Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  5,475
 • Joined

 • Days Won

  29

Everything posted by Bolderbast

 1. Ik zeg niet zomaar dat ik veel van Hato weet, ik word ernaar gevraagd of ik het een beetje gevolgd heb en geef aan dat ik al jarenlang de scene in Nederland volg.
 2. Je hoeft niet bij elke post iets grappigs te bedenken, want het is niet om te lachen. Ajacieden zitten hier met een serieus probleem.
 3. Nou, overdrijven is ook een vak Gewoon een leuk grapje hoor.
 4. Is daar een reden voor? In een Netflix-serie gezeten ofzo? Al die grieten gingen nuts toen.
 5. Wat een avond. En wat een srtlist. Heb alleen When The Sun Goes Down gemist en een wat laf middenstukje. Maar verder genoten man. Hoogtepunt voor mij was Body Paint, wat een rammer. Verder veel jonge bakvisjes ja en wist niet dat I Wanna Be Yours zo populair was.
 6. Veel plezier MU-aapjes van me en doe de groetjes aan de vriendin van Zeus.
 7. Oh ik had een Creative Zen Micro trouwens. Da's toch 8 jaar mijn beste maatje geweest.
 8. Bolderbast

  KNVB Beker

  Het sufste van penals vind ik zo'n speler die scoort en dan naar zijn eigen keeper gaat om hem op te peppen. Zet voor nu mijn betje op Ramalho.
 9. Bolderbast

  KNVB Beker

  Referees United > Stats United Veerman beste van het veld. Hato ook lekker. Timber ook weer wat van zijn oude vorm terug. Hup voetbal.
 10. Bolderbast

  KNVB Beker

  Ach, laat die putdus gaan. Hij heeft niet eens een dom grapje gemaakt over Nouri en Carlo Picornie. Kan altijd erger.
 11. Bolderbast

  KNVB Beker

  Mijn god zeg. Wat een treurigheid.
 12. Haha ohja, dit had ik ook. Toen nog tijdje moeten wachten tot het eerste album uitkwam. Jep, weet ik. Maar ook een track als Body Paint vind ik al wel een klassieker in wording. Ga ik erg lekker op. Dit vond ik overigens wel tof:
 13. Ik denk te weten hoe dit komt. Hier volgt een verhaal over mijn liefde voor Arctic Monkeys en hoe ze aan de bakermat van mijn muzieksmaak stonden. We gaan terug naar het jaar 2006. Een puberige Bolderbast luisterde alles wat los en vast zat. Op zijn zolderkamertje haalde hij alle obscure indie-tracks binnen via Limewire, Kazaa en andere krochten van the webs. Tien minuutjes wachten en die downloadbalk steeds een paar procentjes verder zie gaan. Beetje die voortgang volgen met je muiscursor omdat je geen zin had om te leren voor je Frans proefwerk. Vervolgens die muziekjes eerst op een mp3-speler van een paar mb rammen. En dan twijfelen welke tracks je moest verwijderen. Daarna had ik nog een Creative Zen Touch. Daar konden veel meer albums op, mooi man. In die dagen luisterde ik dan ook intenser (weet niet echt een beter woord ervoor) naar muziek. Je moest echt moeite doen om meuk binnen te halen. Lekker Last.fm doorscrollen en vervolgens een uur wachten voordat je die plaat binnen haalde. Reken maar dat 'ie werd grijsgedraaid. Tegenwoordig ligt de muziekwereld aan mijn voeten. Met twee klikjes kan ik alles horen wat ik wil horen. Ik ben een verwende muzieksnob geworden die ongeïnteresseerd naar de volgende pokoe tikt als deze hem niet bevalt. Daarnaast vormt de muziek die je in je tienerjaren luistert je verdere muzieksmaak, althans dat heb ik eens gelezen. Whatever People Say I Am, That's What I Am Not staat voor mij symbool voor die prachtige periode. Die albumtitel, de hoes, de tracks. Aan alles van dat album zit een enorme vleug dat me met weemoed terug doet denken aan een onbezonnen periode. Ik was Arctic Monkeys eigenlijk een beetje uit het oog verloren, maar ze blijven als mijn eerste jeugdliefde, een eerste zoen, een eerste dronken avond met je maten, een eerste onhandige vrijpartij. Ik heb ze nooit zien optreden, maar volgende week is het zover. En ik weet, het kan ook alleen maar tegenvallen. Het is een trip down memory lane en volgende week ben ik ontgoocheld dat dit het dan was. Maar ik moet gaan. Het moet. Tot zover.
 14. Bolderbast

  AFC Ajax

  Geef die dappere dodo toch een keer een ban.
 15. Als je deze track kent dan stem ik op je met de MU-verkiezingen.
 16. Ik ook en de vriendin van Zeus volgens mij ook.
 17. Exact. Staat ook gewoon totaal verkeerd gepositioneerd. Lekker met je rug naar het speelveld. Dat kan wel, maar niet als je een vrachtwagen bent. Tuut tuut.
 18. Bolderbast

  Feyenoord

  Misschien moet je gewoon wat meer genieten van het feit dat je kampioen wordt en wellicht in de halve finale van de Europa League staat in plaats van in elke post een of twee basisspelers af te branden.
 19. Wel leuk in 013. Ziggo Dome was te groot. Ik ga in elk geval niet, want de vorige keer dat ik bij een concert van Bon Iver was kwam ik een bepaalde MU-user tegen.
 20. Fun fact: het enige eindtoernooi van Virgil was het WK22.
 21. Bolderbast

  Feyenoord

  Je weet toch wat er gebeurd is? Wat valt er te reconstrueren?
 22. Bolderbast

  Feyenoord

  Dat laat minister Dilan Yesilgöz (Justitie) weten. Zij waarschuwt voor maatregelen. "We willen weten wat er precies is gebeurd en waar het mogelijk is misgegaan. Het is goed mogelijk dat consequenties volgen", stelt Yesilgöz. "Als je zo doorgaat, mogen thuissupporters straks ook niet meer komen." Vanaf de tribune in de De Kuip werd tijdens de halve finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en Ajax vermoedelijk een aansteker gegooid. Het voorwerp kwam op het hoofd van Klaassen terecht. De 32-jarige man uit Roelofarendsveen is hiervoor aangehouden. Yesilgöz wil reconstrueren wat er precies is gebeurd. "Er zijn genoeg middelen om misdragende supporters op te sporen en te weren. Als je al die regels hebt, moet je zorgen dat ze gehandhaafd worden." Ze hoop binnenkort een beter beeld te hebben van het incident.
×
×
 • Create New...