Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Snipes

Leden
 • Posts

  8,463
 • Joined

 • Last visited

About Snipes

 • Birthday November 15

Personal Information

 • Woonplaats
  Zwolle
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Snipes's Achievements

1

Reputation

 1. He toppers! Ik heb een vraagje. Ik woog halverwege mei nog bijna 116 kg (15,8 om precies te zijn) en sinds vandaag zit ik op 99,4 kg. Ik ben 1.88 lang en ik fitness al sinds begin april. Ik zou richting de 92 á 93 kg willen. Ik volg daarnaast een dieet dat ik zo'n beetje zelf samen heb gesteld en dat ziet er als volgt uit: Ochtend: Magere drinkyoghurt met twee gekookte eieren Middag: Bak kwark met ongezouten noten en een siroop zonder calorieën. Meestal drink ik hier van dat helder citroen water bij van de jumbo. Zit misschien 2kcal in en ik vind het lekkerder dan water. Avond: Quinoa/zilvervliesrijst met kip (rond de 100 a 150 gram, gebakken in kokosolie) en broccoli. Dat doe ik in de wok en voeg ik sambal en woksaus aan toe. Daar zitten weinig tot geen calorieën in en nog belangrijker, bijna geen onverzadigde vetten. Daar drink ik weer dat citroenwater bij of normaal water. Maar wat ik eigenlijk wil vragen.. Ik fitness bij basic-fit en doe daar de normale reguliere oefeningen. Op 4 augustus begint het nieuwe voetbalseizoen weer en ik zou dan ook graag drie keer per week, één uur lang, aan mijn kracht/explosiviteit gaan werken. Echt specifiek voor de voetbal. Aangezien hier al heel wat guru's zitten, hoop ik dat jullie mij kunnen helpen met het samenstellen van zo'n schema. Alvast bedankt in ieder geval. En ik heb bij de body&fitshop No-explode no.3 gehaald. Met smaak watermeloen. Is mij altijd goed bevallen en ik merk gewoon dat ik er harder door kan trainen.
 2. Snipes

  PEC Zwolle

  Ben benieuwd waar PEC nog mee op de proppen komt qua spelers. Drost en met name Saymak zullen wel vertrekken.
 3. Snipes

  Willem II

  Lezen is ook een vak hé heren. Een miljoen voor Dijks.
 4. Snipes

  PEC Zwolle

  Helemaal niet zo'n slechte zaak dat Lukoki weggaat. Als Zwolle daadwerkelijk een bedrag met zes nullen krijgt, dan doen ze hele goed zaken.
 5. Snipes

  Willem II

  Daar heb ik het niet over. Zivkovic heeft op eredivisie niveau niks laten zien. Talent heeft hij wel, maar is nou niet echt bepaald positief in het nieuws gekomen het afgelopen seizoen.
 6. Snipes

  Willem II

  Wat je zegt over De Sa zal wel kloppen. Al is hij ook een hele poos geblesseerd geweest, toch? Ligeon heeft het prima gedaan bij NAC. En dan noem je Zivkovic wel een lekkere aanwinst? Zegt ook weer genoeg over hoe jij tegen het spelletje aan kijkt.
 7. Snipes

  Praatprogramma's

  Dat illustreert ook meteen het waardeloze seizoen van City tot dusver..
 8. Snipes

  Praatprogramma's

  Daar heeft Jam Lammers wel een punt toch? Kunt nou absoluut niet zeggen dat die lui aan tafel ook maar ergens verstand van hebben. Noch van voetbal en al helemaal niet van autosport.
 9. Snipes

  FC Twente

  Martina is ook een verschrikking om te zien. Twente moet echt een pas op de plaats maken volgend seizoen. Moeten noodgedwongen spelers gaan verkopen en van die defensie (incl. keepers) word je niet vrolijk. Dat is pure armoede man. Het middenveld en de voorhoede maakt veel goed, maar zoals al eerder gememoreerd, zal Twente spelers moeten gaan verkopen om hun financiële huishouding te verbeteren.
 10. Ik heb even wat gelezen in dit topic. Echter niet alles. Ik heb een vraag. Als ik specifiek voor de voetbal wil fitnessen. Dus o.a. het sterker maken van mijn beenspieren. Ik wil echter ook afvallen om begin volgend seizoen helemaal fit aan het seizoen te beginnen. Wat is dan makkelijk? Op massa trainen? Kracht/uithoudingsvermogen? Waar moet ik op letten met eten? Ik wil namelijk zo'n 15KG kwijt raken.
 11. Snipes

  PEC Zwolle

  Ben benieuwd wie er volgend seizoen op doel staat. Zal Hahn nog een jaartje blijven?
 12. Snipes

  Praatprogramma's

  Die lui zijn toch ook niet serieus te nemen. Pure satire en daarom kijken ik alleen nog, meer niet.
 13. Snipes

  PEC Zwolle

  Er moet eerst geld binnen komen aleer Twente dit uit kan geven. Ik schat de kans dan ook zo'n 0,1% dat Necid naar Twente gaat. Misschien aan het einde van het seizoen, maar Twente heeft daar nu zeker geen geld voor.
 14. Snipes

  Praatprogramma's

  Kieft zal inmiddels dan ook wel uit de schuldsanering zijn?
 15. Snipes

  PEC Zwolle

  NAC is dan allang failliet ja..
×
×
 • Create New...