Jump to content

Bolderbast

Leden
 • Content Count

  1,767
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Bolderbast

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoewel dit redelijk uitzichtloos begint te worden geeft de stemming van gisteren wel aanknopingspunten: 1. Michael16 zit gezien de stemming nog steeds in een donkerrode zone. Kan me niet voorstellen dat hij geen wolf is. 2. Komodo25 maakt er op het nippertje nog een gelijkspel van om zogezegd informatie te winnen. Daardoor kan Michael16 (die nog als laatste moet stemmen) er met de winst vandoor en verliezen we Satyr. 3. De switch van Geppiej (hij gaat van Michael16 naar Satyr) vind ik opvallend, maar hij heeft in ieder geval de ballen om er geen gelijkspel van te maken. Mijn stem staat al wel vast, maar ik wacht nog even af om te kijken of iemand een andere theorie heeft. Burgemeester mag Chimpa worden, want dat is de enige waarvan we kunnen uitgaan dat 'ie veilig is (als Michael16 inderdaad een wolf is).
 2. Goh komodo waarom maak je er een gelijkspel van? Daar hebben we namelijk helemaal niks aan. Zou diegene die nu nog moet stemmen er in elk geval geen gelijkspel van willen maken?
 3. Op deze manier komen we echt niet verder. Ook niet met de stemming van gisteren. Beetje ondoordacht om ook in een keer te kiezen voor 007mark maargoed. Sommige gasten zijn wel echt te stil om er iets van te kunnen maken. Ik vind het prima om dat gedrag af te straffen, maar aan de andere kant is er ook wel erg weinig om iemand te verdenken. Dan maar wat mensen onder druk zetten om te kijken of er iets volgt en ik kies dan iemand die drie zinnetjes in dit topic heeft gezet: Inwonerslynch: 1. Rossi 2. Komodo25 | 4. Michael16 5. Satyr | 7. Geppiej 8. FMNOOB 9. Fabian. 10. Nom de Guerre 12. Chimpa 13. Bolderbast
 4. Ik ben best bereid om mijn stem te wisselen, maar we hebben op dit moment te weinig om op te bouwen. Zie niet echt een reden om nu expliciet voor iemand anders te kiezen. Het helpt ook niet echt mee dat de meeste mensen stil zijn.
 5. Ik vind het ook een aparte move van Nom. Daarentegen spelen de wolven altijd onder de radar en al helemaal in zo'n eerste ronde. Dan ga je niet een verdachte move maken, zodat je er snel uit ligt. De wolven steken niet zo snel hun kop boven het maaiveld. Fabian en 007mark zijn gister op het nippertje erin gebleven. Dus ik schiet mijn pijlen op een van die twee. Denk dat we op die manier wel wat te weten komen. Inwonerstemming: 1. Rossi | 2. Komodo25 3. 007Mark 4. Michael16 5. Satyr 6. Dysproz 7. Geppiej 8. FMNOOB 9. Fabian. | 10. Nom de Guerre || 11. Chiemel 12. Chimpa 13. Bolderbast
 6. 1. Rossi | 2. Komodo25 | 3. 007Mark | 4. Michael16 5. Satyr | 6. Dysproz | 7. Geppiej 8. FMNOOB 9. Fabian. 10. Nom de Guerre 11. Chiemel | 12. Chimpa | 13. Bolderbast || Ienemienemutte.
 7. Bolderbast

  FM-Café

  Voor het eerst sinds jaren weer FM gekocht. Eerste seizoen met Sparta zit erop. Ben uiteindelijk vijfde geworden in de competitie. Wel het idee dat het erg makkelijk is. Ik speel nu FM Touch en wil eigenlijk wel de normale FM ook een kans geven. Met name de scouting vind ik niet uitgebreid genoeg in Touch.
 8. Tsja ik vind het ook wel lastig om antwoord te geven op de vraag wat ze dan wel moeten verbeteren. Welke grote features verwacht je nou nog in deze game? Ik schrok wel van die match engine in de stream. Dat kan anno 2019 niet meer joh. Zoals ik het lees voelt het voor de meesten als bedrog dat je €40 moet neerleggen voor een kleine update van FM19 en daar zit natuurlijk wel wat in. Maargoed we'll see.
 9. Ik heb al een aantal jaartjes niet meer de nieuwste versies gespeeld. Was dus wel opgetogen hoe FM2020 zou zijn en had ook wel zin om het weer te spelen. Heb het de afgelopen weken dus een beetje gevolgd met als hoogtepunt (of dieptepunt) die stream die hierboven staat. FM ligt qua ontwikkeling blijkbaar gewoon al jaren stil. Die match-engine is ten opzichte van 2016 gewoon nauwelijks verbeterd. Daarnaast wil ik ook al dat gezanik van spelers, persconferenties en andere uitgebreide meuk ook niet en heb ik in 2016 alleen maar FM Classic gespeeld. Denk dat ik hem wel aanschaf, maar alleen om ik 16 als laatste versie heb. Die comments onder die stream zijn ook vernietigend trouwens.
 10. Ben je nog steeds voor Feyenoord? Ga je ze ook supporten als ze tegen Helmond Sport moeten?
 11. Arsenal gaat ook wel in de problemen komen dit seizoen. Wat een matig elftal zeg.
 12. Moet je nou echt iets typen hier zodat ik de reply wel kan zien en beantwoorden? :cab:
 13. True, maar achter de traditionele top drie acht ik alleen FC Utrecht die nog mee kan komen. Misschien Vitesse nog. Sowieso wordt dit echt een raar seizoen. Je hebt gewoon tien ploegen en die kunnen qua kwaliteit allemaal zo degraderen. Verwacht nog wel veel van Heracles. Op het eerste oog hebben die echt leuke aankopen gedaan.
×
×
 • Create New...