Jump to content

Chiemel

Leden
 • Content Count

  10,033
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

About Chiemel

 • Rank
  Manager
 • Birthday 05/09/1987

Personal Information

 • Biografie
  Kwam in eerste instantie met name voor FM op het forum. Dit jaar ben ik met name rondom RCC te vinden. Dat leverde mij al 2 prijzen op:

  Er is uiteindelijk één iemand die boven de rest staat. Hij is de enige met drie stemmen en is daarmee de eerste winnaar van de Vrijwilliger van ’t Kwartaal bokaal! Door de organisatie van Eredivisie TOTO: Odds are against you, Divide your goals and make history en MU Top 100 voetballers is hij al User van de Maand februari, en met deze bokaal wordt zijn prijzenkast langzamerhand wat voller. @Chiemel;: Gefeliciteerd met de overwinning!

  User van de maand (04-14); Vanwege zijn initiatiefrijke gedrag op MU wordt Chiemel bij dezen benoemd tot user van de maand Februari. Chiemel organiseert al een tijdje zeer vermakelijke en goed lopende spellen als Divide your goals and make History!, Eredivisie TOTO: odds are against you en een complete lijst met de MU Top 100 voetballers, waarbij de top 50 momenteel bekend wordt gemaakt. BV Veendam spelers zullen er helaas niet tussen staan, maar voor deze initiatieven willen we je graag bedanken en daarom ben jij voor de komende maand de User van de maand! Gefeliciteerd!
 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Voetbal, reizen, games (FM/PS3), bord-/kaartspellen, forumspellen maken, af en toe lezen
 • Opleiding/Werk
  Koelvak
 • Favoriete CM/FM
  FM2009
 • Favoriete Club
  Top 3: Ajax, Man Utd en FC Groningen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Tijdje al geen novelles begonnen
 • Mijn novellen
  Met zn allen op vakantie I
  Met zn allen op vakantie II (loopt momenteel)
  From Sofia to Rome (FM12)
  From Gornji Milanovac to Rome (FM13)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oeh, van Erwin krijg ik vaak wel punten, maar nu niet. De laatste plaats lijkt realiteit te gaan worden. Had ik echt niet verwacht.
 2. Chernobyl en When They See Us zijn Bij mij de eerstvolgende nadat ik het nieuwe seizoen van Black Mirror heb gezien. Met m'n vriendin kijken we seizoen 2 van Sinner.
 3. Chiemel

  AFC Ajax

  Nou, eerste wedstrijd tegen Vitesse uit. Hopelijk dat Vitesse ook nog geen team heeft dat goed op elkaar is ingespeeld.
 4. Chiemel

  AFC Ajax

  Nou, eerste wedstrijd tegen Vitesse uit. Hopelijk dat Vitesse ook nog geen team heeft dat goed op elkaar is ingespeeld.
 5. Chiemel

  Vrouwenvoetbal

  Hoe schatten jullie het niveau in van een vierdeklasser in tov JO17/18 FC Groningen in?
 6. Geen punten van 007mark, niet echt verrassend.
 7. Chiemel

  Vrouwenvoetbal

  Hoe heeft Thailand zihc kunnen kwalificeren? Hebben ze in Azië geen kwalificatieronde ofzo? Helpt inderdaad niet echt bij het serieus nemen van de sport.
 8. Had van Erwin punten verwacht, 5 gekregen. Prima.
 9. Kunnen ze inderdaad niet gewoon Vettel dwingen op zijn positie te geven, ook al is dat pas 5 rondes later ofzo? Dan blijft het spannend, bij 5 secondes verschil bijna nooit. Werd alleen spannend tov LeClerc.
 10. Chiemel

  Festivals

  Vind het een beste matige lineup voor een 50-jarig bestaan. Staan echt wel leuke namen hoor, maar had iets meer verwacht van Pinkpop . Ga er verder niet heen, hou het ieder jaar bij Lowlands. Daar pas ik beter. Oa Anouk, Armin van Buuren, Krezip, Davina Michelle en Duncan Lawrence (beiden één liedje ff leuk)maak je mij niet blij mee. Hoef je ook niet snel op Lowlands te verwachten. The Cure, Elbow, Mumford and Sons en TheKooks had ik dan wel leuk gevonden.
 11. Chiemel

  Nederlands Elftal

  Gewoon slecht. Bijna niks gecreëerd.
 12. Chiemel

  Nederlands Elftal

  Best slecht allemaal. Eerste paar minuten begin veelbelovend, maar daar bleef het dan ook bij.
 13. Chiemel

  Nederlands Elftal

  Beter dan die oefenwedstrijden ja, maar ze mogen wel meer betekenis geven aan de Nations League zelf. Dat de winnaar zich kwalificeert voor het EK bijvoorbeeld. En in ieder geval die troostfinale afschaffen.
 14. Prison Break, The Fall en Luther klaar in ieder geval. Prison Break wordt natuurlijk ongeloofwaardiger per seizoen. Luther en The Fall prima laatste seizoenen.
 15. Chiemel

  AFC Ajax

  De Ligt, Orejula en Siem sowieso weg en Ziyech waarschijnlijk, maar denk ook dat Cerny weggaat. Verwacht ook nog wel minimaal 2 versterkingen.
×
×
 • Create New...