Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

JanVertonghen'

Leden
 • Aantal bijdragen

  22095
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

14 Good

Over JanVertonghen'

 • Rang
  ♥ Appie ♥
 • Verjaardag 13-01-1997

Personal Information

 • Biografie
  -
 • Woonplaats
  -
 • Interesses
  -
 • Opleiding/Werk
  -
 • Favoriete CM/FM
  CM 2002/2003
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. JanVertonghen'

  Feyenoord #27

  Het was dan ook een niet al te serieuze opmerking, al zat er wel een gedachte achter. Kokcu is namelijk een heel ander type speler dan het gros van de namen die PJ opnoemde, een type dat Feyenoord al een aardige tijd mist.
 2. JanVertonghen'

  Feyenoord #27

  Denk dat er genoeg mensen zijn (waaronder ik, maar ik heb verder weinig met Feyenoord) die al langer roepen dat Feyenoord te weinig jeugdspelers de kans geeft hoor. Nu zeg ik niet dat je als club per se met eigen jeugd moet spelen, maar ik vind het uiterst merkwaardig dat dat bij een club als Feyenoord zo weinig gebeurt. De selectie loopt nou niet bepaald over van kwaliteit, zeker niet op het gebied van offensieve middenvelders. VVV-thuis, ADO-thuis, PEC-thuis, NAC-thuis, Excelsior-thuis. Dat zijn potten waarbij je weet dat je zeven of acht van de tien keer een jeugdspeler in kan brengen na een uurtje, omdat je dan gewoon 2-0/3-0 voor staat en je dat niet meer weg gaat geven. Was dus ook het geval, knal er dan lekker zo'n speler als Kokcu of Burger in. Zag dat El Hankouri een paar keer in mocht vallen, maar die gaat het nooit meer redden bij Feyenoord. Verder vielen enkel 'gevestigde' namen in. Is overigens, helaas, niet alleen bij Feyenoord zo hoor. Snap ook best dat je je vaste wisselspelers minuten wil laten maken, maar dat is misschien ook wel gelijk het probleem; dat je vaste wisselspelers hebt (middelmaat) in plaats van dat je ballen toont en jeugd door durft te schuiven. Clubs en managers zijn bang, en hebben liever zekerheid dan dat ze moeten 'gokken' op (een) talent. Jammer, maar ergens ook wel begrijpelijk.
 3. JanVertonghen'

  Feyenoord #27

  Kokcu draait al die gasten dol op een vierkante meter, op dezelfde avond nog zelfs.
 4. JanVertonghen'

  Brits Voetbal #35

  Spurs was niet best zeg, zonde. Dier, Foyth en Jantje speelden een erg slechte pot, dan wordt het heel erg lastig. Verder tactisch overklast na rust, die Emery snapt het spelletje helaas wel. Werd wel echt moe van Aad de Mos. Wat is dat een enge, zelfingenomen vent zeg. Wisten we al natuurlijk, maar hoe die gisteren weer zat te oreren... Brrr. En Pickford inderdaad Die wilde die bal vangen ofzo? Heel raar.
 5. JanVertonghen'

  Opmerkelijke nieuwsfeiten uit de voetbalwereld #4

  En terecht. Doe ff normaal.
 6. JanVertonghen'

  Feyenoord #27

  Niet per se. Ik bedoel gewoon van die gasten die heel stoer doen, maar als dan puntje bij paaltje komt andere mensen erbij gaan halen. Dat zijn vaak niet de meest 'zuivere' types en vaak zijn dat ook probleemgevallen, omdat je ze weinig kunt vertellen. Als je over hun gedrag begint zien ze dat als aanval en als ze je als 'slecht' zien, is er geen beginnen meer aan om zo'n gast te coachen (even in het perspectief van Feyenoord bekeken). Verder was ik er niet bij en heb ik geen idee wat die Summerville voor een ventje is, maar ik heb het voor het gemak even over algemene gevallen. Ik durf ook wel te zeggen dat de gevallen die ik meegemaakt/gezien heb vooral jongeren waren met een allochtone afkomst, maar ik ga niet verder dan dat. Heb ook gevallen gezien waar de autochtone gozer er gasten bij ging halen, vrij recent nog zelfs. Ligt gewoon aan de persoon zelf. Morele waarden, verstand, zelfvertrouwen, weet ik veel wat. Maakt me dan vrij weinig uit of hij zwart, wit, grijs, bruin of groen is. Als het een ruzie is tussen twee personen praat je het uit of in het ergste geval ga je gewoon met elkaar op de vuist. Je bent echt een laffe herder als je dan iemand erbij gaat halen om die andere vent even bij te tikken, aangezien die andere gast (waarschijnlijk) helemaal geen intentie had om te vechten.
 7. JanVertonghen'

  Feyenoord #27

  Jeugdzonden? Misschien dat ik de enige ben, maar toen ik 17 was vond ik het al erg laf en veelzeggend als je andere mensen (vrienden, broer, neef, ...) erbij moest halen om iets recht te zetten. Leuk dat dat ventje '4x in die Knoester past', maar dan moet hij er geen ruzie mee maken. Daarnaast heeft die Knoester niet Summerville geslagen (als je het verhaal mag geloven), maar hadden ze tijdens de training een akkefietje en vond Summerville het nodig om zijn broer even in te schakelen. Schijnbaar vond hij het ook prima dat die broer meeging naar Varkenoord en dat hij die Knoester eens even aan zou pakken. Dat is geen jeugdzonde meer hoor, maar een gebrek aan morele waarden en gezond verstand. Het zijn vaak dezelfde types waarbij zoiets gebeurt, ik hoef jou niet uit te leggen wat voor types ik dan bedoel. Verder weten we het hele verhaal niet en moet je daarop je straf baseren. Ligt er ook een beetje aan wat die broer allemaal gedaan heeft, 'handgemeen' is vrij breed natuurlijk. Ook even kijken wat die Summerville zijn bedoelingen en reactie was. In het ergste scenario heeft die broer een tik uitgedeeld en heeft die Summerville niet uit zichzelf spijt betuigd, dan zou ik gewoon zeggen: zoek het maar lekker uit jongen. In bijna alle andere scenario's kan je het inderdaad met een mildere straf afdoen.
 8. JanVertonghen'

  MU PDC WK Poule 2019

  Ook maar even invullen binnenkort!
 9. JanVertonghen'

  Duits Voetbal #5

  Kovac is wel klaar denk ik, en met hem Boateng. Mag ik hopen in ieder geval. Ik weet niet wat die de laatste tijd allemaal aan het doen is, maar verdedigen kan hij niet meer. Tegen Ajax was het lachwekkend, afgelopen weekend was hij dramatisch. Heb maar twee potten/samenvattingen gezien van Bayern dit jaar, maar kan me niet voorstellen dat hij in de andere potten wél goed was. Was bij Duitsland ook al dramatisch op het WK. Gek om te zien, want een paar jaar terug was hij een van de betere verdedigers van de wereld.
 10. JanVertonghen'

  Brits Voetbal #35

  Die Rüdiger had er afgelopen zaterdag even geen zin in? Hoe dat die over het veld liep was gewoon bedroevend om te zien. Heel Chelsea trouwens, maar die Rüdiger liep er echt bij alsof het een oefenpotje was tegen het zesde elftal van een of ander amateurclubje. Kan toch niet.
 11. JanVertonghen'

  FIFA 19

  Prima hoor, maar vijf jaar lang hetzelfde levensadvies heb ik niet zoveel aan. Wordt na een tijdje gewoon goedkoop scoren in mijn ogen. Vorig jaar al vrij snel gestopt met FIFA, dit jaar na een maand al. Wil hem af en toe aanknallen, maar denk dan al meteen 'dat wordt weer niks, laat maar'. Lijkt me toch aardige progressie die ik geboekt heb. Probleem is alleen dat ik hem elk jaar haal, omdat ik denk 'wat als ik het plezier terugvind van ... jaar geleden?' en/of 'wat als het dit jaar wél een heel goed spel is?'. Dat gaat ook vanzelf nog wel een keer over, na de deceptie van dit jaar denk ik dat FIFA 20 heel goed moet zijn, anders is het echt over en uit met de pret. Dan haal ik wel PES of speel ik gewoon geen voetbalspellen meer.
 12. JanVertonghen'

  FIFA 19

  Je zou maar een post van drie weken geleden moeten quoten om ook even goedkoop te kunnen scoren
 13. JanVertonghen'

  FIFA 19

  Sure kid
 14. JanVertonghen'

  Fifa Ultimate team 2018 #1

 15. JanVertonghen'

  Nederlands Elftal #17

  Dat dit een panenka zou worden zag je toch al aankomen zeg
×