Jump to content

Chiemel

Leden
 • Posts

  19,391
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Chiemel last won the day on May 4 2022

Chiemel had the most liked content!

About Chiemel

 • Birthday May 9

Personal Information

 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Mensen die mijn profiel bezoeken
 • Opleiding/Werk
  Ja
 • Favoriete CM/FM
  FM2009
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Granddaughters of God
 • Mijn novellen
  Met zn allen op vakantie I
  Met zn allen op vakantie II (loopt momenteel)
  From Sofia to Rome (FM12)
  From Gornji Milanovac to Rome (FM13)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chiemel's Achievements

 • Topscout

Recent Badges

2.9k

Reputation

 1. Zat er weer ff over na te denken. Maar ik het dan juist niet goed om zoveel mogelijk subtoplanden in te laden. Hiermee toplanden verzwakken (mocht dit zo werken) en toch nog een grote vijver hebben?
 2. Maar zijn dat dezelfde vijvers? Je bedoelt talentjes oppikken? Want dat kan dan bv ook uit Kroatie, Zuid-Amerika of Belgie bijvoorbeeld. Had zelf gewoon behoefte aan verandering, dus maar beetje experimenteren. Heb Belgie, Kroatie en Roemenie nog ingeladen.
 3. Zoals gezegd heb ik ekpooltjes wat gokjes gedaan, zoals gelijkspel Kroatie-Albanie
 4. Chiemel

  AFC Ajax

  Een nieuw backie halen is natuurlijk een wat simpele gedachte. Mja, denk dat we op papier niks beters weten te halen dan een Sosa.
 5. Chiemel

  AFC Ajax

  @Elsjorro1990 uiteraard wil iedereen een betere linksback, maar daar een nieuwe speler halen lijkt niet logisch. Je hebt daar een Kroatische EK-speler met een goede voorzet, een Ajax talent (Baas) en nog een optie van het niveau AZ (Wijndal), bovendien kunnen Hato en Rensch er nog spelen. Ik zou niet weten waar ze een betere optie gaan vinden.
 6. Er leken zeker makkelijkere opties. Ken de clubs nauwelijks, maar ik denk dat dit de zwaarste optie was. Nimer 2 van Noorwegen en die zitten middenin het seizoen ook zeker?
 7. Oei, door twee landen ingehaald en de laatste plek is opeens dichtbij. Misschien was Terminal Case toch niet zo'n aansprekende titel.
 8. Club: Bravo (Slovenie) Seizoen: 2044/45 We blijven nog even in niemandsland staan, maar er is hoop na dit seizoen. Ook omdat een van de andere clubs een sterk seizoen meemaakte. Bravo (+36.00) Zelf beleeden we een meer dan uitstekende competitiefase in de CL. Tot de halve finales ging het ook zeer voorspoedig. Maar toen verloren we onverwachts in de halve finales tegen Man City. In de uitwedstrijd leek ik de juiste tactische zet gezet te hebben en stonden we na 10 minuten al 0-2 voor. Maar vlak voor tijd viel alsnog de 1-2 en strandden we eindelijk via penalties. Verder moeten we weer een verjongingskuur ondergaan. Met pijn in mijn hart gaan we afscheid nemen van Ivan Lucio, een speler die de afgelopen 7 seizoenen wereldvoetballer van het jaar werd. Hij is inmiddels 33 jaar oud en Arsenal wil nog 45 miljoen voor hem betalen. Maribor (+26.00) Maribor is de andere club die wist te leveren dit seizoen. De club was een aantal seizoenen geleden wat weggezakt, maar ze zijn inmiddels weer de nummer 2 van Slovenie. Ze wisten de finale van de Europa League te halen! Ik dacht dat ze hiermee ook gekwalificeerd waren voor de competitiefase van de Champions League, maar dat lijkt toch niet het geval. Olimpija (+6.50) De clubs was jarenlang de nummer 2 van Slovenie, maar ze lijken nationaal en Europees wat weg te zakken. In de Sloveense competitie zijn ze 4e geworden en in de Conference League ging het ook niet geweldig. Maar met het bereiken van de KO-fase hebben ze toch wel wat geleverd. Domzale (+8.00) De club had Europees gezien zijn beste seizoen tot nu toe. Verder dan de eerste KO-fase van de Europa League kwamen ze niet, maar nooit haalden ze eerder zoveel coefficientenpunten. Aangezien de club groeiende leek te zijn, is het wel extra jammer dat ze komend seizoen geen Europees voetbal spelen. Celje (+1.50) Dit is gewoon jammer, als die 5e club geen rol van betekenis speelt. Komend seizoen spelen zij ook geen Europees voetbal. Landencoefficienten Het was niet ons beste seizoen tot nu toe, maar wel een beter seizoen dan de voorgaande 3 seizoenen. Dat Portugal en Italie minder scoorden, geeft ons hoop. Nu worden van de bovenstaande clubs Domzale en Celje door Mura en Koper vervangen, nu betwijfel ik of deze het voor ons gaan doen. Ook ga ik zoveel mogelijk competities verwijderen uit spel, met de extra hoop dat de kwaliteit van deze competities achteruitgaat. Zoals onder andere gesuggereerd wordt door dit artikel: https://strikerless.com/2020/09/18/leaguescumming/ @Nom de Guerre. Nu ga ik daar zelf wellicht wel last van hebben, want ik heb het idee dat ik wel profiteer van vermoeide spelers in onderlinge duels met clubs uit de grote landen. Dit ga ik even 4 a 5 seizoen toekijken en dan kijken hoe er iets is veranderd.
 9. Chiemel

  AFC Ajax

  Nouja, dat laatste dus. Zijn hooguit zaakwaarnemrs die zonder hem wat gesprekken voeren lijkt mij.
 10. Chiemel

  AFC Ajax

  Leuk stuk, maar alsnog niet overtuigd. Dit zou best een van de huidige spelers ook kunnen. Voor het eerste argument kan je de naam van Rosario ook makkelijk vervangen door vd Boomen. Lees specifiek dat hij goed is in de kleine ruimte, ben wel benieuwd of dit echt zo is. Misschien maar ff beelden kijken.
 11. Chiemel

  AFC Ajax

  Van het type speler wat ik me van hem kan herinneren, daar hebben we al genoeg van. Een allround nummer 6/8, categorie Mannsverk, Henderson, Vos, Tahirovic, vd Boomen. Bovendien zal het niet de leider of het karakter zijn die we nodig hebben.
 12. Chiemel

  AFC Ajax

  Het linkje met Rosario is makkelijk gelegd, maar totaal niet het type die we zoeken dus.
 13. Zal me alvast gaan verdiepen in mn selectie en basisopstelling.
 14. @Fantasy kan ik nog een screenshot krijgen van mn selectie?
 15. Heb ook gewoon gelijkspelletje tegen Nederland voorspelt hoor.
×
×
 • Create New...