Jump to content

Kavinos

Leden
 • Content Count

  8,422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Kavinos last won the day on September 16

Kavinos had the most liked content!

Community Reputation

266 Excellent

About Kavinos

 • Rank
  Ajacied
 • Birthday 06/30/1987

Personal Information

 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Interesses
  Games, Voetbal, Wielrennen
 • Favoriete CM/FM
  CM 0102
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Komende twee dagen druk in nieuwe huis, tussendoor nog beetje doorspelen met deze game. Als de volledige game er is, op zoek naar leuke club om mee te spelen.
 2. Seizoen 1, deze game is wel klaar
 3. Seizoen vanmorgen even afgemaakt. Voor de volledigheid. @Nom de Guerre Donny als Mezzala is genieten inderdaad. Zeker met mannen als Ziyech, Tadic en Promes daarvoor. Neres die bizar goed excelleert als "IW". Thanks voor de tip daarvoor Of ik helemaal over ben weet ik nog niet. Zit met een 4-4-2 Diamond Wide in mijn hoofd met Inverted Wingbacks. Daar ga ik eerst iets mee proberen in de volledige versie.
 4. Ik sta open voor alle feedback Uiteindelijk ook 1 van de redenen om het te posten natuurlijk. Het verdelen en heersen komt vooral door de stabiliteit in de ploeg. Aanspeelbaarheid om te verdelen en tegelijkertijd de stabiliteit te beheersen. Zo is het wellicht beter uitgelegd. Zeker met voetballende VC's als Blind, Martinez en soms Schuurs is dat goed uit te voeren. Je moet er geen Beugelsdijk neerzetten
 5. Of een mooie solo waarbij het schot eindigt over de zijlijn, 50 meter verder op
 6. Klopt hoor. Ben misschien ook wat te kritisch De Libero en DLP werken op deze manier juist best goed samen. Libero stond eerst op "Attack", maar dat liet best veel ruimte tussen de twee andere VC's. Door hem op "Support" te zetten, is het in balbezit meer een DMC geworden dan bijna een volledige MC. Dit heeft de DLP ook goed gedaan.
 7. Zelf echt pas 1 seizoen pas gespeeld in heel deze FM, beetje druk. Met Ajax merk ik wel dat het tegen de echt grote jongens in Europa wat moeizamer loopt nog. Dit zou wellicht kleine graadmeter kunnen zijn.
 8. Kavinos

  Nederlands Elftal

  Lekker juichen na een 0-0 bij Noord Ierland met voetbal dat zelfs Mourinho niet zou durven spelen. Ga je schamen joh.
 9. Kavinos

  FM-Café

  Ik train Hansen als "Shadow Striker" en dat pakt vooralsnog goed uit @GAE EAGLES.
 10. Voor de echte kenners onder ons gaat er wellicht een belletje rinkelen met deze titel. Voor degene die het niet kennen. Libero Grande is een oude footie waarbij je als "Libero" speelde en zo een beetje een verdeel-heers spelletje kon creëren. Voor die tijd een enorm toffe game. Ik vond dit wel een mooie titel voor mijn Strikerless tactiek met een Libero. Helaas niet hetzelfde tactische vernuft als Nom, maar op gepaste afstand denk ik dat het best aardig gaat op tactisch gebied. Ben op driekwart van seizoen 1, maar wilde toch vast wat dingen posten. Beetje activiteit kan geen kwaad! Al met al wel leuk als je eerste projectje gelijk lijkt te slagen. Ondanks dat het de "BETA" betreft. Meest gebruikte opstelling Wat opvalt is dat de "Complete Wingback" op links (Tagliafico en Wijndal) echt absurd productief zijn. Zowel qua goals als assists is deze positie erg belangrijk gebleken. Ook de "Inverted Winger" (Neres, Trincao) haalde een prima rendement. Uiteindelijk leek het grootste probleem vooral dat dicht getimmerde defensief van de tegenstanders en de soms wat onnauwkeurige afwerking van de "Shadow Strikers" (Promes, Ziyech, Tadic) en het blijven motiveren van de spelers in de mindere wedstrijden. Buiten de standaard instellingen heb ik er op sommige posities voor gekozen wat individuele instellingen per positie in te stellen. Denk hierbij aan "Shoot Less Often", "Take More Risk" en "Roam From Position" voor de aanvallende spelers. Prestaties tot nu toe
 11. Kavinos

  Nintendo Switch

  Ik twijfel heel erg @Beppu. Wat is voor jou de uiteindelijke "go" geweest?
 12. Kavinos

  Go or No Go?

  Bedankt voor de reacties. Neres wilde zelf niet
 13. Kavinos

  Go or No Go?

  Hmm.... Heb Trincao rondlopen die ook prima presteert en in vanuit de jeugd zou ik zelfs Unuvar al door kunnen schuiven.
×
×
 • Create New...