Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Posts

  3,169
 • Joined

 • Days Won

  14

Bolderbast last won the day on October 16

Bolderbast had the most liked content!

Reputation

1,093 Excellent

Personal Information

 • Biografie
  Hallo

Recent Profile Visitors

1,597 profile views
 1. Saaie race. Tenzij je Max-fan bent. Zat verder ook helemaal geen spanning in. Typisch Hollandse lulkoek om dat na die race recht te praten. Verder razendknap van die gozer. Zo relaxed ook na die race. Pfoe.
 2. Wel jammer dat ik geen taart hoef te verloten. Je zult maar onder de Efteling zijn geëindigd. Sterkte @ivago. Maak je er nog wel een leuk weekend van?
 3. Machtig blij dat The Prodigy heeft gewonnen. En ook een prachtige tweede plek voor Johnny Cash. Dank voor de organisatie Kekokerel.
 4. Ben weer terug. Durfde het wel aan.
 5. 1, 2, 3 Denk 't nie -1
 6. Ik denk dat we dan een totaal andere definitie van popmuziek hebben, want hier zie ik alleen maar alternatieve muziek (op Charli XCX na) staan. Zelfs Radiohead is in mijn optiek geen popmuziek.
 7. Zeg dan gewoon dat je popmuziek haat.
 8. Bolderbast

  Transfernieuws

  Haha, wat is dit voor interessantdoenerij joh? Ik ben even tien minuten aan het checken en het is net of ik een konijnenholletje ben ingestapt vol fanatieke FM'ers die maar wat lullen over een reservespeler van Almere City. Ik trek dit niet.
 9. Bolderbast

  Transfernieuws

  ANNOUNCE FORZAUTREG
 10. Bolderbast

  Hip-Hop

  Nog niet heel goed geluisterd, maar ik ben ook wel verbaasd over de kwaliteit. Wel erg lang en veel tracks die me niks deden, maar ook een paar uitschieters als Jail en Off The Grid. Al met al voelt het wel een beetje als een rommeltje waar af en toe iets moddervets langskomt.
 11. Jammer van dat suffe gemompel. Denk wel dat het liedje beter wordt als je hem vaker hoort. Gitaren zijn wel lekker Strokes-achtig. Toch een 0.
 12. Ah oké, ik had uit je bericht begrepen dat je deze rondes (van deze editie) al door iemand wou laten overnemen. Ik heb de komende drie weken geen tijd, maar wellicht dat ik daarna het kan oppakken.
 13. Ik ben helaas vanaf volgende week twee weken op vakantie. Had anders wel coach willen zijn. Denk nog even na over inzendingen.
 14. Hoeveel rondes zijn er nu nog @Keko?
×
×
 • Create New...