Spring naar bijdragen
FMusic100 - 2018 is gestart! Lees meer... ×

delichris

Leden
 • Aantal bijdragen

  11876
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

53 Excellent

Over delichris

 • Rang
  Love United Hate Glazer

Personal Information

 • Favoriete Club
  Manchester United
 • Managerstijl
  Econoom
 • Huidige novelle
  Red Devils back to the roots

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. delichris

  [FM19] Malinwa

  Je gaat lekker hoor met Mechelen. De transfers zien er goed uit. Probeer wel de mensen te taggen dan weet men dat er een nieuwe update is.
 2. delichris

  [FM18] KRC Harelbeke - De ratten van Oarelbeke

  Je hebt een goede lijn te pakken en je staat in de competitie er goed bij.
 3. delichris

  [FM19] Milan jacht op prijzen

  Seizoen 2019-2020 Deze maand gaan we verder met de Champions League. We spelen de eerste wedstrijd tegen Arsenal. In de Coppa Italia mogen we tegen Lazio spelen. Dit is in de halve finale. Zullen we het nu wel redden om de finale te halen. En in de Serie A zijn Fiorentina, Parma, Genoal, AS Roma en Perugia onze tegenstanders. Ook krijgen wij slecht nieuws te horen. Robben is bijna het hele seizoen eruit. En dat is een aardig gemis. Ik was hier wel bang voor toen ik hem aantrok, maar dat is een risico die ik nam. Ik heb wel meteen zijn contract verlengd omdat ik hem nog één seizoen gun op het hoogste podium. Blessure Robben AC Milan - AS Roma Februari Stand Serie A Affice Coppa Italia finale Antwoorden op posts van users @Marius Die nederlaag had ik ook niet verwacht. Zo zie je maar weer dat we altijd op onze top moeten gaan spelen. @komodo25 De ene keer win ik maar zij winnen meer helaas. @Minitolluz We hebben genoeg tijd om hier van te herstellen. @Dysproz We zijn ook niet direct in paniek, maar die nederlaag was niet fijn. @Mordurette Het lijkt te gaan tussen mij en Inter, maar vlak Juventus niet uit. @Bokke Die nederlaag was gewoon zonde, maar zoals je aangaf is de voorsprong nog goed te noemen. @FM_Lesly @True_Legend @prinz poldi
 4. delichris

  [FM19] La Casa dell' Architetto

  Toch goede uitslagen hoor en heel mooi eerste in de stand. Als je dit door zet komt er een mooie promotie aan.
 5. delichris

  Het wonderlijke verhaal van San Marino

  Wat ga je nog steeds goed in de Serie A. Het is wel lekker spannend. In de CL heel knap gepresteerd. Met RB Salzburg heb je een mooie tegenstander geloot.
 6. delichris

  [FM19] Genoa CFC

  Zo dat is pas goede uitslagen en meteen doorgestoten naar plaats drie. In de EL zeker mogelijkheden om door te gaan en met Cutrone heb je een topspits.
 7. delichris

  [FM19] Girondins de Bordeaux

  Wat een transfers zeg. Ik dacht dat ik veel transfers deed, maar jij slaat echt alles. Hopelijk verdien je er ook nog eens goed aan in de toekomst.
 8. delichris

  [FM19] Milan jacht op prijzen

  Seizoen 2019-2020 Nadat we de wedstrijd om de SuperCoppa wonnen gaan we weer verder met de Serie A. Ik ga proberen om onze titelstrijd verder te verstevigen. En wat ik niet snap is waarom we weer tegen Bayern moeten spelen. Ik heb deze wedstrijd niet geregeld. Heel vreemd in ieder geval. In de Serie A spelen wij tegen Torino, Bologna en Napoli. Ook hebben wij een transferperiode. Ik heb een aantal spelers verhuurd om ze beter te laten worden en wat spelers transfervrij laten gaan. Llamas en Bargiel mogen bij een andere club hun kunsten vertonen. Ik vind ze niet goed genoeg. We hebben ook één speler gehaald. Ik heb Sepp van den Berg overgenomen van PEC Zwolle. Hij wordt gezien als talent. Ik zal hem stallen in het team onder de 20. Zo kan hij wennen aan de club. En dan volgend seizoen probeer ik hem te verhuren in de Serie A. Ik begin ook een hekel aan mijn voorzitter te krijgen. Hij wil geen satellietclub om onze talenten aan te verhuren. Ik snap dat echt niet. Zo kunnen de talenten ervaring opdoen. Het is een win - win situatie voor ons allemaal. Transfers uit Transfers in Napoli - Milan Januari Stand Serie A Antwoorden op posts van users @Dysproz Ik ben erg blij mee. @komodo25 Inderdaad. En nu weer de focus op de Serie A. @Bokke Een prijs is een prijs. En hoe meer hoe beter. @Mordurette Het is gewoon een mooie prijs om te pakken. @Bramvinos Dat was het zeker. @Marius Zeker en vooral als het van een angstgeigner is. @Minitolluz Het is altijd fijn om een prijs te pakken.
 9. delichris

  [FM19/LLM] Eastleigh FC; Our Flight to the top!

  Even wat updates gemist, maar wat ga je lekker in de competitie. In de bekers gaat het ook niet zo verkeerd, maar ik neem aan dat je focus op de competitie ligt.
 10. delichris

  Dutch Autocracy

  Zonde van de uitslagen in de CL hopelijk kan je winnen van Milan.
 11. delichris

  [FM19] Internazionale

  Zonde man.
 12. delichris

  Save game

  @Bramvinos Heb je heel toevallig niets in de cloud staan?
 13. delichris

  [FM 2019] Galatasaray - Mo's XI

  Goede transfers gedaan. Volgens mij ben je er sterker op geworden. De start van het seizoen is ook heel erg goed en meteen een prijs gepakt. En je CL poule is zeker te doen.
 14. delichris

  [FM18] FC Groningen GTPV & The Journey

  Een mooie overzicht en volgend seizoen ongeslagen kampioen worden.
 15. delichris

  Het wonderlijke verhaal van San Marino

  Wat een uitslagen en die verdediging staat als een huis. Dit kan de basis zijn van iets moois.
×