Jump to content

Kavinos

Leden
 • Content Count

  8,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Posts posted by Kavinos


 1. Ben reeds verder gegaan na het debacle in de Copa. Helaas geen nieuwe keeper kunnen halen. Buiten de weinige reacties er op, kon ik de keeper ook niet meer inschrijven. Leek me dus vooral zonde van de centen, die we al zo goed kunnen gebruiken. De kop is er in ieder geval af! Augustus is achter de rug.

   

  wrhrjcvh.png

   

  lic40fvzx0g.png

   

  Moet eerlijk bekennen dat ik het wel echt taaie stof vind. Kon moeilijk motivatie vinden om te spelen. Buiten de kleuren van de club en de onbekende competitie, valt het eigenlijk wel tegen. Om de boel niet verder op te houden, heb ik de game er gelijk bij gezet. Dan kunnen jullie verder spelen :) Excuus!

   

  Download: https://wetransfer.com/downloads/7708547a420777b8a4ad467de3c3f6d720200125082410/ba79f69d7a97c29b7fea8f41a132d8e220200125082410/eb86ec?utm_campaign=WT_email_tracking&utm_content=general&utm_medium=download_button&utm_source=notify_recipient_email

   

  @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette

   

  @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk


 2. Zijn daar dan 2 losse posts voor nodig :cab:

   

  Eiting speelde wel "waanzinnig goed"  tegen Spakenburg he en wat oefenpotjes zonder druk er op. Laat hem eerst maar eens constant worden en ook belangrijk gaan worden in duels die er toe doen. Vooralsnog is hij erg wisselvallig.


 3. Allen, helaas gaat deze novelle niet meer verder. De tijd om FM te spelen wordt minder en minder, en eigenlijk heb ik daardoor vooral behoefte aan een game waarbij ik lekker door kan spelen. Dat is met Boston, zeker op het moment, niet het geval. Iets wat logisch is, in de lagere competities in een bepaald land. 

   

  Ik wil jullie allen bedanken voor het volgen, reageren en liken! 

   

  @Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne @Mordurette @Zorsky @Daniell @Niejo101 @T10 @FM_Lesly @Kelderklasse @Fantasy @germandutch @FlyD @RubenS2 @Titan

   

   


 4. 34 minuten geleden zei sennid:

  Heb deze getest met FC Dordrecht en ben gelijk in het eerste seizoen gepromoveerd. Speelde eerst heel veel gelijk (veel 1-1)  maar verder in het seizoen begon ik wedstrijden te winnen.

   

  Dat is mooi! Hoe zijn je ervaringen ermee?


 5. 16 uur geleden zei Rossi:

  Dan heb je zoveel centen kom je met babel aanzetten. Wat kansloos.

   

  Als je daarbij de keuze moet maken dus Lang en Babel, dan is die keuze ook zo gemaakt. Prima oplossing. 


 6. Newsflash!

   

  De maand juli zit er op. In de competitie is er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht. We speeldeneen aardige kraker tegen Club Deportivo Universidad César Vallejo, waar we bijna overplaatsing naar de Bundesliga over konden vragen. Helaas is het in de Copa al klaar, excuus... Uit verloren we 1-0, waar we een helft tegen 10 man speelden. De mag mocht er gewoon niet in. Thuis staan we na 55 minuten comfortabel 2-0 voor, geen kans weg gegeven tot dat punt. Defensa scoort twee keer in 3 minuten en het is over. Voel me flink genaaid door het spelletje...

   

  yfozz09m.png

   

  yi4johp06728d.png

   

  De zoektocht naar keepers heeft ons  uiteindelijk bij twee Argentijnen gebracht. Ik twijfel enigszins en daarom graag jullie mening. Ik vind dat we er met beide op vooruit gaan, maar dat neemt niet weg dat de  keuze lastig is gezien de nationaliteit. En, weet iemand dat, kan ik ze nog registreren? Mijn voorkeur gaat echter uit naar Devecchi

   

  Spoiler

  2dvkpv6ocz.png

   

  f34wgjz4b6xbc.png

   

  Ik heb na de game tegen Defensa eventjes Football Manager afgesloten. Dikke teleurstelling...

  Morgen weer verder!

   

  @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette

   

  @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk


 7. Iets met eerste klap en een daalder. Zag dat de technische staf wel wat upgrades kon gebruiken, dus ben daar maar mee begonnen. Nog niet eens van het gewenste niveau allemaal, maar we zijn er wel op vooruit gegaan. Oa. nieuwe assistent, wat scouts, betere fysio's en coaches met gemiddeld alles op 10 toegevoegd.

   

  toi4589v6f4.png

   

  d42keuho.png

   

  Tevens zag Guido aan een nieuwe keeper te zoeken. Je weet wel wat je delegeert. Dat gaat een flinke zoektocht worden.  

   

  @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette

   

  @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk


 8. Hoop toch echt dat EtH gaat stoppen met Tadic naar een flank zetten hoor. Dan maar paar weken Ziyech op rechts met Promes op 10 en Babel op links. Tadic uit de spits = amper rendement. 


 9. 17 uur geleden zei Rick88:

  Ik ben op zoek naar een goede verdediger die als libero kan spelen. Ik heb er momenteel Kehrer staan. Budget circa 15 mln

   

  Lisandro Martinez kan je proberen. 


 10. 20 minuten geleden zei rick_burgsted:

  Iemand een goed werkende aanvallende cornertactiek? 

  Vroeger scoorde ik vaak een kopgoal uit een corner maar laatste dagen kopt iedere speler 5 meter over...

   

  Er staan er meerdere genoemd in dit topic, bovenin.


 11. 2 uur geleden zei PJHoutman:

  Had jij een 'gewone' game of een GDJEK?

   

  Gewone game wel. Novelle mee gehad met FM19, dat topic is helaas afgesloten.


 12. 28 minuten geleden zei PJHoutman:

  Ik sta op het punt de Geef de Jeugd een Kans-challenge te starten, maar ik zit in dubio. 

   

  Er zijn zes teams gepromoveerd, vier ervan (Ashton, Stalybridge, Kettering, Bishop's Stortford) heb ik weggestreept. Ik twijfel nu tussen Billericay en Dulwich Hamlet. Billericay is de betere ploeg en wordt op de derde plaats verwacht. Het elftal ziet er heel goed uit en is op alle posities behalve keeper goed bedeeld. Ze hebben alleen minder goede jeugdfaciliteiten dan Dulwich Hamlet. Dulwich heeft dan weer een veel mindere selectie. Nou is dat op zich geen gigantisch probleem, want direct promoveren is niet per sé een goed idee in deze challenge, maar ik weet niet of er uit Dulwich wat te halen valt. 

   

  Wat zouden jullie doen?

   

  Dulwich, maar ik ben niet geheel objectief ;) 

   

  Kleuren spraken me erg aan, kreeg best wat leuke jeugd ieder jaar (ondanks de slechte faciliteiten). Ik had alleen een wat stugge voorzitter die weinig wilde met het geld dat ik binnen harkten. En Hamlet (y) Mooier voor een sprookje dan Bill.


 13. Citaat

  "Ajax heeft de komst van Ryan Babel afgerond. De aanvaller, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Galatasaray, begint aan zijn derde periode bij de Amsterdammers."

   

  Prima :)


 14. Misschien leuk om bepaalde spelers los uit te lichten? Grote talenten, bepalende spelers. Beetje idee erachter. Anders wordt het loos screenshots posten #spam.


 15. 14 uur geleden zei cimbomcu:

  Nou Tadic loopt ook niet nog niet geweldig toch dit jaar, ik ben van mening dat je tegen de meeste kleinere clubjes een echte spits nodig hebt. 

   

  Zijn statistieken gezien? Eredivisie; 18 duels - 8 goals - 13 assists (al net zoveel assists al heel vorig seizoen). Oogt onzichtbaarder, maar is dat zeker niet. Zal vooral komen, doordat KJH regelmatig speelt/invalt. 

×
×
 • Create New...