Jump to content

delichris

Leden
 • Posts

  25,830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

delichris last won the day on July 24

delichris had the most liked content!

1 Follower

About delichris

 • Birthday May 14

Personal Information

 • Interesses
  Manchester United
 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Niets is sterker dan dat ene woord

Recent Profile Visitors

4,141 profile views

delichris's Achievements

Manager van het jaar

Manager van het jaar (10/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

2k

Reputation

12

Community Answers

 1. Je bent niet echt van deze wereld of wel? Dressuur staat al tientallen jaren op het programma. Het hoort ook bij de Spelen. Misschien moet je maar eens uit je eigen wereld komen en je interesseren in andere sporten. O wacht je vind TeamNL niets dat is waar ook.
 2. Ben je daar niet een beetje te laat mee? Aangezien die morgen al is.
 3. Ik lees hier dat we experts hebben. Ik zou zeggen ga solliciteren en geef meteen bij je sollicitatie aan dat je het allemaal beter kan doen. Hoe men het ook had gedaan het was toch nooit goed geweest. Het is ook niet bewezen dat het door het vliegtuig komt. Want waarom zijn er dan niet nog meer positieve gevallen. En één van de positieve gevallen zat ook niet eens in het bewuste toestel.
 4. Gisteren The Last Kingdom afgekeken. Wat een geweldige serie is dit. Ik zit alweer met smart op seizoen vijf te wachten.
 5. Ja die judoka op de eerste of tweede dag. Maar die en Franssen zijn vijfde geworden ook al voelt dat als vierde. En je vergeet de 4x100 meter estafette dames.
 6. Het is echt een complot tegen de Nederlanders.
 7. Seizoen 2021 - 2022 Dit gaat een pittige maand worden we treffen Ajax in de halve finale van de beker. En in de Eredivisie spelen wij tegen Heerenveen, Ajax, Vitesse en Sparta. Ook staat de return tegen Manchester City op het programma. We gaan er blanco in omdat wij al de eerste wedstrijd verloren met 0-2. Ook komt er een nieuwe lichting talenten aan en er zit een hele mooie speler bij. Deze jongen zal ik omtrainen tot mc want ik speel niet met een vm. Talentenlichting Ajax - PSV KNVB Beker Manchester City- PSV Champions League Ajax - PSV Eredivisie Maart Stand Eredivisie Affiche finale KNVB Beker Overzicht manager Financiën Antwoorden op posts van users @ElMarcos De overwinning op Feyenoord was heel erg lekker en de nederlaag is nu nog acceptabel omdat wij nu nog groeiende zijn. @MNie Het was een hele goede maand van ons en de nederlaag tegen City is gewoon jammer. Volgend seizoen kijken of we wel bestand zijn tegen de grote teams. @DGremlin We heersen in Nederland. In Europa is er nog veel werk aan de winkel. @timpy00 Verliezen van City is geen schande. In Nederland zijn wij de baas op dit moment. @Kyrill Verliezen tegen City kan gebeuren. Ik maak me er ook geen zorgen om. @Marius We heersen in Nederland. De nederlaag tegen City is zonde, maar geen man overboord. @19CH98 Ik hoef ook geen perfect seizoen. Prijzen wil ik winnen. De nederlaag wegpoetsen wordt heel zwaar voor ons. @mattihamstra Ik had al verwacht dat wij gingen verliezen van City. Maar in de Eredivisie zijn wij oppermachtig. @KayDeManaager @Nummerke10 @RubenS2 @Mordurette @TheRedOne @RicoV1989 @Rob1981 @chrisje1993
 8. Yes weer laatste. Ook dat is een kunst.
 9. Ja die is terug gelegd omdat het glibberig is onder die rotsen. Daar kwam een hele mooie uitleg van Brentjes over de plank. Ik hoor niemand over de persconferentie. Wat mij het meeste steekt is dat de positieven als gevangenen worden behandeld en het blijkt dat Team USA nog meer heeft dan dat wij hebben. Maar we zijn nog maar vier dagen onderweg en er kunnen nog veel medailles bij komen.
 10. Dat dacht ik dus ook. Ze gingen maar door.
 11. De loting voor de Copa Libertadores is te doen. Je hebt ook leuke spelers gehaald.
 12. Wat een heerlijke maand en de loting is pittig met City.
 13. Leif wordt echt een topper. Als hij nu al zo rustig kan blijven zonder boos te worden dan maakt hij grote stappen. En Leif pakt een hele mooie winst.
 14. Dat is een lekkere periode hoor en je staat gewoon lekker op kop.
 15. Twee zware nederlagen, maar die waren meegerekend ga ik van uit.
×
×
 • Create New...