Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  15,044
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

delichris last won the day on November 16

delichris had the most liked content!

Community Reputation

280 Excellent

About delichris

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Brabantse Nuchterheid

Recent Profile Visitors

1,021 profile views
 1. Nee helaas. Denk zuidelijker veel zuidelijker.
 2. delichris

  FM-Café

  Lekker spannend zeg.
 3. Dit zal ik pas in FM20 doen. Omdat er vast wat wisselingen plaats gaan vinden.
 4. Seizoen 2019 - 2020 De derde update ga ik nu plaatsen voor dat ik met FM20 ga spelen. Dit zal vanaf dinsdag het geval zijn dus de volgende update zal ergens volgende week plaats gaan vinden. In deze update gaan we de eindklasseringen, de erelijst en hoe in het in Europa ging bekijken van Hannover. Zo krijgen jullie een kleine overzicht van deze club. Eindklasseringen Erelijst Hannover in Europa Antwoorden op posts van users @Marius Hannover is een club die wel thuis hoort in de Bundesliga. En ze behoren zeker in de top 10 thuis. @True_Legend Ik heb nog geen idee hoe het gaat worden. Ik wil wel meteen promoveren. @komodo25 Dankje. Dit vond ik zelf ook. @mattihamstra Ik kijk nooit meer naar de Duitse tv. Ik weet dus ook niet wat de verhoudingen zijn. Ik vermoed dat HSV de favoriet is voor de titel. @TheRedOne Ik zelf ook. @r4vje Promotie is een must voor ons. En dan gaan bouwen en dit wil ik ook meteen doen dit seizoen. Ik heb al wel wat spelers in gedachten om die te gaan scouten en eventueel te gaan halen. @Isco22 Deze club heeft een mooie geschiedenis en hoort thuis in de Bundesliga. @FM_Lesly Daar ben ik zelf ook wel erg benieuwd naar. @Daniell Dankje. Ik ga die speler die jij zo hypt ook even bekijken in FM20.
 5. Koeman kan nu gaan werken aan een goede selectie en Nederland staat ook bekend als een toernooiland. Als de sfeer net zo goed is als in 2010 en 2014 dan komt het goed. En Nederland heeft een selectie om heel ver te gaan komen tijdens het EK. Wel tof dat we drie groepswedstrijden in Amsterdam hebben. Dat zal geheid een mooie sfeer gaan geven.
 6. Mooi dat Wolves erin blijft en ik ben zeer benieuwd naar je nieuwe uitdaging.
 7. Een mooi bedrag ontvangen voor Buitink. En in de Eredivisie is het erg spannend achter Ajax.
 8. We zijn er weer bij en dat is wat telt.
 9. @komodo25 We hebben een winnaar.
 10. Wie speelt in dit stadion?
 11. @hjs Nee geen Assen. @komodo25 Wij hebben nog wel meer dan alleen maar het circuit. @MisterX Nee geen LA, maar het is wel een grote stad.
 12. Ja het Jason. Hier nog een broekie ten tijden van Baywatch Hawaii. Maar @Nom de Guerre had het goed hij speelde ook Aquaman.
×
×
 • Create New...