Jump to content

Chiemel

Leden
 • Content Count

  12,567
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chiemel last won the day on March 10

Chiemel had the most liked content!

Community Reputation

262 Excellent

About Chiemel

 • Rank
  Manager
 • Birthday 05/09/1987

Personal Information

 • Biografie
  Kwam in eerste instantie met name voor FM op het forum. Dit jaar ben ik met name rondom RCC te vinden. Dat leverde mij al 2 prijzen op:

  Er is uiteindelijk één iemand die boven de rest staat. Hij is de enige met drie stemmen en is daarmee de eerste winnaar van de Vrijwilliger van ’t Kwartaal bokaal! Door de organisatie van Eredivisie TOTO: Odds are against you, Divide your goals and make history en MU Top 100 voetballers is hij al User van de Maand februari, en met deze bokaal wordt zijn prijzenkast langzamerhand wat voller. @Chiemel;: Gefeliciteerd met de overwinning!

  User van de maand (04-14); Vanwege zijn initiatiefrijke gedrag op MU wordt Chiemel bij dezen benoemd tot user van de maand Februari. Chiemel organiseert al een tijdje zeer vermakelijke en goed lopende spellen als Divide your goals and make History!, Eredivisie TOTO: odds are against you en een complete lijst met de MU Top 100 voetballers, waarbij de top 50 momenteel bekend wordt gemaakt. BV Veendam spelers zullen er helaas niet tussen staan, maar voor deze initiatieven willen we je graag bedanken en daarom ben jij voor de komende maand de User van de maand! Gefeliciteerd!
 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Voetbal, reizen, games (FM/PS3), bord-/kaartspellen, forumspellen maken, af en toe lezen
 • Opleiding/Werk
  Koelvak
 • Favoriete CM/FM
  FM2009
 • Favoriete Club
  Top 3: Ajax, Man Utd en FC Groningen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Tijdje al geen novelles begonnen
 • Mijn novellen
  Met zn allen op vakantie I
  Met zn allen op vakantie II (loopt momenteel)
  From Sofia to Rome (FM12)
  From Gornji Milanovac to Rome (FM13)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tja, redelijk kansloze 2e helft. Huntelaar had z'n ding nog even moeten doen. Maar Liverpool stond goed, Ajax kwam niet aan voetballen toe en veels te veel kansloos balverlies. Tegen een Liverpool in vorm had je hier zo 5-0 kunnen verliezen, die hadden soms heel veel ruimte voorin hoor. Blind krijgt van voetbalprimeur gewoon een voldoende
 2. Hier verliezen is absoluut geen schande. Maar Liverpool dan winnen met een paar goede aanvallen, niet omdat Ajax 10x staat de blunderen. In de Eredivisie had Wijnaldum nu rood gehad. Hopelijk luisteren ze mee met Atalanta en krijgen we nog een leuke laatste 10 minuten.
 3. Antony en vooral Neres lijken een beetje met de rem erop te spelen. Lijkt erop dat het hele team mee heeft gekregen niet te veel risico te nemen. Maar dat strookt dan niet met de woorden van Ten Hag dat ze met lef (ofzoiets) moesten gaan spelen. Oooooooo nana Eigenlijk is best slecht allemaal. Of gewoon te veel extreem slechte ballen gezien. Onnodig vooral. Concentratie lijkt er niet te zijn
 4. Jezus, wat speelt Blind slecht. Aan de bal niks en verdedigend al helemaal niks. Meerdere keren kansloos uitstappen. Maar ff 0-0 vasthouden, kan Ten Hag zijn magic doen in de rust. Zou Martinez misschien Cv zetten, zodat je daar niet de kwetsbare Blind hebt en meer voetbal op het middenveld. Want die extra verdedigende kracht op het middenveld lijkt niet per se nodig.
 5. Beetje alles of niet verhaal, helaas vaker niets
 6. Misschien nog meer zorgelijk dat hij zeker niet het meest labiel oogt
 7. Hopelijk zijn wat Ajacieden nu ff wakker geschud en van die roze wolk af (Blind, Klaassen, Gravenberch, Schuurs)
 8. Real Madrid Edit: zul je zien dat Real en Inter gewoon alsnog doorgaan.
 9. Gekke keuze weer. Waarom niet Martinez? Ik hoop dat hij de wedstrijd van zijn leven speelt.
 10. Weinig echt nieuwe nummers: Tame Impala - Let It Happen Paolo Nutini - Iron Sky Arctic Monkeys - 505 Lana Del Rey - Doin' Time Spinvis - Kom Terug Radiohead - Exit Music (For A Film) War On Drugs - Pain Arcade Fire - Everything Now Nick Cave & The Bad Seeds - Into My Arms Alt-J - 3WW Black Keys - Little Black Submarines Buena Vista Social Club - Chan Chan David Bowie - Heroes Eddie Vedder - Hard Sun Édith Piaf - Non Je Ne Regrette Rien Kyteman - Sorry Leonard Cohen - Suzanne Massive Attack - Te
 11. Ik kan niet ZOveel punten beloven hoor..
 12. 1 en 2 punten, slechter kan eigenlijk niet. @chrisje1993 ik vind het trouwens wel prettig als de tussenstand ook nog in een spoiler in de post staat. Dan hoef ik niet steeds weer op die link te klikken om te checken dat ik kansloos laatste sta.
 13. Hopen dat Midsieland nog een puntje wil pakken.
 14. Land: Indonesië Band: Protocol Afro Nummer: Streetside
×
×
 • Create New...