statisch is en de AP vooral zwerft.
 12. DM en AM kan, mits je dan niet voor een roaming playmaker en een statische AM (zoals de Enganche) kiest. Ik denk dat het beter is wanneer de spelmakers niet in elkaars vaarwater komen, omdat het voor de rest van de ploeg verwarrend is. Als die spelers dicht op elkaar staan, moeten ze de bal dan inleveren bij de ene of bij de andere spelmaker? Als er ruimte ligt tussen die spelers, is dat geen probleem. Ik kies zelf voor een Libero en een AP in AMC, die staan ver genoeg uit elkaar om geen problemen te veroorzaken voor elkaar. Kijkend naar je voorstel, het kan. Een DLP(D) bijvoorbeel
 13. Gefeliciteerd, mannen! Tot volgend seizoen.
×
×
 • Create New...