Jump to content

TheBazzterd

Leden
 • Posts

  4,536
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by TheBazzterd

 1. @Justin Heb t ook, was ook eerst laaiend enthousiast maar heb t niet meer aangeraakt sinds eerste dag release. (10 uur totaal) Niet omdat het niet tof is, maar meer omdat t een opgepoetste versie van Grand Prix Manager 2 is van Microprose. Ja het zit goed in elkaar, maar omdat ik GPM2 al helemaal grijs gespeeld heb kan me dit niet echt bekoren. Ondanks dat we nu vele jaren verder zijn, de graphics beter zijn (wat meer een bijzaak is want ze hadden het zoveel beter kunnen doen + geen licenties) is t gevoel voor mij niet meer hetzelfde. Overigens wordt GPM2 nog steeds gespeeld door aardig wat mensen, ook worden er elk jaar nieuwe updates uitgebracht. Het spel is ook nog eens gratis te downloaden (LET OP is wel een dos progamma dus een emulator is noodzakelijk.
 2. Van mij mag ie hoor, des te beter zelfs dan een zwakke rijder die het elke x tegen zijn teamgenoot aflegt in echte race situatie's. Heb hem nooit gemogen daarom ook nooit veel woorden aan deze kwal vuilgemaakt. Maar kennelijk ben je een azijnzijker omdat je wat op te merken heb op zijn doen en laten& zijn manier van WK worden. Nico heeft laten zien dat ie duidelijk een zoon van zijn vader is, nooit het hoogst haalbare bereikt (ja je heb een wereldtitel, maar niet de respect van andere coureurs die t zo ook zien) en altijd als 2e viool gefungeerd. Dit jaar is hij alleen maar kampioen geworden omdat mercedes het wou, een lekker duits feestje.... zover is wel duidelijk, en mocht het niet duidelijk genoeg wezen wacht maar tot Lewis klaar is met racen en even een boekje gaat opendoen. Dat hij stopt heeft niks maar dan ook echt niks met zijn privesituatie te maken.... Vrouw en kinderen ziet hij echt wel genoeg, kans op een prolongatie niet. Ow en als we het over de azijnzijkers gaan hebben, loop even een week mee met een willekeurige jan met de korte achternaam die echt moet werken voor zijn geld... dan snap je dat meneer Rosberg helemaal niet zoveel heeft opgegeven als andere doen laten blijken. Blij dat deze kwal gestopt is, een Wereldkampioen die snel vergeten zal worden omdat hij het niet echt verdiende.
 3. Die uitspraak op 1:25 ;D [YOUTUBE]7b2zqhgCGfU[/YOUTUBE] Nog een season recap met Max en Daniel [YOUTUBE]uP_mxD2lNqk[/YOUTUBE]
 4. Appel valt niet ver van de boom, Net zo kleurloos als zijn vader. Maar beter voor hem dat ie stopt, had anders volgend jaar zwaar teleurgesteld en dat is een kampioen onwaardig. Laat alleen maar zien dat hij niet over de mentaliteit beschikt die bij een echte WK hoort. Van mij mag ie lekker terug naar Monaco en hoeft zijn kop niet meer te laten zien in de autosport.
 5. Ja en nee, zoals hetzelfde met coaster bouwen moet je de feeling ervoor krijgen. Nog niet echt met de sandbox mode begonnen op een snel spelletje na, maar lekker aan de gang met de campaign. En als ik zie hoe snel ik daar uren door heen douw ben ik bang voor die sandbox mode :P Ik doe momenteel veel video's kijken (bv Silvarret) waardoor ik een hoop bijleer qua handelen en handige tips, die probeer ik enigszins eigen te maken in die campaign zodat mocht ik starten met een echte sandbox game dat ik wel een beetje weet van wat kan en niet kan. Want er zijn een hoop slimmigheidjes om een iets te gebruiken. Mischien helpt dit? [YOUTUBE]xu4sGfBlR48[/YOUTUBE]
 6. en dan nog 6-0 achterstaan in de halve finale ;D man o man wat een man! als ie t volgende maand maar pakt, dat is de enigste die telt voor hem.
 7. Iemand Planet Coaster al aangeschafd? Net gekocht nu aan t downen dus vanaaf ff lekker een pretparkje bouwen :)
 8. TheBazzterd

  Call of Duty

  Ondertussen paar dagen in bezit op PC, nog bezig met SP, geen MP aangeraakt nog;D Op zombies na dan :P Sinds jaren weer een CoD gekocht.
 9. Ben eigenlijk gestopt omdat ik te goed was ;D niet helemaal waar natuurlijk maar 1-1 won ik haast alles en in teams begon ik me te frustreren aan teamgenoten. Had voor het goede even opzoek moeten gaan naar een paar vaste teammaten. Nu dus weer herontdekt eigenlijk en misschien dat ik me eigen toch nog even wat dieper in het spel gaat storten.
 10. Bump: zijn er nog mensen die dit op PC spelen? van de week weer opgepakt nadat ik alleen de eerste 2 maanden na release had gespeeld en daarna niet meer aangeraakt... tot mijn grote spijt eigenlijk.
 11. https://opsk.in/i/jo46c Voor als je geld teveel heb :D (kijken of een gek het ervoor geeft natuurlijk)
 12. Thnx, was al sub van hem dus wist van zijn bestaan :) zat meer te denken aan de verzamelaars die ik tegenkom op analyst. Maar goed idee sowieso dus zal hem ook proberen. Thnx!
 13. Duidelijk, die van mij heeft overigens meer blauw als de overige 6 die ik kon vinden. Maar 1 vd 7 is toch best uniek of niet? van de andere 6 zijn 2 van dezelfde user. Wil iig richting t weekend contact opnemen met een paar betrouwbare traders/buyers. Kijken wat en of ze hem willen. Thnx voor je info.
 14. Iemand met een beetje kennis van skins, en de waardes/verkopen ervan? zoek dringend hulp!!! PM staat open! Freaking out hiero, volgens steamananlyst heb ik dus 1/7, beste float (en bij een heel groot verschil 0.00555 tegen 0.29279 = van de #1 collector). Ook is bij die van mij het meeste blauw zichtbaar op de mes.....
 15. Kan er maar 1 vinden die te koop staat, 432,- en die heeft een float van 0.0328 Moet maar eens goed rondvragen wat ie nou waard kan wezen.
 16. Mn AK, Knife, en Awp ingeruild... FN HUNTSMEN STATTRACK :D(h) FLOAT VALUE:0.00555021
 17. Gisteren mn Ak case Hardened (WW) an Awp Corticera(FN), beiden stattrack ingezet op csgo strong... na 50 euro te gewonnen te hebben die weer terug ''gekocht'' en met de 50 verder gaan spelen... half uur later 50 weer verloren. Uur later hetzelfde weer gedaan, wederom 50 in de plus, wapens weer teruggehaald *(prcies dezelfde wapens) en weer met die 50 gaan spelen... Uiteindelijk uurtje later.... Staan er 2 te koop vanaf 200,- maar die hebben beide lang niet zo veel blauw als ik dat heb. Alleen jammer dat de playside iets minder heeft als de achterkant.
 18. King XVI - StevenFM Rinus - Rinus4 mhwk - veritaz83 PJHoutman - pjhoutman Curly - Bozzel1987 rockbody- rockbody12 .Nick - FMNick lennard95 - lennard9555 Stefanos-dereusobl Jebus4life - Jebus4life Twistedjeeh - TomCrane Noordzijde - Larsrie LosMerengues - NasGonzalez Kyrill-Convict Joeyscenijme -joeygeutjes The Saint - schaft_debulle Roprop - ropropzz Rexcoder - Rexcoder Maretak herrfritessaus/PeterHurkmans - Östlund TheBazzterd (Dan hetzelfde account met avatar als hier, die andere was mn eerste steam ondere een andere naam.)
 19. Grote vraag is, wat ga je spelen ermee? en hoe wil je t spelen? stuur zelf is niet veel mis mee en zal t perfect doen. Voordeel van TM is dat je je setup kan upgraden met shifter, pedalen etc.
 20. Heb deze ook gisteren gehaald, aanbieding was te goed om te laten liggen en moet zeggen dat hij tot nu toe wel bevalt, al heb ik wel maar nog een uurtje gespeeld ofzo nog :P
 21. Dat kan en mag altijd :) TheBazzterd ook in steam (kan zijn dat k onder Thebazzt3rd sta, weet niet zeker eigenlijk)
 22. Zeg maar waar en wanneer, moet alleen rond 6 even honden uitlaten, eten etc. Overigens net mn Stattrack Hyperbeast Awp ingezet samen met mn Stattrack Ak Frontside misty.... Resultaat : Mn Hyperbeast *dezelfde gewoon) terug... Stattrack Case Hardened FT AK 47 en een Case hardened Huntsman knife (ook ft) :D:D:D
 23. Zoek iemand die me wil helpen die co-op missie's te doen, moet alleen die nog en dan is mn wildfire coin goud iets wat ik toch wel graag wil :P
 24. Gister samen met Dishonored, en Rainbow six gekocht, heb alleen de dlc er niet gelijk bijgenomen. Heb maar eventjes gespeeld maar damn wat een bazenspel :D
×
×
 • Create New...