Jump to content

delichris

Leden
 • Posts

  42,444
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by delichris

 1. Seizoen 2024 - 2025 ADO Den Haag is een heuse cupfighter geworden. Wederom staat de club in de finale en dat had iedereen niet verwacht. Ik zelf ook niet moet ik zeggen. Maar nu wil ik deze finale ook zien te winnen. Maar dat is voor latere zorg. We hebben nu de maand maart. Daarin kunnen wij ook weer lekker punten gaan pakken. En dat moet gebeuren tegen AZ, Almere City, FC Twente en FC Groningen. Wist je dat Haags Historisch museum verschillende theorieen heeft waarom Den Haag als groen-geel heeft. ADO Den Haag - AZ Eredivisie Maart Stand Eredivisie Overzicht manager Financien Antwoorden op posts van users @MNie Het zou een wonder zijn als het gaat lukken. @Marius Het waren heerlijke wedstrijden en het bekeravontuur is nog niet voorbij voor ons. @Djurovski @Kyrill @Rossini' @Lensherr @KayDeManaager @xJordinosaur @ElMarcos @Genkie_06 @Boyzone @keano77 @DemoN
 2. Een mooi overzicht en ik ben erg benieuwd naar je versterkingen.
 3. delichris

  Brits voetbal

  Nee, want je leest niet goed.
 4. Sterrin was ook al zo met Expeditie Robinson.
 5. Een beker pakken, Europees voetbal halen en je veilig spelen. Wat een seizoen tot op heden.
 6. Wat een heerlijke update met veel prijzen.
 7. @De Raam Miami is over twee weken
 8. Al met al een goed seizoen gespeeld. En volgend seizoen knallen.
 9. delichris

  KNVB Beker

  Nee hoor, want die gingen niet wijken voor Ajax. Was al bekend
 10. delichris

  Brits voetbal

  Voor Ten Hag zat er geen lijn in het spel. Dit gaat al jaren zo. Kijk naar van Gaal, Mourinho, Solskjaer, Ragnick. De ene week spelen heel goed en de andere week is het drama. En over je aankopen ben ik het niet eens. Onana heeft zeker het laatste half jaar ook veel punten gepakt. Malacia is meer dan een jaar eruit vanwege een blessure. Amrabat is gehaald vanwege een goed WK blijkbaar, maar komt gewoon snelheid te kort. Weghorst scoorde gewoon veel te weinig, maar werkte wel heel hard. En Antyony tja. Ik hoop dat Ratcliffe de boel snel op orde heeft bestuurlijk gezien zodat je daarna door kan richting het veld. @Bogatyr Die hele Antony met pek en veren op de ferry zetten en richting het vaste land. Die gozer is nooit zijn geld waard geweest.
 11. delichris

  Brits voetbal

  Garnacho wisselen terwijl die een goede pot speelde is gewoon vreemd. Hij had beter Rashford kunnen wisselen. Mainoo wisselen snapte ik niet.
 12. delichris

  Feyenoord

  Dan ben je echt dom als je zo snel twee gele kaarten pakt.
 13. delichris

  Brits voetbal

  Met dit team moet je met alle respect wel winnen van Coventry.
 14. delichris

  Brits voetbal

  Hangen en wurgen naar FA Cup finale. 19 mei alle jeugdspelers opstellen en dan fris naar de finale. Maar wat was United slecht na 70 minuten.
 15. delichris

  Brits voetbal

  Wat een schande wat United laat zien. Oke 15 selectie spelers en 4 of 5 jeugdspelers. Maar United moet dit gewoon winnen.
 16. delichris

  Brits voetbal

  25 mei de Manchester derby op Wembley. Edit: Oeps Coventry maakt er 2-3 van. Edit: Hoe geef je een finaleplek weg. Heel simpel een voorsprong van 0-3 na 3-3 laten gaan. En dus een verlenging.
 17. delichris

  Brits voetbal

  Harry 2-0. Finale nu wel heel dichtbij.
 18. delichris

  Brits voetbal

  Wie anders dan Scott scoort de eerste goal.
 19. Heerlijke winst en je scoort even in het begin en in het einde.
 20. Mooi dat je een nieuw contract hebt getekend. Ik had toch wel negen punten verwacht in deze drie wedstrijden.
 21. Seizoen 2024 - 2025 Wel zuur om uit Europa te gaan op doelsaldo. Blijkbaar was die nederlaag tegen Sturm de druppel. Als ik daar een punt had gepakt waren we door geweest. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. En nu kan het vizier op de beker en de competitie. Helaas krijgen wij ook nog een domper te verwerken door een blessure van Sontje Hansen. In de beker spelen wij tegen FC Volendam. In de Eredivisie mogen we aantreden tegen RKC, PEC en Excelsior. Dit moeten toch gewoon negen punten worden? Wist je dat Paleis ten Bosch vroeger een bordeel en gevangenis was? Blessure Sontje Hansen ADO Den Haag - FC Volendam KNVB Beker Loting KNVB Beker ADO Den Haag - NAC Breda KNVB Beker Februari Stand Eredivisie Affiche finale KNVB Beker Overzicht manager Financien Antwoorden op posts van users @MNie We waren zo dichtbij overwintering en dat is gewoon zuur. Ik ben tevreden over de transfers die ik gedaan heb. @Marius Nieuwkoop is nu met afstand mijn beste rechtsback. En dat wij uit Europa vliegen door doelsaldo is gewoon heel erg zuur. @Djurovski @Kyrill @Rossini' @Lensherr @KayDeManaager @xJordinosaur @ElMarcos @Genkie_06 @Boyzone @keano77 @DemoN
 22. Nee klopt, want je weet nooit of het een handige grap is. En was het nou schokkend nee.
×
×
 • Create New...