Jump to content

CrisChivu

Leden
 • Posts

  897
 • Joined

 • Last visited

About CrisChivu

 • Birthday 01/13/1989

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  FM 2008
 • Favoriete Club
  Ajax
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

CrisChivu's Achievements

69

Reputation

1

Community Answers

 1. CrisChivu

  FM Café

  Hier in deze game stapt Guardiola op na het winnen van de titel met man City in 2023. Jurgen Klopp, ook dan nog manager van Liverpool volgt hem op.
 2. CrisChivu

  FM Café

  Wat is Adeyemi toch een heerlijke speler. Altijd halen wanneer je kan (Ook als je Ajax bent)
 3. CrisChivu

  Aanvallers

  Ik ben zo een enorme fan van Adeyemi van Salzburg. Elke game haal ik hem wel. Paar keer ook Ballon d´or gewonnen. i like him!
 4. CrisChivu

  FM Café

  Iemand die weet war ik een Suriname competitie update kan fixen? Zie z niks op steam Edit: Al gevnden
 5. CrisChivu

  FM Café

  Soms heb je van die games dat alles lukt (Malmö in seizoen 1 of 2 waarmee ik de Europa League mee won) Maar met deze heb ik zo lekker gepresteerd en schijtmazzel gehad! (prognose 22ste van 24e) en later iets van 10de als prognose:
 6. CrisChivu

  FM Café

  Het is wachten tot iemand hier competitie manager 98-99 linkt
 7. Ik ben van plan de mogelijkheden te zoeken via mijn werk het fietsplan is flink te misbruiken voor een racefiets. Ik denk vooral in de zomer als mooi weer te fietsen, maar wil wel het goede materiaal hebben. BUdget is 1000 tot 1500 totaal en daar wil ik graag het volgende voor aanschaffen, - FIets (Met klikpedalen - Helm - Fietskleding, 3 wielershirts, 2 broekjes - Goedkope km teller (Ik track wel met telefoon of smartwatch) - Plakspullen en nieuwe binnenband - Handschoenen - FIetsbril Is er iemand die mij kan adviseren / aanvullen?
 8. Hoi grote gamevrienden. Mijn bonuskind is ontzettend gek van de game Plants VS Zombies (Battle for neighbourville). Nu heeft mn zoontje dit spel ook gezien en gespeeld met hem en uiteraard heb ik dit spel nu ook voor hem gekocht (blijft toch je kind hè Ik heb alleen totaal geen idee hoe het werkt, wat je moet doen of wat handig is. Graag tips voor deze leek. Note to self: Gauw FM of FIfa, Pro cycling manager of F1 aanleren, dat kan ik wél
 9. @chrisje1993 Goed de planner gebruiken, er zit bij de PCME tool ook planner.
 10. Gaat hard met de Belgen en Nederlanders zo
 11. ZOu iemad het leuk vinden om een whatsapp groepje o.i.d. te hebben over wielrennen? Je mag PM'en.. Heb in mijn vriendengroep niet echt wielerfans en ben echt een liefhebber denk dat meer mensen dat wel hebben
×
×
 • Create New...