Jump to content

Adriaan

Leden
 • Posts

  11,954
 • Joined

 • Last visited

About Adriaan

 • Birthday 01/01/1955

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Adriaan's Achievements

82

Reputation

 1. Koop een home-gym en ga daarmee trainen. Edit: Maar je kunt gaan opdrukken, optrekken, aftrekken, een setje dumbbels kopen en daarmee oefeningen gaan doen etc. kijk anders eens op exrx ofzo. Staan genoeg oefeningen op. Of op Youtube ook wel :)
 2. [MENTION=2852]RanDMC[/MENTION];, worden? Zijn toch? ;c
 3. Kickje.. Rugby lijkt me een best leuke sport om te doen. Is hier iemand op MU die deze sport beoefend en me er wat meer over kan vertellen?
 4. Was de eerste 1.5 / 2 km, daarna zakte het wel wat af. Zo goed is m'n conditie ook nog weer niet haha. Maar liep 4 km in 17 minuten geloof ik, erg matig want liep vroeger 5 km in 18.45 ofzo
 5. Haha ik liep net 19 km per uur zei een fietser die voorbij kwam :p
 6. Adriaan

  In concert!

  Gister de kaartjes voor Editors gemist. Had er niet meer aan gedacht en vriend van me wou ze in z'n pauze kopen, toen waren ze er al niet meer ;(
 7. Ben het nu aan het opbouwen, gaat lekker. Zit nu op zo'n 250 na de training, verdeeld in 10 setjes. Doe dit nu met 16 kg, gaat lekker. Wel kapotgaan elke x haha.
 8. Idd, blijf zorgen dat je je progressie meet. Elke week een foto ofzo maken van jezelf laat je al heel snel een mooi beeld van je progressie zien, terwijl je die misschien zelf in de spiegel niet ziet. En ik ben gewoon gek op sporten, ik zorg er gewoon voor dat ik 3 keer per week ga. Heb trouwens dinsdag en gister allebei de avonden 200 kettlebell swings gedaan. Dinsdag was de eerste keer, 200 x 12 kg en gister 150 x 16 kg en 50 x 12. Vrij heavy haha, al denk ik dat ik het wel snel kan opbouwen.
 9. Adriaan

  In concert!

  Hmm oke, ik stond zelf aan de linkerkant, ook wel vrij vooraan maar heb er niet veel van gemerkt. Maar ja, goed voor de breezer omzet van de HMH toch.
 10. http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/ten_thousand_swings_to_fat_loss Dit is het artikel. Daar gaat 't over 10 dagen trouwens.. naast je trainingen 1000 kettlebell swings per dag doen.
 11. Adriaan

  In concert!

  Vond het idd ook echt vet, maar het was voor mij wel zo van: 'Goh is 't nu alweer afgelopen?' Voelde je je de oudste? Hoe oud ben je? Ik ben 22 en vond het wel meevallen eigenlijk. Stond wel aan de linkerkant van het podium, weet niet hoe 't in de rest vd zaal was?
 12. [MENTION=6154]Kweekie[/MENTION]; Ken je de 1000 kettlebells a day challenge? Dat lijkt me wel wat om te gaan doen, vrij bruut. Heb gisteravond voor 't eerst kettlebell training gedaan, ga het even opbouwen totdat ik zo'n 500 herhalingen per training doe. Gisteravond 200 herhalingen gedaan met 12kg maar haha.
 13. Adriaan

  In concert!

  Hoe vond je het? Ik vond het eigenlijk wel heel kort..
 14. Dat schema van Kweekie kun je wel wat mee ja. Train je al lang trouwens Joery? Btw ik vind SS nog steeds een van de beste schema's om mee te beginnen, wat jij Kweek?
×
×
 • Create New...