Jump to content

Buffell

Leden
 • Content Count

  1,127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Buffell last won the day on February 10

Buffell had the most liked content!

Community Reputation

56 Excellent

About Buffell

 • Rank
  Challenge accepted!

Personal Information

 • Woonplaats
  Nijmegen
 • Interesses
  FM, Voetbal, Tennis, Meteorologie, Science
 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  FM2011
 • Favoriete Club
  Ajax / FC Porto
 • Managerstijl
  Opportunist
 • Huidige novelle
  Geen talent ;)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juist! Het is Gamla Stan, een historisch eilandje midden in Stockholm
 2. Neen. Denk noordelijker op het continent
 3. Stad keur ik goed, als je exacte locatie weet ben je wel een grote speler.
 4. Dit moet wel Mongolië zijn. Zoals de foto hierboven haast wel Ulaanbatar moet zijn?
 5. Buffell

  Ik luister nu..?

  'This is Stormzy' op Spotify.
 6. Buffell

  FM-Café

  Je kan je zoekfilters verfijnen dat je in het onderste vak van dat scherm waar je je zoekopdrachten kan specificeren zoeken op 'dynamiek en geluk'. Daaruit kan je dat vervolgens 'tevredenheid' kiezen en dus dan 'ontevreden' als vereiste selecteren. Ruk uitleg, maar ik heb momenteel even geen FM bij de hand haha.
 7. Buffell

  FM-Café

  Het is eigenlijk ongelooflijk wat je allemaal voor een prikkie kan oppikken op de transfermarkt als je alleen op ontevreden spelers zoekt. Heb zo in mijn Ibiza-game al Riqui Puig (3.5M), Riechedly Bazoer (4M) en Yves Dabila (950K) kunnen aantrekken. Deze transferperiode slechts een prikkie (in mijn ogen) betaald voor Lincoln (7.5M). Dat een beetje aanvullen met brute regens en we mogen onze kunsten voor het eerst in de CL laten zien. Keihard genaaid met een poule PSG, Bayern en Benfica; na 4 wedstrijden in deze poule 1 schamel puntje. Het debuut van Ibiza in de CL is dus geen denderend succes. Maar wél een prachtig mooi nieuw stadion!
 8. Buffell

  FM-Café

  Beetje in shock van dit resultaat nog. Gedoodverfde degradant. Begonnen geweldig aan het seizoen, toen kwamen er een paar maanden van zwaar doorbijten en zakten we zelfs naar de 14e plek. Met nog 8 potten te gaan vinden we opeens de krachten om Barca uit (!) te verslaan met 0-1 en Real uit op 0-0 te houden. Dat was ook de ommekeer. Uiteindelijk Europees voetbal op Ibiza! Nouja. Ibiza. Ik moet een stadion betrekken op Mallorca omdat Can Misses in Eivissa te klein is en niet voldoet aan de eisen... Een nieuw stadion is echter in de steigers en gaat 17.800 plekken hebben! Heel Ibiza kan dadelijk op de tribune..
 9. Excuus! Denk dat de stad goed raden zeker wel te doen is. EDIT: Bij nader inzien, exacte locatie is misschien ook wel te doen.
 10. Buffell

  FM-Café

  Promotie naar LaLiga met Ibiza! Ongelooflijk eigenlijk, mijn team geeft het minst aan salarissen uit en er zijn zeker 10-12 teams in de competitie met een structureel beter en breder team. But we did it! En dan die transfers die we konden doen voor volgend jaar. Gezocht op ongelukkige spelers, en onder andere Kossounou voor slechts 500.000 euro en Alexis Saelemaekers voor een hele goede prijs. Toch wordt het echt nog een zwaar jaar want ik moet eigenlijk 6/7 posities versterken, en het geld is er met deze 4 toppers al wel doorheen gejaagd....
 11. Fuck. Nee. Het zag er gewoon Kroatisch uit hahaha
 12. Was niet specifiek naar 1 opdracht in deze thread gericht, maar meer in z'n algemeenheid. Ik zie namen voorbij komen die ik nog nooit heb gehoord, laat staan dat ik hun hoofden zou herkennen haha
×
×
 • Create New...