Jump to content

Tomas.

Leden
 • Posts

  6,739
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tomas.

 1. US Open is weer online op Scorito. https://www.scorito.com/tennis-manager/us-open-2017/managers-united?code=d699c696-dd86-481c-a3d2-09fbf6f727c1 Opvallend dit jaar zijn natuurlijk de afwezige nummers 1 en 4. Djoko en Stan zullen er niet bij zijn en dus veel kansen voor verrassingen!
 2. Gaan we weer. Eerste reactie die ik erbij had. Toch zo spijtig dat er altijd weer mensen zijn die zo de sport proberen te bederven. Sowieso nooit fan geweest van haar speelstijl. Die sliced alles wat maar op haar backhand komt. Nee dan heb ik liever Keys.
 3. Neem je tijd! Het blijft maar een spelletje.
 4. Zie zo snel eventjes niet de mogelijkheid om je toe te voegen. Als je je via deze link aanmeld dan komt het ook goed! https://www.scorito.com/tennis-manager/wimbledon-2017/managers-united?code=9a75a44c-d445-4d09-9e8e-2fd734cc7680
 5. @JanVertonghen' @Mathi @himan @Hansje @Magikarp @FC-Breda @Michiel RAFC Bovenstaande heren, hebben jullie ook interesse om mee te spelen?
 6. Wat is je username op Scorito? :)
 7. Nog minder een week om de Scorito van Wimbledon 2017 in te vullen! [url]https://www.scorito.com/tennis-manager/wimbledon-2017/managers-united?code=9a75a44c-d445-4d09-9e8e-2fd734cc7680[/url] @Martijn @Triss @macoronics @Satyr @Petterson
 8. Ja scherp punt. Ik deed altijd alles via alfabetische volgorde omdat het aan het einde niets uitmaakte.
 9. Australië zou toch 2e moeten staan of ben ik gek? Helaas deze editie gemist maar had Zweden anders wel hoog in mijn lijstje evenals Spanje overigens.
 10. Een van de beste finales die hij tot nu toe heeft gespeeld. Puur machtsvertoon. Ik zie Thiem dit wel overnemen in twee tot drie jaar.
 11. Bijzondere ontknoping bij de dames zeg. Laten we hopen dat Ostapenko niet een carrière krijgt zoals Ivanovic. Toch ben ik wel tevreden met het niveau wat er getoond wordt. Dames 3 sets finale is ook lang geleden en kan altijd wel genieten van een speelster die 54 winners maar ook 54 onnodige fouten slaat. Alles of niets en dan nu alles hebben. Prachtig!
 12. Hogenkamp slaat Jankovic even naar huis. Ik had wel een spannende pot verwacht maar ik had niet gedacht dat ze zo sterk was.
 13. Behalve de eerste twee rondes misschien. Kuznetsova moet ik nog maar zien of die het overleefd hoor.
 14. Ik zie Bertens de 4e ronde en misschien wel de kwartfinales halen. Wozniacki is haalbare kaart. Verder verwacht ik veel van Bouchard, Mladenovic en Svitolina. Bij de heren heb ik volle hoop op Juan Martin en Dominic!
 15. Het mooiste toernooi staat weer voor de deur. Daarom heb ik wederom bij Scorito een poule aangemaakt waarin we voor prestige kunnen strijden! https://www.scorito.com/tennis-manager/roland-garros-2017/managers-united?code=e3b51dd4-61bd-474a-a9eb-5138ac1c7793
 16. Helaas net te laat met mijn eigen deelname maar ik luister graag naar deze editie!
 17. Net buiten de prijzen maar toch content met mijn 4e plaats.
 18. Zonder 12 punten nog wel kans maken op de eindoverwinning :naughty:
 19. Down to earth ook gezien. Vond het nou niet bepaald een 7 waard om eerlijk te zijn. Wat vond jij er van?
 20. Ah ik wilde al aangeven dat ik net wat meer tijd nodig had. Mijn lijstje komt zo spoedig mogelijk!
 21. Afgelopen week naar Hacksaw Ridge geweest. Na Saul Fia en The Theory of Everything (gezien de privéomstandigheden destijds) de meest indrukwekkende film die ik tot nu gezien heb. Ondanks de soms iets te zoetsappige scene's was over het algemeen wel een uitstekende film. Vooral het einde was enorm indrukwekkend. 9.5
 22. Zou het alsnog wel 1 aflevering korter maken dan gewoonlijk.
 23. Guys, ik ben op zoek naar een titel van een zuid-amerikaanse film. Ik denk dat ik de film zo'n 4 jaar geleden heb gezien in een filmhuis, destijds op uitnodiging van mijn vader. Ik meen dat het een Argentijnse film was maar kan ook Braziliaanse zijn. Het gaat over een jongen die in een cel terecht komt vanwege een klein vergrijp. Hij wordt daar als pispaaltje gebruikt omdat hij het groentje is. Na verloop van tijd blijkt hij een goede kok te zijn. Hiermee redt hij zijn hachje en komt hij in de keuken terecht met een hoop verlichting van zaken. Iemand die al enig idee heeft? Het eindigt ermee dat hij de 'baas' van de cel vergiftigd en daarmee zijn bed overneemt. 'De een zijn dood is de ander zijn bed'..
×
×
 • Create New...