Jump to content

JanVertonghen

Leden
 • Content Count

  22,822
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

JanVertonghen last won the day on March 1

JanVertonghen had the most liked content!

Community Reputation

45 Excellent

About JanVertonghen

 • Rank
  #FreeKokkie

Personal Information

 • Biografie
  -
 • Woonplaats
  -
 • Interesses
  -
 • Opleiding/Werk
  -
 • Favoriete CM/FM
  CM 2002/2003
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

1,318 profile views
 1. JanVertonghen

  De Topper

  En, hoe voelt het?
 2. JanVertonghen

  De Topper

  I rest my case.
 3. JanVertonghen

  De Topper

  JAJAJAJAJA. HIERRRRR
 4. JanVertonghen

  De Topper

  Dik verdiend dit. Terechte pingel ook. Wel zweten nu. EN NU ZEKER. Kristensen. Ik haal alvast een emmer.
 5. JanVertonghen

  De Topper

  En dan dit. Klasse jongens.
 6. JanVertonghen

  De Topper

  Wat is die Mazraoui dom zeg. Sjongejongejonge.
 7. JanVertonghen

  De Topper

  Van die Ziyech word je zo moe hè. En dan straks weer verontwaardigd doen als hij uitgefloten wordt. Ben natuurlijk geen voorstander van het uitfluiten van je eigen spelers, maar als je constant zo egoïstisch speelt... Kom op man.
 8. Zo. Emmett en Gaethje. Hallo jongens. HALLO JONGENS
 9. Eens. Vind het heel pijnlijk om te zien. Mentale issues, privésituatie (al heeft hij dat er grotendeels zelf naar gemaakt natuurlijk) en dat heeft dan weer negatieve gevolgen voor zijn spel. Stond echt hopeloos te gooien gisteren en eergisteren. Moet hij toch niet meer willen joh. Dit weekend (als er gegooid wordt?) wordt het ook weer niks. Dan weer minimaal drie/vier dagen hartstikke down op bed/op de bank. Het is een grote negatieve spiraal voortaan. Die interviews van gisteren maken het dan nog erger ook, al doet hij dat natuurlijk niet expres. Erg sneu voor die man.
 10. JanVertonghen

  Feyenoord

  Wilde vooral even kwijt dat ik het onterecht vind dat de TD vaak als enige verantwoordelijke gezien (en gehouden) wordt voor onder andere het transferbeleid van een club. Cim gaf aan dat hij dat ook zo ziet, dus vandaar dat ik op hem reageerde. Als meer mensen er op die manier over denken, zijn ze wat mij betreft vrij om te reageren.
 11. JanVertonghen

  Feyenoord

  Gaat meestal niet over één nacht ijs en de TD gaat daar natuurlijk niet alleen over. Uiteindelijk mag hij het allemaal regelen, maar ik ben het er nooit zo mee eens dat de TD als enige verantwoordelijk gehouden wordt voor het transferbeleid van een club. In sommige gevallen is dat wel zo, maar bij bijvoorbeeld Van Geel lijkt me dat niet het geval. Lijkt erop dat hij spelers haalt op basis van scouting en niet enkel of grotendeels via zijn netwerk. In zulke gevallen overleg je dus met een groep mensen over welke spelers er gehaald kunnen en/of moeten worden. Geen idee wie daarbij aanwezig zijn, maar ik ga er even vanuit dat onder andere de trainer, de hoge pieten van de jeugdopleiding en (een deel van) het scoutingsteam aanwezig zijn. Als dan bijvoorbeeld Van Bronckhorst en het scoutingsteam aandringen op de aankoop van Larsson en Van Geel is het daar niet mee eens, dan kan Van Geel twee dingen doen. Hij kan Larsson halen, aangezien hij vertrouwt op de expertise van de trainer en de scouting. Hij kan Larsson niet halen, omdat hij zijn eigen mening belangrijker vindt dan die van de daarvoor aangestelde mensen. Blijft lastig dus. Vind niet dat je zomaar kunt schreeuwen dat een TD overal verantwoordelijk voor is en dat hij maar op moet rotten. We weten maar weinig van wat er zich allemaal afgespeeld heeft de afgelopen jaren. Mocht er echt hard bewijs zijn dat Van Geel in zijn eentje verantwoordelijk is, dan zal ik meteen mijn ongelijk toegeven. Ik heb het echter nergens zien staan. Zal ik even afsluiten met een vraag. Is voor dit topic irrelevant, maar je mag hem van mij ook in het Ajax-topic quoten: moet Overmars vertrekken bij Ajax? Kan me namelijk niet herinneren dat je dat ooit gezegd hebt, maar gezien je mening over de TD hier, zou het antwoord op deze vraag ‘ja’ moeten zijn. Ben daar oprecht benieuwd naar.
 12. JanVertonghen

  AFC Ajax

  Al zag je bij FC Utrecht al dat Van der Hoorn geen Ajax-verdediger zou worden. Kwam eigenlijk enkel van pas als stormram en als je een keer een benauwde situatie had aan het eind van een pot, maar verder? Pure middelmaat. Traag, voetballend matig, verdedigend degelijk en in de lucht erg sterk. Van Dijk was voetballend een stuk sterker en verdedigend minstens van hetzelfde niveau. Althans, als ik het me goed herinner. Moeten alleen niet doen alsof hij toen ook maar enigszins in de buurt kwam van het niveau dat hij nu bij Liverpool haalt. Bij Celtic heeft hij stappen gemaakt en bij Southampton en Liverpool is hij doorgegroeid naar topniveau. Denk dat niemand dat een jaar of zeven/acht geleden aan had zien komen.
×
×
 • Create New...