Jump to content

QuaLyon

Leden
 • Content Count

  3,912
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

QuaLyon last won the day on September 30 2019

QuaLyon had the most liked content!

Community Reputation

48 Excellent

About QuaLyon

 • Rank
  Manager
 • Birthday 11/21/1995

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM '13
 • Favoriete Club
  Žilina, Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Mijn novellen
  MSK Zilina (FM17)
  MŠK Žilina (FM13)

Recent Profile Visitors

694 profile views
 1. Bjorn26 - Fantasy Richarð. - Richarð. Chrisje1993 - Chrisje1993 RubenS2 - RubenS2 Frank_Regis - Regis Berjan - Pinolero Himan - himan FlyD - FlyD DaniellMU - Daniell Karlo - Karlo neva - neva Kay33 - KayDeManaager Khabisela - LaPulga Edr88 - Vitesse88 Michaelinho - Michaelinho* TheSaint - The Saint cimbombu - cimbombu Geppiej - Geppiej Elsjorro - Elsjorro Chiemsalabiem - Chiemel CSPTRS - CSPTRS Abu - Abe Kyrill-KyrillVrouwenAanspreker Lazy - Lazy Qualy
 2. Dat ziet er uit als een prima lichting. Hopelijk brengen zij jou snel naar het hoogste niveau!
 3. Misschien is 29 interlands wat mager, maar mijn clubcarrière is er één waar velen alleen maar van kunnen dromen. Vooral de baan als tweede doelman bij Dortmund is iets waar ik graag van droom
 4. Wel grappig dat ik nu in Noord-Ierland ben begonnen en daar een random 16-jarige Slowaak heb. Jij hebt dus precies het tegenovergestelde. Hopelijk stijg je snel nog wat plekken op de ranglijst!
 5. QuaLyon

  (Tussen)stand

  Ik heb ook eindelijk een seizoen afgerond. Helaas in één van de laatste speelronden (toen we al vrijwel zeker waren van promotie) nog verloren van Oliveirense, die mede daardoor met ons meegaan naar het hoogste niveau. In beide bekertoernooien mochten we op bezoek bij de Top 2 van Portugal, waar we waardig ten onder zijn gegaan. We hebben gek genoeg wel bizar vaak gelijk gespeeld. Ofwel een zege weggegeven, of een nederlaag voorkomen in de slotfase
 6. Leuke uitdaging om uit de schaduw van Slovan te komen. Met Žilina had ik altijd mooie Slowaakse regens in mijn jeugdopleiding, maar zij hebben vanaf het begin al een fantastische opleiding voor Slowaakse begrippen. Met Inter moet je dit nog allemaal zien op te bouwen. Het lijkt mij uitdagend, maar als je in de toekomst Europees gaat spelen moet het wel goed komen!
 7. QuaLyon

  FM Café

  Ik was gek genoeg Corona even vergeten. Dat verklaart veel. Thanks!
 8. QuaLyon

  FM Café

  Ik speel voor het eerst in Portugal (op het tweede niveau). Net kreeg ik opeens de loting van één of andere Allianz Cup. Nooit van gehoord, maar het zal wel een soort Carabao Cup zijn. In de allereerst ronde (er zijn ook geen voorrondes oid) zitten slechts acht teams, waarvan ook twee van het tweede niveau. Hoe wordt bepaald wie hier aan deelneemt? Sporting CP zit hier bijvoorbeeld niet in, en dit is ook niet het bekertoernooi voor Europees voetbal. Financieel is het wel aantrekkelijker dan het andere bekertoernooi.
 9. Even in mijn prille Estoril Praia-game gekeken naar records! Meest gemiste penaltys & Meeste strafschoppen (2) Grootste overwinning (0-7) Meest aantal doelpunten: 3-6 (9)
 10. QuaLyon

  (Tussen)stand

  Mijn eerste FM21-game begonnen in Portugal (2e niveau). Het doel is promotie. We zijn redelijk begonnen!
 11. Een transfer.. Dat betekent dat mijn speler daadwerkelijk moet gaan keepen voor z'n centen ipv de Dortmund-bank warm houden!
 12. 23-0 tegen Seychellen én een assist als keeper En oja, wereldkampioen. Maar dat was meer een formaliteit, toch?
 13. Mede dankzij een ongeslagen serie in november en december staan we keurig in de middenmoot. Na 30 wedstrijden wordt de competitie verdeeld in een kampioens- en degradatiegroep. Als we dit volhouden, mogen we misschien zelfs met de grote jongens meedoen!
 14. Een paar weken geleden heb ik via Epic Games FM20 gratis binnen gehengeld en ik heb nu mijn eerste seizoen achter de rug. Ik ben voor een ploeg op het tweede niveau van Polen gegaan. Het was een vrij lastig seizoen, waarin ik echt wat tijd nodig had om mijn team tactisch aan de praat te krijgen. Er werd vrij weinig gescoord en voor de winterstop zaten we zelfs met acht niet-gewonnen wedstrijden op rij. Na de winterstop zijn we vrij stabiel op de 3e plek gebleven en vooral de laatste paar wedstrijden ging het goed lopen. Mede hierdoor wonnen we de play-offs en zijn we gepromoveerd naar de hoogs
 15. Het begint bijna saai te worden om iedere wedstrijd met grote cijfers te winnen. Ik ben benieuwd wie ons nog kan stoppen!
×
×
 • Create New...