Jump to content

jesseth

Leden
 • Content Count

  1,138
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About jesseth

 • Rank
  Assistent Manager

Personal Information

 • Woonplaats
  Tiel
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jesseth

  FM-Café

  Goedenacht, ik heb twee vraagjes. - Wanneer ik met allebei mijn vleugelspelers met de instelling vleugelspits (aanvallen) speel, hoe strikt moet ik dan zijn in het hebben van een rechtspoot op rechts en een linkspoot op links? Komt een speler met die instellingen echt niet uit met zijn verkeerde been op de flank? - Kan iemand mij het concrete verschil uitleggen tussen een vooruitgeschoven spelmaker (aanvallen) en aanvallende middenvelder (aanvallen)? Ik wil dat mijn speler op die positie redelijk hoog op het veld speelt om te scoren, maar hij moet ook aanspeelbaar blijven voor de CM's.
 2. jesseth

  FM-Café

  Ik heb even jullie advies nodig. Het volgende talent, Rondinelli Mendes, is een jaar verhuurd geweest om ervaring op te doen op het hoogste niveau in België en dat deed hem goed. Nu is hij er klaar voor om zijn rol te gaan spelen in het eerste elftal, maar ik twijfel over de positie waarop ik het laat spelen. Zien jullie in het hem het meest een SVM (O), CM (V), of zelfs een linksback?
 3. jesseth

  FM-Café

  Lastig man. Het is nu dus bijna onmogelijk om een volgende stap te zetten. Regens zijn inderdaad een oplossing, daar heb ik er ook enkelen van, maar die ontwikkeling vergt ook weer jaren. Niet gek hoor, maar erger me eraan dat ik geen aankopen kan doen die me naar een hoger niveau brengen.
 4. jesseth

  FM-Café

  Ik loop momenteel behoorlijk op schema om voor de tweede keer op rij kampioen te worden met FC Utrecht, maar toch knaagt er iets. In Nederland gaat het echt goed, maar in Europa nog niet meer dan oké. De reden volgens mij: er zijn maar weinig echte versterkingen die bij FC Utrecht willen komen voetballen. Iemand tips?
 5. jesseth

  FM-Café

  Haha vreselijk. En dan zul je zien dat een andere speler het je straks kwalijk gaat nemen.
 6. jesseth

  FM-Café

  Kan iemand mij bijpraten over de breedte van aanvallen van de ploeg. Het klinkt logisch, maar dat blijkt het niet echt. Ik speel redelijk smal, maar alsnog is het veld vrijwel altijd erg breed. Ik vraag me dan ook af wat er gebeurt wanneer ik het echt op breed zet, maar dat durf ik nu even niet aan, haha.
 7. jesseth

  FM-Café

  Tijd voor een nieuwe uitdaging.
 8. Ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe jullie die training inrichten tot hun achttiende levensjaar dan. Heb je het dan vooral over de individuele training?
 9. jesseth

  Tactieken

  Tijd voor een petitie: laat r4vje zijn tactiek plaatsen!
 10. jesseth

  FM-Café

  Heb maar twee seizoenen gespeeld ingame met Ado, maar geld was belabberd. Net als in het echt. Mooie clown investeert niks zolang de club zelf niet quitte kan spelen. Groot gelijk overigens, zijn geld is niet om steeds de gaten te dichten. Heb jij dan toevallig een goed antwoord op mijn eerdere bericht?
 11. jesseth

  FM-Café

  Hoe kan ik met FC Utrecht zo snel mogelijk iets aan mijn reputatie doen? Het grootste Nederlandse talent in de game loopt bij mijn save rond bij ADO Den Haag, maar is niet eens geïnteresseerd om met FC Utrecht te praten. Ik weet dat prijzen winnen helpt, maar ik ben vorig jaar kampioen geworden en heb me net geplaatst voor de Champions League. What should I do? Ik wil het grote talent niet laten lopen.
 12. jesseth

  FM-Café

  Sowieso koop ik ook liever iemand, want anders stel ik het probleem alleen maar uit.
 13. jesseth

  FM-Café

  Ik ben benieuwd of iemand me kan helpen. Ik ben met FC Utrecht, begin seizoen 3, op zoek naar een rechtsbenige AML. Het probleem is dat ik met een club als FC Utrecht niet bijzonder salarisbudget heb, dus veel spelers lijken op basis van hun huidige contract onhaalbaar. Toch wil ik uiteraard geen middelmaat binnenhalen en wil ik echt kwaliteit op die positie. Ik ben benieuwd of iemand me kan helpen!
 14. jesseth

  FM-Café

  Je gelooft het niet! AZ ontslaat me in het eerste seizoen en na lang solliciteren kom ik terecht bij FC Utrecht. Op de slotdag op de tweede plek, terwijl ik uit naar Heracles Almelo moest en AZ THUIS tegen Fortuna Sittard. Wij winnen met 2-4, AZ verliest met 1-3. Heerlijk!
 15. jesseth

  Tactieken

  Heb je ook een link naar een cornertactiek toevallig?
×
×
 • Create New...