Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  14,716
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

delichris last won the day on July 21

delichris had the most liked content!

Community Reputation

209 Excellent

About delichris

 • Rank
  Love United Hate Glazer

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Brabantse Nuchterheid

Recent Profile Visitors

735 profile views
 1. Dit wordt erg spannend. De laatste speeldag en dan twee clubs die niet blij zullen zijn en één wel.
 2. Wat een heerschappij zeg. Hoe je het WK binnen haalt is ook erg lekker zeg.
 3. Wel jammer dat je als enige promoveert. Wie is er trouwens rechtstreeks gedegradeerd uit de Eredivisie?
 4. Ik ben zeer benieuwd wat Fernandez kan met deze club.
 5. Seizoen 2027-2028 Ik wil onze vorm graag deze maand doorzetten. Wij zijn erg sterk bezig en dat is fijn om het zo lang mogelijk vol te gaan houden. In de Champions League rijgen wij de goals aan één. We heersen in onze poule en dat is fijn. In de Premier League gaat het ook erg goed en scoren wij ook veel goals. Ik merk wel dat mijn team nog steeds in ontwikkeling is. Vooral omdat wij een aantal jonge spelers hebben. Deze maand spelen wij tegen Genk in de Champions League. Forest Green is onze tegenstander in de League Cup. En in de Premier League spelen wij tegen Brighton, Arsenal, Southampton en Sheffiel United. Manchester United - Genk Champions League Manchester United - Arsenal Premier League Southampton - Manchester United Premier League Oktober Stand Premier League Stand Champions League poule Antwoorden op posts van users @Mordurette We zijn erg goed bezig en dat zie je terug in de resultaten. @Marius Men moet ons maar eens zien te verslaan. We blijven jagen op de prijzen en in de CL gaat het voor als nog erg goed. @Rossi Tegen Forest Green heb ik gespeeld met mijn reserves en zelfs mijn keeper uit het onder 23 team. @FM_Lesly Dat viel mij ook al op. Ze zijn de verrassing in de poule. @Isco22 Ik ben zeer tevreden over hoe het nu loopt met de selectie. @komodo25 @toivonen @ElMarcos @Srangaman @Lensherr @Lazy @DerSieks @Karlo @TheRedOne @D.J. @nasje92 @Rossi @Kavinos @Michaelinho*
 6. Dat vermoed ik ook. Hangt ook van parcours af. Zijn er veel bergetappes dan vermoed ik dat ze met Martin, Tom, Steven, Roglic, dePlus, Kuss zo wie zo gaan starten.
 7. Lekker spannend hoor. Je hebt zeker kans om die titel te pakken, maar het wordt moeilijk.
 8. Gefeliciteerd met de terugkeer naar de Eredivisie.
 9. Jumbo is de laatste jaren erg goed bezig en straks met Tom erbij kunnen ze elke grote ronde een sterk team opstellen. Zij gaan in de Tour volgend jaar een aanval op Ineos doen. Ik ben wel benieuwd hoe ze het in de Tour met een Dylan gaan aanpakken.
 10. delichris

  Voetbalquiz

  Welke club is de oudste nog bestaande en spelende club in de Argentijnse competitie?
×
×
 • Create New...