Jump to content

Magikarp

Banned Users
 • Posts

  38,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Posts posted by Magikarp

 1. Vandaag Jong Feyenoord gezien. Het is vaak zo geweest dat we zouden zeggen "het was niet om over naar huis te schrijven", maar dat ging voor deze ploeg niet op. Ik heb een stuk of 6 brandbrieven verstuurd met het verzoek NOOIT naar een elftal met deze namen te gaan kijken. Behalve Azarkan en El Bocihuaiuciutaoui liep er niks rond. Die tweede ziet het spelletje wel hoor, zonde dat die 90% van z'n tijd en energie kwijt was aan het instrueren van 8 anderen (buiten zichzelf, Azarkan en de keeper) omdat ze zelf geen flauw benul hadden wie ze waren, waar ze stonden en waar ze nou precies mee bezig waren. 

   

  Die keeper is ook echt héél slecht. 

 2. 9 minuten geleden zei Zeus:

  Mijn 'analyse', zoals jullie het noemen, was toch ook met een flinke knipoog (zie laatste regel). Een soort persiflage. Maar helaas kon daar dan weer niemand mee lachen. 

   

  Toegegeven, de grap van Magikarp was eenvoudiger te begrijpen en zodoende meer aansluitend op het gemiddelde MU-publiek. 

   

  Ik had hem wel door, vandaar dat ik er zelf ook met een gabbetje in meeging, maar les 1: ken je publiek. 

 3. 1 uur geleden zei Hwb:

  Je kunt natuurlijk heel goed geen racist zijn en wel een opmerking maken obv racistische vooroordelen. Er is nogal een verschil tussen een racist zijn en een racistische uitlating doen. Zeus heeft op zich wel gelijk met zijn analyse van die opmerking.

   

  Ik ben blij dat de staff tegenwoordig overgaat in discussie ipv zonder context op de banknop rammen. 

   

  Die post was een draai aan de uitspraak van de supportersvereniging oid van Den Bosch. 

   

  Verder kan Zeus alles kapotanalyseren maar dat moet je bij grapjes niet doen. Lekker lachen. 

 4. 20 minuten geleden zei ForzaUtreg:

  Thanks! Ook ergens een overzicht hoe die punten berekend worden of?

   

  Ik keek na elk seizoen in de Hall of Fame. Of daar een breakdown stond van hoe het precies berekend wordt weet ik niet, dacht het niet. 

 5. 1 uur geleden zei ForzaUtreg:

  Iemand hier die een Journeyman Excel spreadsheetje voor me heeft?

   

  13 minuten geleden zei Daniell:

  Volgens mij is het niet zo moeilijk toch? @Magikarp hield dacht ik vorig jaar ook zo'n lijstje bij, misschien kan hij je helpen?

   

  Poeh, die heb ik zelf niet meer na zo'n 42 herinstallaties van Windows. Ook dat hele archief is weggehaald omdat de servers zo sterk zijn dus kan het ook niet meer terugvinden. 

   

  Maar is opzich niet zo lastig te maken toch? Afhankelijk van wat je precies zoekt dan. Ik had gewoon iets als

   

  Seizoen - Club - Competitie - Doelstelling 1 - Doelstelling 2 - Resultaat Comp - Beker 1 - Beker 2 - Beker 3 - Europees - Opmerkingen - Punten 

   

  En dan met kleurtjes aangeven of de doelstelling bereikt was of niet. 

 6. Bijzonder fenomeen ook wel. We weten allemaal hoe het psychologisch zit met gedrag in grote groepen, maar dat ze in Den Bosch dus datzelfde ervaren terwijl er geen hond zit en er dus totaal geen sprake van anonimiteit is vind ik wel zeer interessant. 

 7. Citaat

  Daarnaast liet ook supportersvereniging Den Bosch FC vanavond nog een verklaring uitgaan waarin gesteld wordt dat de M-side niet racistisch is: ,,Wij staan achter een elftal met zeven nationaliteiten. Ons aanmerken als racisten is niet juist”, aldus de supportersvereniging.

   

  'Ik heb zwarte vrienden dus ik kan niet racistisch zijn'

   

  Wat een simpel volk zeg, tering.

 8. Citaat

  Voordat Mendes Moreira zijn interview aan de tv-zender gaf beet FC Den Bosch-trainer Erik van der Ven hem in de catacomben van stadion De Vliert toe dat hij een ‘zielig mannetje’ was. ,,Dat had ik niet moeten doen. Ik handelde in een emotie”, zei de coach zondagavond. ,,Maar ik vond het niet kunnen hoe Mendes reageerde nadat hij de 1-2 voor Excelsior had gemaakt. Hij stond toen als pure provocatie te juichen voor de M-side. Dat was niet slim. Met mijn opmerking doelde ik daar op en op geen enkele manier op zijn reactie nadat hij zich racistisch bejegend voelde. Natuurlijk niet, ik ben tegen elke vorm van racisme.”

   

  Dit dan. Hier krijg je toch gewoon bijna een tia van als je dit leest? 'Ik had het niet moeten doen MAAAAAAAAAAAAAAAAR .........'

   

  'Ben tegen elke vorm van racisme, maar ze moeten wel hun gore zwarte rotsmoel houden als ze dingen naar hun hoofd geslingerd krijgen.' 

   

  Beetje goedpraten dat hij zelf dingen 'uit emotie' doet (wie is Erik van der Ven eigenlijk om hier negatieve emoties richting Moreira te ervaren?) en dan nóg kritiek hebben op dingen die óók uit emotie gedaan werden. Deze man zsm eruit pleuren en lekker ergens in een ijzerhandel in het magazijn laten werken.

 9. Op 9-11-2019 om 13:10 zei Hwb:

  Doe nou niet Cim. Is totaal niet nodig. Gaat alleen maar weer gezeik opleveren en eind van het liedje lopen jullie elkaar ervan te beschuldigen de ander te zoeken. Gewoon niet doen, is echt niet zo moeilijk.

   

  Oh is dat de truc? Gewoon maandenlang doorgaan en dan is het daarna een leuk berichtje ipv een ban voor een week om helemaal niks. Even door de zure appel heen bijten dus, genoteerd.

   

  Wel benieuwd naar Berghuis. Keepertje van Noord Ierland zal zich wel gedeisd moeten houden anders krijgt ie een paar corrigerende tikken van De Steef.

 10. Op 8-10-2019 om 21:22 zei Magikarp:

   

  Niet echt, zie hem alleen af en toe bij Jong Sparta als een gek tekeer gaan langs de lijn :D Roept soms dingen die van een uitvak van Feyenoord konden komen. "JULLIE LIJKEN WEL EEN AMATEURPLOEG" om dan verder geen coaching te geven. Spelers raken er alleen maar 'gestrest' van tijdens zo'n pot. Weinig inhoudelijks en ook de genomen beslissingen kosten meer punten dan het oplevert.

   

  Wel vermakelijk.

   

  Op 9-10-2019 om 09:43 zei E2E:

   

  Haha mooi, heb een keer een half uur met hem gepraat enne ... min of meer hetzelfde beeld. 

   

  @007mark

 11. Lekker toch. Wel matig gefilmd, had wel wat meer van de omgeving willen zien want het leek me inderdaad mooi rustig en ongerept. Intussen zitten wij te stinken in een Vinexwijk en op MU te snuffelen en ( @007mark en ik dan) een beetje bij derderangs kutwedstrijdjes te kijken met -12 en te doen alsof we het zo naar ons zin hebben

 12. 5 minuten geleden zei Bakkes12:

  Oh ja het dropshotten waar ik aan moest denken ga je ook van liggen, echter durf ik niet te beweren dat je dan snel weer op staat.

   

  Ook daar moet je het voor kunnen inderdaad. 

   

  :D 

×
×
 • Create New...