Jump to content

Maxxert

Leden
 • Content Count

  1,145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Excellent

About Maxxert

 • Rank
  Journeyman
 • Birthday 02/06/1996

Personal Information

 • Woonplaats
  Zwanenburg
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Perfectionist
 1. Op een knotsgekke wijze op de laatste speeldag nog de titel kunnen pakken. Helaas met 1-0 de CL finale verloren van Monaco, waardoor de trap van winst in 3 verschillende Europese competities op rij niet is gelukt..
 2. Maxxert

  FM-Café

  Is er iets van een bug oid bekend dat de loting van Europese competities niet wordt uitgevoerd? Heb in m'n Journeyman voor het eerst de groepsfase van de Europa League gehaald. Loting daarvan had om 27 augustus moeten zijn, echter zit ik inmiddels al op 5 september... EDIT: Laat maar, op 9 september komt de loting binnen
 3. Na 5 jaar bij Conwy de stap hogerop kunnen maken. Had gehoopt direct naar een hoogste divisie te gaan, maar helaas zat dat er nog niet in. Uiteindelijk bij Emmen beland en kampioen geworden van de KKD en een mooie cup run gehad (met een paar hele mooie resultaten). Journeyman-technisch was een tweede divisie team met kampioenschaps mogelijkheden natuurlijk ook gewoon een goede optie.
 4. Maxxert

  FM-Café

  Het beker avontuur gaat door Spelend als Emmen in de KKD
 5. Puntjes weer binnen, nu wordt het echt tijd voor de volgende stap. Al op een paar sollicitatie geweest alleen zijn die helaas op niks uitgelopen. @tdogg16 Had ook een sollicitatie bij Almere City
 6. Maxxert

  FM-Café

  Wat een knotsgekke bekerfinale was dit dan... 11 doelpunten in 90 minuten, Mehew die even 4 vrije trappen scoort, waarvan één van een meter of 30, en een penalty tegen in de laatste seconde van de blessure tijd om uiteindelijke de wedstrijd te verliezen...
 7. Maxxert

  FM-Café

  Helaas niet, afgevallen in de 3e voorronde. Laatste voorronde was ook nog eens Schalke, dus daarna zou het sowieso nog héééééééééééél lastig worden.
 8. Maxxert

  FM-Café

  Zooo, deze zag ik even niet aankomen, zeker niet na de rode kaart. M''n keeper pakte even 3 penalty's achter elkaar Mogen weer 85K bijschrijven, een verdubbeling van het huidige saldo
 9. Deze zomer hard gezocht naar een nieuwe club, alleen werd er weinig toegehapt omdat niemand mij kende Uiteindelijk 1 sollicitatie gehad bij De Treffers die dit seizoen voor het eerst in de KKD spelen maar dit is op niks uitgelopen. Nog maar een seizoen vlammen bij Conwy dan maar en wat naam voor mezelf maken in Europa.
 10. Lekker man! Succes bij Almere City! Wanneer in het seizoen kreeg je de aanbieding van Heracles die je afgewezen heb? Hoop zelf ook na dit seizoen de stap te maken van Conwy naar een andere club. Laatste competitie wedstrijd en beker finale nog te gaan en dan is dit seizoen klaar. Zal straks ook nog even een screentje plaatsen.
 11. Maxxert

  FM-Café

  Na 3 seizoenen eindelijk de eerste Journeyman puntjes binnen. Nu hopen op een mooie nieuwe club waar wat meer puntjes te pakken zijn.
 12. Maxxert

  FM-Café

  In het eerste seizoen van m'n Journeyman te beker finale weten te bereiken als 2e divisie clubje Redelijk geluk gehad met de loting en geen 1e divisie clubs getroffen. Finale winnen gaat lastig worden, tegenstander is The New Saints, de club die Wales al jaren domineert.
 13. Maxxert

  FM-Café

  Mocht je hem nog nodig hebben: http://www.mediafire.com/file/bh3eci3bs72um21/Journeyman.xlsx
 14. Maxxert

  FM-Café

  (FM 2018) Na 4 minuten weer geblesseerd...
×
×
 • Create New...