Jump to content

Kavinos

Leden
 • Posts

  8,586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Posts posted by Kavinos

 1. Na bijna 3 weken, Football Manager maar weer eens opgestart. Na wat wikken en wegen, Gibraltar toegevoegd. Met wat gemazzel her en der, is de clubkas in ieder geval vast flink gevuld. Volgende ronde natuurlijk kansloze opdracht...

   

  ul2a0e48rvjhc.png

 2. 14 uur geleden zei Peterhs:

  130m afwijzen is niet reëel meer. Zeker niet voor een speler die iedere save een andere max potential heeft.

   

  Waarom niet reëel? Speelt al 2 jaar de pannen van het dak, heeft Ziyech doen vergeten, jeugdproduct en heb het geld niet nodig. 

 3. 21 minuten geleden zei delichris:

   

  Ik tel 11 man en dan zijn er toch zeker vier geen Ajacieden. Onana, Mura, Martinez en Stengs. Dan heb je er toch zeven?


  Vanaf de start van mijn game doelde ik inderdaad op :)

   

  @Nummerke10 heb al wat boden ontvangen, maar nog niet een fatsoenlijk bod. Heb afgelopen zomer 130 miljoen op Gravenberch afgewezen. Die mag niet weg. 

 4. 25 minuten geleden zei Vlonkie:

  weet iemand nog waar de tips staan voor het verhelpen van een FM-dip?

   

  Ik ga vaak op YouTube beetje kijken hoe andere FM spelen. Doe je vaak wel leuke inspiratie op qua clubs op bepaalde leagues. 

 5. 2 uur geleden zei cimbomcu:

  Zegt ook vrij kansrijk te zijn wat betreft het aantrekken van Anthony voor in de zomer.

   

  Ga er maar vanuit dat het niet door gaat. Die gaat zo zijn "broeder" Reinier achterna naar Madrid en anders gaat hij zijn carrière wel verzieken in Parijs.

 6. Het schijnt er vanaf te hangen of Ajax een bepaalde som extra wilt betalen vanwege de transfer van Neres. Daar zit een doorverkoopclausule in, voor bepaalde %. Die hadden ze bij Sao Paulo al bijgeschreven toen er Chinese interesse was voor Neres. Als Ajax % van dat bod van die 40 miljoen bij de transfer van Anthony doet, kan het nog rond komen. 

 7. 19 minuten geleden zei Buffell:

  Beter is niet de hele game fuckedup. Ik had laatst met Nacional de Madeira al dat in het tweede seizoen de competitie gewoon niet begon. Er werd geen speelschema samengesteld, geen tussenstand beschikbaar (bleef maar de stand staan van vorig seizoen), maar juist wel weer beker. Maar dan zou ik hooguit 10 potjes spelen in een heel seizoen. 

   

  Dat probleem heb ik met FM19 ook gehad in Portugal. 

 8. 1 uur geleden zei Buffell:

  Kan het kloppen dat ik helemaal geen Copa del Rey speel in mijn eerste seizoen bij Ibiza? Kom er eigenlijk nu pas achter. Maar de Copa del Rey is wel gewoon van start gegaan, is inmiddels in de halve finale beland, maar ik heb helemaal niet meegedaan? (FM19 wel)

   

  Klopt niet volgens mij. Ik heb met FM19 met Ibiza gespeeld en daarin speelde ik wel degelijk Copa. 

 9. 7 minuten geleden zei cimbomcu:

  Mag ook, maar denk met Tadic op 10 defensief kwetsbaarder. Plus dat Babel en Promes op rechts wel gehandicapt lijken, doe maar niet meer. 

   

  Donny wat meer teruggetrokken en Careltje erbij, daarmee kan je dat wel opvangen. 

×
×
 • Create New...