Jump to content

Nom de Guerre

Leden
 • Content Count

  10,284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Nom de Guerre last won the day on September 11

Nom de Guerre had the most liked content!

Community Reputation

223 Excellent

About Nom de Guerre

 • Rank
  #wearethecommunity

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Even kunnen bijlessen. Een prima start, lijkt me zo. Jammer van Hlozek, maar dat zat er op zich aan te komen. Jorquera, wauw... Die jongen heeft dan maar een half jaartje voor ons gespeeld, echt voor ons gespeeld bedoel ik dan. Toch een mooie winst en fuck keepers, daar zijn er zat van Dani Olmo, geile aankoop natuurlijk, maar gaat die niet in het vaarwater komen van Frydek of die Argentijn? Of gaat hij meer op links spelen? Kokir is klasse, maar Stursa is natuurlijk maar een rotatiespeler. Ik zie trouwens dat we van de IWB's zijn afgestapt. Jammer man, die gasten waren master qua ratings en prestaties. Verder zou ik zeggen, carry on!
 2. Nom de Guerre

  Tactieken

  Met die opzet heb je niet eens een AMC opstaan. Dat levert echt te weinig diepgang.
 3. Overigens, wereldklasse prestaties. Met een Tsjechische club gewoon de halve finales van de CL halen. Komend jaar weer doorpakken.
 4. Hanousek houden is vanuit het idee van HG wel nodig.
 5. Ik zit op Schiphol te wachten, dus de komende drie weken ben ik niet beschikbaar als speler.
 6. Nom de Guerre

  FM-Café

  Die baby's krijgen pas een face als ze echt structureel het eerste halen.
 7. Nom de Guerre

  FM-Café

  Régis is geblesseerd, dus de jongere garde krijgt een kans. Allebei prima spelers, maar geen echte afmakers. Ik overweeg nog om een linksbuiten om te trainen naar Shadow Striker. Cocada scoort namelijk makkelijk. Acht uit twee is trouwens lichtelijk overdreven, aangezien hij vooral tegen Serie C en nog lager heeft gespeeld. Eventueel wil ik ons nieuwste jonge supertalent ook kansen gaan geven. Ademir is er klaar voor!
 8. Ik heb het idee dat we Joveljic missen daar... Die knaap is zo dodelijk voor het doel...
 9. In deze fase zijn er natuurlijk geen zwakke tegenstanders meer, maar dit wordt wel een fikse kluif zo... Lekker bezig, kerel!
 10. Een paar mooie deals Pitu is een mooie oplossing zo, die kwam er eigenlijk niet echt aan te pas dit jaar. Stursa en Kokir doen het gewoon beter. We hebben een mooie ploeg staan zo. Qua resultaten gaat het ook briljant. Echt super dat we Barcelona uitschakelen en dat zonder Joveljic Lekker bezig!
 11. Ja, Laura's nieuwe facepacks zijn echt briljant
 12. We gaan weer beginnen aan de verlengde oefencampagne ook wel bekend als de State Championships. Benieuwd of er dit jaar een ploeg is die ons puntjes kan afsnoepen...
 13. Ja, m'n XML was aan het spacen... Dit is trouwens de vervanger van Bilinha.
 14. Dit zijn de vervangers van Sala... Allebei eigen jeugd.
×
×
 • Create New...