Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  4,079
 • Joined

 • Days Won

  23

Everything posted by Bolderbast

 1. Hebben jullie Sadilek eigenlijk vastgelegd voor volgend seizoen? Was toch huur? Lekker middenveldje met Zerrouki zeg.
 2. Ohja, Vloet was drama en dat ontslag van Wormuth ook ja. Je hebt volkomen gelijk.
 3. Die Mats Wieffer van Excelsior is wel een leuke voetballer.
 4. Zo groot is het wanbeleid toch niet? Vind het meer een combinatie van een middelmatige selectie, concurrenten die veel punten pakken en de vorm van de dag. En voor een club als Heracles kan dan het dubbeltje een keer de verkeerde kant opvallen. Wat ze vandaag laten zien is wel echt dramatisch ja.
 5. Meh, je had jezelf al gediskwalificeerd bij het zielige en niet inhoudelijke "je kan wel beter". Dan houdt ook mijn geduld op.
 6. Nee, omdat hij het hele seizoen uitstekend gepresteerd heeft. Waarschijnlijk kijk jij voor dit elftal naar de 11 beste voetballers en iemand anders heeft andere beweegredenen om een elftal samen te stellen. Diegene kan bijvoorbeeld kijken naar prestaties. Nou prima toch.
 7. Ik snap niet waar je scorebordjournalistiek vandaan haalt. Er is niemand in dit topic die zegt: "Ik geef puur om doelpuntjes en kiezen daarom voor Van Wolfswinkel". Niemand buiten jou heeft het over de doelpunten van Van Wolfswinkel gehad. Je begint nota bene zelf een discussie over Wolfswinkel versus Openda/Haller en gaat zelf over op scorebordjournalistiek. Kortom, je interpreteert dus dat men Van Wolfswinkel kiest vanwege zijn doelpunten, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik vind het wat kortzichtig.
 8. Saaie winnaar, maargoed het publiek stemt. Heb verder gelachen ja. Dank @Socrates.
 9. Oneens. Kan voetballend uitstekend mee komen, is sterk in de duels en maakt met name positioneel slimme keuzes. En ja Openda kan je ook kiezen.
 10. Volgens mij doe je juist niet aan scorebordjournalistiek als je de nummer 3 van de topscorerslijst kiest en niet de nummer 1 of 2.
 11. Bolderbast

  AFC Ajax

  Dit is Cruijffiaans
 12. Kreeg al het advies om eerdere srizoenen te kijken. Die eerste mol van dit seizoen die uit zichzelf wegging was ook een kletsnatte vaatdoek.
 13. Voor het eerst de Belgische variant gekeken. Wat een verademing zeg. Geen BN'ers, leuke opdrachten en veel humor. Enige irritante is dat er bij elke opdracht wel een 'catch' is. Die bom in de finale was tof, die opdracht met dat dansen en drummen duurde wel erg lang. Maar prima vermaak.
 14. De flegmatieke trekjes van Virgil beginnen wel op te vallen. Ook continu met zijn armen in de lucht en lekker verbouwereerd naar zijn teamgenoten kijken als 'ie zelf weer eens verkeerd staat.
 15. Ik heb niet gereageerd omdat ik het een totaal nutteloze discussie vind en geen zin had in een discussie van prijzenkast versus spel.
 16. Deze quote was een paar uur voor het nieuws van de familieleden. Alsnog wel raar dat het in dit artikel staat, dat wel.
 17. Volgens mij doe ik Haaland niet echt te kort, maargoed. In Pep's georganiseerde potpourri vind ik een vaste spits annex aanspeelpunt minder passend. Biedt Pep wel meer opties dus in dat opzicht snap ik de transfer wel.
 18. Vraag me wel af in hoe verre Haaland in de verschillende systemen van Guardiola past.
 19. Wat een liedje he? Een oorwurm.
 20. "Trutjes", zucht. "Onze statement", zucht. Edgar Davids, zucht.
×
×
 • Create New...