Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Raymon.

Leden
 • Posts

  17,198
 • Joined

 • Last visited

About Raymon.

 • Birthday 04/09/1996

Personal Information

 • Biografie
  Raymon
 • Woonplaats
  -
 • Interesses
  voetbal
 • Opleiding/Werk
  Ichthus
 • Favoriete CM/FM
  CM 4
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Raymon.'s Achievements

9

Reputation

 1. Raymon.

  Brits voetbal

  Is uitgebreid in de pers geweest in Engeland. Overigens een heel ander gerucht is dat Chelsea Manchester niet te sterk wilt maken en daardoor Matic niet wilt gaan verkopen en nu bij Dier zijn uitgekomen. Dat is wel echt een gerucht.
 2. Raymon.

  Brits voetbal

  Walker blijft niet. Dat is ook de reden waarom Trippier zoveel speelde aan het eind van het seizoen, om te kijken of hij het aan kon, omdat ze wisten dat Walker weg zou gaan. Gaat vermoedelijk naar Manchester City al wordt Bayern ook nog wel genoemd. Spurs vraagt alleen 55 miljoen en volgens mij vinden ze dat tot dusver nog wat te gortig, maar gaat naar verwachting wel rondkomen. Kovacic wordt veel genoemd in de pers om bij Spurs te komen. Zou wel een lekkere speler zijn.
 3. Raymon.

  Brits voetbal

  Levy laat niemand zo maar gaan. Gaan gigantische bedragen tegenover staan mocht er iemand vertrekken. Ik denk dat Walker sowieso gaat vertrekken. Dat is wel een gemis tov Trippier. Kracht van Spurs is mede toch wel die wingbacks die er constant overheen klappen. Alleen dan kun je imo met naar binnen spelende wingers spelen. Wat betreft de wingers. Daar moet gewoon nog een 'quality player' bij. En eigenlijk ook gewoon nog een hele goede spits, zeker omdat Kane ook heel erg goed is om om een spits heen te spelen. Anyway, als Spurs fan is het genieten op dit moment. Zoveel mooie en goede spelers en een ontzettend goede coach. Wel doodzonde dat ze volgend jaar op Wembley moeten spelen. Door dat ze veel willen pressen en redelijk smal spel spelen is dat op een groot veld wel heel wat lastiger. Het is niet voor niks dat het record op Wembley gewoon heel zwak is. Hoop echt dat ze daar gauw mee dealen volgend jaar.
 4. Raymon.

  Amateurvoetbal

  Liveuitslagen amateurs googelen. Krijg je een mooie site voor het amateurvoetbal.
 5. Ja leuke woordgrap. Maar het is wel by far de zwakste trainer van de gehele Eredivisie. Tactisch onbenul, laat zijn ploeg zonder een helder, doordacht speelplan spelen. Zou een wonder zijn mocht Go Ahead degradatie zien te voorkomen, laat staat directe handhaving. Wel lekkere overwinning gisteren met een uitstekende sfeer.
 6. Stuivenberg nu drie keer op rij gewonnen met Genk? Wat voor een indruk maakt hij?
 7. Raymon.

  Brits voetbal

  Zeker. Grijpt nog wel eens naast een balletje of vergist zich in een afstandschot. Zo'n 2/3 keer in een seizoen, maar wat een keeper is dit voor Spurs zeg. Mogen we enorm blij mee zijn.Beste drie keepers ter wereld denk ik ook niet, maar top 6/7 toch zeker wel.
 8. Schitterende pot. Wat een vechtersbaas zeg die King. Wel terecht wat die ene kerel zei. Je hebt geen hoge gemiddeldes nodig voor een mooie partij.
 9. Van de Pas, Klaassen, Van Barneveld en Van Gerwen nog over. Jammer dat Van der Voort niet fit is en dat geen enkele andere Nederlander kon gaan verrassen door wat rondjes te pakken.
 10. Raymon.

  Brits voetbal

  [quote name='Juca']@Raymon. Komen ze goed weg? Bovenliggende partij, beste kansen gehad. Verdedigend ijzersterk. Lekkere overwinning. Vrij povere wedstrijd, maar was toch zeer boeiend door de spanning. Wijnaldum vind ik echt een aanfluiting, houdt het spel zovaak op met zelden diepe passes. Firmino een ietwat ongelukkige wedstrijd, twee zekere doelpunten moeten maken. En die wissel Sturridge > Origi was natuurlijk logisch. Origi matig, zoals vele wedstrijden.[/QUOTE] Leek toch helemaal nergens op. Als je dan wint door een balletje dat terugkomt van de paal en iemand daar tegenaan loopt dan noem ik dat goed wegkomen. Met een overwinning krijgen ze vrij veel. Vond Wijnaldum trouwens sterk spelen.
 11. Raymon.

  Brits voetbal

  Fucking Liverpool zeg. Komen ze goed weg. Goed. Leukste periode komt nu. Periode rond kerst in ieder geval geen moeilijke periode voor de meeste topploegen. En dan kijk ik na Spurs zijn programma en vrees ik dat het heel lastig gaat worden. Belangrijke periode komt eraan.
 12. Raymon.

  Brits voetbal

  Mooi tripje geboekt naar Engeland. 31-12 Liverpool-City, 2 januari Everton-Southampton en 3 januari Stoke-Watford meepakken. Meer mensen die in Liverpool zijn geweest en weten wat leuke plekjes zijn om bier te nuttigen?
 13. Mensen die toevallig nog opdrachten van de cursus TC 3 op hun computer hebben staan?
 14. Had mijn PS4 al heel lang niet aangeraakt. Kreeg een melding dat ik met een USB opslagapparaat een update moest downloaden. Uiteindelijk via veilige modus gewoon via internet geprobeerd en dan doet die de 'gewone' update. Echter na het opnieuw opstarten geeft die exact dezelfde melding weer. Iemand bekend met dit probleem?
 15. Raymon.

  KNVB Beker

  Inderdaad zeg. Vele malen interessanter dan VVSB-Katwijk, PEC-VVV en Eindhoven-Heerenveen die wel live worden uitgezonden. Bijzondere keuze.
×
×
 • Create New...