Jump to content

Satioz

Adviseur
 • Posts

  5,038
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Satioz last won the day on March 30 2019

Satioz had the most liked content!

About Satioz

 • Birthday 07/06/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Borculo
 • Interesses
  Computeren, gamen
 • Opleiding/Werk
  Gevelreiniger/restaurateur
 • Favoriete CM/FM
  2008
 • Favoriete Club
  Feyenoord, AC Milan, Arsenal
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

1,323 profile views

Satioz's Achievements

250

Reputation

 1. Satioz

  FM Café

  Blijkbaar toch genoeg talenten ingekocht de afgleopen jaren
 2. Zoals gewoon de instant result button gebruikt zoals deze hele save, maar deze is wel ff heel lekker in blessuretijd alles omkeren
 3. Satioz

  FM Café

  En de laatste ontbrekende prijs:
 4. Satioz

  (Tussen)stand

  Het is inderdaad een heerlijk verhaal, en met genoeg geluk in de weg naar PL en erna kun je veel bereiken. Het enige waar ik van baal in het hele proces is het stadion. Net gepromoveerd naar PL is er nieuw stadion gebouwd voor 20.000 bezoekers. Echter tot op de dag van vandaag kan ik hem niet uitbreiden en uiteraard ook niet nieuw bouwen waardoor je veel inkomsten misloopt gezien het nu continue volle bak is. Maar een mooi sprookje is het wel hoewel dit seizoen wss minder wordt.
 5. Satioz

  (Tussen)stand

  Uiteindelijk niks te klagen gehad hoewel de strijd voor het kampioenschap nog lang duurde. Echter FA CUp winst tegen Manchester en de CL winst op Bayern is het weer een geslaagd seizoen. Tevens revanche op Bayern gezien ze vorig seizoen al te sterk was in kwartfinale en toen ook de uiteindelijke kampioen was.
 6. Dodelijk effectief denk ik:
 7. Satioz

  (Tussen)stand

  Nee is die uit de jeugdopleiding van Chelsea. Was voor 4.4 miljoen naar Wolves gegaan in seizoen 2027/28 en heb hem vervolgens opgepikt voor 12.25 miljoen in seizoen 2029/30
 8. Satioz

  (Tussen)stand

  En de gebruikelijke 1 januari screen waarbij het weer lekker dicht bij elkaar zit en flink stuivertje wisselen is tussen mij en United.
 9. Satioz

  FM Café

  En weer een redelijk geslaagd seizoen ondanks dat Bayern dit jaar veel te sterk was in CL. Echter wel laatste ontbrekende prijs tot zover behaald, namelijk de FA Cup Overigens Ibrahim is ansich geen bijzondere speler ofzo, had alleen een super seizoen. Gekochtr voor 14,25m van Celta.
 10. Satioz

  (Tussen)stand

  Inmiddels in januari weer met Curzon Ashton, en de trein dendert voort. CL groepsfase alleen weerstand van Atletico gehad, verder weinig problemen. Volgende ronde wacht Bayern.
 11. Satioz

  In concert!

  Ook mooi dat het trouwens bij die kerel werd gedaan die in beeld kwam dat iedereen juichte. Met betrekking tot voorprogramma had idd geskipt kunnen worden want om nu tussen ieder nummer te gaan zwaaien en telkens dezelfde tekst te gaan roepen is gewoon kansloos, maar ja je moet iets. Verder perfecte show, maar dat is uiteraard normaal bij Rammstein.
 12. Satioz

  In concert!

  Benieuwd of je The war on Drugs ook hebt meegepakt, klonk op KINK live keigoed namelijk. Zouden half uur uitzenden maar zitten er al ruim overheen.
 13. Satioz

  FM Café

  Doel bereikt met het kampioenschap en CL winst na verlenging. Denk save opslaan, bewaren en ontslag nemen om weer ergens onderin te starten in de kelderklasse om weer omhoog te werken.
 14. Satioz

  (Tussen)stand

  De gaten waren al klein hier, maar drie wedstrijden voor het eind wordt het helemaal spannend: Ook nog de return in de halve finale CL op het programma, dus nu al een succesvol seizoen ongeacht hoe het eindigt.
×
×
 • Create New...