Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  4,430
 • Joined

 • Days Won

  24

Posts posted by Bolderbast

 1. 11 minuten geleden zei Beppu:

  Nog even twee weekjes blijven lopen en mijn ocd is eindelijk blij met de rechte lijn:classic_tongue:.

   

  Net even rondje van 11km in de brandende zon gelopen. Na een kilometer of 8 wel even gestopt bij de snackbar voor een flesje water. Ging zowat van mijn stok, vooral door een enorm droge mond. Voortaan met deze temperaturen maar een flesje water mee. Conditioneel ging het vrij makkelijk ondanks het warme weer.

   

  Wordt er hier nog een beetje gelopen met de warmte?

  Screenshot_20220809-151413_Strava.jpg

   

  Nette snelheid wel. Waarom loop je eigenlijk rond dit tijdstip en niet in de ochtend of in de avond? 

   

  Vanochtend zelf 5 km gedaan, maar zit bij lange na niet op het niveau van vorig jaar. Af en toe nog wel 10 km, maar de motivatie ontbreekt sinds de komst van mijn dochter wel.

 2. 3 minuten geleden zei Fantasy:

  Genoeg rustmomenten inbouwen & rouleren. Bij vermoeidheid geen veldtraining zo nu en dan en bij exceptionele gevallen een speler af en toe een weekje op vakantie sturen. 

   

  Doe je dit ook als de fitheid van de betreffende speler nog wel hoog is?

 3. 43 minuten geleden zei Gert:

   Hoop dat dit dan in de rust gebeurd en hij dan Taylor of Bergwijn wisselt voor Kudus. Wil graag Kudus op de Bergwijn plek zien. En als Taylor minder speelt, dan Bergwijn, dan graag dus voor Taylor erin en dan Bergwijn op de plek van Taylor, wat Bergwijn vorig jaar 2e seizoenshelft ook wel enkele wedstrijden (ipv Gravenberch) goed heeft ingevuld.

   

  Elleboog op tafel, jack in the box.

 4. Zojuist zei Azpi:


  misschien achteraf gezien wel. Of we hadden ze gewoon allebei moeten halen. Hebben we toch een fout gemaakt om niet voor hem te gaan. 

   

  Ik vind Sterling net-niet-top en van Jesus vind ik het toch wat lastig beoordelen. Beetje de vraag of hij bij City zijn kans niet heeft gehad of dat hij hem niet gepakt heeft. Wel wat andere posities maargoed.

 5. 43 minuten geleden zei Azpi:

  Gabriel Jesus is wel echt een enorme upgrade 

   

  Had je daar niet wat meer aan gehad dan aan Sterling bij Chelsea?

 6. 1 uur geleden zei 007mark:

   

  Dit soort clubs (Twente, Utrecht, Heerenveen etc.) moeten niet denken dat hun spelers zomaar slagen op een niveautje hoger. Het leuk doen tegen de lamme en de blinden van PEC Zwolle, Sparta en Fortuna zegt namelijk helemaal niet zo veel. Kijk naar spelers als Ayoub, Larsson, St. Juste, Diemers, Vejinovic, Kramer, Tapia. Dan heb ik Botteghin en Jan-Baco ook nog voor je in de aanbieding, al hebben die wonderwel nog een kampioensduo gevormd door enorm goede backs ernaast op te stellen.

   

  Dit is toch geen reden waarom clubs als Twente de prijs voor hun sterkhouders moeten laten zakken? "We zijn akkoord met slechts twee miljoen, want die krokettenvreter bleek ook geen garantie voor succes bij jullie".

 7. 41 minuten geleden zei Rogier.:

  PSV op de counter laten spelen bedoel je? ;c

   

   

  Verwar logisch niet met aantrekkelijk. Ik ben daar dan ook geen fan van, maar tot op heden heb ik een logische opstelling, wissels en tactiek gezien. 

   

  Ik verwacht ook geen sexy voetbal dit seizoen met Luuk en Guus. Beide transfers zijn vrij funest voor fijn aanvallend voetbal.

 8. Wat deed die Bassey eigenlijk op de back? Is een persiflage van een Ajax-vleugelspeler. Haal gewoon Blind eraf en laat hem LCV spelen.

 9. 2 minuten geleden zei Michaelinho*:

  Oprechte interesse; Wat vind je dan goed? Gewoon zijn voorkomen of het spelbeeld? 

   

  Geen gekke dingen gedaan. Poppetjes op de juiste plaatsen. Ook langs de lijn wel een solide indruk. Dat is eigenlijk op alle vlakken al een verbetering ten opzichte van die rare Duitser.

×
×
 • Create New...