Jump to content

delichris

Leden
 • Posts

  34,437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by delichris

 1. Seizoen 2024 - 2025 Wat een maand hebben wij gehad. We liggen uit de Leagues Cup en een nederlaag in de Champions League. Dat zijn toch nederlagen die wij niet mogen krijgen. Ik zal nu weer een jaar moeten wachten op de Leagues Cup om deze proberen te winnen. In de Champions League moeten wij alle zeilen bij gaan zetten. In de Campeones beker gaan we spelen tegen FC Dallas. We hebben nog een rekening open staan tegen ze. In de Champions League spelen wij tegen Toronto FC. Je weet wel die ploeg die het in de halve finale Champions League van vorig seizoen ons het moeilijk maakte. In de competitie spelen wij tegen Pumas, Pachuca en FC Juarez. Club America - Pumas Liga MX Campeones beker Toronto FC - Club America Leagues Champions League September Stand Liga MX Stand Champions League Financien Overzicht manager Antwoorden op posts van users @Kyrill Het waren nederlagen die ik niet graag wilde hebben. @Titan En weer een prijs verloren door een nederlaag tegen Toluca. @19CH98 Het kan nog steeds een mooi seizoen worden, maar dit is wel erg jammer voor ons. @Tim' Dan maar vol voor de titel gaan op dit moment en ons plaatsen voor de volgende ronde van de CL. @ElMarcos Het was ook een verrassende nederlaag net als die tegen Dallas. @Djurovski Hopelijk komt het ook niet snel meer voor. @DGremlin @MNie @Marius @John Terry 2.0 @Al Veni @Thymen @r4vje @Mansveld @Nr.14 @Thomassje123 @La Pulga @chrisje1993 @Tim Windt @LouisPSV @Jotew @Daniell @Glenn08
 2. Mooie punten gepakt en keurig zesde in de stand.
 3. Wat een fijne transfers gedaan. De voorbereiding ziet er ook goed uit.
 4. Leuke aankopen gedaan hoor. Alles is nog mogelijk.
 5. In België heb je een groot gat geslagen. In de CL is het niet erg als je verliest van Arsenal. Thuis winnen van Kopenhagen en je bent derde op dat moment vermoed ik.
 6. Verrassend hoor dat je nog steeds bovenaan staat. De grote namen kunnen dus op dit moment je niet aanvallen. In de CL ook fijn door.
 7. Dan doe ik er één naar een horrorfilm
 8. Een mooi overzicht hoor. Je mag mij wel blijven taggen hoor. Soms mis ik ergens een update.
 9. Seizoen 2024 - 2025 Viva La Mexico. We gaan weer verder met de maand Augustus. Daarin gaan we spelen tegen Austin FC in de Leagues Cup. In de Champions League gaan we spelen tegen FC Cincinnati en FC Dallas. In de competitie spelen wij tegen Monterrey, Necaxa, Puebla en La Piedad. Ik weet nog niet hoelang ik met deze game verder. Ik heb al de mooiste prijs te pakken. Het enige wat ik nog mis is de Leagues Cup en ik hoop ooit met de Mexicaanse beker te spelen. Club America - Austin FC Leagues Cup Loting Leagues Cup halve finale Zuid Club America - Toluca Leagues Cup FC Cincinnati - Club America Leagues Champions League Club America - FC Dallas Champions League Augustus Stand Liga MX Stand Champions League Financien Overzicht manager Antwoorden op posts van users @19CH98 We zijn goed in vorm, maar om dit het hele seizoen vol te houden is lang. @MNie Het zou heel mooi zijn om weer prijzen te gaan pakken. @DGremlin Het gaat een keer stoppen, maar wanneer dat is de vraag. @Titan Onderin is het altijd spannend waar dan ook . @Djurovski We laten meteen weten wat we kunnen. @ElMarcos We zijn heel goed gestart. Het ging soms ook wel eens anders. @Tim' Ik mist je al, maar mooi dat je er weer bent. We blijven goed presteren. @Marius Het was jammer, maar dat komt ook omdat de Mexicaanse competitie anders loopt dan in Europa. @John Terry 2.0 @Al Veni @Thymen @r4vje @Kyrill @Mansveld @Nr.14 @Thomassje123 @La Pulga @chrisje1993 @Tim Windt @LouisPSV @Jotew @Daniell @Glenn08
 10. Ik had niet anders verwacht. Wel weer mooi. Alleen jammer dat Danny Vera er nog steeds in staat . Verder een mooie top 10. Jammer geen Golden Earring.
 11. Lekker uiteten gaan en massage geven en ze is weer blij
 12. Je hebt zeker mogelijkheden. Hopelijk komen er snel nieuwe talenten bij je binnen.
 13. Ja dat die daar stond wist ik al.
 14. delichris

  Kwartfinales

  1. Nederland 3-1 Argentinië 2. Kroatië 1-2 Brazilië 3. Frankrijk 3-2 Engeland 4. Marokko 0-4 Portugal
 15. Een goede start van het seizoen hoor en de loting van de EL ziet er ook goed uit.
 16. Geen goede start van het seizoen, maar wel een paar leuke spelers gehaald.
 17. Promotie pakken en net de titel mislopen. Maar dat je de beker pakt is misschien wel de grootste verrassing en je mag Europa in.
 18. Op het einde een gat geslagen en je nu richten op de play-offs.
 19. Een aardige voorbereiding en je hebt een leuke selectie hoor. And don't Sell him.
 20. Knap derde geworden en volgend seizoen een aanval doen op de titel en beker. Mooi dat Viking ook blijft scoren.
×
×
 • Create New...