Jump to content

QuaLyon

Leden
 • Posts

  3,925
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

QuaLyon last won the day on September 30 2019

QuaLyon had the most liked content!

About QuaLyon

 • Birthday 11/21/1995

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM '13
 • Favoriete Club
  Žilina, Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  MSK Zilina (FM17)
  MŠK Žilina (FM13)

Recent Profile Visitors

977 profile views

QuaLyon's Achievements

 • Topscout

Recent Badges

56

Reputation

 1. QuaLyon

  FM Café

  Ik heb al een tijdje geen FM meer gespeeld, dus misschien is dit een domme vraag. Is er een manier waarop je na iedere wedstrijd automatisch 'Herstel' en 'Review' in je trainingskalender krijgt? Ik stel het nu steeds handmatig in.
 2. Ik heb een aparte achievement binnengehengeld met Hormuz. Opzich was het niet heel moeilijk, je harkt de diplo rep vooral binnen met ideas. Eventueel kon ik nog door om 'Unify Islam' te doen, maar dat gaan we dan maar een andere keer doen!
 3. QuaLyon

  (Tussen)stand

  We hebben het toch prima gedaan. Volgend seizoen weer een gooi doen voor promotie (al is het bestuur al tevreden als ik de degradatie-playoffs ontloop)
 4. QuaLyon

  (Tussen)stand

  Ik ben voor het eerst sinds lange tijd begonnen met een nieuwe game (FM21) op het tweede niveau van Zweden. Na 9 wedstrijden heb ik al evenveel overwinningen (5) dan dat deze ploeg irl haalde in 2020. Als ik zo door ga, is het puntenaantal (27) ook snel geëvenaard
 5. Voornaam: Serhat Achternaam: Hacıpaşalıoğlu (Shirtnaam: Serhat) Geboortedatum: 24 Oktober Positie(s): VR (VVR/MR) Club: La Fiorita Linkerbeen: 7 Rechterbeen: 20 Lengte: 1.74 Gewicht: 67
 6. Met 12 punten hebben we ons in het linkerrijtje gevestigd!
 7. Opeens komen er punten binnen in Noord-Ierland!
 8. Oh wow, meteen 12 punten bij mijn comeback. Not bad!
 9. Ik heb voor het eerst een Ironman game voltooid. Gestart als Mamluks en vervolgens Arabia gevormd. Bulgaria, Morocco, Khorasan en Kong zijn vassals/marches. Ik heb wel aardig wat fouten gemaakt tijdens het spelen, maar ik ben over het algemeen wel redelijk tevreden!
 10. Ik had geluk dat The New Saints - Žilina werd gestreamd op YouTube. Het was echt goed te zien dat Žilina veel spelers is verloren door de financiële (corona)crisis. De gemiddelde leeftijd lag rond de 19 jaar (!). Voor zulke jonge broekies is het enorm lastig tegen fysiek sterke Britten. TNS kwam via een corner op 1-0, Žilina kwam via een makkelijk gegeven penalty (voor zover ik kon zien met het matige beeldkwaliteit) op 1-1. In de verlenging werd het via een klutsbal uit een corner 2-1. Even later kreeg TNS een penalty en kreeg een Slowaakse verdediger z'n tweede geel. Uiteindelijk toch met 3-1 eraf na 120 minuten. Het was nog verdiend ook. Jammer, maar van zo'n enorm jong elftal mag je ook niet super veel verwachten. FM 21 wordt een leuke uitdaging!
 11. De eindsprint wordt laat ingezet
 12. Ik had niet verwacht dat ik het (tot nu toe?) zó slecht zou doen
 13. Na de laatste twee ronden in ieder geval geen laatste meer
 14. 1. 2. Jeroen. 3. 4. 5. StanleyW 6. 7. 8. 9. komodo25 10. 11. 12. 13. Chrisje1993 14. Qualyon 15. 16. 17. 18.
×
×
 • Create New...