Jump to content

stef1978

Leden
 • Posts

  263
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Favoriete Club
  Heracles Almelo
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stef1978's Achievements

20

Reputation

 1. Leuk om te volgen. Veel plezier komend seizoen
 2. Na Ado overgestapt naar Heracles. Helaas zijn we drie jaar bezig met het bouwen van een stadion. Nadeel hiervan is dat ik elke maand een flinke aflossing moet betalen. Nu in het 3e seizoen bij de mooiste club. Feyenoord bood mij een sollicitatie maar niet gedaan. Nu net een baan aangeboden gekregen Door VFL Wolfsburg. Wat een budget!!!!! Maar ik wil eerst een prijs winnen met Heracles, dus ik blijf nog even.
 3. Versterk ik net mijn elftal. Krijg ik een aanbod van mijn droomclub........
 4. Ik ben via Tsjechië nu in Nederland beland. ADO naar de titel in de KKD gebracht.
 5. Ik ben hiermee begonnen. Ben eerst 3 maanden op vakantie gegaan en toen begonnen met solliciteren. YOUNG BOYS FD in Denemarken is het geworden. 3. Divisie. 4e niveau. Eerst seizoen net erin gebleven via de degradatiegroep. Nu bezig met 2e seizoen en de promotiegroep bereikt. En eindelijk mijn 1e cursus mogen doen.
 6. stef1978

  FM Café

  ligt het aan mij, of is de snelheid van FM 22 lager
 7. stef1978

  FM Café

  Hoe gaat het met jou FFP
 8. stef1978

  FM Café

  Nu ik bij Newcastle ben begonnen heb ik veel geld uitgegeven aan transfers. Maar kom ik er net achter dat ik niet voldoe aan de FFP gelden. Ik kon er niks over vinden hier op het forum. Maar is dat je verlies? En waarom verschilt dat met de champignons league? Er staat in de doelstelling commerciële inkomsten verhogen hoe doe ik dat? Alvast bedankt
 9. stef1978

  FM Café

  6 seizoenen crisis
 10. stef1978

  FM Café

  Ik heb fm22 ook maar eens aangeschaft. Speelde nog steeds fm20. Maar tot nu toe mooi spel. Niks mis mee. Nou ja niks. Ben begonnen met Newcastle. En de resultaten vallen erg tegen. Nu mijn tactiek veranderd. Speel nu zonder spits. Gaat ietsje beter. Sta 16e begin december. Ben bang dat de kerst eenzaam wordt.
×
×
 • Create New...