Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  15,900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

delichris last won the day on January 19

delichris had the most liked content!

Community Reputation

407 Excellent

About delichris

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Brabantse Nuchterheid

Recent Profile Visitors

1,617 profile views
 1. Zonde dat je het niet hebt kunnen redden, maar het was ook een onmogelijke missie. Je volgende poule is een mooie ik zelf denk dat je met Zweden gaat strijden voor plek twee.
 2. Gefeliciteerd met de titel. Het gaat nu zwaarder worden vermoed ik.
 3. Lekker gehandeld op de transfermarkt hoor. Je hebt ook hele goede spelers gehaald.
 4. Aardige transfers gedaan hoor en je bent goed begonnen aan het seizoen.
 5. Heb je al gekeken bij de reglementen van de PL? Daar moet staan hoe het met de plekken zit qua Europees voetbal.
 6. Jammer van de nederlaag in de competitie en helaas dat je uitgeschakeld bent in de EL.
 7. Seizoen 2023-2024 Dit is voorlopig mijn laatste update met Hannover. Ik ben het plezier kwijt en ik kon het ook niet aan zien dat mijn club Manchester United zo slecht gaat. Ik ben daar een game en novelle mee begonnen. Met Hannover heb ik nu het hoogst haalbare bereikt. We kunnen volgend seizoen uiteraard twee nieuwe prijzen toevoegen, maar dat gaat hem voorlopig niet worden. Ik heb de game veilig weggezet en ik ga er misschien in de toekomst mee verder. Terugblik Commercieel overzicht Statistieken Individuele prijzen Financiën Antwoorden op posts van users @FM_Lesly Fati is een geweldenaar. Of United langs gaat komen weet ik nog niet. Voorlopig staat de game en de novelle op pauze. @Titan Als Fati een standbeeld moet krijgen dan zal ik er ook één moeten krijgen. Voorlopig ga ik even niet verder. @Mordurette Dit kwam ook als een verrassing voor ons. @komodo25 Misschien wel, maar dan moeten ze de kansen maar afmaken. @Marius Het was een heerlijk seizoen voor ons en nu neem ik even pauze van de game en de novelle. @Niejo101 Fati is een geweldige speler. Ik ben ze zelden tegen gekomen. @marcelkeuh Dit was echt genieten inderdaad. @RubenS2 Ik ben er erg blij mee. Het was een geweldig seizoen. @germandutch Dankje. @mattihamstra Ik weet niet welke clubs gaan komen. Maar die zullen voorlopig moeten wachten. De game gaat op pauze en net als deze novelle. @Nummerke10 @True_Legend @spaansetukker @marcelkeuh @Zorsky @FlyD @glennix @Vlonkie @Kavinos @Isco22 @TheRedOne @ElMarcos @Daniell @r4vje @Kelderklasse
 8. Zonde dat Haaland geblesseerd is. Het is toch een geweldige speler.
 9. Wat een uitslagen in de CL zeg. En dan vooral die 12-0. Wat een heerlijke uitslag is dat zeg.
 10. Aardige uitslagen hoor en je pakt er meteen een prijs bij. De loting CL ziet er goed uit voor je.
 11. Jammer van de uitschakeling in Europa, maar in de Eredivisie ga je lekker. Het is ook erg spannend in de Eredivisie zo te zien. De eerste drie ploegen op twee punten verschil.
 12. Wat een heerlijke uitslagen zeg. Door in Europa en de beker en ook nog eens boven aan in de competitie. Wat wil je nu nog meer?
 13. Een heerlijk seizoen gespeeld hoor.
×
×
 • Create New...