Jump to content

Magikarp

Banned Users
 • Content Count

  38,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Magikarp

 1. Dat sluit ik niet uit, er ligt al jaren geen goed plan meer voor talentvolle voetballers.
 2. Schijnt dat dat filmpje nep is? Zie mensen zeggen dat ze het filmpje al minstens een maand geleden hebben gezien.
 3. Misschien dat Mourinho er nog een sympathieke club van weet te maken.
 4. Dat is ook wel wat overdreven allemaal he, tering. Dan ben je geen haar beter. Wat zeg ik, dan ben je nog een véél grotere mongool.
 5. Vandaag Jong Feyenoord gezien. Het is vaak zo geweest dat we zouden zeggen "het was niet om over naar huis te schrijven", maar dat ging voor deze ploeg niet op. Ik heb een stuk of 6 brandbrieven verstuurd met het verzoek NOOIT naar een elftal met deze namen te gaan kijken. Behalve Azarkan en El Bocihuaiuciutaoui liep er niks rond. Die tweede ziet het spelletje wel hoor, zonde dat die 90% van z'n tijd en energie kwijt was aan het instrueren van 8 anderen (buiten zichzelf, Azarkan en de keeper) omdat ze zelf geen flauw benul hadden wie ze waren, waar ze stonden en waar ze nou precies mee bezig waren. Die keeper is ook echt héél slecht.
 6. @Rossi ga je mee? Ff biertje doen
 7. Maar wat zegt dat over de coëfficiënten dan want denk dat we daar allemaal reuzebenieuwd naar zijn
 8. Ik had hem wel door, vandaar dat ik er zelf ook met een gabbetje in meeging, maar les 1: ken je publiek.
 9. Ik ben blij dat de staff tegenwoordig overgaat in discussie ipv zonder context op de banknop rammen. Die post was een draai aan de uitspraak van de supportersvereniging oid van Den Bosch. Verder kan Zeus alles kapotanalyseren maar dat moet je bij grapjes niet doen. Lekker lachen.
 10. Ik sta achter een ploeg met +- 12 nationaliteiten, dus mij aanmerken als racist is onjuist.
 11. 15 in Nederland, 29 met 3 vrouwen en 8 kinderen in Somalië.
 12. Magikarp

  FIFA20

  Dat is dus het hele probleem. Naast de gameplay die vaak gewoon random is, zorgt dit ook voor een nog kleinere kloof tussen de spelers. Zit je dus gewoon een beetje een loterij te spelen. Snap het wel vanuit EA, de casuals en de kleine kinderen moeten toch een incentive hebben om te blijven spelen. Als je nu niet goed genoeg bent gooi je gewoon wat neppe spelers in je team en dan win je alsnog. Als ze het puur op prestaties en commitment zouden doen zouden er een hoop afhaken en dat zou minder euro's voor de mannen betekenen. Sterker nog, ze werken commitment tegen met vreemde bans voor oprechte traders. Het lijkt MU wel. Ook voor de mindere spelers (waar ik er zelf één van ben) is dat leuk natuurlijk, maar ik word liever op waarde geklopt dan op het overpowerede spelertje dat ik niet heb of de input die niet geregistreerd wordt. Heb liever iets waar ik gericht aan zou kunnen werken als ik zou willen. Je kan nu álles goed doen en nog verliezen omdat input genegeerd wordt, de AI zelf gekke dingen doet of omdat er een raar kaartje in staat die heel OP is en onmogelijke ballen pakt of afmaakt. Nee dankje, waar doe je dan de moeite nog voor?
 13. Magikarp

  FM-Café

  Ik keek na elk seizoen in de Hall of Fame. Of daar een breakdown stond van hoe het precies berekend wordt weet ik niet, dacht het niet.
 14. Magikarp

  FM-Café

  Poeh, die heb ik zelf niet meer na zo'n 42 herinstallaties van Windows. Ook dat hele archief is weggehaald omdat de servers zo sterk zijn dus kan het ook niet meer terugvinden. Maar is opzich niet zo lastig te maken toch? Afhankelijk van wat je precies zoekt dan. Ik had gewoon iets als Seizoen - Club - Competitie - Doelstelling 1 - Doelstelling 2 - Resultaat Comp - Beker 1 - Beker 2 - Beker 3 - Europees - Opmerkingen - Punten En dan met kleurtjes aangeven of de doelstelling bereikt was of niet.
 15. Magikarp

  FIFA20

  en we zitten pas halverwege november. Ben zo blij dat ik m'n FUT clubje gewoon heb verwijderd. Wat een dom circus is dit geworden zeg.
 16. Bijzonder fenomeen ook wel. We weten allemaal hoe het psychologisch zit met gedrag in grote groepen, maar dat ze in Den Bosch dus datzelfde ervaren terwijl er geen hond zit en er dus totaal geen sprake van anonimiteit is vind ik wel zeer interessant.
 17. Ik val van de ene verbazing in de andere. Zijn ze in Brabant echt allemaal zo wereldvreemd en achterlijk?
 18. Naja ik vond het ook twijfelachtig, zo maak ik hem ook weleens. Zonder die andere arm zo heel netjes strak te houden, dat dan weer wel.
 19. 'Ik heb zwarte vrienden dus ik kan niet racistisch zijn' Wat een simpel volk zeg, tering.
 20. Dit dan. Hier krijg je toch gewoon bijna een tia van als je dit leest? 'Ik had het niet moeten doen MAAAAAAAAAAAAAAAAR .........' 'Ben tegen elke vorm van racisme, maar ze moeten wel hun gore zwarte rotsmoel houden als ze dingen naar hun hoofd geslingerd krijgen.' Beetje goedpraten dat hij zelf dingen 'uit emotie' doet (wie is Erik van der Ven eigenlijk om hier negatieve emoties richting Moreira te ervaren?) en dan nóg kritiek hebben op dingen die óók uit emotie gedaan werden. Deze man zsm eruit pleuren en lekker ergens in een ijzerhandel in het magazijn laten werken.
 21. Oh is dat de truc? Gewoon maandenlang doorgaan en dan is het daarna een leuk berichtje ipv een ban voor een week om helemaal niks. Even door de zure appel heen bijten dus, genoteerd. Wel benieuwd naar Berghuis. Keepertje van Noord Ierland zal zich wel gedeisd moeten houden anders krijgt ie een paar corrigerende tikken van De Steef.
 22. Magikarp

  FIFA20

  Utrecht? Zal Pieter wel zijn dus. Hier een beetje doen alsof ie er zo ver boven staat maar dat zijn vaak de ergste gevallen.
 23. Is het niet zo dan? Beetje onnodig rondjes rijden
 24. Hoop het niet. Zeer slecht voor het milieu dit allemaal. Afschaffen die handel.
×
×
 • Create New...