Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  3,161
 • Joined

 • Days Won

  13

Posts posted by Bolderbast

 1. 30 minuten geleden zei Laki:

  Mwah, afgaande van de muziek die ik beluister, luister ik behoorlijk veel popmuziek, wellicht meer dan de gemiddelde gebruiker op dit forum. Alleen dan wel totaal andere popmuziek dan dat we op de radio te horen krijgen.

   

  8iEQuxs.png

   

  Waar ik de laatste 365 dagen het meest naar beluisterd heb. Er staat toch wel de dosis pop tussen.

   

  Ik denk dat we dan een totaal andere definitie van popmuziek hebben, want hier zie ik alleen maar alternatieve muziek (op Charli XCX na) staan. Zelfs Radiohead is in mijn optiek geen popmuziek.

 2. 12 uur geleden zei Laki:

  Dat kan ik over Olivia Rodrigo, Maneskin enzovoort ook zeggen, in principe de volledige hitlijst is zonder uitzondering vandaag de dag overrated.

   

   

   

  Zeg dan gewoon dat je popmuziek haat. 

 3. Haha, wat is dit voor interessantdoenerij joh? Ik ben even tien minuten aan het checken en het is net of ik een konijnenholletje ben ingestapt vol fanatieke FM'ers die maar wat lullen over een reservespeler van Almere City. Ik trek dit niet. 

 4. 53 minuten geleden zei Giroud:

  Iemand al een mening gevormd over Donda? Ik vind het echt een geweldig album, maar ik ben niet echt objectief hierin. Mijn pareltjes na de eerste paar luisterbeurten: Believe What I Say, Off The Grid (nog nooit van Fivio Foreign gehoord maar wat een ongelooflijke verse zeg), Come To Life en Moon (Kid Cudi en Kanye combo is altijd geweldig). 

   

  Nog niet heel goed geluisterd, maar ik ben ook wel verbaasd over de kwaliteit. Wel erg lang en veel tracks die me niks deden, maar ook een paar uitschieters als Jail en Off The Grid. Al met al voelt het wel een beetje als een rommeltje waar af en toe iets moddervets langskomt.

 5. Op 27-8-2021 om 22:09 zei Keko:

   

  Nog 2 of 3 uit m'n hoofd. Zal binnenkort even alles er doorheen gooien, afgelopen dagen niet aan toe gekomen

   

  Ah oké, ik had uit je bericht begrepen dat je deze rondes (van deze editie) al door iemand wou laten overnemen. Ik heb de komende drie weken geen tijd, maar wellicht dat ik daarna het kan oppakken.

 6. 12 minuten geleden zei Dansmeister:


  Oef. Bon Iver. Hier echt een fanboy hoor. Volgend jaar maar eens kijken waar onze grote vriend za spelen. 
   

  Al hoop ik stiekem dat hij met Taylor een compleet nieuw album gaat schrijven en zingen. 
   

  +1 trouwens. Big Red Machine staat in mijn herhaal speellijst. Dit nummer is echt heerlijk tijdens een wandeling. 

   

  In 2022 in Ziggo Dome. Zie je dan wel. 

   

  Ik pm je trouwens even. 

   

   

   

 7. Ik vind R.E.M., op het prachtige Nightswimming na, een enorme kutband en dat komt voornamelijk door Michael Stipe. Hier vind ik het ook nog wel prima trouwens. Big Red Machine is wel tof. Goeie reminder dat ik nog moet kijken wanneer het concert van Bon Iver is, want daar heb ik nog een kaartje voor. Maar ik sluit me wel aan bij 'prima voor een keertje'. +1

 8. 11 minuten geleden zei Thierryvane:

  Kunnen we die Oosterwolde niet halen als back-up voor de CV en linksback? Of ben ik gek?

   

  Goeie voetballer ja. Die Ugalde gaat het ook maken. Dat waren dan ook de enige lichtpuntjes gister, want verder was alles slecht. Higler was slecht, Blind was dramatisch, Gravenberch was belabberd, zelfs de kleding van Ten Hag was fout. Ik vind overigens dat de VAR wel prima heeft opgetreden door niet in te grijpen. Het was te onduidelijk met die camerabeelden om rood te geven. 

×
×
 • Create New...