Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  4,294
 • Joined

 • Days Won

  24

Everything posted by Bolderbast

 1. Götze Toch nooit echt de verwachte surplus gebracht, maar toch jammer dat een van de betere voetballers niet meer op de Nederlandse velden te zien is.
 2. Dat hoeft niet. Denk ook dat veel mensen dit nieuws opvatten als "oranjevrouwen gaan hetzelfde verdienen als de oranjemannen". Dat is dus inderdaad niet zo.
 3. Uiteraard, je kunt zowel voor- als tegenargumenten prima onderbouwen want voor beide valt wel wat te zeggen. In dit geval zie ik op de afgelopen pagina's veel typische onderbuikgevoelens en vooroordelen wat betreft het vrouwenvoetbal. Maar het kost me vrij veel energie om specifiek daarop te reageren (bovendien haalt het toch geen reet uit) en dus zet ik iedereen hier lekker neer met een domme mannenmening, ironisch he?
 4. Dit. Ben niet eens teleurgesteld over de bekrompen mannenmeningen in dit topic. Wat kun je eigenlijk anders verwachten?
 5. Geen idee wat je blaat, maar blijkbaar hecht je nogal veel waarde aan het verleden. Doe gewoon niet zo flauw als het gaat om spelers of clubs anders dan jouw United.
 6. Erg makkelijk en vooral flauw om Karel nu af te vangen.
 7. Hij droeg als kind een shirtje van Arsenal, nou nou poe poe.
 8. Ook mooi. Zo'n veredelde accountmanager die wat staat te bleren. Rekiki staat af en toe nog basis bij Sevilla. Maar na dit moment was zijn carriere eigenlijk wel uitgespeeld ja.
 9. Dit was wel echt goud.
 10. Een verdediging met Willems - Bruma - Rekiki en Dumfries lijkt me wel wat.
 11. Dat zijn toch geen van allen pure buitenspelers? Sterker nog, ze snijden allevier naar binnen waardoor je niets aan een kopsterke spits als De Jong hebt.
 12. Gewoon uit pure nieuwsgierigheid: welke links- en rechtsbuiten moeten de bal op het hoofd van deze topspits leggen?
 13. Jezus, wat een banger. Dank.
 14. Prima ouwe. Wel een beetje een inwisselbare pokoe, maar klinkt aangenaam.
 15. Bolderbast

  FM Café

  JAWOHLLLL. KAMPIOENEN
 16. Fjduxuwia8s8w7sUUHwba8
 17. Fijne reacties hiero van je. Wou ik even kwijt.
 18. Virgil ook weer lekker flegmatiek vandaag.
 19. Wat een raar beeld en standpunt van de camera. Lijkt wel een wedstrijd uit de jaren 80.
×
×
 • Create New...