Jump to content

La Pulga

Leden
 • Posts

  19,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by La Pulga

 1. Torres is ook echt daadwerkelijk de enige waar ze een transfersom hebben neergeteld. Dat is hiervan vrijgekomen: De rest is transfervrij gekomen door middel van het inleveren van salarissen. Verder ook nog 20 miljoen voor Coutinho vrijgekomen en zal dat vast niet de enige zijn die definitief vertrekt deze zomer. (Dembele gaat bijvoorbeeld al weg dus daar komt geld vrij in het salaris) nu praat ik in het Britse, Duitse en Spaanse voetbaltopic over Spaans voetbal. Ik ga maar weer terug aan het werk
 2. Bij keepers is het uiteraard anders, die worden na hun 30e juist alleen maar beter. Maar gewoon doen inderdaad, mits je er niet te veel voor betaald.
 3. La Pulga

  Brits voetbal

  Omdat ik Lewan niet helemaal bij Barcelona vind passen, misschien zie ik hem daarvoor te weinig spelen maar ik vind het meer een Real Madrid speler. Ook vind ik het te veel geld voor iemand waarvan je niet weet of die wel in je systeem past, geen restwaarde heeft en je eigenlijk al een hele goede voor heb lopen (Auba, zelfde leeftijd en een stuk goedkoper) Verder heeft Barcelona eigenlijk al jarenlang een bewegelijke spits, iets wat ook nodig is op de manier hoe Barcelona speelt. Barcelona hun prioriteit moet ook zeker zijn naar het vinden van een goede rechtsbuiten in plaats van een spits. Ziyech en Lewandowski staan trouwens ook helemaal los van elkaar, al denk ik wel dat als Ziyech komt het weer een goede match met Lewandowski zal zijn Maar ik zal er nooit meer dan 30 miljoen voor Lewandowski betalen, vooral niet als zijn contract binnen één jaar afloopt. Is trouwens Chelsea niet al een keer failliet?
 4. La Pulga

  Brits voetbal

  Ik ken nog een clubje uit Spanje waar die perfect zou passen als hun huidige rechtsbuiten transfervrij vertrekt. Dat clubje kan gelijk een thuisshirt reserveren voor mij met zijn naam er op, wat een mooie match zou dat zijn
 5. La Pulga

  F1 2021

  Vind het wel jammer dat er nog geen releasedatum is, het seizoen is al bijna halverwege (1/3e) en nu is F1 zelf nog een beetje warm. Al doet FM dat uiteraard exact hetzelfde met hun release in november
 6. Zeker, voor 37 miljoen kan je in ieder geval een Tagliafico halen. Al komt Christensen natuurlijk ook nog, dat zal in zekere zin de vervanger worden van Lenglet en Umtiti die deze zomer vertrekken. Maar zou mooi zijn als Barcelona hun geld neer gaat leggen voor Martinez (Ajax) en inderdaad een fatsoenlijke back-up voor Alba. Dest heeft ook bewezen geen heel seizoen te kunnen voetballen maar goede rechtsachters zijn tegenwoordig schaars. Jammer dat Mazza voor Bayern heeft gekozen, zou perfect bij Barcelona passen. Lewandowski is natuurlijk nog steeds een wereldspits maar ik vind het zo zuur om 37 miljoen te leggen voor iemand met een éénjarig contract en geen restwaarde meer heeft. Auba doet het daar ook gewoon prima en ook Fati komt nu terug.
 7. Lekker man, een spits (van 34 jaar) kopen voor 37 miljoen terwijl je zwakte in de verdediging ligt. Het kan ook echt alleen maar bij Barcelona.
 8. La Pulga

  Nintendo Switch

  https://www.bol.com/nl/nl/p/pokemon-shining-pearl-nintendo-switch/9300000029775632/?promo=main_803_VIOT_B3_product_0_&bltgh=hcYe-6tyXknQutNbkuVMuQ.16_iXFMwZ1ne5QzRENDi7RPWg_0_1_3.4.ProductImage Vind ik erg leuk en ook nog eens heel ziek afgeprijsd.
 9. La Pulga

  Brits voetbal

  Erikky gaat het doen hoor in Manchester! Ben echt benieuwd wat hij daar gaat presteren en wie die allemaal wilt halen.
 10. La Pulga

  Nintendo Switch

  Ondertussen besteld en één dag voordat ik naar Turkije ga komt ie op me matje. Ik weet dus wat ik de hele week daar ga doen
 11. La Pulga

  Brits voetbal

  Ben benieuwd hoe Spurs zich gaan versterken komende zomer, dan kan het wel een gekke outsider voor de titel worden. Vooral omdat zij tegen de topteams bijna altijd een goed resultaat weten neer te zetten.
 12. La Pulga

  Brits voetbal

  @delichrisShirtje van Veltman kopen he!
 13. La Pulga

  Brits voetbal

  Ik vond hem nog best aardig gelukt. excuses aanvaard en proost Karel!
 14. La Pulga

  Brits voetbal

  Toch nog 1 van me clubjes kampioen! Jammer dat mijn andere club net niet kampioen is geworden, ondanks dat hun concurrent met 0-2 achter stond. Volgend jaar beter voor de Reds! Nu lekker feest vieren om het kampioenschap en huilen om de tweede plaats.
 15. waarschijnlijk omdat die wedstrijden onderling niet zoveel uitmaken. Weet het niet zeker omdat ik het Italiaans voetbal niet zo volg maar in Spanje is dat nu ook het geval. Inter en AC spelen bijvoorbeeld morgen wel tegelijk in de strijd om de titel.
 16. La Pulga

  ADO Den Haag

  Ben je nu ook al voor ADO? Je lijst wordt wel erg lang zo. Goed dat Van der Gijp en Pasveer wel bij je aan tafel zijn geschoven.
 17. La Pulga

  Brits voetbal

  Het komt wel in mijn lijstje, na Burnley toch wel mijn favoriet. Ik ken letterlijk alleen Weghorst van Burnley, maar go Burnley! Haha nee, ik hoop ook echt niet dat hij gaat. Dat is namelijk een perfecte match, Mbappe op de counter van Real Madrid.. Pique gaat nachtmerries krijgen hoor, net zoals ik.
 18. La Pulga

  Brits voetbal

  Weer wat geleerd, nu ben ik fan van gewetenswroeging
 19. La Pulga

  Brits voetbal

  Ja ik vind dat echt heeeeeel erg. Ging mij er meer om dat ik er onnodig word bijgehaald, nu ben ik voor Newcastle, Burnley, United, Barcelona, Ajax en PSG. Gelukkig dat Mbappe geen eigen club is, anders was ik daar ook voor. Ik had ook niet moeten reageren, het is Kareltje maar. Die is dit zometeen al vergeten. Wel jammer dat hij telkens bij een discussie de drank er bij moet halen, alsof hij zelf baalt dat hij niet tegen drank kan omdat anders zijn autisme weer gaat opspelen. Maar daar mag ik niets over zeggen, want dan is die weer op ze pik getrapt.
 20. La Pulga

  Brits voetbal

  Lekker Karel, goeie comeback. Heb inderdaad genoten van Newcastle afgelopen wedstrijd, eens kijken of ik een shirtje kan scoren van Guimaraes.
 21. La Pulga

  Brits voetbal

  De tering, als Arsenal nou eens zo goedkoop kon scoren als jij dat doet hadden ze CL voetbal gehaald. 100 keer uitgelegd dat ik voor Barcelona ben en een zwak heb voor Ajax. Niet meer en niet minder. Maar Karel leeft weer in zijn droom en denkt feiten te brengen gebaseerd op zijn eigen mening. En nu heb ik al spijt dat ik hierop reageer, exact de reden waarom ik de laatste tijd niet zo actief ben meer en dat gaat voorlopig zo blijven. Overigens overduidelijk aan de posts gezien hier dat Acquafresca dat hij voor Liverpool is. Zal vast ook wel een clubje in Turkije supporten en voor de rest valt het vast wel mee. Zelfde voor Cim, die is voor Ajax en Gala. Niets mis mee.
 22. 1. Leclerc 2. Verstappen 3. Sainz 4. Hamilton 5. Perez 6. Russell 7. Ocon 8.Alonso 9. Norris 10. Bottas Pole position: Leclerc 1e uitvaller: Schumacher Snelste ronde: Verstappen
 23. Ajax - Seizoen 2036/2037 Satellietclub Ajax - Seizoen 2036/2037 Wedstrijden december Ajax - Seizoen 2036/2037 Eindstand Champions League Ajax - Seizoen 2036/2037 Transfers inkomend Ajax - Seizoen 2036/2037 Transfers uitgaand Ajax - Seizoen 2036/2037 Wedstrijden januari Ajax - Seizoen 2036/2037 Tussenstand januari Ajax - Seizoen 2036/2037 Loting Champions League Nederland - Seizoen 2036/2037 Loting WK kwalificatie @Michaelinho* Er is een aardige inhaalslag geweest @KyrillBedankt Karel! @delichris Oranje is inderdaad erg leuk om er bij te hebben! @Marius Ach, die zijn we nu voorlopig kwijt
×
×
 • Create New...