Jump to content

Jann

Leden
 • Posts

  367
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, Tennis
 • Favoriete CM/FM
  2014
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jann's Achievements

18

Reputation

 1. Jann

  Nintendo Switch

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik snel uitgekeken was op Pokemon Arceus. Hoewel het echt een toffe game is, is het gewoon niet echt mijn ding denk ik. Ik mis de (gym) battles echt in deze game.
 2. Frans komt gratis over van Bayern
 3. Jann

  FM Café

  Ik ben bezig met het herstructureren van mijn scoutingbeleid, was hard nodig Welke duur gebruiken jullie vaak voor opdrachten? Ik gebruikte tot op heden altijd 'ongoing' en voegde steeds regio's toe naarmate ik meer scouts in dienst kon nemen. Ik ben nu echter bezig met het maken van een specifiekere indeling, dus steeds 2 á 3 landen per scout in plaats van regio's.
 4. Jann

  Nintendo Switch

  Gisteren bijna de hele avond zoet geweest met Knockout City, heel tof spel!
 5. Jann

  Nintendo Switch

  Thanks! Knockout City heb ik toevallig gisteren gedownload, zag er erg tof uit! Fall guys kijk ik ook wel erg naar uit moet ik zeggen, geloof dat die 21 juni uit komt.
 6. Jann

  Nintendo Switch

  Weet iemand nog wat leuke gratis games voor de Switch die de tijd lekker doden a la Rocket League?
 7. Jann

  Nintendo Switch

  Iemand die de demo (?) van Mario Strikers Football heeft gespeeld? Ben benieuwd of het de moeite waard gaat zijn maar ben van plan om hem de 10e gelijk te halen
 8. Jann

  FM Café

  Domme vraag misschien maar kan het nergens terugvinden. Ik speel momenteel met Deportivo de la Coruna, vanaf wanneer wordt region scouting meestal beschikbaar? Ik kan nu alleen in Spanje scouten namelijk.
 9. Jann

  Club gezocht

  Thanks, dit gaat hem worden!
 10. Jann

  Club gezocht

  Heren, ik ben eigenlijk op zoek naar een club met een degelijke youth rating in een lagere divisie. Bij voorkeur een kleine club uit een grote stad (1860 München / Bayern München). Iemand tips?
 11. Jann

  FM Café

  Gisteren van Mystery United het shirt van Renaissance FC de Ngoumou (2e divisie Kameroen) binnen gekregen. Nu wil ik daar graag een game mee starten om de Afrikaanse CL eens te winnen dus heb ik de Kameroense competities uit de workshop gedownload. Is het verstandig om meerdere Afrikaanse landen toe te voegen of heeft dat geen toegevoegde waarde aangezien ik alleen met deze club wil gaan spelen.
 12. Jann

  FM Café

  Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik me nooit heel erg verdiept heb in jeugdontwikkeling. Nou is het zo dat ik momenteel strikerless speel zonder wingers maar in mijn youth intake vrijwel alleen maar spelers krijg op posities die ik momenteel niet gebruik. Veranderd dat naarmate ik langer in een bepaald systeem speel of moet ik zelf ergens op letten om dat te bevorderen?
 13. Door die wolken lijkt het net of hij is overleden ofzo ;e
 14. Denk dat je dit gewoon het beste kunt tegen in illustrator zelf, weet niet of je beschikt over een tekentablet? Anders kan het evt ook wel met je muis maar is wel wat lastiger. Mooi om te zien dat dit toch weer wat actiever wordt, er is geen echt designforum meer toch? Na Soccer-Graphics.
 15. Pff aangezien er geen design forums meer zijn o.i.d. maar ik toch weer eens wat wil gaan designen post ik het maar hier, ja laag niveau blabla maarja iemand zin om een sig te finishen? http://www.mijnbestand.nl/Bestand-7M4Y8T4ILEMW.psd http://www.mijnbestand.nl/Bestand-6TPQHQ3DDAQI.psd
×
×
 • Create New...