Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  19,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

delichris last won the day on July 11

delichris had the most liked content!

Community Reputation

753 Excellent

1 Follower

About delichris

 • Rank
  Love United Hate Glazer
 • Birthday May 14

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Brabantse Nuchterheid

Recent Profile Visitors

3,346 profile views
 1. United gisteren niet al te best tegen Southampton. Als United even aanzet dan had Southampton ook niets te zeggen en dat merkte je bij de twee goals van United. Jammer dat ze dit niet de hele wedstrijd deden. De 2-2 is een gevolg van de blessure van Williams. Was deze er niet geweest dan had Southampton niet meer gescoord daar ben ik van overtuigd. Het gaat heel spannend worden om plek 3 en 4.
 2. Wat een transferbedragen zeg niet normaal. Jammer van het WK voor clubs. In de competitie doe jij het erg goed. HK staat al een straatlengte achter je.
 3. Mooie uitslagen gespeeld en een fijne voorsprong op de nummer twee.
 4. Wat veel spelers verhuurd zeg. En hen kan je eventueel nog verkopen voor heel veel geld.
 5. @Titan Degene nu ADO pakt zal het alleen maar slechter doen. Oja pas maar op ik stuur zo principessa op je af als je mijn oude functie pakt.
 6. Van Beek staat rechtsback en Malone middenveld. En Ould is spits. Dat klopt van geen kant.
 7. Ik heb hem daar niet neer gezet hoor. Vincent is mijn spits. Dit moet @Fantasy dan gedaan hebben.
 8. Die mensen in Den Haag kunnen niet regeren en weten ook niets van voetbal. 13e is een mooie plek voor een club als ADO.
 9. Goede versterkingen qua selectie als staf.
 10. Seizoen 2022-2023 We blijven nieuwe spelers aantrekken. Ik heb twee nieuwe spelers aangetrokken deze maand. Een middenvelder genaamd Bishop en een centrale verdediger genaamd Ebanks-Landell. Deze twee spelers brengen heel veel ervaring mee. Zo worden wij alleen maar sterker. We spelen deze maand tegen Motherwell voor de BetFred Cup. We spelen tegen Morton voor de Challenge Cup en in het Championship spelen wij tegen Alloa, Dunfermline en Inverness CT. Transfers in Morton - Brora Rangers Challenge Cup Brora Rangers - Motherwell BetFred Cup September Stand Championship Loting Challenge Cup Financiën Overzicht manager Antwoorden op posts van users @Marius Het was erg geweldig om dit te bereiken. Dundee verslaan was erg mooi. @Isco22 Dat had ik niet verwacht. Het was een hele mooie overwinning. @ElMarcos Het was een heerlijke start en Dundee verslaan was een mooie hoogtepunt. @Tim' We zijn goed gestart, maar ik mis Wagenaar nog niet echt moet ik zeggen. @boydjoman Het had inderdaad veel erger kunnen zijn. @FMNOOB @komodo25 @mattihamstra @Nummerke10 @StanleyW @DGremlin @ElPrincipito @Thomassje123 @Swelley @spaansetukker @OptimistPrima @Glenn08 @Cicchio @Fantasy @Vis @Mordurette @FM_Lesly @Titan @RubenS2
 11. Wat zenuwslopende avond was het. Maar je hebt het geflikt.
 12. Mooi om te zien dat er nu al drie verschillende taktieken worden gebruikt. Vooral die eerste drie spelen na genoeg hetzelfde.
 13. Goede talenten heb je zeg. Daar kan je nog lekker op voortborduren. En Nederland die het EK 20136 wint is wel fijn.
 14. Seizoen 2022-2023 Ons seizoen in het Championship gaat nu echt beginnen. Eén wedstrijd spelen in een maand is niet echt een begin in mijn ogen. We mogen nu vol aan de bak. We spelen tegen Ross County, Hamilton, Patrick Thistle en Morton. En in de BetFred Cup spelen wij tegen Dundee United. Ook wordt er geloot voor de Challenge Cup. Wij zijn daarin de verdedigers van deze beker. Patrick Thistle - Brora Rangers Championship Augustus Stand Championship Loting BetFred Cup Loting Challenge Cup Financiën Overzicht manager Antwoorden op posts van users @Isco22 Darren ging nog even door en ik maak er fijn gebruik van. Over onze start van het seizoen ben ik meer dan tevreden. @ElMarcos We verrassen op dit moment iedereen in de BetFred Cup. @FMNOOB We loten een mooie tegenstander. In de competitie zijn we goed begonnen en in iedere competitie begonnen we met een overwinning en sloten we af met een kampioenschap. @Marius We zijn er nog niet hoor. We starten vaak zo goed en vooral in de BetFred Cup, @komodo25 Ik mag zeker niet klagen. @mattihamstra We mogen niet klagen. Het had erger gekund. @Nummerke10 @StanleyW @DGremlin @ElPrincipito @Thomassje123 @Swelley @spaansetukker @OptimistPrima @Glenn08 @Cicchio @Fantasy @Vis @Mordurette @Tim' @FM_Lesly @Titan @boydjoman @RubenS2
×
×
 • Create New...