Jump to content

Jann

Leden
 • Posts

  373
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Tennis
 • Favoriete CM/FM
  2014
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

367 profile views

Jann's Achievements

25

Reputation

 1. Jann

  Club gezocht

  Hier kan ik me alleen maar bij aansluiten. Ik zit nu halverwege seizoen 1 met Dynamo Dresden. Leuke selectie en veel mogelijkheden.
 2. Jann

  FM Café

  Ik ben weer getroffen door de welbekende FM-dip.. Ben op zoek naar een leuke game dus iemand ideeën? Zat zelf aan Dynamo Dresden te denken maar ik ben nog niet helemaal overtuigd, een soortgelijke club zou wel tof zijn (grote club in een lagere divisie)
 3. Jann

  Padel

  Het racket waar ik mee speel staat bekend om de explosieve power die het met zich mee brengt en omdat het eigenlijk tussen een druppel en diamantvorm in zit (oversized diamant) is het echt een stuk wendbaarder dan de gewone diamant. Hoewel ik nooit met een gewone diamant gespeeld heb merk ik wel degelijk beide voordelen tijdens het spelen. Enerzijds ervaar ik echt de extra power en sla ik ballen relatief makkelijk de baan uit. Anderzijds voel ik dat ik echt heel veel controle heb over de bal wat mij persoonlijk heel erg helpt met mijn defensieve spel en eerlijk gezegd vind ik dat veel belangrijker dan extra power. Voor echt ervaren padelspelers zijn ''zachtere'' balletjes namelijk vele malen moeilijker te verdedigen. @Kyrill Bij de professionals is er inderdaad een scheidsrechter die eigenlijk nooit in beeld wordt gebracht. Zo'n scheidsrechter is eigenlijk wel te vergelijken met een tennisscheidsrechter, hij is er vooral om de score om te roepen en indien nodig een video review in te schakelen.
 4. Jann

  Padel

  Ik heb zelf ook nog geen lessen gehad, dat ga ik pas overwegen als ik een aantal maten heb die mee competitie willen gaan spelen. Mijn niveau is voor nu hoog genoeg, als ik kijk naar het niveau van mijn tegenstanders. Rackets kunnen inderdaad erg duur zijn. Voor een instapmodel zou ik eerlijk gezegd gewoon naar een Decathlon rijden, daar heb je prima rackets voor een paar tientjes. Het kan ook nooit kwaad om bij een speciaalzaak wat advies in te winnen zodat je weet wat voor type racket je nodig hebt. Dan loont het echt wel om online aanbiedingen in de gaten te houden. Ik speel zelf nu namelijk met een Head Delta Pro welke ik voor € 190,- heb gekocht. Natuurlijk een hoop geld maar in verhouding met het aantal uren wat ik wekelijks speel en de normale retailprijs van €310,- is het me dat wel waard geweest.
 5. Jann

  Padel

  Ik speel regelmatig met een aantal vrienden, gemiddeld zo'n 2x per week. Sinds een tijdje hebben we ergens een abonnement genomen voor, ik geloof, €350 per jaar. Dat is peanuts natuurlijk aangezien je voor een uurtje al snel tegen de € 30 kwijt bent hier. Zelf heb ik een jaar of 15 getennist (ranking 3) dus ik heb padel echt wel heel snel onder de knie gekregen. De vrienden waarmee ik speel hebben nooit iets vergelijkbaars gedaan dus het niveauverschil is wel erg groot. Dit merk ik sowieso wel onder de wat meer recreatieve spelers, dat niveauverschil. Zo ben ik sinds kort met een maatje van me ingestroomd in een lokaal competitietje maar ook die slaan we inmiddels aan flarden. Ergens jammer dat de mensen waarmee ik speel er voorlopig weinig aanleg voor lijken te hebben en echte toernooien en/of competitie er voorlopig dus niet inzitten. Maar ergens vind ik juist dat recreatieve ook wel leuk momenteel.
 6. Jann

  FM Café

  Het heeft veel te lang geduurd maar zojuist toch 23 aangeschaft en gelijk maar begonnen met Cruzeiro
 7. Jann

  Nintendo Switch

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik snel uitgekeken was op Pokemon Arceus. Hoewel het echt een toffe game is, is het gewoon niet echt mijn ding denk ik. Ik mis de (gym) battles echt in deze game.
 8. Jann

  Nintendo Switch

  Gisteren bijna de hele avond zoet geweest met Knockout City, heel tof spel!
 9. Jann

  Nintendo Switch

  Thanks! Knockout City heb ik toevallig gisteren gedownload, zag er erg tof uit! Fall guys kijk ik ook wel erg naar uit moet ik zeggen, geloof dat die 21 juni uit komt.
 10. Jann

  Nintendo Switch

  Weet iemand nog wat leuke gratis games voor de Switch die de tijd lekker doden a la Rocket League?
 11. Jann

  Nintendo Switch

  Iemand die de demo (?) van Mario Strikers Football heeft gespeeld? Ben benieuwd of het de moeite waard gaat zijn maar ben van plan om hem de 10e gelijk te halen
 12. Door die wolken lijkt het net of hij is overleden ofzo ;e
 13. Denk dat je dit gewoon het beste kunt tegen in illustrator zelf, weet niet of je beschikt over een tekentablet? Anders kan het evt ook wel met je muis maar is wel wat lastiger. Mooi om te zien dat dit toch weer wat actiever wordt, er is geen echt designforum meer toch? Na Soccer-Graphics.
 14. Pff aangezien er geen design forums meer zijn o.i.d. maar ik toch weer eens wat wil gaan designen post ik het maar hier, ja laag niveau blabla maarja iemand zin om een sig te finishen? http://www.mijnbestand.nl/Bestand-7M4Y8T4ILEMW.psd http://www.mijnbestand.nl/Bestand-6TPQHQ3DDAQI.psd
 15. Jann

  MineCraft

  Ik wil ook wel meedoen! Heb alleen ook de illegale versie. Heb het spel ook op de XBOX dus mensen die daarop willen spelen?
×
×
 • Create New...