Jump to content

Buffell

Leden
 • Content Count

  1,212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Buffell last won the day on February 10

Buffell had the most liked content!

Community Reputation

67 Excellent

About Buffell

 • Rank
  Challenge accepted!

Personal Information

 • Woonplaats
  Nijmegen
 • Interesses
  FM, Voetbal, Tennis, Meteorologie, Science
 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  FM2011
 • Favoriete Club
  Ajax / FC Porto
 • Managerstijl
  Opportunist
 • Huidige novelle
  Geen talent ;)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buffell

  FM-Café

  Ja, ook dit heb ik helaas al een keer of 8 geprobeerd. Snap er echt geen fluit van.
 2. Buffell

  FM-Café

  Nope, helaas....
 3. Buffell

  FM-Café

  Rechtermuisknop op het icoon in de taakbalk? Dan krijg ik die optie niet. Dan krijg ik alleen 'aan taalkbalk vastmaken', 'venster sluiten', en de bestandsnaam waarmee normaliter het programma geopend wordt als je erop drukt (nu dus niet..)
 4. Buffell

  FM-Café

  Beiden al geprobeerd.... Blijft hetzelfde. Krijg wel de steam-melding dat Football Manager 2019 wordt opgestart, en dan komt er ook wel in de taakbalk onderin m'n scherm een pictogram van FM19, maar verder gebeurt er niks. Als ik op het pictogram druk, gebeurt er ook helemaal niks. Als ik dan nog een keer FM19 wil opstarten, komt weer het Steam-schermpje dat 'Football Manager 2019 wordt opgestart', en voor de rest niks. Snap er helemaal niks van.
 5. Buffell

  FM-Café

  Mensen die FM19 via Steam spelen en waarbij FM niet meer opstart? Er komt wel een pictogram in de taakbalk onderaan te staan van FM19 na het opstarten, maar er gebeurt niks als je op dit pictogram klikt. De voorvertoning als je er overheen gaat met je muis laat ook alleen maar een zwart scherm zien. Gisteravond 23.30 was er nog niks aan de hand?
 6. Buffell

  FM-Café

  Ja, zit inmiddels in LaLiga na 2 vrij snelle promoties. Nu voor het eerst de CL in (2025/2026) nadat ik afgelopen seizoen met ongelooflijk veel geluk de Europa League heb gewonnen. Het wordt wel echt een challenge om structureel beter te worden dan de 3 grote clubs. Voorlopig sta ik nu 2e, maar Celta de Vigo staat 1e, na 16 wedstrijden. Heel raar, hebben geen geldschieter of geweldige lichting ofzo.
 7. Buffell

  FM-Café

  UD Ibíza ben ik. Dus ben wel uit de 3e divisie opgekomen. Weet niet of het dan ook kan. Ga het vanavond ff proberen.
 8. Buffell

  FM-Café

  Zit in Spanje, in LaLiga. Zal thuis eens ff kijken, maar heb het nog nooit gezien bij bestuursverzoeken.
 9. Buffell

  FM-Café

  Ik weet vrij zeker dat het niet kan, maar ergens blijf ik toch onzeker: kan je club ervoor kiezen om een 'jong' of '-23' erbij te nemen? Ik heb nu alleen een -19 elftal.
 10. Buffell

  FM-Café

  Zo, lekker de hele dag vrij, dus joggingbroek aan en lekker de hele middag vermakelijke potten in LaLiga kijk...oh.
 11. Snap dat je dit zegt. Ik denk oprecht dat wanneer er geen enorme topper als Onana in de goal had gestaan dit seizoen, dat je dit niet gezegd had. In de CL waren de uitslagen echt enorm geflatteerd. En meer dan eens was het Onana die ons er doorheen sleepte. In combinatie met een flinke dosis geluk. Maar dat was al vroeg of laat wachten op tegenvallende resultaten. De blessures waren vervolgens de trigger om het hele zooitje echt in elkaar te laten donderen.
 12. Tja, koop erbij wat je wil, maar met zulke treurige tactische plannen ga je er ook dan niks van bakken. Het leek de afgelopen weken wel alsof mijn oude coach van de A2 van de lokale FC Bal op het Dak de tactische plannen maakte. Dat was namelijk maar één zin; 'jongens, speel je eigen spel!' En dát is nu vooral het probleem. Ja, er zitten zwakke plekken in de selectie en ja, versterking kan best welkom zijn, maar je kan absoluut niet aandragen dat de selectie niet goed genoeg zou zijn om kampioen te worden of de beker te winnen.
 13. Niet iedereen wordt beter van meer geld.
 14. Buffell

  FM-Café

  Roda heeft ook inderdaad niet echt de selectie om op die manier te voetballen. Lijkt me een vrij intensieve tactiek met veel spelersinstructies en teaminstructies. Hoe slechter je team, hoe minder goed ze met een berg aan instructies om kunnen gaan.
 15. Ik heb echt werkelijk geen benul welke houvast Ajax heeft op dit moment, jij lijkt ze wel te zien; deel ze alsjeblieft. Alleen zeggen 'ja ze gaan geen punten laten liggen thuis' zegt echt helemaal niks. Ik heb genoeg redenen om te vermoeden dat ze dat wel gaan doen namelijk; er zijn geen automatismen, het middenveld is een bende en blijft een bende, er is voorin werkelijk niemand in vorm en in de laatste linie lopen er 2 rond die maar wat doen, en die staan toevallig allebei aan de rechterkant. Daarnaast heb je een Blind die hopeloos uit vorm is en elke pot een flinke Veltman doet,
×
×
 • Create New...