Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  13,468
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

delichris last won the day on December 8 2018

delichris had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

About delichris

 • Rank
  Love United Hate Glazer

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  Red Devils back to the roots

Recent Profile Visitors

443 profile views
 1. Nog ongeslagen in de competitie en lekker door in Europa.
 2. 2019-2020 In de maand Januari heb ik besloten om een nieuwe taktiek te gaan gebruiken. Ik wil meer goals scoren en aanvallender gaan spelen. In de screen staat een team, maar ik wissel veel met mijn spelers zodat iedereen wel fit blijft. Verder heb ik maar één speler verkocht tijdens deze transferperiode. Boyata was boos omdat ik mij niet voldoende had versterkt. Volgens mij heb ik dat wel gedaan, maar meneer wilde weg. Dan kan je van mij ook snel opdonderen. Southampton wilde hem wel kopen voor 16,5 miljoen. Verder heb ik nog drie talenten verhuurd. Als inkomende transfers zijn de volgende spelers gearriveerd. Norrestrand hij is een rechtsback en ik heb hem gratis gehaald. Zal eerst spelen in Jong PSV. Helinho is een rechter winger en komt voor 2,4 miljoen over van Sao Paulo. Hij is echt goed. Söyüncü is een centrale verdediger hij komt over van Leicester voor 9,75 miljoen en ik zie in hem de vervanger van Boyata. Quarta is ook een centrale verdediger en moet gaan vechten met Schuurs en van den Berg voor een plek achterin. Quarta kostte ons 6,75 miljoen en is afkomstig van River Plate. Amione is een talentvolle verdediger en komt over van Belgrano voor 2,9 miljoen. Zijn screen is van mijn derde seizoen. Lecanda is ook een talent voor de toekomst. Hij komt ook over van River Plate voor 1,3 miljoen. Deze maand spelen wij vier oefenduels om iedereen weer fit te krijgen. In de Eredivisie spelen wij tegen Excelsior, Ajax en AZ. In de beker is Feyenoord onze tegenstander. Transfers uit Transfers in Nieuwe taktiek PSV - Ajax Eredivisie Januari Stand Eredivisie Loting Beker Antwoorden op posts van users @Isco22 Het is leuk dat mijn naam genoemd, maar ik wil toch niet weg. Met Leipzig een makkelijke tegenstander geloot als je ziet wat er nog meer in zit qua namen. @Mordurette Leipzig is qua team misschien een betere naam dan al die grote namen die er nog in zitten. @komodo25 Ik denk dat wij tegen Leipzig meer kans hebben dan al die grote namen. @Kavinos Ik had liever Leipzig gehad dan al die grote namen. We hebben nu meer kans. @ElMarcos Ik denk ook dat wij ook genoeg kans hebben tegen hun. In de competitie is het nu gunstig voor ons. @harm778 Het ziet er goed uit voor ons in de Eredivisie. En met de loting heb ik toch wel geluk gehad. @nasje92 Je mist snel wat hoor. En met Leipzig een mooie loting getroffen en wij hebben zeker kans tegen ze.
 3. Dit was een hele slechte maand voor AZ. Ik hoop niet dat je nu onder druk komt te staan.
 4. Leuke transfers gedaan hoor.
 5. Dit is kloten zeg. Hopelijk kan je snel iets anders vinden. Of zit er nog een twist aan te komen?
 6. Er lopen goede spelers rond bij onder de 17 zeg.
 7. Jammer dat je niet kon stunten tegen Kopenhagen. Met Ajax een leuke club getroffen, maar ze zijn toch niet meer die topclub van Nederland?
 8. Het blijft maar goed gaan en als je Atletico verslaat dan moet Valencia ook te doen zijn.
 9. Een mooi seizoen gespeeld en gefeliciteerd met de titel.
 10. Een mooi gelijkspel tegen Napoli hoor. In Nederland leuke uitslagen.
 11. delichris

  AFC Ajax

  Hij doelt vast op Reis .
 12. 2019-2020 Mijn naam wordt nu al genoemd bij verschillende clubs. Zowel Hoffenheim als Schalke vroegen of ik op sollicitatiegesprek wilde komen. Ik heb vriendelijke bedankt. Ik zit nog maar anderhalf jaar bij PSV en dan alweer weggaan vindt ik niet kunnen. Ik ben deze maand aan het experimenteren geweest met een nieuwe taktiek voor de jongens en ik kan zeggen dat ik hier tevreden over ben. Vanaf januari gaan we hier definitief meespelen. En dan is het na dit seizoen voor een aantal jongens einde carrière bij PSV. Maar zover zijn we nog niet. Deze maand spelen wij tegen Arsenal voor de Champions League en Vitesse voor de beker. In de Eredivisie zijn ADO Den Haag, Vitesse, Heerenveen, NEC en VVV onze tegenstanders. Afwijzing Hoffenheim Afwijzing Schalke PSV - Vitesse Beker December Stand Eredivisie Stand Champions League Loting volgende ronde Champions League Loting KNVB beker Antwoorden op posts van users @Isco22 Ik ben zeer tevreden over de uitbreiding. Ik ben blij dat we overwintering hebben in de CL. Ajax valt heel erg tegen en Ten Hag zal ook ontslagen gaan worden. @Marius Ik was zeer blij met die overwinning op AEK. We doen het in de CL erg goed. En in de Eredivisie komen wij langzaam op gang. @Kavinos Ajax is heel slecht bezig en Ten Hag zal ook ontslagen worden. Feyenoord verrast mij zeer. @harm778 Daarvoor gaan wij graag de strijd aan met Feyenoord. @Mordurette Ik ben zeer tevreden over de prestaties. De uitbreiding van het stadion is ook nodig omdat wij als club ook verder groeien. @komodo25 Het gaat een mooie strijd worden met Feyenoord. Omtrent het stadion ben ik zeer content, want het levert ons ook meer geld op aan recettes.
 13. Eindelijk na 44 jaar heeft Nederland weer eens gewonnen. Ook een terechte winnaar. Dat televoting was wel heel apart hoor. Duitsland totaal geen punten en Noorwegen meer dan 300. Zweden dacht echt dat ze er waren en dan het gezicht van die gozer. Priceless.
×
×
 • Create New...