Spring naar bijdragen

JanVertonghen

Leden
 • Aantal bijdragen

  22440
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

25 Excellent

Over JanVertonghen

 • Rang
  Tango Foxtrot Echo

Personal Information

 • Biografie
  -
 • Woonplaats
  -
 • Interesses
  -
 • Opleiding/Werk
  -
 • Favoriete CM/FM
  CM 2002/2003
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

1081 profielweergaven
 1. JanVertonghen

  UFC en andere MMA bonden

  Had er /TKO bij moeten zetten inderdaad. Short uppercut en Cain was zwaar rocked/heel even out (hoe die viel...). Toen ging zijn knie kapot en voelde hij dat, dus ging meneer turtlen. Kreeg toen ook nog even twee bommen op zijn kop en ging toen maar voor een single leg bij de ref. Wel gewoon een legit win dus. Mocht Cain weer alles in zijn knie afgescheurd hebben, dan hoop ik toch dat hij gewoon stopt. Veel langdurige en blijvende blessures na elkaar, dan moet je je lichaam dit niet maar aandoen joh. En Ngannou, tja. Zat net eens te denken hè. Als die man zijn takedown defense en stamina even op orde kan krijgen... Dan kunnen we echt nog gaan janken hoor. Denk alleen dat, mochten ze hem tegen Cormier zetten, hij gewoon binnen no-time op de grond ligt en het een zwaar avondje voor de beste man gaat worden. Al dachten we dat van Cain ook, maar die lag na één rake tik met spaghetti-benen en -armen op de grond.
 2. JanVertonghen

  UFC en andere MMA bonden

  Nou, schijnbaar was het wel een KO dus. Dacht eerst gewoon een flash knockdown en dat hij toen even alles in zijn knie afscheurde, maar lijkt vooralsnog mee te vallen. Althans, hij liep gewoon normaal de octagon uit. Op de grond kreeg hij ook nog even twee zieke tikken, godverdomme zeg. Die Ngannou joh. Dat heeft die Miocic toen toch even goed gedaan. Hoe die eruit ziet ook man. Als je die 's nachts ziet lopen loop je niet drie blokken om, maar duik je gewoon de eerste beste put in die je ziet. Ziek snel en accuraat ook, ongekende kracht. Wil hem alleen wel weer eens langer dan vijf minuten zien vechten, maar dat moet je ook maar voor elkaar weten te krijgen. Wens ik zijn volgende opponent dan ook heel veel succes mee. Over die volgende opponent gesproken: Miocic wil schijnbaar enkel en alleen tegen Cormier vechten en Lewis moet over drie weken tegen Dos Santos. Wordt nog wat dus, aangezien Cormier volgens mij vooral tegen Lesnar wil vechten. Laatste zou echt belachelijk zijn natuurlijk, maar $ > rankings tegenwoordig. Ben benieuwd hoe ze dat uit gaan spelen daar.
 3. JanVertonghen

  UFC en andere MMA bonden

  WAT. EEN. FIGHT. FOTY-contender hoor. Tering. Niet normaal dit.
 4. JanVertonghen

  Eredivisie Topic #23

  Joh. Zou er iemand op deze aardbol rondlopen die dat systeem in combinatie met de (voetbal)regels volledig snapt? Ik denk van niet. Het zou het voetbal eerlijker, leuker en duidelijker moeten maken, maar het is nu misschien wel een grotere bende dan eerst. Week na week is er gezeik op de scheids/VAR, want elke week gebeuren er controversiële dingen op de velden. Ik zie weinig verschil met hoe het hiervoor was. Toen was er gezeik op de scheidsrechters van dienst, nu op de scheidsrechters van dienst én de VAR.
 5. JanVertonghen

  Feyenoord #27

  ''Misschien' is toch twijfel?' - 'Maakt niet uit.' Stuk hier Wat een vent.
 6. JanVertonghen

  Feyenoord #27

  https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/866026/dubieus-record-voor-van-beek-maar-ik-kon-er-aan-zeker-drie-niets-doen-.html Tja. Zeg het maar @Magikarp. Dit maakt het allemaal nog pijnlijker voor die jongen.
 7. JanVertonghen

  TV-Series #4

  Laatst seizoen twee daarvan afgerond. Keek met dezelfde reden als jij: ik moest en zou hem afronden. Vond er echter vrij weinig aan. Enige leuke personage is die kale, vrouwen zien er aardig uit en verder is het niet veel bijzonders. Veel dingen zijn ook slecht in elkaar gezet en/of worden slecht geacteerd. Denk wel een van de minste series die ik gezien heb.
 8. JanVertonghen

  Opmerkelijke nieuwsfeiten uit de voetbalwereld #4

  Kwam een paar jaar geleden als alcoholverslaafde ook al in het nieuws, toch? In dit interview klinkt hij vrij helder en benoemt hij zelf zijn problemen, maar het lukt hem dus maar niet om er wat aan te doen. Erg sneu voor die man.
 9. JanVertonghen

  UFC en andere MMA bonden

  Lekkere card weer aankomende nacht zeg
 10. JanVertonghen

  Feyenoord #27

  Post van het jaar dit Nadeel is alleen wel dat ik nu rijstkorrels en sausvlekken op mijn monitor heb zitten, maar dat was het misschien wel waard. Godverdomme zeg.
 11. JanVertonghen

  Eredivisie Topic #23

  Van Beek Op gewoon gras lukt het ook niet meer
 12. JanVertonghen

  Nederlandse Eerste Divisie Topic #5

  Echt. Je gunt dat Twente toch geen promotie. Niet voor die supporters hoor, daar heb ik heel veel respect voor, maar de club zelf. Ook al hoort Twente normaliter in de Eredivisie, jarenlang wanbeleid hoort gestraft te worden. Niet door de KNVB (tenzij regels echt constant overtreden worden), maar door karma. Die selectie van ze is ook het meest waard van alle KKD-clubs, toch? Dan verplicht je jezelf als het ware om te promoveren. Ben benieuwd of ze dan, mochten ze dit vasthouden, in de Eredivisie de problemen weten te vermijden. Denk dat er nog wel een paar jaar tegen degradatie gevochten gaat worden dan.
 13. JanVertonghen

  Fortnite

  Ghost, en dan met name Saf en Bizzle Geweldig toernooi gespeeld die gasten. Cloakzy en Nate Hill vielen wel tegen, Cloakzy zowel in duos met Chap als solo. Blijft leuk om te zien, telkens wisselingen van de wacht. Niemand kan alles winnen, dus het is altijd ziek spannend. Mooi man.
 14. JanVertonghen

  Fortnite

  Zeker na die update is er wel genoeg hout. 12 bomen die 40 hout per stuk opleveren, dat is al 480. Dan heb je nog die tafels in die grote toren die 15(?) hout per keer opleveren, staan er ook wel een stuk of 10 van. Dat is weer 150. Boekenkasten, houten kisten, hoofden van rendieren en weet ik veel wat nog meer die 8-11 per keer opleveren. Komt ook nog eens uit kisten en floor loot. Haal je die 500 makkelijk hoor, zelfs met twee man Alleen met squads niet inderdaad. Staal heb je alleen niet bijzonder veel volgens mij, enkel die fakkels aan de muren en de gevangenissen onderin. Lazy Links hadden @Kokkie en ik wel aardig geclaimd (Viking ook regelmatig). Op het dak van dat clubgebouw landen en gaan met die banaan. Is niet de meest ideale plek, maar wel een plek waar vaak bots komen en waar je aan het begin prima 4-6 kills op kan halen. Van alle mats wel wat, genoeg loot en bovendien vliegtuigen in de buurt. Maar goed, verschilt per persoon natuurlijk. Vrienden van me, waarmee ik tegenwoordig vaak speel, gaan het liefst naar Snobby Shores. Dat vind ik dan weer helemaal niks. Weinig volk, vaak ver van de cirkel en je komt dan regelmatig met mensen van Pleasant Park en Tilted Towers ergens in die zone uit. Is niet te doen dan.
 15. JanVertonghen

  Fortnite

  Ja joh. Zijn maar weinig console players die daar wat tegen kunnen beginnen, zeker als je zonder Scuf en/of claw grip speelt. Viking land ik eigenlijk vrijwel nooit meer, al is het wel gewoon een prima plekje. Ga meestal naar Polar Peak of Lazy Links in zulke potjes. Klopt. Mobility is echt ongekend belangrijk. Beste is als je end game twee rifts hebt. Kreeg die helaas niet gisteren, maar anders moet je die altijd meenemen en pas end game inzetten. Of je moet daarvoor echt al in nood zitten natuurlijk, dan moet je hem gewoon gebruiken. Launch pads zijn ook wel chill, maar iets minder dan rifts (in de laatste paar cirkels dan). Als je echt in een goede pot zit, is de kans aardig groot dat er boven je gebouwd is/wordt. Dan knal je met die launch pad dus zeer waarschijnlijk ergens tegenaan, dat is niet ideaal. Die moet je dan ook al bij de eerste paar moving circles inzetten. En haha. Als je low ground hebt en je moet Polar Peak op kan je gewoon wat drinken gaan pakken hoor. Dat is gewoon kansloos. Vind die rotations wel het vetste inderdaad, vooral omdat het meer is dan enkel tunnels bouwen. Positionering, timing enzo. Ondertussen nog kills pakken. Erg knap hoe goed sommige spelers daarin zijn. Die Zeke inderdaad. Aardige vent lijkt me dat, maar vrij kleurloos achter die desk. Lijkt me meer iemand voor bijvoorbeeld interviews. Beetje de voorbedachte vragen stellen, ja knikken en een beetje lachen. Lupo en Courage zijn wel prima inderdaad, hebben ook een goede chemie. Zijn niet mijn favoriete streamers, maar als casters kan het er wel mee door.
×