Jump to content

Buffell

Leden
 • Content Count

  959
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About Buffell

 • Rank
  Challenge accepted!

Personal Information

 • Woonplaats
  Nijmegen
 • Interesses
  FM, Voetbal, Tennis, Meteorologie, Science
 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  FM2011
 • Favoriete Club
  Ajax / FC Porto
 • Managerstijl
  Opportunist
 • Huidige novelle
  Geen talent ;)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vraag me inmiddels wel af of ik deze ga aanschaffen. De vernieuwingen die tot nu toe vermeld zijn, vind ik maar zo-zo. Het toekomstplan dat je met een speler kan opstellen bij het tekenen van een contract vind ik dan het hoogtepunt, want dat gezeik om speeltijd kan zo wellicht wat beteugeld worden. (En hopelijk ook dat spelers die je net 5 maanden geleden een nieuw contract hebt gegeven al meteen gaan janken bij een bod van een andere club. Je hebt nét een nieuw contract ondertekend. Totaal onrealistisch dat een paar maanden later de pleuris dan al uitbreekt omdat zo'n speler weg wil.) Echter hoor ik weinig over de mogelijkheden die je bijvoorbeeld hebt qua toespreken van je spelers voor/tijdens/na een wedstrijd. Dat kan veel uitgebreider. Zo enorm 2D is deze functie nu. Hoe zit het met aankopen van spelers? Gaat daar ook eens verandering in komen? Bijna elke club onderhandelt hetzelfde, nogal onrealistisch, once again. Hoe zit het met de AI? In de Eredivisie is het een komen en gaan van vreemdelingenlegioenen. Clubs kopen maar lukraak van over de hele wereld. Ajax koopt uitsluitend spelers van 28+ jaar oud en Heracles heeft inmiddels nog 3 Nederlanders in de selectie. Het ene jaar geven clubs als Willem II, Heracles, PEC enz opeens 12 miljoen per jaar uit aan spelers, en een jaar later nog maar 8. Geen enkele lijn in te ontdekken. AI-clubs zouden ook een bepaalde visie moeten hanteren, maar daar lijkt het totaal niet op.
 2. Buffell

  NFL

  Ja Chiefs zijn niet zo lekker bezig. Rams ook niet zeg! Maar goed, mag eigelijk niks zeggen. 34 points tegenkrijgen door de Cardinals is echt next level treurig. Sinds 2017 niet meer 34 punten gescoord, die lui.
 3. Buffell

  NFL

  Zijn er tegenwoordig nog NFL-volgers hier? Seems pretty dead. Interessant seizoen namelijk. Al wordt het voor mij vooral janken want de Falcons zuigen extreem hard dit seizoen.
 4. Buffell

  Raad het logo

  Zo te zien heeft iemand hem al geraden
 5. Buffell

  AFC Ajax

  Meh. Denk dat zijn productiviteit niet per sé onvervangbaar is. Vind hem vaak ook erg flegmatiek en veel balverlies lijden. Denk dat je die goals en assists die hij maakt/geeft ook kan vervangen/verdelen over de andere aanvallers. Vind Memphis echt geen unieke kwaliteiten die niet te vervangen zijn hebben namelijk.
 6. Buffell

  AFC Ajax

  Scratch De Vrij voor Van Dijk. Stop de tijd.
 7. Buffell

  AFC Ajax

  Cillessen Veltman - De Vrij - De Ligt - Van Aanholt Frenkie Wijnaldum - Donny Promes - Malen - Babel. Lijkt me prima
 8. Bij een clausule vragen ze altijd ook het clausulebedrag als minimale transfersom.
 9. Wie? Nee iig. Oberliga Duitsland, vlak over de grens waar m'n ouders vandaan komen. Hebben ook zo'n soort stadion
 10. Buffell

  Ik luister nu..?

  Noise-cancelling headphone op en nobody in this office be botherin' me.
 11. Buffell

  FM-Café

  Weird. Ik heb bij 'nationaliteiten' juist die tabel met 'nation', 'days to eligibility' enz staan. Kan ff geen screen maken want ik ben nog in het kantoorgevang.
 12. Buffell

  FM-Café

  Ook niet bij 'Nationaliteiten' ipv 'Speelgerechtigdheid'?
×
×
 • Create New...