Jump to content

Kavinos

Leden
 • Content Count

  7,504
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kavinos last won the day on May 11

Kavinos had the most liked content!

Community Reputation

96 Excellent

About Kavinos

 • Rank
  Ajacied
 • Birthday 06/30/1987

Personal Information

 • Woonplaats
  Vlaardingen
 • Interesses
  Games, Voetbal, Wielrennen
 • Favoriete CM/FM
  CM 0102
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kavinos

  Fortuna Sittard

  Krijg je alleen maar blaren van.
 2. Kavinos

  FM-Café

  Ik denk dat je, op het oog, prima transfers hebt gedaan @glennix
 3. Kavinos

  FM-Café

  Zijn in Gibraltar ver genoeg gekomen.
 4. Kavinos

  FM-Café

  Is ook makkelijker als je met meer bent he.
 5. Januari 2029. We schieten in dat opzicht lekker op. Halverwege ons derde seizoen bij Parma. Het eerste half jaar van dit seizoen is ons prima afgegaan. Er staan steeds meer spelers van de club in de belangstelling van grote clubs. Onder andere Ligabue wordt geschaduwd door de gehele top van de Premier League, inclusief Dulwich. Maar is het ook tot een bod gekomen? Zelf waren we redelijk actief, vooral op zoek naar meer jonge spelers die de ploeg direct beter zouden maken. Deze vonden we overal. Dan het sportieve gedeelte. Vooralsnog hebben we het op de belangrijke momenten laten liggen. Gelukkig krijgen we tegen Napoli nog een herkansing. Om de titel blijft het enorm spannend! We moeten de strijd aan met heel Milaan op het moment. Zo hebben we nog genoeg voor te strijden de tweede seizoenshelft! Bedankt voor de eerdere reacties en geduld op de volgende update! @delichris @Isco22 @FM_Lesly @Rossi @komodo25 @Marius @bas2204 @Titan @007mark @r4vje @Makalakalane @Politico @r4vje @ElMarcos @Mordurette @glennix @D.J.
 6. Kavinos

  FM-Café

  Larvik, de held. Beetje beesten met Gibbs-White. Toffe game was dat. @W8er
 7. Kavinos

  FM-Café

  Ook Youth Intake na Youth Intake kijken of er iets haalbaar was toch?
 8. Door de goede prestaties had je misschien iets meer risico kunnen nemen met verkopen. Daarbij vind ik spelers als Cahill, Alberto Moreno en Arda Turan niet direct spelers voor een club als Ajax. Club verliest dan toch beetje zijn gezicht. Zo bedoel ik het
 9. Heel eerlijk, mis is Ajax heel erg in je selectie. Dat vind ik erg jammer. Resultaten zijn echter wel prima en de winnende trainer heeft altijd gelijk ;-)
 10. Kavinos

  FM-Café

  Zo ging het in Gibraltar uiteindelijk ook ;-) @W8er
 11. Kavinos

  FM-Café

  Ook een behoorlijk werkje @W8er
 12. Kavinos

  FM-Café

  Zelf merk ik, zelfs nu met Parma, dat het echt de moeite waard is om clubs af te gaan voor spelers die de club verlaten hebben. Het is even een werk, maar enorm de moeite waard. Op 1 juli alle clubs in de topcompetities afgaan (ENG, DUI, FRA, SPA, ITA) en eventueel zelfs de iets kleinere competities (BEL, NED, POR). Wat ook handig is om te doen, is in je zoekscherm van spelers filteren op afkoopclausules. Pak je soms pareltjes voor een prikkie. @glennix
 13. Hopelijk kun je via de draft de nodige versterkingen halen. Eventueel enige interessante spelers uit Europa op het oog?
 14. Kavinos

  FM-Café

  Wat een bizar contrast @glennix Opstappen zou toch zonde zijn. Nu mooi een jaar gebruiken om goede aanwinsten te vinden, dat hoeft niet altijd voor veel geld.
×
×
 • Create New...