Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  3,671
 • Joined

 • Days Won

  20

Posts posted by Bolderbast

 1. 7 uur geleden zei Dansmeister:

  Seizoen 3 Afterlife is ook weer erdoorheen. Minder dan de vorige 2, omdat de bijpersonen iets meer in de schijnwerpers staat. Maar och. Wat heb ik weer veel aan mijn moeder gedacht deze serie. Song van Joni Mitchell zet ik altijd op als ik eenzaam ben haha. Prachtig seizoenseinde. ❤️
   

  @Bolderbastverplichte kost. 

   

  Lieverd, ik heb twee jaar geleden ofzo aflevering 1 van seizoen 1 gekeken met mijn vriendin. Zij vond er geen reet aan en daarom heb ik het ook niet meer verder gekeken. Zo gaat dat soms. Kan het ook niet helpen. Maar ik heb zojuist weer s01e01 gekeken en ga het weer oppakken. Dus dank voor dit bericht.

 2. 11 uur geleden zei 007mark:

  S10 - De Leven

   

  Pfff wst goed weer.

   

  Wat maakt S10 bijzonder? Het is een oprechte vraag overigens, beetje lastig om het te vragen zonder bot over te komen.

 3. 9 uur geleden zei Keko:

   

  Ben de laatste tijd echt helemaal weg van haar muziek, kan die plaat uren laten draaien.

   

  Check ook even Julien Baker of de gezamenlijke band van Bridgers en Baker (met nog iemand) genaamd Boygenius.

 4. Op 3-1-2022 om 22:01 zei Bolderbast:

  FM-makkers, ik heb een vraagie. Mijn topspeler wil zijn contract niet verlengen en was aan het begin van het seizoen pissig. Daardoor gaat 'ie blijkbaar aan het eind van het seizoen transfervrij de deur uit. Inmiddels is hij niet meer ontevreden, maar heeft hij alsnog wel deze transferstatus:

   

  image.thumb.png.9f8ed6a3f5d5a98e5392141d066d0bd9.png

   

  Kan ik dit nog veranderen? 

   

  Nog even terugkomen op bovenstaande. Ik heb hem in de winterstop verkocht voor 96 miljoen eurootjes aan Liverpool. Wel een directe concurrent, maargoed een halfjaar spelen en gratis de deur uit versus 96 miljoen is wel een makkelijke. Was overigens nog peentjes zweten, want hij had ook transfervrije contractaanbiedingen van Real en Barca.

 5. 54 minuten geleden zei NicoHaak:

  Ja een van mijn favoriete radiohead nummers sowieso. Kende deze live versie nog niet.

   

  Eens, deze hoor je ook niet heel vaak. Wel zonde dat Yorke zo mompelend zingt, al is dat misschien ook wel weer kenmerkend. 

 6. 2 minuten geleden zei Mordurette:

   

  Enorm zonde maar hij zal hoe dan ook vertrekken aan het eind van het seizoen. Ik zou hem dan in de winter sowieso wel verkopen en van dat geld een vervanger halen. Zou echt zuur zijn als zo'n speler vertrekt zonder een cent aan hem te verdienen.

   

  Ik haat jou. Nu twijfel ik. Ik hoor de fans nog steeds roepen "GO-RAN POPO-VIC GO-RAN POPO-VIC".

   

  Ik heb ergens de hoop dat 'ie gewoon blijft, maar dat is tegen beter weten in. Het is nog geen winterstop dus ik heb nog eventjes. 

×
×
 • Create New...