Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Content Count

  1,901
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Bolderbast

 1. Volledig met je eens en gelukkig is dit al genuanceerder. Vond je vrij over the top. Het was niet eens kritisch, maar gewoon compleet affikken wat je deed en dat is bij Eiting niet nodig. Het is niet dat 'ie heel veel slechts heeft gedaan. Ook niet heel veel goeds. Gewoon een leuk voetballertje voor Heerenveen.
 2. Dat klopt, maar dat overdreven gezuurpruimerij van jou is ook buitensporig.
 3. Ik vond het geen rode kaart (en al helemaal geen overtreding op Tagliafico ), maar Nico moet ook gewoon op zijn benen blijven staan. Hij moet neelopen met die aanvaller en de bal verwerken, want hij is er eerder bij. Niet zo'n dwaze sliding maken.
 4. Gister Tenet gezien. Voelt een beetje als een herhaling van Nolans zetten. Geen meesterwerk, maar verder prima vermaakt.
 5. Ik heb geen idee. Als Dwight tactisch zo sterk is moet 'ie het in ieder geval snel om gaan zetten, want dit ziet er niet uit. Wijnaldum weet niet wat hij moet doen en Veltman speelt als een kleuter. Italië heeft trouwens een meer dan leuke ploeg.
 6. Ik kan een assistent niet beoordelen of 'ie tactisch sterk is. Maargoed we zijn het eens over Lodeweges. En hij is ongeslagen. En hij heeft ook een coole naam. Beter dan Henk. Hup Dwight.
 7. Vind ik lastig om op 1 wedstrijd te beoordelen. Koeman is al een aantal jaar bezig om met dezelfde jongens wat te bouwen qua speelstijl, vastigheden. En dat blijkt wel aan te slaan. Zou dus kiezen om dat voort te zetten met Lodeweges ipv nieuwe trainer met andere ideeën, spelers en tactiek. Daarbij komt dat ik de andere opties niet logisch genoeg vind.
 8. Vind Lodeweges als bondscoach tot en met het EK de beste optie. Gewoon verder bouwen op wat Koeman heeft neergezet en de spelersgroep lijkt hem ook te pruimen. Hup Dwight.
 9. Cayucas - Big Winter Jacket Toepasselijk voor dit weer.
 10. Bolderbast

  Spotify

  Nee, je moet gewoon betalen voor muziek. Gierige zak.
 11. Phoebe Bridgers - Kyoto Best toffe sound.
 12. Taylor Swift - Exile (feat Bon Iver)
 13. Eefje de Visser - Stilstand
 14. Je vergelijkt statistieken van een speler uit de top van de Eredivisie met die van een speler van een degradatieclub uit de Premier League. Dat kan simpelweg niet.
 15. Interpol - Stella Was a Diver and She Was Always Down
 16. Cayucas - Yeah Yeah Yeah
 17. Eens. Ik vind het ook mooi om te zien. Ik kwam overigens nog op geflopte comebacks van Andy van der Meyde (PSV), John Heitinga (Ajax), Khalid Boulahrouz (Feyenoord)
 18. Dat kan wel zo zijn, maar jij schildert ze af als zakkenvullers als ze naar Twente komen. Dat zijn twee compleet verschillende zaken. Ze kunnen elders heus wel meer verdienen en hebben zoals gezegd een (zeer groot en een klein) verleden bij de club.
×
×
 • Create New...