Jump to content

delichris

Leden
 • Content Count

  14,137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

delichris last won the day on June 28

delichris had the most liked content!

Community Reputation

136 Excellent

About delichris

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Brabantse Nuchterheid

Recent Profile Visitors

562 profile views
 1. Keurig door en met Milan een mooie loting getroffen.
 2. delichris

  FM-Café

  Niet echt nee.
 3. delichris

  Go or No Go?

  Gewoon 32 miljoen doen.
 4. delichris

  FM-Café

  Martinez zal meer interlands moeten gaan spelen dan kan hij een werkvergunning krijgen.
 5. Heel overtuigend de groepsfase bereikt en ik zie je wel doorgaan.
 6. 2022-2023 Deze maand ga ik mijn 300e wedstrijd spelen als manager van PSV en dat is toch een aardige mijlpaal. Deze mijlpaal zal plaats vinden als wij tegen Ajax gaan spelen. Verder zal ik in de Eredivisie spelen tegen FC Utrecht, NEC, FC Twente, Ajax dus en AZ. In de Champions League spelen wij de eerste wedstrijd tegen Atletico Madrid. 300 wedstrijden Atletico Madrid - PSV Champions League PSV - Ajax Eredivisie Februari Stand Eredivisie Antwoorden op posts van users @Mordurette Het was inderdaad veel geld, maar hij is nog erg jong en ik denk dat wij er veel plezier aan gaan beleven. @nasje92 Ik denk ook niet dat ik ze nog beter kan vinden. @Isco22Ik haal graag jonge spelers, maar deze spits is echt de bom. Het duurde even voordat hij het netje vond. @Karlo Ik moest wel, want ik was mijn lievelingsaanvaller kwijt. @Marius @Kavinos @komodo25 @ElMarcos
 7. delichris

  Go or No Go?

  @Isco22 @Kavinos en @Mordurette ik heb toch maar gehaald. Zo'n speler op de linksback zal ik niet snel weer vinden denk ik.
 8. delichris

  FM-Café

  Wat een geld @Kavinos
 9. Je kan beter die spelers wegsturen dan zelf weggaan.
 10. Wisselende resultaten hoor, maar je doet nog steeds goed mee.
 11. Een hele goede reeks neergezet en die 2-2 biedt veel perspectief voor de return.
 12. Niemand weet hoe de INEOS mannen zijn. Ze hebben nog niets gedaan, maar sommigen zag je ook wel eens snel afhaken als het moeilijker werd. Kruiswijk zal slim moeten gaan rijden en nu kan Bennett helemaal in dienst rijden van Kruiswijk.
 13. Vanaf het begin was het geweldig. Ik heb genoten vanaf minuut één. Wel jammer van Jumbo, maar Dylan gaf al aan niet goed te zijn.
 14. Jammer dat het nu wat minder gaat, maar het komt geheid wel weer goed. Dat het met het eerste goed gaat is ook mooi om te lezen. Dit geeft voor beide teams hoop.
 15. delichris

  Go or No Go?

  @Mordurette @Kavinos @Isco22 @ForzaUtreg @toivonen Ik kan deze halen tussen de 45,5 en de 94 miljoen, maar dan heb ik wel een kneiters linksback.
×
×
 • Create New...