Jump to content

QuaLyon

Leden
 • Posts

  3,914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by QuaLyon

 1. Heel realistisch van FM dat AS Roma, Anderlecht en Club geïnteresseerd zijn in een back van een gedegradeerde club in Finland. Voor het realisme wel fijn dat ik nog een jaartje in Finland blijf. Het is toch belangrijk om wedstrijden te blijven spelen!
 2. Het tweede niveau van Finland is wel iets dat op mijn bucketlist stond
 3. Dat ziet er uit als een prima lichting. Hopelijk brengen zij jou snel naar het hoogste niveau!
 4. Wel grappig dat ik nu in Noord-Ierland ben begonnen en daar een random 16-jarige Slowaak heb. Jij hebt dus precies het tegenovergestelde. Hopelijk stijg je snel nog wat plekken op de ranglijst!
 5. QuaLyon

  (Tussen)stand

  Ik heb ook eindelijk een seizoen afgerond. Helaas in één van de laatste speelronden (toen we al vrijwel zeker waren van promotie) nog verloren van Oliveirense, die mede daardoor met ons meegaan naar het hoogste niveau. In beide bekertoernooien mochten we op bezoek bij de Top 2 van Portugal, waar we waardig ten onder zijn gegaan. We hebben gek genoeg wel bizar vaak gelijk gespeeld. Ofwel een zege weggegeven, of een nederlaag voorkomen in de slotfase
 6. Leuke uitdaging om uit de schaduw van Slovan te komen. Met Žilina had ik altijd mooie Slowaakse regens in mijn jeugdopleiding, maar zij hebben vanaf het begin al een fantastische opleiding voor Slowaakse begrippen. Met Inter moet je dit nog allemaal zien op te bouwen. Het lijkt mij uitdagend, maar als je in de toekomst Europees gaat spelen moet het wel goed komen!
 7. QuaLyon

  FM Café

  Ik was gek genoeg Corona even vergeten. Dat verklaart veel. Thanks!
 8. QuaLyon

  FM Café

  Ik speel voor het eerst in Portugal (op het tweede niveau). Net kreeg ik opeens de loting van één of andere Allianz Cup. Nooit van gehoord, maar het zal wel een soort Carabao Cup zijn. In de allereerst ronde (er zijn ook geen voorrondes oid) zitten slechts acht teams, waarvan ook twee van het tweede niveau. Hoe wordt bepaald wie hier aan deelneemt? Sporting CP zit hier bijvoorbeeld niet in, en dit is ook niet het bekertoernooi voor Europees voetbal. Financieel is het wel aantrekkelijker dan het andere bekertoernooi.
 9. Even in mijn prille Estoril Praia-game gekeken naar records! Meest gemiste penaltys & Meeste strafschoppen (2) Grootste overwinning (0-7) Meest aantal doelpunten: 3-6 (9)
 10. QuaLyon

  (Tussen)stand

  Mijn eerste FM21-game begonnen in Portugal (2e niveau). Het doel is promotie. We zijn redelijk begonnen!
 11. Ik heb voor het eerst een Ironman game voltooid. Gestart als Mamluks en vervolgens Arabia gevormd. Bulgaria, Morocco, Khorasan en Kong zijn vassals/marches. Ik heb wel aardig wat fouten gemaakt tijdens het spelen, maar ik ben over het algemeen wel redelijk tevreden!
 12. Ik had geluk dat The New Saints - Žilina werd gestreamd op YouTube. Het was echt goed te zien dat Žilina veel spelers is verloren door de financiële (corona)crisis. De gemiddelde leeftijd lag rond de 19 jaar (!). Voor zulke jonge broekies is het enorm lastig tegen fysiek sterke Britten. TNS kwam via een corner op 1-0, Žilina kwam via een makkelijk gegeven penalty (voor zover ik kon zien met het matige beeldkwaliteit) op 1-1. In de verlenging werd het via een klutsbal uit een corner 2-1. Even later kreeg TNS een penalty en kreeg een Slowaakse verdediger z'n tweede geel. Uiteindelijk toch met 3-1 eraf na 120 minuten. Het was nog verdiend ook. Jammer, maar van zo'n enorm jong elftal mag je ook niet super veel verwachten. FM 21 wordt een leuke uitdaging!
 13. De eindsprint wordt laat ingezet
 14. Ik had niet verwacht dat ik het (tot nu toe?) zó slecht zou doen
 15. Na de laatste twee ronden in ieder geval geen laatste meer
 16. Ook puur toevallig dat ik dit tegenkom. Afgelopen december/januari was ik in Oklahoma, en ging ik ook even langs bij de plaatselijke FC. Helaas was er geen wedstrijd in deze periode, anders had ik nog meer foto's gehad. Hopelijk kun je de mensen in OKC overtuigen dat voetbal leuker is dan o.a. American Football. Je verdient vooral veel lof als je van Texaanse teams weet te winnen. Succes!
 17. 1. 2. Jeroen. 3. 4. 5. StanleyW 6. 7. 8. 9. komodo25 10. 11. 12. 13. Chrisje1993 14. Qualyon 15. 16. 17. 18.
 18. 1. QuaLyon 2. Chiemel 3. Chimpa 4. Kelvin 5. 6. ElPrincipito 7. Chrisje1993 8. komodo25 9. Titan 10. 11. StanleyW 12. 13. 007mark 14. 15. Christian. 16. 17. Jeroen. 18.
 19. Land: Slowakije Artiest: Hrdza Nummer: Štefan Youtube link:
 20. Oh shit ik was een beetje druk. Ik zou mijn punten vandaag nog kunnen sturen
 21. Land: SpanjeArtiest: BelakoNummer: LungsYoutube link:
 22. 2x 12 punten krijgen en toch 15e staan. Denk dat mijn nummer in de categorie 'Love it or Hate it' past!
 23. Ik was even bang toen ik veel punten naar het rechterrijtje zag gaan, maar de 12 punten maken het dubbel en dwars goed. Bedankt!!
 24. Eerste 2 punten zijn in ieder geval binnen!
×
×
 • Create New...