Jump to content

Ramon

Technische Admin
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Ramon

 • Rank
  Jeugdtrainer
 • Birthday 01/01/1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ramon

  Goede laptop voor fm20

  Zie: https://www.bol.com/nl/p/hp-pavilion-15-bc553nd-gaming-laptop-15-6-inch/9200000114631714 Waarom? Zit een snelle (H serie) 6-core Intel processor van de 9e generatie in. Vind je normaal gesproken niet in laptops in deze pricerange.
 2. Ramon

  Game laptop

  Ligt natuurlijk aan de specificaties, FM heeft lage systeemeisen. Wat is je budget voor een nieuwe laptop? Bovenstaande specs zijn niet heel indrukwekkend, maar FM zal er op werken.
 3. Ramon

  Game laptop

  Meerprijs t.o.v. een 2500u vind ik de 2700u niet waard. In principe dezelfde processor, alleen 100mhz snellere turbo (die je amper zal kunnen vasthouden vanwege de matige koelmogelijkheden van een budget laptop). Ook een iets snellere grafische chip, maar in de praktijk is dat verschil te verwaarlozen. Kwam deze nog tegen: https://www.coolblue.nl/product/813151/hp-14-cm0970nd.html Opzich een mooie prijs kwaliteit verhouding, maar helaas wel single channel geheugen waardoor je igpu toch iets minder zal presteren. Hoewel misschien goed genoeg voor FM19, vind ik het onverstandig om nu nog te investeren in een dual core systeem.
 4. Ramon

  Game laptop

  A10 is de oude processorgeneratie van AMD, niet kopen. Op processorkracht is Intel vs. AMD met de huidige generatie chips vergelijkbaar. Grafisch zijn de AMD chips echter in het voordeel. Vaak is daarom AMD een betere keus wanneer het om laptops gaat zonder aparte grafische kaart (vrijwel all budget laptops). Goede koop: https://tweakers.net/pricewatch/1213185/hp-15-db0955nd/specificaties/
 5. Middlesbrough vs Blackburn Rovers Goed hè
 6. FM Challenge club? Topic kan gesloten worden, nieuw topic wordt aangemaakt om te kiezen tussen de 2 clubs die een gelijke stand hebben behaald :cab:
 7. Holland Quickstart Heb je hem inmiddels al Jasper?
 8. Beta Challenge daar moeten we nog uit zien te komen :)
 9. Beta Challenge Oké, wat dachten jullie van Swindon?
 10. Beta Challenge *doet mee* Inschrijftopic?
 11. Release Date FM 2005 Inderdaad, ik had hem ook al gejat :cab:
 12. Ramon

  Debuut

  Debuut Als altijd weer met Ajax.. In het begin wil ik altijd even makkelijk om erin te komen. Daarna ga ik steeds een stapje lager :). (ik zal nooi met een club als Real Madrid of Barcelona gaan,omdat ik dan altijd te weinig motivatie heb om door te gaan)
×
×
 • Create New...