Jump to content

Chiemel

Leden
 • Content Count

  13,523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chiemel last won the day on March 10 2020

Chiemel had the most liked content!

Community Reputation

528 Excellent

About Chiemel

 • Rank
  Manager
 • Birthday 05/09/1987

Personal Information

 • Biografie
  Kwam in eerste instantie met name voor FM op het forum. Dit jaar ben ik met name rondom RCC te vinden. Dat leverde mij al 2 prijzen op:

  Er is uiteindelijk één iemand die boven de rest staat. Hij is de enige met drie stemmen en is daarmee de eerste winnaar van de Vrijwilliger van ’t Kwartaal bokaal! Door de organisatie van Eredivisie TOTO: Odds are against you, Divide your goals and make history en MU Top 100 voetballers is hij al User van de Maand februari, en met deze bokaal wordt zijn prijzenkast langzamerhand wat voller. @Chiemel;: Gefeliciteerd met de overwinning!

  User van de maand (04-14); Vanwege zijn initiatiefrijke gedrag op MU wordt Chiemel bij dezen benoemd tot user van de maand Februari. Chiemel organiseert al een tijdje zeer vermakelijke en goed lopende spellen als Divide your goals and make History!, Eredivisie TOTO: odds are against you en een complete lijst met de MU Top 100 voetballers, waarbij de top 50 momenteel bekend wordt gemaakt. BV Veendam spelers zullen er helaas niet tussen staan, maar voor deze initiatieven willen we je graag bedanken en daarom ben jij voor de komende maand de User van de maand! Gefeliciteerd!
 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Voetbal, reizen, games (FM/PS3), bord-/kaartspellen, forumspellen maken, af en toe lezen
 • Opleiding/Werk
  Koelvak
 • Favoriete CM/FM
  FM2009
 • Favoriete Club
  Top 3: Ajax, Man Utd en FC Groningen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Tijdje al geen novelles begonnen
 • Mijn novellen
  Met zn allen op vakantie I
  Met zn allen op vakantie II (loopt momenteel)
  From Sofia to Rome (FM12)
  From Gornji Milanovac to Rome (FM13)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chiemel

  Spaans voetbal

  Ik zou zeggen dat er altijd toekomst in Barcelona zit. Dus dat kan ik inderdaad niet ontkennen. Goed vind ik dat Koeman bepaalde spelers weer meer kansen heeft gegeven. Ze hadden dit seizoen redelijk eenvoudig kampioen kunnen worden als het een gewoon goed draaiend team was geweest. Dat kan je wel ontkennen?
 2. Chiemel

  Spaans voetbal

  Barcelona eindigde vorig seizoen als 2e met 82 punten en haalde kwartfinale CL. Onder Koeman staan ze 3e met een minder punten en niet verder dan 8e finale. En het voetbal was ook niet geweldig. Dus wat stond er precies slechter voor?
 3. Chiemel

  EK 2020 [2021]

  Hoorde op de radio dat Jong Oranje de selectie 21 mei bekend moet maken en ze bij het Grote Oranje ze 24 mei bij elkaar komen. Dus de jonge spelers die er dan nog bij zitten kunnen tussen wal en schip vallen zet maar. Heb op Scorito nog niet gezien dat ik moest betalen.
 4. @Titan heb ook maar eens een Chief Scout aangenomen na 15 seizoenen. Zou geen toegevoegde waarde moeten hebben, maar hij is relatief goedkoop en wie weet wat voor effect het geeft om mijn jeugdinstroom. Heb je je daar al wat meer in verdiept toevallig? Disclaimer: ik speel nog steeds FM20 @Vis hoe gaat ie bij jou dan?
 5. Fucking Promes. Nou gelukkig was ik niet de enige. Kleurtjes wil niet goed, dus maar ff dikgedrukt wat goed is. Verdr sowieso slecht. Eindstand: 1. Ajax 2. PSV 3. Feyenoord 4. AZ 5. Utrecht 6. Willem ll 7. Vitesse 8. FC Groningen 9. Heerenveen 10. Zwolle 11. Sparta 12. Heracles 13. Twente 14. ADO 15. VVV 16. Emmen 17. Fortuna 18. RKC Topscorer: Promes Meeste assists: Tadic Beste speler: Promes Revelaties: Kudus, Schuurs, Linssen, Thomas Tegenvaller: Postem
 6. Rood Zwart Baflo - Seizoen 15 Seizoen 1: 4e klasse Seizoen 2-6: 3e/2e klasse Seizoen 7-8: 1e klasse Seizoen 9-12: Hoofdklasse Seizoen 13-14: Derde Divisie Seizoen 15: Tweede Divisie Ons eerste seizoen in de Tweede Divisie. Het was een wisselend seizoen en we kwamen nooit helemaal los van de degradatieplekken (laatste 4), maar we hebben het gered. Uiteindelijk met een prima 11e plek. Opvallendheden zijn dat FC Utrecht nog maar net degradatie weet te voorkomen via play-offs en dat RKAV zich heeft geplaatst voor Europees voetbal, maar dat komt door
 7. En dan staan we opeens 6e,top 3 kan nog!
 8. Dit waren alle verdedigers al?
 9. Vooralsnog niet echt verrassingen, ben benieuwd of die er nog gaan komen.
 10. Die Konings kunnen ze beter in de verdediging zetten. Verder kansloos voetbal. Sinds ik kijk alleen maar hersenloos voetbal. Lange ballen, constant geen spelers bij de zestien die de tweede bal kunnen opvangen en alleen verdedigers die kansloos mannetjes proberen uit te spelen. Ondanks dat hadden ze zeker wel verdiend gewonnen, maar als je 2e staat kan je toch beter gewoon gaan voetballen. Of spelen ze het hele seizoen al zo?
 11. Tja, hoeveel 100% kansen wil je hebben? Bij de Graafschap spelen ze ook als een stel idioten, houden het veld gigantisch groot, kost zo extreem veel energie.
 12. Schakelkanaal gewoon via ESPN of ergens anders? Morgen ook voor eredivisie?
 13. Chiemel

  FM Café

  Algemene vraag (nav een opmerking in een challenge). Wat zijn trucs om FM(20) sneller te spelen? Het laden zou sneller kunnen, maar ook dat ik minder vaak spatie hoef te drukken. Vooral dat laatste stoor ik mij aan en ga daarom regelmatig op vakantie tussen wedstrijden door. Ik lees online iets over veranderingen in preferences en over een FM Speeder tool van Stewiefool. Werkt dit (nog) en zijn er nog andere tips? Op vakantie gaan ken ik natuurlijk al en heb ook al gelezen over instant result. https://www.footballmanagerblog.org/2017/08/speed-up-football-manager
 14. @Titan speel je gewoon of met die instant result shizzle? Laatste zelf nooit geprobeerd, wel interessant voor een fase waarin de resultaten minder uitmaken. Ook al zit gevoelsmatig niet eens zoveel tijd in een wedstrijd (met key highlights only). Zit vooral veel onnodige tijd bij mij in de dagen tussen de wedstrijden door en ook veel in het afslaan van aanbiedingen en contracten verlengen en dergelijke. Als er trouwens een manier is waarop je minder vaak op de spatiebalk hoeft te drukken, hoor ik dat graag.
×
×
 • Create New...