Jump to content

AjaciedBart.

Leden
 • Content Count

  9,685
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About AjaciedBart.

 • Rank
  Dream Out Loud
 • Birthday 05/22/1992

Personal Information

 • Favoriete CM/FM
  Vind alles prima
 • Favoriete Club
  Ajax

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. AjaciedBart.

  FM Café

  Thanks! Maar bedoel waar de transfers niet naar volgend jaar zijn maar nu al zijn!
 2. AjaciedBart.

  FM Café

  Heey, is er al een update met transfers en promotie degradatie?
 3. AjaciedBart.

  FM Café

  Prompt maak ik er de volgende wedstrijd 6 haha.... Heb niet zo gek lang geleden m'n tactiek indd aangepast, misschien dat afwachten maar.
 4. AjaciedBart.

  FM Café

  Meer mensen die last hebben van het feit dat er zo weinig gescoord wordt? Met Ajax na 29 wedstrijden pas 63 keer gescoord. Daarnaast ook gedurende sommige wedstrijden echt amper kansen gecreëerd. Het gaat overigens voor de rest heel goed, ongeslagen kampioen, beker finale en kwart finale CL, maar toch voelt t echt heel saai. Krijg het niet aan het swingen....
 5. AjaciedBart.

  FM-Café

  Is er ergens een BENE Liga download te vinden?
 6. 1. Band of Brothers 2. Breaking Bad 3. How I Met Your Mother 4. South Park 5. True Detective 6. Friends 7. House of Cards 8. -
 7. AjaciedBart.

  FM-Café

  Dan heb je iets niet goed gedaan, want bij mij klopt het. Voor zover ik de gehele staf uit m'n hoofd ken.
 8. AjaciedBart.

  FM-Café

  Ze zitten bij mij ook niet in de Editor, dus is echt gigantisch veel werk om iedereen te ''maken'' en toe te voegen. Kut zeg.
 9. AjaciedBart.

  FM-Café

  Nou geeft het me ook altijd een goed gevoel om een paar stafleden bij Ajax er uit te gooien haha, dus misschien dat het ook daar komt. Nee, maar ik wacht nog wel ff een dagje af.
 10. AjaciedBart.

  FM-Café

  Ja bij het eerste elftal is dat leuk. Maar als je werkelijk waar de gehele club moet doen is het best een pokkenwerk, helemaal als je tegelijk ook aan de slag wil met nieuwe spelers en het verkopen van spelers. Scouten kan bijvoorbeeld de eerste week ook niet.
 11. AjaciedBart.

  FM-Café

  Hopen dat er iemand is die direct aan de slag gaat met het neerzetten van de staf bij Ajax :D. Want het is kut om nu met allerlei onbekenden in de staf te zitten, plus dat eerst iedereen moet zoeken voordat je aan de slag kan met transfers etc. Want, zitten die trainers, dus bijv Heitinga en Reiziger, helemaal niet in FM? Of Kunnen we ze in de editor wel vinden? Iemand daar al enig idee van?
 12. 1. 2. The Sopranos 3. Planet Earth 4. 5. Stranger Things - 6. The Newsroom 7. Breaking Bad 8. Prison Break
 13. 1. South Park 2. Band of Brothers 3. The Office (US) 4. 5. The Office (UK) 6. True Detective 7. Narcos 8. House of Cards
 14. AjaciedBart.

  FM-Café

  Is er iets aan te doen om Ajax de juiste staf te geven? Heb alleen Winter, Overmars en Spijkerman (laten dat er nou net drie zijn die ik zou ontslaan :D) Of heeft iemand anders toevallig een lijstje van goede stafleden? Irritant om eerst iedereen aan te nemen als je ook veel transfers te doen hebt.
 15. Paardenlul is het, ontzettende kwal.
×
×
 • Create New...