Jump to content

Magikarp

Banned Users
 • Posts

  38,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Everything posted by Magikarp

 1. Magikarp

  Feyenoord

  Dat sluit ik niet uit, er ligt al jaren geen goed plan meer voor talentvolle voetballers.
 2. Schijnt dat dat filmpje nep is? Zie mensen zeggen dat ze het filmpje al minstens een maand geleden hebben gezien.
 3. Magikarp

  Brits voetbal

  Misschien dat Mourinho er nog een sympathieke club van weet te maken.
 4. Never change a winning team.
 5. Dat is ook wel wat overdreven allemaal he, tering. Dan ben je geen haar beter. Wat zeg ik, dan ben je nog een véél grotere mongool.
 6. Magikarp

  Feyenoord

  Vandaag Jong Feyenoord gezien. Het is vaak zo geweest dat we zouden zeggen "het was niet om over naar huis te schrijven", maar dat ging voor deze ploeg niet op. Ik heb een stuk of 6 brandbrieven verstuurd met het verzoek NOOIT naar een elftal met deze namen te gaan kijken. Behalve Azarkan en El Bocihuaiuciutaoui liep er niks rond. Die tweede ziet het spelletje wel hoor, zonde dat die 90% van z'n tijd en energie kwijt was aan het instrueren van 8 anderen (buiten zichzelf, Azarkan en de keeper) omdat ze zelf geen flauw benul hadden wie ze waren, waar ze stonden en waar ze nou precies mee bezig waren. Die keeper is ook echt héél slecht.
 7. @Rossi ga je mee? Ff biertje doen
 8. Maar wat zegt dat over de coëfficiënten dan want denk dat we daar allemaal reuzebenieuwd naar zijn
 9. Magikarp

  AFC Ajax

  Ik had hem wel door, vandaar dat ik er zelf ook met een gabbetje in meeging, maar les 1: ken je publiek.
 10. Magikarp

  AFC Ajax

  Ik ben blij dat de staff tegenwoordig overgaat in discussie ipv zonder context op de banknop rammen. Die post was een draai aan de uitspraak van de supportersvereniging oid van Den Bosch. Verder kan Zeus alles kapotanalyseren maar dat moet je bij grapjes niet doen. Lekker lachen.
 11. Magikarp

  AFC Ajax

  Ik sta achter een ploeg met +- 12 nationaliteiten, dus mij aanmerken als racist is onjuist.
 12. Magikarp

  AFC Ajax

  15 in Nederland, 29 met 3 vrouwen en 8 kinderen in Somalië.
 13. Bijzonder fenomeen ook wel. We weten allemaal hoe het psychologisch zit met gedrag in grote groepen, maar dat ze in Den Bosch dus datzelfde ervaren terwijl er geen hond zit en er dus totaal geen sprake van anonimiteit is vind ik wel zeer interessant.
 14. Ik val van de ene verbazing in de andere. Zijn ze in Brabant echt allemaal zo wereldvreemd en achterlijk?
 15. Naja ik vond het ook twijfelachtig, zo maak ik hem ook weleens. Zonder die andere arm zo heel netjes strak te houden, dat dan weer wel.
 16. 'Ik heb zwarte vrienden dus ik kan niet racistisch zijn' Wat een simpel volk zeg, tering.
 17. Dit dan. Hier krijg je toch gewoon bijna een tia van als je dit leest? 'Ik had het niet moeten doen MAAAAAAAAAAAAAAAAR .........' 'Ben tegen elke vorm van racisme, maar ze moeten wel hun gore zwarte rotsmoel houden als ze dingen naar hun hoofd geslingerd krijgen.' Beetje goedpraten dat hij zelf dingen 'uit emotie' doet (wie is Erik van der Ven eigenlijk om hier negatieve emoties richting Moreira te ervaren?) en dan nóg kritiek hebben op dingen die óók uit emotie gedaan werden. Deze man zsm eruit pleuren en lekker ergens in een ijzerhandel in het magazijn laten werken.
 18. Oh is dat de truc? Gewoon maandenlang doorgaan en dan is het daarna een leuk berichtje ipv een ban voor een week om helemaal niks. Even door de zure appel heen bijten dus, genoteerd. Wel benieuwd naar Berghuis. Keepertje van Noord Ierland zal zich wel gedeisd moeten houden anders krijgt ie een paar corrigerende tikken van De Steef.
 19. Is het niet zo dan? Beetje onnodig rondjes rijden
 20. Hoop het niet. Zeer slecht voor het milieu dit allemaal. Afschaffen die handel.
 21. Lekker toch. Wel matig gefilmd, had wel wat meer van de omgeving willen zien want het leek me inderdaad mooi rustig en ongerept. Intussen zitten wij te stinken in een Vinexwijk en op MU te snuffelen en ( @007mark en ik dan) een beetje bij derderangs kutwedstrijdjes te kijken met -12 en te doen alsof we het zo naar ons zin hebben
 22. Magikarp

  Call of Duty

  Ook daar moet je het voor kunnen inderdaad.
 23. Magikarp

  Call of Duty

  Daar moet je het voor kunnen inderdaad.
 24. Magikarp

  Call of Duty

  Ground War dat is echt pure chaos. Heb daar 1 map van gespeeld en vond dat een kopie van Battlefield. Wel leuke afwisseling.
×
×
 • Create New...