Jump to content

Chiemel

Leden
 • Posts

  17,191
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Chiemel

 1. Inmiddels heb ik al bijna 1000 beoordelingen binnen. Zoals gezegd, geen haast en aan ieder om te bepalen wat, hoe en wanneer. Wel wil ik alvast voor de latere fase deze survey-methode testen, om te kijken of ik daar niet tegen limitaties aanloop. Hierbij heb ik een 10-tal nummers uitgekozen die jullie mogen beoordelen op een schaal van 1-10, als het goed is kan je nummers ook overslaan als je ze echt niet kan/wil beoordelen. De 10 nummers die ik heb gekozen zijn op alfabetische volgorde van artiestennaam, dus je kan het rijtje eventueel ook relatief makkelijk afgaan in de luisterlijst in Spotify (door op artiest te sorteren). Graag wel je forumnaam invullen, aangezien ik de scores wel wil verwerken. En op deze manier kunnen jullie ook alvast een idee hebben of dit voor je werkt. https://q7dg1x5js.supersurvey.com Edit: inmiddels al zelf ontdekt dat de alfabetische volgorde niet helemaal klopt met Spotify ivm voor- en achternamen :).
 2. Chiemel

  AFC Ajax

  Als je geen fatsoenlijke hoofdtrainer, TD en RvC-lid kan vinden, wat doet hij dan allemaal?
 3. Chiemel

  AFC Ajax

  En dan wordt ie kampioen en moeten ze gaan bedenken of hij dan nog langer mag aanblijven. Ik had het niet gedaan, kan beter een nieuwe trainer de tijd geven ipv een halve zomer. Hopelijk gaan ze dan in ieder geval de tijd gebruiken om eem fatsoenlijke TD en een complete RvC te creëren. Als dat allemaal niet gebeurt moet vd Sar toch echt weg.
 4. Chiemel

  Festivals

  Eerste namen Lowlands 2023, gaat je 300 euro kosten. Zitten al wel genoeg leuke namen tussen
 5. Ik las 4 miljoen ergens. Blijkbaar Max ook weg, had ik ff gemist. Van Aanholt ervoor terug. Is die fit?
 6. Chiemel

  AFC Ajax

  Nou, klein beetje dan, hebben we dit seizoen verder niks aan: https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/1064963/ajax-lijkt-toch-speler-te-halen-op-deadline-day-groot-talent-is-in-amsterdam.html
 7. Chiemel

  AFC Ajax

  Dalic en Gallardo kunnen van het lijstje af. Misschien moeten we toch eerst een fatsoenlijke TD en Algemeen Directeur hebben die in staat is om wel de juiste namen te fixen.
 8. Bedankt voor de interesse! Aangezien er veel nummers beoordeeld moeten worden is het geen kwestie van dagen, dus neem gerust je tijd of doe het eventueel in fases.
 9. Chiemel

  AFC Ajax

  Is dit nou serieus, een glitch of sarcasme?
 10. Ik kan ook af en toe een link sturen waarin je willekeurig nummers moet beoordelen als dat fijner is. Verder hebben we ook alle tijd. Laat maar weten wat voor jullie werkt, daarom bied ik meerdere opties aan.
 11. Maar even wat mensen mentionen: @Socrates @Djurovski @ivago @Steels @FMNOOB @ElMarcos @Vitesse88 @Vreven @MetalMichael @Lenstra @bas2204 @007mark @Grote Ree @Tim' @Rogier. @Srangaman @nasje92 @Chiemel @Fabian. @Titan @aron24 @Laki @Chimpa @Jeroen. @timpy00 @hjs @komodo25 @koperij @chrisje1993 @Satyr @Stefanos @Lazvic @Bolderbast @ElPrincipito @Regis @Abe @Kyrill @NicoHaak @Tamara84 @Kowet @Keko @MetalMichael @QuaLyon @van der Water @Giroud @Roprop @Christian. @Kelvin @Erwin. @Platina32 @Vilhena @Viva La Vida @TeamWesil @King XVI @himan @Dysproz @Juca @Justin @Rensationeel. @Hakai
 12. Kan je die Excel via PM sturen, of kan dat niet? Edit: heb je net de template via PM gestuurd, dus moet kunnen als het goed is
 13. Nog meer geinteresseerden en lijstduwers?
 14. Chiemel

  AFC Ajax

  Haal Tadic er maar alvast uit hoor.
 15. Chiemel

  AFC Ajax

  Ik hoop het, anders Berghuis misschien rechts. En als het Tadic rechts is en Kudus spits, mag je Johnny meteen wel weer ontslaan. Wel gewoon weer Taylor en Klaassen he en geen Chico. Ik ben nog niet blij.
 16. Chiemel

  FC Groningen

  Alweer feesten, na afgelopen wedstrijd tegen Heerenveen? Wie met name?
 17. Chiemel

  AFC Ajax

  Bondscoach Kroatie
 18. Oh, dit is echt volledig langs mij gegaan. Heel klein beetje dubbel met mij eigen initiatief, maar goede herkansing wellicht voor sommigen. Wel tevreden met 505 overigens, die doet het bij mij ook altijd goed.
 19. Chiemel

  AFC Ajax

  Een goede TD zou wel weer fijn zijn ja. Maar constant schuiven, Kudus als spits gebruiken, Taylor/Klaassen ipv Kudus opstellen, Tadic laten staan, veel ongemotiveerde spelers hebben, een al beperkte Rensch als RB, LB en CV opstellen ligt toch wel een beetje aan Schreuder denk ik.
 20. Chiemel

  AFC Ajax

  Zou niet weten waarom je tot de zomer wil wachten behalve als ze Johnny een serieuze kans willen geven. Zijn redelijk wat goede en tactische buitenlandse coaches beschikbaar volgens mij, dit is misschien je laatste kans om die aan te trekken voordat je reputatie volledig inzakt. Dit had natuurlijk allemaal nog vooraf de winterstop moeten gebeuren, had die nieuwe coach even wat meer tijd gehad. Maar even een polletje starten binnenkort.
 21. Ik ben supporter van Ajax en FC Groningen
 22. Chiemel

  AFC Ajax

  Hehe, we kunnen weer positief zijn. Van Gaal ff halfjaartje doen Gelukkig heeft Kudus nog even laten zien dat hij gewoon in de basis moet staan en op het middenveld, die viel gewoon lekker in. Tadic ook weer bewezen dat hij absoluut misbaar is. Gewoon banken en Bergwijn daar neerzetten.
×
×
 • Create New...