Jump to content

Technisch

Leden
 • Posts

  10,122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Technisch

 1. [spoiler=oud spul] v6ljXKf6wQY Q22YAKdYHSo Tu5MclFE7Eg ClHhyCpZZ5g
 2. Vind het wel mooi om te zien hoe Varys en Baelish van elkaar verschillen. [tekst]Eerst dacht ik echt van hee het zijn gewoon 2 spies, waarom zitten ze allebei in de small council? Maar nu zie je echt hoe Varys meer voor 'The Realm' bezig is en Littlefinger voor zichzelf.[/tekst] :)
 3. [spoiler=klik]Vies hoor van die Frey gast. Vies van Bolton ook. Mja, wel goed voor z'n eigen hachje gezorgd. Gaan de frey's nu ook siden met de lannisters?
 4. Nee man, dan verlies je heel veel spieren. Je kan beter iets onder je behoefte gaan zitten terwijl je ook gewoon krachttraining blijft doen. Dan voorkom je al te veel spierverlies en val je toch af. (Y) Als je alleen gaat hardlopen en weinig gaat eten dan ga je echt in starvation en word je zo'n giro 555 kindje...
 5. Flow&co is nice idd. Één van de weinige nederhop-acts waar ik naar luister.
 6. Beetje infiltreren kan geen kwaad.
 7. 2eufm9WEtP4 Zooooooooooooo :< :< :<
 8. Technisch

  Dubstep/DnB

  Net ff gechecked. Klinkt wel lekker :)
 9. Technisch

  Trap Music

  Vind het wel jammer dat alles steeds meer herkauwd wordt. Zag je eerst al met al die brostep fags, daarna de hele electro en prog house scene en nu met trap. Vind trap dan ook wel hard, maar 75% gooi ik direct de prullenbak weer in.
 10. Goh, die herkauwen ff een nummertje hoor. ;c
 11. Staan wel op de piraat
 12. Omg, dit wordt zooooo geil he (d) Ik wil tyrion op de troon btw
 13. Ff gechecked. 't Is een rar file met een password. Text documentje linked naar een gure site om het password te krijgen. Fake dus...
 14. Nouveau Riche draait niet om de tekst toch? Snap ook niet waarom mensen dat onder nederhop scharen. Gaat gewoon om een feestje maken. Daar zijn ze goed in, daarom krijgen ze veel gigs.
 15. Thx voor de tip gast. (Y) Ga em zeker kijken, heb toendestijds ook in één ruk bbc life uitgekeken. Ook zo'n bazendocu.
 16. Nieuwe van armin is gruwelijk zeg :< VVoiG8LEQ8c aj3JWqGIMpU
 17. sUoWkRggVig Past misschien wat meer in het techno topic, maar is daar te melodieus voor denk ik. Wat een vrolijk nummer (d)
×
×
 • Create New...