Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Content Count

  1,874
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

56 Excellent

About Bolderbast

 • Rank
  Assistent Manager

Recent Profile Visitors

565 profile views
 1. Eefje de Visser - Stilstand
 2. Je vergelijkt statistieken van een speler uit de top van de Eredivisie met die van een speler van een degradatieclub uit de Premier League. Dat kan simpelweg niet.
 3. Interpol - Stella Was a Diver and She Was Always Down
 4. Cayucas - Yeah Yeah Yeah
 5. Eens. Ik vind het ook mooi om te zien. Ik kwam overigens nog op geflopte comebacks van Andy van der Meyde (PSV), John Heitinga (Ajax), Khalid Boulahrouz (Feyenoord)
 6. Dat kan wel zo zijn, maar jij schildert ze af als zakkenvullers als ze naar Twente komen. Dat zijn twee compleet verschillende zaken. Ze kunnen elders heus wel meer verdienen en hebben zoals gezegd een (zeer groot en een klein) verleden bij de club.
 7. Dat denk ik ook. Kan me wel voorstellen dat het alsnog goedkoper uitvalt dan een talent uit de KKD kopen (dus transfersom + salaris). Uiteraard zou je dat talent weer met winst kunnen doorverkopen en kan dat met Elia of El Ahmadi niet. Dit is in het geval van El Ahmadi onzin, want hij heeft 13 jaar voor Twente gespeeld en is een geboren Enschedeër. Elia heeft ook twee jaar voor Twente gespeeld, maar daar vind ik clubliefde inderdaad niet toepasselijk. Wat ook onzin is is het idee dat ze dan de zakken nog komen vullen. Dan kunnen ze beter in de zandbak blijven, want daar kunnen ze cashen, niet in Enschede. Is toch alleen maar mooi dat deze spelers met een mooie reputatie terug willen komen in de Eredivisie? Laat meer zien dat ze liefhebber zijn dan zakkenvullers. Als ze komen uiteraard.
 8. Dit zijn transfervrije spelers en in deze selectie (welke selectie eigenlijk..) zit totaal geen ervaring in. Er zal weinig budget zijn om contacten van jonge spelers af te kopen dus wordt het vizier gelegd op transfervrije veteranen. Natuurlijk maar afwachten hoe goed Elia en El Ahmadi nog zijn, maar door het aantrekken van dit soort spelers wordt het stadion ook sneller gevuld. Zie Robben. Bij Volendam hebben ze trouwens wel Gijs Smal transfervrij opgehaald. En ja dat Bleuming de laan uit is gestuurd is zeer triest. De Enschedeërs hebben een werkgeversreputatie die werkelijk om te janken is.
 9. Ja fijn hoor. Het is een beetje wat je kunt verwachten van Haim, maar nog niet omver geblazen.
 10. Ik vond het veruit de minste van de drie. Redenen:
 11. Nieuwe album van Haim
 12. Wat een debiele poppenkast toch. Ook mooi dat Michel van Egmond daar op het laatst staat. Komt dus weer zo'n overdreven boekje aan (dat overigens wel erg lekker geschreven is).
 13. Gister laatste aflevering gezien van The Last Dance. Gaat over Michael Jordan en de kampioenschappen bij Chicago Bulls. Een hele dikke aanrader qua sportdocumentarires, veel toffe beelden van Jordan en een prachtig inkijkje in zijn maniakale drang om te winnen.
 14. The Decemberists - Sixteen Military Wives
×
×
 • Create New...