Jump to content

Buffell

Leden
 • Content Count

  1,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Buffell

 1. Buffell

  FM-Café

  Ja, zit inmiddels in LaLiga na 2 vrij snelle promoties. Nu voor het eerst de CL in (2025/2026) nadat ik afgelopen seizoen met ongelooflijk veel geluk de Europa League heb gewonnen. Het wordt wel echt een challenge om structureel beter te worden dan de 3 grote clubs. Voorlopig sta ik nu 2e, maar Celta de Vigo staat 1e, na 16 wedstrijden. Heel raar, hebben geen geldschieter of geweldige lichting ofzo.
 2. Buffell

  FM-Café

  UD Ibíza ben ik. Dus ben wel uit de 3e divisie opgekomen. Weet niet of het dan ook kan. Ga het vanavond ff proberen.
 3. Buffell

  FM-Café

  Zit in Spanje, in LaLiga. Zal thuis eens ff kijken, maar heb het nog nooit gezien bij bestuursverzoeken.
 4. Buffell

  FM-Café

  Ik weet vrij zeker dat het niet kan, maar ergens blijf ik toch onzeker: kan je club ervoor kiezen om een 'jong' of '-23' erbij te nemen? Ik heb nu alleen een -19 elftal.
 5. Buffell

  FM-Café

  Zo, lekker de hele dag vrij, dus joggingbroek aan en lekker de hele middag vermakelijke potten in LaLiga kijk...oh.
 6. Snap dat je dit zegt. Ik denk oprecht dat wanneer er geen enorme topper als Onana in de goal had gestaan dit seizoen, dat je dit niet gezegd had. In de CL waren de uitslagen echt enorm geflatteerd. En meer dan eens was het Onana die ons er doorheen sleepte. In combinatie met een flinke dosis geluk. Maar dat was al vroeg of laat wachten op tegenvallende resultaten. De blessures waren vervolgens de trigger om het hele zooitje echt in elkaar te laten donderen.
 7. Tja, koop erbij wat je wil, maar met zulke treurige tactische plannen ga je er ook dan niks van bakken. Het leek de afgelopen weken wel alsof mijn oude coach van de A2 van de lokale FC Bal op het Dak de tactische plannen maakte. Dat was namelijk maar één zin; 'jongens, speel je eigen spel!' En dát is nu vooral het probleem. Ja, er zitten zwakke plekken in de selectie en ja, versterking kan best welkom zijn, maar je kan absoluut niet aandragen dat de selectie niet goed genoeg zou zijn om kampioen te worden of de beker te winnen.
 8. Niet iedereen wordt beter van meer geld.
 9. Buffell

  FM-Café

  Roda heeft ook inderdaad niet echt de selectie om op die manier te voetballen. Lijkt me een vrij intensieve tactiek met veel spelersinstructies en teaminstructies. Hoe slechter je team, hoe minder goed ze met een berg aan instructies om kunnen gaan.
 10. Ik heb echt werkelijk geen benul welke houvast Ajax heeft op dit moment, jij lijkt ze wel te zien; deel ze alsjeblieft. Alleen zeggen 'ja ze gaan geen punten laten liggen thuis' zegt echt helemaal niks. Ik heb genoeg redenen om te vermoeden dat ze dat wel gaan doen namelijk; er zijn geen automatismen, het middenveld is een bende en blijft een bende, er is voorin werkelijk niemand in vorm en in de laatste linie lopen er 2 rond die maar wat doen, en die staan toevallig allebei aan de rechterkant. Daarnaast heb je een Blind die hopeloos uit vorm is en elke pot een flinke Veltman doet, en Dest die drukker is met skillmoves dan daadwerkelijk slim voetbal spelen.
 11. Lekkere prestaties in de CL, zit er hopelijk wel een overwinterinkje in zo! Kohinor is wel een debutantje die nog kan gaan uitgroeien tot bruikbare kracht, zijn physicals zijn in ieder geval al Europees waardig.
 12. Ik heb op dit moment geen énkele reden om te vermoeden dat Ajax geen 3 of 4 potten gaat verliezen. Dus dit vind ik echt nietszeggend. Daarbij is AZ gewoon in punten gelijk? Waarom noem je hen niet? En maak je geen zorgen over een halfbakken zege in Utrecht. Met het schuim op de kaken gaan zij Ajax ook gewoon ontmantelen. Utrecht kan altijd een stapje extra tegen Ajax en Ajax kan op dit moment 4 stapjes minder dan dat ze zouden moeten kunnen.
 13. Geef me één gegronde reden waarom je dit denkt? En om op je vraag te beantwoorden: ja ik maak me zorgen. Als Tagliafico en Onana weggaan, is het achterin wel echt bijzónder pover. Op rechtsback heb je twee spelers die allebei niet voldoen en als Bayern echt 20 of 30 miljoen voor die Dest wil betalen dan breng ik hem er vanavond nog heen op de fiets, al zal dat lastig zijn als ie op je bagagedrager steeds akka's en ball rolls wil doen. Er moet een échte controleur komen, een ervaren, solide centrale verdediger en je hebt eigenlijk ook een links- en rechtsback nodig, want in de jeugd zitten daar ook geen grote talenten op het moment. Net als voor de centrale verdediger-rol en controlerend.
 14. Elke debiel met minimaal 35% zicht zag dit al maanden aankomen. Maar Ten Hag niet hoor. En de spelers blijkbaar ook niet. AZ was feller, gretiger en gemotiveerder. En dat is niks anders dan een schande. Echte een beschamende vertoning van Ajax gisteravond. Zéker na zo'n kansloze uitschakeling in de Europa League. Je mag op z'n minst verwachten dat je er dan VOL op klapt tegen AZ. Niets van dat alles. Lekker labbekakkerig rondhobbelen. Transfertje is door een groot deel al gemaakt, die boeit het niet zoveel meer, de jonge gasten worden daar onzeker van want kunnen het niet alleen en Tadic heeft coffeeshops in Nederland ontdekt volgens mij. Wat een treurnis. Onana is het enige lichtpuntje.
 15. Buffell

  Hip-Hop

  Denk dat er genoeg mensen zijn die dit niet diggen maar deze cocky style van rappen kan ik ook wel waarderen.
 16. Lekker man, dit begint wel een van m'n favorieten novelles te worden van dit forum. En de jeugdspeler van de maand is weer terug
 17. Laten we wel zijn, ook mét Ziyech was het heel lastig geworden. Ziyech zou namelijk nooit 100% fit zijn en bovendien, Ziyech kan het ook niet in z'n eentje. Die gasten gaan echt geen 2-0 voorsprong weggeven tegen dit Ajax met dit middenveld. Of Ziyech, Nico, Quincy, wie dan ook, meedoen of niet.
 18. Buffell

  FM-Café

  Man, LaLiga is lastig joh. Vraag me echt af hoe ik ooit tussen Real en Barca in ga komen. Zelfs Atlético (duidelijke nummer 3 op dit moment) bedreigen is enorm moeilijk. Hopen op die 4e plek een paar keer, zodat ik in de CL wat miljoenen kan graaien. Voorlopig zitten Valencia en Athlétic me daar behoorlijk voor in de weg de afgelopen 2 seizoenen...
 19. Je gaat nog steeds lekker! Ik mis de jeugdspeler-updates wel een beetje. Snap dat je niet steeds een speler kan laten debuteren, maar een update over een (veelbelovende) jeugdspeler vond ik altijd wel leuk om te zien.
 20. Buffell

  Hip-Hop

  Ja, stem is inderdaad even wennen. Dat heb ik sowieso vaak als ik nieuwe rappers check. Toen ik voor het eerst naar Stormzy en Dave ging luisteren vond ik die stemmen ook wel flink adjusten, om maar wat te noemen. Die track is inderdaad zeer relaxt, hij heeft veel goeie platen. Met die nummers die ik je stuurde ontdekte ik hem ook een beetje, dus vandaar.
 21. Buffell

  Hip-Hop

  Is cool. Mocht je toch bezig zijn en tijd over hebben, '93 Vitals van J-Tek is ook echt een heel chille track.
 22. Buffell

  Hip-Hop

  Nou, dan laten we daar maar mee beginnen. Dan ben ik benieuwd wat je hiervan vindt, want zoals ik het hoor, houd je van een old-skool vibe:
 23. Buffell

  Hip-Hop

  Nee hoor, ik heb je hele post gelezen, sterker nog; ik heb de hele thread doorgelezen. Ik vond het persoonlijk niet echt een gepaste opmerking. Misschien was ik wat voorbarig, soit; dan daarvoor verontschuldigen. Ik vond het nogal overkomen dat jíj wist wat goede hiphop is en 'hij' niet.
×
×
 • Create New...