Jump to content

JanVertonghen

Banned Users
 • Posts

  22,927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by JanVertonghen

 1. El Bouchataoui zien we dus over een jaartje of vijf terug bij FC Dordrecht.
 2. ''Mauricio Pochettino is per direct vertrokken bij Tottenham Hotspur. Dat maakt de Londense club dinsdagavond bekend in een persbericht.'' Eindelijk. Hele goede, maar ook hele dubieuze dingen gedaan. Was al een tijdje uitgewerkt, ben benieuwd waar ze nu mee op de proppen komen.
 3. Ja, want dat is inderdaad wat ik zeg. Had er overigens bij moeten vermelden dat hij precies tussen die gasten staat, dus misschien dat je het daardoor niet helemaal begreep. Ik weet verder niet hoe jij erover denkt, maar ik zou daar als getinte gozer echt niet meer bij gaan staan hoor. Die reactie van de supportersvereniging en trainer ook Ongekend. Maar goed. Die 'harde kern' van Den Bosch komt natuurlijk wel vaker negatief in het nieuws. Dat je daar dan überhaupt nog bij gaat zitten begrijp ik al niet. Genoeg vrije plekken in de rest van het stadion. Tenzij je zelf net zo gestoord bent en er dus per se bij wil gaan staan, maar dan mag je wat mij betreft ook een stadionverbodje krijgen.
 4. Mooie is dat een oud-klasgenootje van me, die zelf ook donker gekleurd is, die-hard fan is van Den Bosch Tering zeg. Dan ben je er toch ook helemaal klaar mee lijkt me? Die zal er volgende week echter wel weer gewoon staan. En tja, Den Bosch. Meest trieste supportersgroep van Nederland hoor. Wat mij betreft kan je dat hele vak gewoon een stadionverbod voor het leven geven.
 5. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Verbaast het ons nog? Ben er inmiddels wel aan gewend hoor. Niet eens meer boos ook, leg me er maar weer gewoon bij neer. Overmacht, niets aan te doen.
 6. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Okeee. Blind heel dom, voor die handsbal van Veltman geef je geen tweede geel toch Wat is dit man. TyfusUEFA.
 7. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Kunnen we die Familia-Castillo alvast terugsturen? Wat een ongemotiveerde, matige speler is dat zeg. Valt me nu al meerdere Jupiler League-potten negatief op.
 8. Wat een card tot nu toe Alleen Anderson vs. Walker en Lee vs. Gillespie live gezien, maar tering. Echt alles even terugkijken morgen. Aantal results wel heel jammer, maar goed. Maakt de sport ook weer heel mooi natuurlijk.
 9. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Waarom verslappen ze nou weer zo joh? En sinds wanneer is een elleboog geen rode kaart meer waard?
 10. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Eindelijk eens een post die voetbalinhoudelijk ergens op slaat. Klasse pik.
 11. Klopt. Ook niet alle HDDs zijn ook even groot. Heb je 500 GB of 1 TB? @Steels
 12. Gewoon, op basis van snellere/betere aim en betere angles een gunfight winnen. Met angles bedoel ik hoe je je positioneert t.o.v. je tegenstander. Dropshotten is gewoon dat je schiet en tegelijkertijd gaat liggen, waardoor de kans heel groot is dat zij missen en jij niet.
 13. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Heerlijk man. De Speld, Nieuwspaal, ermaggezongenworden.nl. Vind niet alles grappig, maar er komen toch wel regelmatig artikelen langs waar ik op zijn minst om moet glimlachen.
 14. Speel zelf ook wat avontuurlijker, maar loop niet als een blinde door de map heen. Probeer een beetje tactisch te lopen en fights gewoon op basis van aim/angles te winnen. Merkte dat dropshotten weer erg OP is, dus dat probeer ik ook weer in mijn speelstijl te implementeren. In Search & Destroy (nog niet gespeeld deze versie) speel ik overigens wel heel erg afwachtend, omdat je daar niet respawnt.
 15. JanVertonghen

  Fortnite

  Dat is een man @Magikarp
 16. 1. 007mark: Donderdag 15.00 2. Kavinos: Woensdag 12:30u 3. Vilhena: Woensdag 17.00 4. JanVertonghen: Woensdag 15:00
 17. JanVertonghen

  Fortnite

  Hoef je niet bang voor te zijn hoor. Speel nu met @Magikarp en die heeft na aardig wat jaartjes het verschil tussen zijn linker en rechter analoge stick nog steeds niet gevonden.
 18. JanVertonghen

  Fortnite

  Goed hoor. Heb het toevallig een paar dagen geleden van mijn PS4 moeten verwijderen om ruimte te maken voor COD. Eerlijk is eerlijk, deed het met pijn in mijn hart. Nieuwe seizoen niet eens geprobeerd. Leuk dat ze een nieuwe map hebben, maar vond er verder weer veel gekke items/bugs/glitches/... in zitten en het is natuurlijk ronduit belachelijk dat ze nog steeds geen Duo Arena toegevoegd hebben. Dan hoeft het voor mij niet meer. Inmiddels al zo lang niet meer gespeeld dat ik ook weinig tot geen behoefte meer heb om hem aan te slingeren. Heel jammer wel natuurlijk, was in zijn hoogtijdagen echt een geweldige game. Misschien dat ik hem over een tijdje nog eens download, maar voorlopig vermaak ik me wel met COD (lekker spelletje hoor, moet je ook halen man) en in mindere mate met FIFA. FM binnenkort ook. Genoeg alternatieven meneer Jespresso.
 19. Denk dat Sjaak Troost zichzelf aan gaat stellen.
 20. Heb me even ingelezen, dingen zijn wel een stuk duidelijker geworden voor me nu. Verschilt per game, maar bij bijvoorbeeld COD moet je dus 117 GB (grootte spel) + 2,5 GB (grootte patch) aan vrije ruimte hebben. Vind het echt heel bizar klinken, maar goed. Dat is niet bij elke game zo, maar COD staat daar wel al lange tijd om bekend. GTA V helaas verwijderd, maar wil die eigenlijk nog wel een aantal keer spelen komend jaar. PS5 komt pas eind 2020 uit, dus twijfel om een externe HDD te bestellen voor die PS4. Echt belachelijk dat dat moet omdat je anders niet meer dan drie games kan spelen, maar het zij zo.
 21. Ook zo lekker belachelijk. Betaal voor 500 GB. Daar blijft uiteindelijk 408,5 GB van over. Dan heb ik nu nog eens 57 GB aan vrije ruimte, maar je moet daarvan 50 GB overhouden ofzo? Betaal dus voor 350 GB aan ruimte, wat net genoeg is voor drie spellen waarvan ik de disc ook nog eens heb. Als ik een spel wil spelen dat niet op de PS4 staat, dan moet ik elke keer dat kopieer- en/of downloadproces doorlopen? Diep en diep triest.
×
×
 • Create New...