Jump to content

CrisChivu

Leden
 • Posts

  1,023
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CrisChivu

 1. Ontzettend genoten van het nieuwsblad. Denk niet dat het gaat lukken voor Jumbo zo te domineren, maar wat zij vandaag hebben laten zien, erg tof!
 2. Weet iemand wanneer de playoffs starten van de de champinship? Zie dat Millwall nu een grote kans maakt
 3. CrisChivu

  FM Café

  Telt voor mij ook
 4. CrisChivu

  FM Café

  Haye Foor Pelupesy? Van Leer
 5. CrisChivu

  FM Café

  Boys ik heb jullie hulp even nodig. Welke spelers op het hoogste niveau in Nederland kennen jullie met Indoneische roots? Ik ken natuurlijk Foor maar ik twijfel dus aan Pelupesy, en zo zijn er vast wel meer.. Please vul aan:D
 6. CrisChivu

  FM Café

  Inmiddels seizoen acht met Olimpique Lyon afgesloten, en je raadt het al.. na vorig seizoen op 86 punten te zijn geëidigd is het ook dit seizoen niet gelukt om kampioen te worden (ondanks Negenentachtig punten)
 7. CrisChivu

  FM Café

  Ook in dit seizoen is het mij niet gelukt om kampioen te worden met Lyon. Laatste speeldag stonden zowel PSG als mijn team op 86 punten en was de laatste pot, PSG - Lyon. Helaas geen vuist kunnen maken en dus met een recordaantal voor een niet kampioen tweede geworden. In de halve finale CL ook eruit geknikkerd op pingels door Tottenham Hotspur. In de competitie Mathys Tel topscoorder met 32 goals en Rayan Cherki 20 assists. (Beide Lyon). Zelf wel de Europese Supercup gewonnen en de laatste fase gehaald met Frankrijk in de Nations League. Kampioenschap had wel een kroon op het werk geweest en tijd voor wellicht een volgende fase in de carrière. Ben nu wel in de gelukkige omstandigheid dat ik een PSG bod van 180 miljoen kan weigeren op Tel.
 8. CrisChivu

  FM Café

  Jaja, driemaal is scheepsrecht! Na 6 seizoenen en 2 verloren Champions League finales nu eindelijk de cup met de grote oren gewonnen met Lyon! In de competitie nu in zes seizoenen 3de, 4de, 4de, 3de, 3de, en vorig jaar eindelijk tweede geworden (op 10 punten van PSG). Wel ben ik benaderd door Frankrijk om ook hun succes voor te zetten
 9. CrisChivu

  2026

  een bod van Liverpool op Lucas Gourna-Douath van 170 gelijk + 34 in termijnen + 10 procent bij doorverkoop. Goodbye held!
 10. CrisChivu

  FM Café

  Is een erg leuke uitdaging in ieder geval! Merk wel dat er weinig geboden wordt op mijn spelers om echt te cashen. Thuram is een keer heel veel voor geboden, maar die wilde zelf niet weg.
 11. CrisChivu

  2026

  Mooie missie. Succes!
 12. Ik wacht even tot maart, dan is een servicebeurt met de bike. Mij te koud
 13. CrisChivu

  AFC Ajax

  Ik hoor ook verhalen dat Rulli nog weleens matig is met de bal klemmen, als een soort hete kroket in zn handschoeen? is daar iets van bekend?
 14. CrisChivu

  FM Café

  Wel 2025, maar toch.
 15. CrisChivu

  FM Café

  Verder geen klachten hier hoor maar Neymar ligt er net voor 4 tot 6 maanden nog uit met gescheurde kruisbanden en stopt nu in oktober gelijk als voetballer. Was dit en vorig seizoen toch nog 1 van de smaakmakers bij PSG en goed genoeg.
 16. CrisChivu

  FM Café

  Ik zit nu inmiddels in het vierde seizoen (aug '25) met Lyon en het bevalt prima. Ik concentreer mij vooral op het halen van Franse spelers en met PSG en Monaco als rijke clubs is het zeer lastig ze te verslaan. Wel heb ik de finale van de CL al bereikt maar helaas verloren. In de competitie derde, en tweemaal vierde. Aanvoerder Nicoooooo nu moeten laten gaan. Wij spelen met het volgende elftal vaak:
 17. CrisChivu

  FM Café

  Gestart met Lyon en nu de winterstop voorbij. Werden vorig jaar 8ste en dat kan dus alleen maar beter. Wat oude rotten (boateng, ex bayern) en nog een paar eruit geflikkerd en Stefan de Vrij en Solet (van Salzburg teruggehaald). Verder Dembele verkocht en Lemar voor 7.25 opgepikt. Lopes is mijn keeper en mister Lyon kun je hem bijna wel noemen. Rechtsachter heb ik groot talent Gusto Centraal dus Solet en de Vrij Linksback: Nicoooooooooooooooooooooooooooooooo Middenveld wisselt nogal, Probeer altijd wel Voor Tolisso, en Aouar een plekje te vinden en als het kan Cherki in te passen. Voorin de gehuurde Tete, Lacazette en Lemar.. erg leuk team hoor! Mbappe al op 43 goals in 26 wedstrijden in de comp
 18. CrisChivu

  FM Café

  Welke clubs hebben in FM 2023 een goede suikeroom, die daadwerkelijk ook je hebt in grote budgetten? (buiten de city's newcastles psg etc) Weet dat irl hertha bsc en in fm een suikeroom heeft, maar in hoeverre is het bepaald dat zij financieel wat doen? En hoe weerhoudt zich dit tov de echte geldgooiers/
 19. CrisChivu

  FM Café

  Weet iemand wat de exacte regels zijn mbt van nationaliteit changen in real life . Ik las ooit dat je na 3 interlands mag changen maar niet op welke voorwaarden. Plus geldt dat ook voor spelers als ze al WK/EK of kwalifcatie hebben gespeeld?
 20. CrisChivu

  FM Café

  Wat is je team nu? @Gert
 21. Zeer mooi verhaal! graag geen tagje meer. dank
 22. CrisChivu

  FM Café

  als je een contract met een club voor jezelf onderhandelt, is het dan juist makkelijker om 10% of 90 % ´vereist percentage clubcompensatievoor baan als manager´ te doen als je relatief goedkoop wil overgenomen worden door een club
 23. CrisChivu

  FM Café

  Ook al in een ander sub forum geplaatst, maar ik denk dat daar weinig 'actie' is. Ik zit te denken om ooit een 94-95 te gaan maken in FM 23. Geen idee waar ik alleen moet beginnen en wie daarin zou willen helpen.. Hebben jullie enig idee en waar te starten???
 24. Hallo allen! Ik zit te denken om ooit een 94-95 te gaan maken in FM 23. Geen idee waar ik alleen moet beginnen en wie daarin zou willen helpen.. Hebben jullie enig idee en waar te starten???
×
×
 • Create New...