Jump to content

Chiemel

Leden
 • Content Count

  10,816
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

103 Excellent

About Chiemel

 • Rank
  Manager
 • Birthday 05/09/1987

Personal Information

 • Biografie
  Kwam in eerste instantie met name voor FM op het forum. Dit jaar ben ik met name rondom RCC te vinden. Dat leverde mij al 2 prijzen op:

  Er is uiteindelijk één iemand die boven de rest staat. Hij is de enige met drie stemmen en is daarmee de eerste winnaar van de Vrijwilliger van ’t Kwartaal bokaal! Door de organisatie van Eredivisie TOTO: Odds are against you, Divide your goals and make history en MU Top 100 voetballers is hij al User van de Maand februari, en met deze bokaal wordt zijn prijzenkast langzamerhand wat voller. @Chiemel;: Gefeliciteerd met de overwinning!

  User van de maand (04-14); Vanwege zijn initiatiefrijke gedrag op MU wordt Chiemel bij dezen benoemd tot user van de maand Februari. Chiemel organiseert al een tijdje zeer vermakelijke en goed lopende spellen als Divide your goals and make History!, Eredivisie TOTO: odds are against you en een complete lijst met de MU Top 100 voetballers, waarbij de top 50 momenteel bekend wordt gemaakt. BV Veendam spelers zullen er helaas niet tussen staan, maar voor deze initiatieven willen we je graag bedanken en daarom ben jij voor de komende maand de User van de maand! Gefeliciteerd!
 • Woonplaats
  Groningen
 • Interesses
  Voetbal, reizen, games (FM/PS3), bord-/kaartspellen, forumspellen maken, af en toe lezen
 • Opleiding/Werk
  Koelvak
 • Favoriete CM/FM
  FM2009
 • Favoriete Club
  Top 3: Ajax, Man Utd en FC Groningen
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  Tijdje al geen novelles begonnen
 • Mijn novellen
  Met zn allen op vakantie I
  Met zn allen op vakantie II (loopt momenteel)
  From Sofia to Rome (FM12)
  From Gornji Milanovac to Rome (FM13)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik zag een Canadeze vlag, maar dus niet in Canada.
 2. Op basis waarvan heb je nu de berekeningen gedaan? Aangezien er nog geen wedstrijden zijn gespeeld? En kan je de data in FM makkelijk eruit halen, of moet je alles handmatig in Excel ofzoiets kloppen?
 3. Chiemel

  AFC Ajax

  Kan me niet voorstellen dat je dat gevoel vandaag ook had..
 4. Chiemel

  AFC Ajax

  Siem ook echt geen één bal goed geraakt, ook verder helemaal geen drive ofzo.
 5. Chiemel

  AFC Ajax

  Dit gaat de 1e nederlaag van het seizoen worden denk ik, zie het niet meer gebeuren. Ziyech en vd Beek kunnen de bal niet aan iemand kwijt die er iets mee kan doen. Nu hopen dat Promes terug is voor Valencia.
 6. Chiemel

  AFC Ajax

  Beide wisselen mag wel, spelen beide een matige pot.
 7. Chiemel

  AFC Ajax

  Wat een slappe en chaotische wedstrijd. Mist bepaalde automatismen.
 8. Chiemel

  FIFA20

  Ik blijf toch bij elke fifa houden dat sommige wedstrijden heel schokkerig gaan, alsof de verbinding niet goed is. 1 vd 5 wedstrijden online ofzo. Toch wel benieuwd hoe ik dit nou voor eeuwig kan oplossen en waarom sommigen hier nooit last van hebben.
 9. Italië - Vinicio Caposella - Con una rosa
 10. Chiemel

  Radio 2 Top 2000

  Lijstje van vorig jaar er vene bijgepakt. Die vind ik eigenlijk wel beter In hoeverre mag je 2x stemmen? Ik heb er te veel gemist omdat ik het redelijk snel heb gedaan.
 11. Die van mij is teruggegaan naar Swansea University
 12. Interessant! Als je uitgaat van lineaire verbanden kan je steeds uitgaan van 2 extremen. Echter denk ik dat extreme uitgangspunten met de meeste nadelen komen, dus zou ik ook altijd een middenpunt nemen. Dus per aspect die je wilt onderzoeken 3 uitvoeringen testen, bijvoorbeeld: extreme druk, neutraal en extreem terugzakken ofzo. Ik speel zelf al jaren geen FM meer, dus weet niet wat de opties zijn. Van de laagste divisies toen wel geleerd dat je het zo simpel mogelijk moet houden en dat fysieke kwaliteiten misschien wel belangrijker waren dan technische kwaliteiten. Dan koos ik vaak vaak 442, zonder tactische bijzonderheden en stelde ik de spelers op die fysiek het beste waren. Dat lijkt me dan ook meteen een interessant startpunt.
×
×
 • Create New...