Jump to content

Reidar

Leden
 • Posts

  4,220
 • Joined

 • Last visited

About Reidar

 • Birthday 10/24/1992

Personal Information

 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Reidar's Achievements

10

Reputation

 1. Succes met deze novelle. Het is inderdaad schrijnend om te zien hoe er met deze mooie club uit de Sinaasappelstad wordt omgegaan. Vooral het vertrek van Parejo is ongelofelijk.
 2. Zelf nu ook weer begonnen. Ondertussen twee seizoen erop zitten en kampioen geworden met AFC Eskilnogwattus uit Zweden (bekerwinst) en een kampioenschap met Rijnsburgse Boys. Nu eens wat anders met Manchester City en nu na de derde speelronde, eenmaal een verlies tegen doelstelling 15. Speelde weer lekker 4-5-1 en daar ging ik met mijn aanvallende 4-3-3 er met 1-0 vanaf.
 3. Ik ben sinds een paar dagen weer begonnen met een account en start met de tactiek die je hier eerder geplaatst hebt. Met vrienden in een competitie in Zweden.
 4. @Kyrill Ondertussen nog steeds gestopt?
 5. Helene Fischer - Fehlerfrei
 6. Reidar

  Brits voetbal

  Mooi dat hij terug is, belangrijk voor de club.
 7. Hopen dat hij daar weer richting het niveau komt waar hij de potentie voor heeft.
 8. Zal zich waarschijnlijk wel hebben voorgedaan als bewaker. Was er op het juiste moment, toen iedereen gefocust was op het bord.
 9. Reidar

  Brits voetbal

  Wanneer er daadwerkelijk contact is, zie dat niet terug op de beelden, is dit wel het geval. Je kunt namelijk nooit gecontroleerd een bal spelen met de onderkant van je voet, terwijl een been gestrekt is. Denk dat hier alleen sprake is van het feit dat een doelman heel verstandig doet of hij geraakt is op dat moment en niet het feit doordat hij zelf eigenlijk gewoon compleet mis zit.
 10. Reidar

  Brits voetbal

  Inderdaad onterecht afgekeurd. De uitleg zal zijn dat hij het risico neemt om de tegenstander ernstig te blesseren.
 11. Het zal weer genieten worden :)
 12. Terechte rode kaart, op deze wijze kun je nooit de bal spelen. Verkoop van de beslissing is niet echt lekker, klasse assistent die gewoon lekker duidelijk is.
 13. Na vier jaar gestopt te zijn, nu alweer vijf wedstrijdjes op mijn naam staan. Blijft het mooiste wat er maar is.
×
×
 • Create New...