Jump to content

Kavinos

Leden
 • Content Count

  8,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by Kavinos

 1. Ben reeds verder gegaan na het debacle in de Copa. Helaas geen nieuwe keeper kunnen halen. Buiten de weinige reacties er op, kon ik de keeper ook niet meer inschrijven. Leek me dus vooral zonde van de centen, die we al zo goed kunnen gebruiken. De kop is er in ieder geval af! Augustus is achter de rug. Moet eerlijk bekennen dat ik het wel echt taaie stof vind. Kon moeilijk motivatie vinden om te spelen. Buiten de kleuren van de club en de onbekende competitie, valt het eigenlijk wel tegen. Om de boel niet verder op te houden, heb ik de game er gelijk bij gezet. Dan kunnen jullie verder spelen Excuus! Download: https://wetransfer.com/downloads/7708547a420777b8a4ad467de3c3f6d720200125082410/ba79f69d7a97c29b7fea8f41a132d8e220200125082410/eb86ec?utm_campaign=WT_email_tracking&utm_content=general&utm_medium=download_button&utm_source=notify_recipient_email @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk
 2. Kavinos

  FM-Café

  Want een 18 jarige kan geen baardgroei hebben? Ik voel me offended.
 3. Kavinos

  AFC Ajax

  Zijn daar dan 2 losse posts voor nodig Eiting speelde wel "waanzinnig goed" tegen Spakenburg he en wat oefenpotjes zonder druk er op. Laat hem eerst maar eens constant worden en ook belangrijk gaan worden in duels die er toe doen. Vooralsnog is hij erg wisselvallig.
 4. Kavinos

  Eredivisie Topic

  Denk dat Vitesse vooral stijgen door het falen van anderen, dan door hun eigen succes.
 5. Als zelfs Lingard al gaat scoren
 6. Excuus, is beetje stil blijven liggen door een PS4 game die erg time consuming is. Ik probeer de game voor het weekend, en anders tijdens, af te maken.
 7. Kavinos

  AFC Ajax

  Wat een droevige tweede helft zeg...
 8. Allen, helaas gaat deze novelle niet meer verder. De tijd om FM te spelen wordt minder en minder, en eigenlijk heb ik daardoor vooral behoefte aan een game waarbij ik lekker door kan spelen. Dat is met Boston, zeker op het moment, niet het geval. Iets wat logisch is, in de lagere competities in een bepaald land. Ik wil jullie allen bedanken voor het volgen, reageren en liken! @Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne @Mordurette @Zorsky @Daniell @Niejo101 @T10 @FM_Lesly @Kelderklasse @Fantasy @germandutch @FlyD @RubenS2 @Titan
 9. Kavinos

  Feyenoord

  Werd Brad Jones niet genoemd?
 10. Dat is mooi! Hoe zijn je ervaringen ermee?
 11. Kavinos

  AFC Ajax

  Als je daarbij de keuze moet maken dus Lang en Babel, dan is die keuze ook zo gemaakt. Prima oplossing.
 12. Newsflash! De maand juli zit er op. In de competitie is er vooralsnog geen vuiltje aan de lucht. We speeldeneen aardige kraker tegen Club Deportivo Universidad César Vallejo, waar we bijna overplaatsing naar de Bundesliga over konden vragen. Helaas is het in de Copa al klaar, excuus... Uit verloren we 1-0, waar we een helft tegen 10 man speelden. De mag mocht er gewoon niet in. Thuis staan we na 55 minuten comfortabel 2-0 voor, geen kans weg gegeven tot dat punt. Defensa scoort twee keer in 3 minuten en het is over. Voel me flink genaaid door het spelletje... De zoektocht naar keepers heeft ons uiteindelijk bij twee Argentijnen gebracht. Ik twijfel enigszins en daarom graag jullie mening. Ik vind dat we er met beide op vooruit gaan, maar dat neemt niet weg dat de keuze lastig is gezien de nationaliteit. En, weet iemand dat, kan ik ze nog registreren? Mijn voorkeur gaat echter uit naar Devecchi Ik heb na de game tegen Defensa eventjes Football Manager afgesloten. Dikke teleurstelling... Morgen weer verder! @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk
 13. Iets met eerste klap en een daalder. Zag dat de technische staf wel wat upgrades kon gebruiken, dus ben daar maar mee begonnen. Nog niet eens van het gewenste niveau allemaal, maar we zijn er wel op vooruit gegaan. Oa. nieuwe assistent, wat scouts, betere fysio's en coaches met gemiddeld alles op 10 toegevoegd. Tevens zag Guido aan een nieuwe keeper te zoeken. Je weet wel wat je delegeert. Dat gaat een flinke zoektocht worden. @Kavinos @Daniell @Nom de Guerre @Glenn08 @tdogg16 @Mordurette @T10 @True_Legend @nasje92 @Marius @komodo25 @Netzwerk
 14. Ik voel wel een bepaalde druk Eens zien wat we ervan kunnen maken.
 15. Ziyech voor 66 miljoen de deur uit, deze topper voor 20 miljoen teruggehaald.
 16. Kavinos

  AFC Ajax

  Hoop toch echt dat EtH gaat stoppen met Tadic naar een flank zetten hoor. Dan maar paar weken Ziyech op rechts met Promes op 10 en Babel op links. Tadic uit de spits = amper rendement.
 17. Als de game opnieuw een uploadje kan krijgen, ga ik morgen wel eens kijken @Mordurette. Was het even vergeten. Had mezelf al voorgenomen te gaan spelen. Excuus!
 18. Prima resultaat om kampioen mee te worden.
 19. Lisandro Martinez kan je proberen.
 20. Er staan er meerdere genoemd in dit topic, bovenin.
 21. Kavinos

  FM-Café

  Gewone game wel. Novelle mee gehad met FM19, dat topic is helaas afgesloten.
 22. Kavinos

  FM-Café

  Dulwich, maar ik ben niet geheel objectief Kleuren spraken me erg aan, kreeg best wat leuke jeugd ieder jaar (ondanks de slechte faciliteiten). Ik had alleen een wat stugge voorzitter die weinig wilde met het geld dat ik binnen harkten. En Hamlet Mooier voor een sprookje dan Bill.
 23. Kavinos

  Show je team

  Misschien leuk om bepaalde spelers los uit te lichten? Grote talenten, bepalende spelers. Beetje idee erachter. Anders wordt het loos screenshots posten #spam.
 24. Kavinos

  AFC Ajax

  Zijn statistieken gezien? Eredivisie; 18 duels - 8 goals - 13 assists (al net zoveel assists al heel vorig seizoen). Oogt onzichtbaarder, maar is dat zeker niet. Zal vooral komen, doordat KJH regelmatig speelt/invalt.
×
×
 • Create New...