Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  16,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by delichris

 1. Jammer van de beker, maar daarna loopt het nog niet heel lekker in de competitie totdat je de tactische omzetting doet. Dan begint het ineens aardige te lopen.
 2. Seizoen 2021 - 2022 Ik merk wel dat wij per maand beter worden. De topwedstrijden in de Premier League weten wij nog niet te winnen, maar dat komt langzaam aan wel. Ik weet namelijk dat vanaf nu veel wedstrijden gespeeld gaan worden. Dat is normaal in Engeland. De maanden december en januari zijn volle programma's en nu moeten de reserves het ook laten zien en ik weet dat wij een goede bank hebben. Ik ga met heel veel vertrouwen de maanden december en januari in. In deze maand spelen wij tegen Dinamo Kiev voor de Champions League. In de Premier League spelen wij tegen Chelsea, Crystal Palace, Swansea, Burnley, West Ham en Manchester City. In de Carabao Cup spelen wij tegen Manchester City. Dinamo Kiev - Manchester United Champions League Chelsea- Manchester United Premier League Manchester United - Manchester City Premier League December Stand Premier League Stand Champions League poule Loting Champions League 1e ronde KO Loting Carabao Cup Individuele prijzen Overzicht manager Antwoorden op posts van users @ElPrincipito We gaan erg lekker en in de CL doen we het inderdaad netjes. @Mordurette We komen steeds beter in vorm. @komodo25 Milan speelt er sinds mijn laatste update haha. @Marius Dat gelijke spel is jammer, maar we mogen niet klagen over onze maand. @Titan Ja we komen steeds beter in onze spel. @mattihamstra Alles is nog mogelijk hoor. We kunnen dat gat van vijf punten gemakkelijk overbruggen. @marcelkeuh @John Terry @Krabby @Nummerke10 @TheRedOne @Jotew @Fantasy @Titan @Vlonkie @Niejo101 @Tim' @True_Legend @FM_Lesly @ElMarcos @Kavinos @r4vje @glennix @Daniell @spaansetukker @FlyD @Kelderklasse
 3. In Nederland blijf je goed presteren en een mooi punt tegen Real gepakt hoor. Lekker door in de CL en een mooie loting gekregen tegen Inter.
 4. Verrassend door elke keer.
 5. Een mooie periode gespeeld en je hebt een goede vorm te pakken.
 6. Een mooie voorbereiding hoor. Heb jij een update qua transfers gedownload?
 7. Lekkere uitslagen hoor en tegen Atletico heerlijk gespeeld. Succes tegen mij.
 8. Wat een heerlijke maand hoor. En weer scoren voor Oranje is ook fijn.
 9. Seizoen 2021 - 2022 We lijken het United van Ferguson wel. We komen net als die teams wat later op gang. We zijn een echte diesel. Langzaam maar zeker komen wij beter in ons spel. Deze maand spelen in de Champions League tegen Olympique Lyon en AC Milan. In de Premier League spelen wij tegen Aston Villa, Everton en Wolves. Manchester United - Olympique Lyon Champions League AC Milan- Manchester United Premier League November Stand Premier League Stand Champions League poule Loting FA Cup Overzicht manager Antwoorden op posts van users @komodo25 Ik heb het gevoel dat dit wel terug gaat komen. @Marius Ik maak me nog geen zorgen. Er komen straks veel wedstrijden aan en dan verwacht ik dat wij er weer staan. @Titan Qua resultaten ben ik tevreden nu de vorm nog krijgen. @marcelkeuh We komen langzaam aan beter in ons spel en dat geeft wel vertrouwen. @Mordurette We mogen niet klagen. @Nummerke10 De top is ook sterk en dat merk nu ook al meteen weer. @John Terry Het is een hele mooie uitdaging en Liverpool is heel sterk in FM op dit moment. @Krabby We hebben niet verloren en dat telt al heel wat deze maand en nu moeten wij beter zien te gaan worden. @mattihamstra Het gaat ook minder vergeleken met vorig seizoen. Als wij nu gewoon meer punten gaan pakken dan de rest komt alles wel goed vermoed ik. @TheRedOne @Jotew @Fantasy @Titan @Vlonkie @Niejo101 @Tim' @True_Legend @FM_Lesly @ElMarcos @Kavinos @r4vje @glennix @Daniell @spaansetukker @FlyD @Kelderklasse
 10. Lekker Milan verslagen. Monaco wordt een mooie uitdaging voor je.
 11. Succes met de Feyenoord. Je hebt een mooie uitdaging.
 12. Succes met de Dons. Benieuwd of je een nieuw Crazy Gang kan krijgen.
 13. Aardige wedstrijden gespeeld en met Stengs een leuke aanwinst erbij.
 14. Jammer dat je in de groepsfase alles verloor, maar je hebt mogen proeven aan CL voetbal.
 15. Een taktiek die ik niet veel zie. Ik ben zeer benieuwd hiernaar.
 16. Mooi dat alles nog mogelijk is. Het gaat in ieder geval spannend worden.
 17. Jammer van de uitschakeling in Europa, maar Liverpool is ook een grootmacht in Europa. In de competitie moet MVV zich weer rechttrekken.
 18. Wat een heerlijke wedstrijden weer. Promotie is binnen nu nog de titel.
 19. Het gaat goed met Colo Colo en als je Mineiro eerder kon verslaan dan moet je Argentinos ook kunnen verslaan. Die acht ik minder dan Mineiro.
 20. April en mei waren niet geheel denderend, maar daarna heb jij je heerlijk hersteld hoor. De maand juni was gewoon top.
 21. Succes in Alkmaar. Je hebt een heerlijke selectie tot je beschikking.
×
×
 • Create New...