Jump to content

NvN

Leden
 • Posts

  2,857
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by NvN

 1. Ja hoor tuurlijk. Vind het wel mooi dat ze hebben besloten dat de doeken mochten blijven hangen :)

   

  Zou echt een schande zijn als de KNVB daar stappen voor onderneemt. Kort gezegd zou dat betekenen dat de KNVB een organisatie aanpakt die vrijheid van meningsuiting toelaat. Er staan geen kwetsende of discriminerende teksten in, dus ik zie het probleem niet?

 2. Vanaf het station naar het stadion is ongeveer een kwartiertje lopen denk ik. De bussen rijden wel gewoon (lijn 11 moet je dan hebben) alleen 9 vd 10x slaan ze de halte bij het stadion over idd.

   

  Hehehe serieus? :-D Lekkere service joh :-D Moet de tram eens doen hiero, wordt ie van binnenuit compleet gesloopt :-D

 3. Fortuna :-D Goede vriend van me is er fan van en gaat elke thuiswedstrijd, daarom ik zelf ook wel eens een keer gegaan. Best tofjes! Binnenkort maar weer eens doen... Overigens inderdaad best wel knap, 250 uitsupporters mee naar uitwedstrijd voor Fortuna zijnde :-)

 4. In het hoofdscherm naar dat icoontje linksboven (je geluidsprofiel) dan naar beneden scrollen en beltonen/waarschuwing instellen.. Dan bij chatberichten.

   

  Thanks man :D Tis idd gelukt :) Scheelt een boel irritatie :P

   

  :thumb:

 5. Waarom niet?

   

  Omdat je op het moment dat je gaat stemmen op een partij je weet dat deze toch niet alles kunnen doorvoeren. Al ruim voor het stemmen werd wel duidelijk dat de enige mogelijke coalitie waarin de PVV plaats zou nemen er eentje is met de VVD en de CDA. Iets anders zou niet mogelijk zijn. Dan kijk je naar het standpunt van hun en dan kan je er eigenlijk wel vanuit gaan dat je niet aan dat punt kan vast houden. Dat weet het grootste deel wel. Vandaar ook dat de tegenstanders dit vroegen. Ik zou er veel meer van balen als de PVV zichzelf uitsluit van een coalitie, omdat ze zich zo graag willen vasthouden aan dat ene punt. Dát zou pas echt vervelend zijn. Er zijn namelijk nog veel meer punten die de PVV heeft waarom ik op ze gestemd heb en waar ze er wellicht wel samen uit kunnen komen. En bovendien ben ik er nog van overtuigd dat er over dat AOW-punt wel degelijk nog te praten valt en dat Wilders er alles maar dan ook echt alles aan gaat doen om er voor te zorgen dat hier toch nog een goed punt uitkomt.

   

  Allemaal hartstikke leuk dat jullie de PVV-stemmers van allerlei dingen willen aanpraten (blijkbaar zit het jullie allemaal nog erg hoog, neem anders een borrel), maar beter houden jullie je gewoon eens met je eigen partij bezig.

 6. Het zou een slechte zaak zijn als je al je kiezers laat vallen op basis van één punt. De kiezer heeft ook gestemd om de PVV in de regering te krijgen. Daarvoor zal je soms wat dingen moeten laten vallen. Maar ik ben er van overtuigd dat Wilders er alles aan gaat doen om dit soort punten bespreekbaar te maken. Iedereen zal wat moeten laten vallen om in de coalitie te koemn. Dat weet je van te voren.

   

  Verder ben ik me een beetje aan het irriteren aan de NOS :cab: Nou ben ik geen fan van de VVD, maar hun vertellen dat de VVD vannacht al de overwinning heeft opgeist. En dat terwijl Rutte toch echt duidelijk, meerdere malen, heeft aangegeven dat dat niet zo is. Op zo'n manier geef je een verkeerd beeld van een partij af. Slechte zaak.

 7. Limburg hoort bij platteland in deze beschrijving.

   

  Leuk met die oogjes enzo, maar het enige dat ik zeg is dat de PVV in de grote steden iets van 10-12% van de stemmen pakte (als ik het me goed herinner) en die extra zetels dus door een hogere winst in andere delen van het land komen die veel minder met veiligheidsproblemen en immigratie te maken hebben.

   

  PVV in Rotterdam 19,4% en Den Haag 17,7%. Alleen in Amsterdam en Utrecht inderdaad niet. Maar over het algemeen toch aardig gescoord in grote steden als Almere, Heerlen, Maastricht, Venlo, Eindhoven, Enschede, Breda, Dordt, Gouda, Den Bosch, Roosendaal etc. Dat zijn toch allemaal niet echt klein steden, maar in veel van deze was de PVV zelfs de grootste.

 8. Dan zou ik eerder voor drie of vier partijen gaan, want vaak zitten er toch nog wel aardig grote verschillen in :) Maar ben het met je eens dat dit natuurlijk gewoon te veel partijen zijn. Maakt het regeren in mijn ogen ook alleen maar lastiger.

 9. Je zegt in dát geval...

   

  .. kom je met een coalitie waar je dus niet mensen uit elke hoek hebt, maar alleen uit de conservatieve hoek :cab:

   

  Je moet even in oog houden dat ik gister op één partij heb gestemd en dat is de PVV. Dan wil ik dus ook dat de PVV in de regering komt. En de enige optie daartoe is met de VVD en het CDA ;)

 10. Nee, die zijn niet bang gemaakt, dat denk je door jouw afkeer jegens de PVV.

   

  Op het platteland leeft al jaren lang de onvrede over met name buitenlanders, terwijl ze er zelf niet eens zo hard mee in aanraking komen. Veel mensen denken dat ze hun baan kwijt raken (of dat is al gebeurd) door goedkoop klussende Polen en Roemen. Ook de transportsector is hier groot, en die is toch redelijk overgenomen door chauffeurs uit het Oostblok. Ten tijde van Pim Fortuyn was de stemming op het platteland al het zelfde, en deze beste man had in zijn manier van spreken een totaal andere benadering, geen bangmakerij.

   

  Tsja, ik moet zeggen dat ik er toch wel enigszins 'verbaasd' was over de uitslag op sommige plaats. Begrijp me niet verkeerd hoor, want ik was er zeer blij mee. Maar als ik bijvoorbeeld in Limburg kijk en dan Kerkrade/Heerlen er uit pak. Ik heb een tijd daar gewoond en ik kan toch zeggen (en dat zal Pino wel bevestigen) dat er daar weinig 'last' is van buitenlanders. Ook daar zijn enkele lastige Marokkanen, maar dat is zeker niet meer en waarschijnlijk zelfs een stuk minder dan dat er vervelende Nederlandse jeugd is. En aangezien dat toch één van de belangrijkste punten van de PVV is, vind ik het zeer opvallend dat juist daar zo veel winst is behaald. Of vinden ze het daar allemaal zo fantastisch dat er iemand uit Limburg in de politiek zit? Want het lijkt me sterk dat bijna 1/3 van de bevolking daar op de PVV gestemd heeft omdat ze het alleen eens zijn met de AOW-regeling. Vind het erg opvallend. Maar goed, het heeft wel voor extra zetels gezorgd, dus ik ben tevreden. Limburg bedankt :)

   

  Overigens gister nog niet gedaan, maar verder natuurlijk ook de rest van de winnaars gefeliciteerd :clap:

 11. Iemand zin om te kijken of we een coalitie kunnen vormen?

   

  Genoeg stemmen op de belangrijke partijen om een paar mensen van elke hoek te krijgen lijkt me.

   

  In dat geval zou ik voor de coalitie PVV - CDA - VVD gaan :)

 12. Oké das duidelijk, wel leuk om te zien dat er best wel wat mensen wakker blijven hiervoor :) Verder inderdaad bizar dat er gemeentes zijn die de uitslagen nog niet hebben. Wat gaat er dan in godsnaam mis? Of zijn ze gewoon allemaal aan het mee feesten?

×
×
 • Create New...