Jump to content

Feyenoorders

Leden
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Feyenoorders

 • Rank
  Sinds FM2005 actief.
 • Birthday 10/03/1994

Personal Information

 • Interesses
  Feyenoord Rotterdam!
 • Favoriete CM/FM
  17
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer
 1. Feyenoorders

  FM-Café

  Zojuist een carrière begonnen met Edinburgh City FC. Uitkomend in de Ladbrokes League 2, laagste speelbare competitie uit Schotland. Mijn doel is om de stad Edinburgh de beste voetbalclub van het land te ''geven''. Dat kan uiteraard ook met Hearts of Hibernian, maar wetende dat dat met een aantal seizoenen wel lukt wil ik het met Edinburgh City FC proberen. Nu is het al enige tijd geleden dat ik een succesvolle carriére heb gehad met een écht LowerLeague team. Heeft iemand nog tips waar ik op moet letten oid?
 2. Feyenoorders

  FM-Café

  In de FM20 Beta valt mij op dat de wedstrijdstatistieken waanzinnig overdreven zijn. Bijna iedere wedstrijd 40 schoten waarvan 20 op doel, zelfs tegen Europese toppers (ik ben Feyenoord). En dat terwijl de meeste tegenstanders 2 schoten halen in een wedstrijd. Dit komt denk ik bij elke wedstrijd voor. Zal niet aan mijn tactiek kunnen liggen. Is dit een typisch Beta probleem?
 3. Feyenoorders

  FM-Café

  HELP! Opeens wisselt mijn assistent manager tijdens de wedstrijd en gaat hij aanvallender voetballen..... hoe dit op te lossen?
 4. Hij ontwikkeld zich goed, bij bijna alle eigenschappen staat dat pijltje omhoog dat hij zich dus ontwikkeld. Maar qua potentie in sterren is hij wel wat minder geworden.
 5. Iedereen deed/doet het naar behoren. Jorgensen: 20 wedstrijden - 19 goals - 6 assists Sam Larsson: 14 wedstrijden - 13 goals - 6 assists Steven Berghuis: 18 wedstrijden - 6 goals - 12 assists Toornstra had geloof ik 17 wedstrijden, 8 goals en 9 assists Vilhena doet het prima op als centrale middenvelder. Dus ga hem niet veranderen.
 6. Met Feyenoord in januari 2018: Met Feyenoord, seizoen 1, allemaal op de laatste dag van de transferperiode, 31-01-2018: Vertrokken spelers: El Ahmadi > Newcastle United, 9 miljoen. Hij was basisspeler maar met een mager gemiddelde van 6,5 was hij al langzamerhand zijn plek in de basiself aan het verliezen. Omdat hij ook al 33 is, vindt ik dit een perfect moment en bedrag om hem te laten gaan. Toornstra > Atletico Madrid,12,5 miljoen, kan oplopen naar 15,5 miljoen. Helaas had president commissaris Gerard Hoetmer deze transfer mogelijk gemaakt. Ik kon de transfer nergens aa
 7. Feyenoorders

  FM-Café

  Wat is volgens jullie de beste manier voor het ontwikkelen van jeugdspelers? Ik weet dat je faciliteiten, trainingsstaf en jeugdwerving goed moeten zijn en aan bepaalde eisen moet voldoen. Maar als jullie bijvoorbeeld Feyenoord zijn, verhuren jullie dan spelers aan fc Dordrecht, waar ze onderaan de JL eindigen?
 8. Feyenoorders

  FM-Café

  Heeft iemand in een Football Manager versie ooit meegemaakt dat de Eredivisie is uitgegroeid tot een topcompetitie?
 9. Feyenoorders

  FM-Café

  Heb een vraagje, hoe kan ik foto's uploaden? Als ik screenshot maak sla ik hem op. Dan klik ik hier op het forum op Upload attachement en dat krijg ik deze melding: You are not authorized to create or remove attachments. (no_create_permissions_attach)
 10. Feyenoorders

  FM-Café

  Twee centrale aanvallers? Ik had met FM17 een leuke 4-3-1-2 tactiek waarmee ik met Leeds promoveerde en eerste seizoen in PL op de achtste plaats belande.
 11. Feyenoorders

  FM-Café

  Eerste halfjaar met Liverpool zit er op. Na een drukke transferperiode waarin er voor ruim 200 miljoen werd ingekocht en voor meer dan130 miljoen werd verkocht had ik hoge verwachtingen bij mijn eerste seizoen als trainer van Liverpool. Echter was de eerste anderhalve maand verschrikkelijk wisselvallig. De voorronde van de CL tegen AEK Athene won ik uit met een magere 0-1 en thuis werd het zelfs 0-0. Van Southampton wisten wij twee keer niet te winnen (competitie 2-0 verloren en Carabao cup 2-1, uitgechakeld dus) De eerste drie wedstrijden in de groepsfase (Juventus, Sevilla en Celti
 12. [quote name='Jornski'] [img]https://i.gyazo.com/b9dc8f538346687867c48ee61c89810a.png[/img] @Twan1810 en hij is wederom net terug van de eerdere blessure en nu drie minuten later is het weer raak :moop::moop: Graham was normaal gesproken eerste spits maar echt aan spelen komt hij niet toe op deze manier... Gelukkig loopt zijn contract af na dit seizoen, was van plan 'm te verlengen maar op deze manier kost het me alleen maar geld... Graham is overigens 32 jaar.[/QUOTE] Had ik ook met Sturridge van Liverpool. Is in de eerste maanden van het spel nog geblesseerd. Op de dag dat hij de training
 13. Wat heb je in de transferperiode allemaal gedaan dan?
 14. Ik weet niet wat je verder van plan ben en hoe hard je Maher nodig heb, inprincipe zal ik het zeker doen.
 15. Feyenoorders

  FM-Café

  Word je save die ik met de beta had nu automatisch overgeschakeld naar de echte die vandaag uit is gekomen??
×
×
 • Create New...