Jump to content

Magikarp

Leden
 • Content Count

  38,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Magikarp last won the day on September 14

Magikarp had the most liked content!

Community Reputation

324 Excellent

About Magikarp

 • Rank
  oIÉ oIÉ oIÉ wat slecht
 • Birthday 01/01/1970

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Zo specifiek mogelijk zonder het exacte adres of de coördinaten.
 2. Magikarp

  Feyenoord

  En dit is minstens zo simpel als Ié een goede verdediger vinden. Die denken nu dat ze de laatste slag hebben geslagen? Een punt hebben gemaakt? Als ze willen laat die KNVB volgende week het hele stadion leeg en dan zitten ze weer te koken met hun peen en uienmuil. Totaal geen vooruitziend vermogen bij de gemiddelde Feyenoorder blijkt maar weer.
 3. Magikarp

  Feyenoord

  Die rare tackles van hem (waarin ie toch echt op ballen afvliegt) en z'n positionering, dat zijn de argumenten. De aannames zijn een logisch gevolg (als je wat anticiperend vermogen hebt rondom het voetbalspelletje dan), en dat is in de eerste wedstrijden al pijnlijk duidelijk geworden (voor wie er een goed oog voor heeft). Dat heb ik voorafgaand aan de transfer al gezegd nadat ik beelden heb gezien. Met die beslissingen neemt hij het risico dat ie o.a. rood pakt en makkelijk uitgekapt wordt. Dan ben je een slechte speler, al loop je een paar keer goed tegen een bal aan in een wedstrijd. Simpeler kan ik het niet maken voor je, als je het niet ziet zie je het niet. Kwestie van tijd, dan zal jij het ook zien, alleen heb jij (net als vele anderen) pas inzichten wanneer het te laat is. Iemand zien stuntelen, hem toch halen, alles ontkennen want geforceerd positief zijn en achteraf aan je hoofd krabben met de vraag 'hoe kon dit gebeuren'. Klassiek Feyenoord. Over Tapia heb ik niks voorspeld, dus dat leek me irrelevant. Moet ik dan een plichtmatig zinnetje over elke andere speler die iets verkeerds gedaan heeft toevoegen zodat jij gerust bent gesteld? 'De Taap' vond ik een leuke benaming (eerdere jaargangen kregen we andere varianten hierop, weet ze niet meer) en m'n positieve houding daarin was voornamelijk gebaseerd op het feit dat Troost heel stoer stond te doen en De Taap 2 weken later in de basis stond in belangrijke wedstrijden. Vind het alsnog een dooie lul die te weinig laat zien wat ie kan, en dat heb ik meerdere malen in kleurrijke bewoordingen duidelijk gemaakt.
 4. Magikarp

  Feyenoord

  Ik geef meerdere malen voetbalinhoudelijke argumenten, en jouw reactie daarop is dat ik wat tegen Ié heb. Ook enkel en alleen op basis van wat ik over de eigen goal zeg, de rest zeg je niks over. Elke verdediger die zo snel gaat liggen schakelt zichzelf onnodig uit, maar jij vindt dat een goed plan? Of je pakt iemand vol op zn poten en pakt rood (had vorige pot al gekund), of je wordt het bos in gestuurd door een simpele kap. Die man is een tikkende tijdbom in de verdediging. Kan die wel een paar keer een bal wél goed wegwerken, maar als je dan dat soort dingen doet maak je dat in 1 klap ongedaan hoor. Dan is dat niks meer waard. Ook nog aannames doen dat ik te koppig zou zijn Dus wat wil je dan? Jij kan gaan zitten, je bent af. Dus ja, ik heb inderdaad wat tegen Ié. Omdat ik vanaf het begin al zag dat dit niet goed is voor Feyenoord. Ik heb er redenen voor. Het is niet, wat jij wil insinueren, ongefundeerd zeiken. Als jij te weinig voetbalinzicht hebt om dat in te zien is dat niet erg, maar hou je er dan gewoon lekker buiten wanneer de grote mannen over voetbal posten. Mocht je dat nou toch willen proberen, zou ik je aanraden om op zn minst de posts goed te lezen en te onthouden. Zo kun je mij van alles beschuldigen, maar niet van een voorliefde voor Renato Tapia.
 5. Magikarp

  Feyenoord

  maat jij begrijpt dus gewoon werkelijk helemaal niks van voetbal. Geeft niet maar ga dan lekker met Cim in een pmgroepje discussieren. Verdomme zeg, ik heb beelden gezien en dit voorspelde ik al, ik ben geen dingen aan het opzoeken om maar te zeiken. En dan zeg ik dit alleen omdat ik wat tegen hem heb? Niet omdat ik het beste wil voor Feyenoord? Sure kid. Ik heb inderdaad wat tegen hem omdat hij niet goed genoeg is. Net zoals ik wat tegen Botteghin en Van der Heijden heb.
 6. Magikarp

  Feyenoord

  Tapia wil een kopduel aangaan. Ik zeg niet dat dat minder erg is, maar als jij daadwerkelijk wil beweren dat dat schandaliger is dan een profvoetballer die met zoveel ruimte (er stonden 2 man in zn rug maar hij stond niet onder druk) een bal ZO weet te raken (ook weer vliegen terwijl die gewoon zn lichaam achter de bal kan krijgen, dan heb je veel meer precisie en dan krijg je dit soort taferelen dus niet...) dan ben je nog stommer dan ik dacht. Moet ik bij elk terechte kritiekpunt op Ié nog iemand anders aanhalen omdat jij het anders afdoet als 'iets tegen Ié hebben'? Als ie goed speelt ben ik de eerste die dat zegt, maar hij speelt niet goed. Maakt ontzettend domme keuzes en dat ze dan weleens goed uitpakken doet mij niet van mening veranderen. Het blijven domme keuzes, en het is een kwestie van tijd voor ze fataal worden. Vandaag is de eerste stap gezet. En, ik vind het heel jammer dat het de enige manier is om de meute het in te laten zien, ik zal het week in week uit met gejuich ontvangen. Dat is uit liefde voor Feyenoord. Iedereen moet zo snel mogelijk inzien dat dit niet kan.
 7. Magikarp

  Feyenoord

  Zie nu de beelden. Die Ié. Liep hier op mn bureautje te slaan alsof ik in de Tweede Kamer zat. Heerlijk hoe voorspelbaar dit was he? Dit zag ik nog voor de officiele aankondiging van de transfer al aankomen Die gaat sowieso nog een keer rood pakken door die debiele tackles ook. En denk nog wel een stuk of 10x uitgekapt worden tegen goede tegenstanders. Vloog weer op ballen alsof het losse euro's waren. Hele slechte speler.
 8. Magikarp

  Feyenoord

  Edgartje een eigen goal zie ik ah niet alleen edgar
 9. Ja. Wellington nog wat. Nieuw Zeeland. Kop hem maar in
 10. Magikarp

  Feyenoord

  Met vorig seizoen of bedoel je zonder Berghuis? I rest my case. Jullie kunnen gaan zitten. Kan overigens niet kijken, ben aan het werk. Luisje op rechts nu?
 11. Oh Port Vond het een leuke variant, dus nog één:
×
×
 • Create New...