Jump to content

Chiemel

Leden
 • Posts

  16,237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Chiemel

 1. Hmm, hoopte hier wle op punten. Nummer valt duidelijk niet in de smaak.
 2. Zouden jullie kiezen (in de Scorito app) voor Verstappen en Russell of LeClerc en Sainz?
 3. Chiemel

  Feyenoord

  Vind kraagjes lelijk, maar ik ben dan ook niet voor Feyenoord.
 4. Chiemel

  AFC Ajax

  25 miljoen gewoon te veel. Raar dat dat nu pas naar buiten komt terwijl ze er al maanden mee bezig zijn. Dan kunnen ze hem beter gewoon huren voor een paar miljoen per jaar tot zijn contract afloopt.
 5. Herkenbaar, ook al moet ik ook zeggen dat ik wel een beetje transfermoe wordt Vlak voor eind juni zoveel mogelijk verhuurperiodes verlengen Eind juni rondkijken voor aflopende contracten in met name Zuid-Amerika In de zomer gewoon constant bezig met kijken naar talenten en ook wel jonge basisklanten voor niet al te veel geld. In de zomer veel bezig met kijken of ik nog spelers kan verhuren In de zomer veel bezig met aanbiedingen uit het buitenland te weigeren (of in te stellen) In de winter dan weer hetzelfde riedeltje (muv verhuurperiode verlengen) Op verschillende momenten in het jaar nog kijken naar nieuwe jeugd en die dan hopelijk nog contractvrij weten te strikken.
 6. Chiemel

  AFC Ajax

  1 juli zou de grote dag zijn toch? Kom maar op met dat nieuws
 7. Gewoon een reguliere competitiewedstrijd. Dan denk je dat ik 7-0 win door de vele rode kaarten, om er vervolgens achter te komen dat die pas na de 7-0 begonnen. Ook slechts 50 kansen.
 8. Chiemel

  AFC Ajax

  Eindelijk iets afgerond. Ook al is deze niet het meest spannende.
 9. Chiemel

  AFC Ajax

  Transfergeruchten Man Utd: Frenkie, spelers van Ajax en Malacia. Valt me nog mee dat Labyad niet transfervrij wordt meegenomen. In lijn met het halen van Labyad en Haller bij Ajax.
 10. Chiemel

  AFC Ajax

  Die Ten Hag kan ook niet echt verder kijken dan zijn neus lang is he.
 11. Poging 1: GP Silverstone, 03-07-2022 1. LeClerc 2. Verstappen 3. Sainz 4. Perez 5. Hamilton 6. Russell 7. Norris 8. Alonso 9. Ocon 10. Bottas Pole position: Leclerc Eerste uitvaller: Albon Snelste ronde: Perez
 12. Chiemel

  Feyenoord

  Lekker banken bij Man Utd en daardoor het WK mislopen. Die is toch verre van goed genoeg voor Man Utd?
 13. FC Prishtina / Kosovo - 2032 Topseizoen met FC Prishtina, zie hieronder het slot van het seizoen: Doelpuntenrecord competitie weer eens verbroken, 156 goals in 33 wedstrijden. Ondanks dat de concurrentie wel langzaam sterker wordt. Zo wist Vushtrria zich te plaatsen voor de CoL en wist daar zeker wat punten te halen (zie hieronder). Verder wisten we voor 21 miljoen aan spelers te halen en voor 80 miljoen te verkopen, waaronder een CV voor 47.5 miljoen aan Chelsea. Die wilde ik in eerste instantie behouden, maar begon zijn wedstrijden te spelen voor Brazilie. Dus dan mag ie meteen weg (behalve als hij al genaturaliseerd zou zijn geweest). Aangezien we al eens de CL hadden gewonnen, lag de focus eigenlijk meer op Kosovo. Het mooie was dat er een behoorlijk lijstje aan spelers Kosovaar waren geworden. Al zaten hier weinig potentiële basisklanten bij. Het lijkt ook zo dat onze hoge reputatie mogelijk het nadeel heeft dat spelers eerder worden opgeroepen voor interlands, waardoor we steeds een groepje sterkhouders kunnen wegstrepen. Inmiddels hebben we het EK erop zitten. Helaas was een Portugees afstandsschot in de extra tijd van de halve finale ons te veel. Het EK traden we aan met ongeveer de helft van de spelers die gewoon Kosovaar zijn (met eventueel nog wel een dubbele nationaliteit) en de andere helft waren genaturaliseerde spelers. Finale was tegen Polen geweest, dus daarin hadden we zeker ook kans gemaakt.
 14. Chiemel

  AFC Ajax

  Martinez niet weg doen joh, zou zonde zijn. Ben ik misschien wel het meest fan van binnen dit elftal. Aan de andere kant moet Ajax in staat zijn om voor minder dan de helft van dat geld een vervanger te halen uit Zuid-Amerika.
 15. Chiemel

  AFC Ajax

  Is ook gewoon dat 1 juli de transfermarkt opengaat. Vermoed dat hij dat gewoon bedoelde?
 16. Nja, een clubteam is over het algemeen wel beter getraind en op in elkaar ingespeeld. Weet niet of we nog meer voorbeelden van dit soort wedstrijden hebben ter vergelijking.
 17. Ook al jaren geen fatsoenlijke trainer gehad, heeft ook niet geholpen.
 18. Chiemel

  AFC Ajax

  Als Alvarez en Haller vertrekken verlies je wel je kopkracht. Ik zou Schuurs wel eens op de plek van Alvarez willen zien.
 19. Chiemel

  AFC Ajax

  Bergwijn en Brobbey halen voor iets meer dan waarvoor Haller verkocht wordt waarschijnlijk. Mooie deal. Verder wordt Wijndal genoemd. Maar we hebben Nico ook gewoon nog he.
 20. Mehh. Beetje simpel, beetje cringe, maar valt naar te luisteren. 0
 21. Veerman gewoon weer weg neem ik aan dan. Wat wil die Dost zelf dan? Wordt in verband gebracht met Utrecht, Emmen en Feyenoord en leek juist Feyenoord van die drie af te slaan. Kan waarschijnlijk ook nog dik cashen in het buitenland als ie wil. Kortom: ik zie nog geen duidelijk financiële of sportieve drijfveer.
 22. Ik scoor contant matig. In Scorito app doe ik het een stuk beter.
×
×
 • Create New...