Jump to content

Kavinos

Leden
 • Content Count

  8,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Kavinos

 1. Als je tegen een 5-3-2 speelt, wordt er natuurlijk iets anders verwacht dan tegen een 4-4-2 of een 4-2-3-1. Daar probeer ik me altijd wel beetje naar aan te passen. Breder, smaller, manier van opbouwen. Anders ga je tegen een muur aanlopen. Zelf merk ik dat het goed werkt om mijn vleugelspelers (AMR/AML of MR/ML) ook de backs van de tegenstanders te "man marken". Hierdoor hebben die minder ruimte om op te komen en eventuele voorzetten te geven.
 2. Kavinos

  Brits Voetbal

  Het verval bij Arsenal is gewoon een vrije val geworden
 3. @Dr. Bibber Ik denk dat je vooral met het probleem kamt dat er te weinig spelers zijn om de bal er daadwerkelijk in te schieten? Tevens speel ik graag met een hoger tempo, zeker als ik spelers heb met een goede passing. Dan speel de "kleintjes" ook makkelijker kapot. Pas je ook dingen aan tijdens een wedstrijd? Niet perse een rol van een speler, maar je manier van spelen. Breder/smaller, verder naar voren/achteren, hoger/lager tempo?
 4. Zal zeker met kwaliteit te maken hebben, maar ook met de tijd om de tactiek eigen te maken. Ik speelde in mijn eerste en tweede seizoen veel oefenduels om ervoor te zorgen dat de spelers de tactiek onder de knie kregen.
 5. De competitie is begonnen, dus een mooi moment voor een nieuwe updates. We beginnen echter niet met het sportieve vlak, maar met een transfer. Eigenlijk twee, als je onze nieuwe Hoofd Jeugdopleidingen mee telt. We zijn nu in het bezit van een degelijke tweede keeper én een geweldige HoYD, zeker voor op dit niveau. Dan nu toch echt door naar de resultaten. Het bestuur verwacht dat we mee gaan strijden om de promotie play-offs. Een haalbare kaart, zeker gezien de start die we maken in augustus en september. We konden helaas niet winnen van directe concurrenten, maar goed. Je wordt kampioen tegen de kleintjes Buiten de goede start in de competitie, wisten we ook door te stoten in het kwalificatie toernooi van de FA Cup. Hierin hebben een tegenstander geloot uit de amateurtak van het Engelse voetbal. Dit zou dus geen problemen op mogen leveren. Als laatste nog, zoals jullie onderhand gewend zijn, het financieele aspect. We staan er absurd goed voor, voor een team op dit niveau. Helaas wil het bestuur helemaal niets met dit geld doen. Zelfs geen extra budgetten beschikbaar stellen voor transfers of zelfs salarissen. Bedankt weer voor de reacties! @Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne @Mordurette @RubenS2 Het zijn wellicht weinig transfers, maar het geluk bestaat dat je op dit niveau toch met veel gratis spelers werkt. Die kan je dus continu aantrekken. Hierdoor kan ik wat kieskeuriger te werk gaan.
 6. Prima basis neergezet @Daniell! Hier kunnen we wel wat mee. Succes @Mordurette
 7. Kavinos

  Beste regens ooit!

  Roy Makaay had dat ook niet
 8. Hoe krijg je de vele tegengoals tegen @RicardoKaka8 ? In de omschakeling, dode spelmomenten? 25 tegengoals in 27 duels is best pittig.
 9. Arsenal pakt even wraak op de monsterscore op Old Trafford jaren geleden Verder zeer nette resultaten!
 10. Tijd voor een update! In deze update vooral voor de voorbereiding. De zoektocht naar nieuwe spelers en de verwachtingen voor komend seizoen in zowel de competitie als de bekertoernooien. We beginnen echter met de voorbereiding. De voorbereiding die vooral in het begin in het teken stond van geld generen. We speelden een aantal beker toernooien met grote clubs, die allen werden uitgezonden op TV. We sloten de voorbereiding af met een goed gevulde clubkas en een aantal makkelijkere tegenstanders voor het moraal. Tijdens de voorbereiding probeerde ik ook het team te versterken. Echter was dit makkelijker gezegd dan gedaan. Of dit ligt aan het niveau van de spelers of mijn hoge eisen, ondanks het lage niveau, laat ik even in het midden. Uiteindelijk wisten we ons te versterken met een keeper, een centrale verdediger een een middenvelder. Dan nog de verwachtingen van komend seizoen. Deze waren eigenlijk al bepaald op het moment dat we tekenden bij de club, maar altijd goed om hier nogmaals aan herinnert te worden. Allen bedankt voor de reacties! Op verzoek van @Mordurette ook nog een screenshot bijgevoegd. @Marius @LouisPSV @RubenS2 @komodo25 @delichris @r4vje @TheRedOne
 11. Zeker @roodey14 : https://www.dropbox.com/s/mi4u8gyfyshxzma/Libero Grande.fmf?dl=0
 12. Na de korte introductie, tijd om iets dieper in de club te duiken. Verwacht deze update nog geen transfers en wedstrijden, maar vooral een verdere introductie over Boston United. Hoe staat het er financieel voor, hoe zit het met de faciliteiten en de selectie. Misschien wel de belangrijkste op dit moment: wat zijn de verwachtingen van het bestuur? Zoals in onderstaande grafiek ook te zien zal zijn, is Boston United nooit een echte hoogvlieger geweest. Aan mijn dus de mooie taak om onze neus buiten het venster te gaan steken en ervoor te zorgen dat de club zal gaan groeien naar de absolute top in Engeland, de Premier League. Het zal geen makkelijke weg zijn, maar uiteindelijk zullen we er komen! Voor National League North/South begrippen staat er al een interessant startbudget op de balans. 155k is niet voor veel ploegen in deze regionen weggelegd. Als we echter als club door willen groeien, zullen we dit moeten laten groeien. Dit ga ik proberen te doen door oefenduels en een eventuele Cup-run. Dat tweede zal niet gemakkelijk worden, maar met een gunstige loting is er van alles mogelijk. Dan door naar de faciliteiten. Deze zijn, zoals te verwachten valt op dit niveau, alles behalve vooruitstrevend en zullen dan ook de nodige investeringen nodig hebben om van een gewenst niveau te zijn. Een positief iets: we verhuizen na 1 seizoen al naar een nieuw stadion. Een interessante ontwikkeling. Hoe zit het dan met de selectie? Deze is redelijk in balans, maar zeker niet van het niveau om direct mee te strijden voor promotie naar de National League. We zullen de komende periode dus op zoek moeten naar de juiste versterkingen, zonder de club in financiële problemen te brengen. Dat maakt deze game direct leuk! Als laatste nog even een kijkje naar de verwachtingen die het bestuur ons heeft gesteld. In mijn ogen een prima lijn der verwachtingen. Weinig druk op de ketel. Ideaal om de club op te gaan bouwen. Het mag van mij echter allemaal wel iets sneller gaan en daar ga ik ook alles aan proberen te doen. Bedankt voor de reacties! @Mordurette @Marius @LouisPSV @komodo25 @delichris @r4vje @Daniell
 13. Kavinos

  Go or No Go?

  Als hij zijn contract niet wilt verlengen, zou ik het doen @putdus
 14. Prima uitdaging gekozen Wel lekker dat er nog veel ruimte is om de staf te versterken. Vind ik stiekem altijd erg leuk haha. Beetje zoeken naar trainers enzo. Succes Daniel!
 15. Kavinos

  Go or No Go?

  Ik denk zonde van het geld.
 16. Kavinos

  Brits Voetbal

  Nieuwe uitdaging in een grotere competitie?
 17. Na het succes van mijn carriere en novelle met Dulwich Hamlet, toch besloten om opnieuw een avontuur te starten in de National Leagues van Engeland. Even getwijfeld om, opnieuw, te starten met Dulwich. Echter kon dit alleen maar weer tegen gaan vallen. Na wat rustig onderzoek van de mogelijke teams, uiteindelijk gekozen voor het oranje-zwarte Boston United. Geen idee wat ik kan verwachten en moet mezelf vooral wijzen op het feit dat het vorig jaar met Dulwich eigenlijk te snel ging. We gaan rustig opbouwen en zien wel waar het schip strandt. Om iedereen een beetje bekend te maken met de club, eerst een klein stukje informatie van Wiki. Bovenaan de post, en wellicht ook de komende posts even een plekje gereserveerd voor een banner. Hopelijk is er iemand die me daarmee kan helpen. Deze post is verder een kleine introductie voor dat we er gaat komen! Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer!
 18. Naam van de novelle: n.v.t. op de banner Club: Boston United Grootte banner : standaard maat Kleuren: maakt niet uit Specifieke plaatjes: Het logo + plaatje in de banner Extra: ergens subtiel het woord "The Pilgrims".
 19. Kavinos

  Brits Voetbal

  Howe, Ljungberg en Allegri grootste kandidaten. Ook die vent van Wolves wordt veelvuldig genoemd. Allegri was al gepolst toen Wenger vertrok, maar stond toen lijnrecht tegenover de ideeën van de club. Die hadden toen meer vertrouwen in Emery. Wellicht dat ze die stap nu wel durven te zetten. Arteta schijnt het seizoen af te willen maken bij Manchester City. Brendan Rodgers zit voorlopig prima bij Leicester toch? Geen optie denk ik. Tenzij Bayern voor Poch gaat als vervanger van Kovac, maar die gaan vol inzetten op EtH.
 20. Kavinos

  FM-Café

  Klopt. Hangt bij mij ook af van eventuele randzaken die open staan (browser, whats app, spotify).
 21. Kavinos

  FM-Café

  Ik speel alleen met een DB van 382k Qua attributen enzo maakt me weinig uit. Denk dat enkel de Peruaanse competitie in het begin voldoende is. Wellicht er wel op letten dat de technische staf goed geladen wordt. Anders hebben we straks bij een jobhob geen enkel staflid.
 22. Kavinos

  FM-Café

  Gewoon proberen @Steels. Bevalt het niet, houdt het op. Meedoen is gratis
×
×
 • Create New...