Jump to content

Magikarp

Banned Users
 • Content Count

  38,898
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Magikarp last won the day on November 18 2019

Magikarp had the most liked content!

Community Reputation

566 Excellent

1 Follower

About Magikarp

 • Rank
  oIÉ oIÉ oIÉ wat slecht
 • Birthday 01/01/1970

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat sluit ik niet uit, er ligt al jaren geen goed plan meer voor talentvolle voetballers.
 2. Schijnt dat dat filmpje nep is? Zie mensen zeggen dat ze het filmpje al minstens een maand geleden hebben gezien.
 3. Misschien dat Mourinho er nog een sympathieke club van weet te maken.
 4. Dat is ook wel wat overdreven allemaal he, tering. Dan ben je geen haar beter. Wat zeg ik, dan ben je nog een véél grotere mongool.
 5. Vandaag Jong Feyenoord gezien. Het is vaak zo geweest dat we zouden zeggen "het was niet om over naar huis te schrijven", maar dat ging voor deze ploeg niet op. Ik heb een stuk of 6 brandbrieven verstuurd met het verzoek NOOIT naar een elftal met deze namen te gaan kijken. Behalve Azarkan en El Bocihuaiuciutaoui liep er niks rond. Die tweede ziet het spelletje wel hoor, zonde dat die 90% van z'n tijd en energie kwijt was aan het instrueren van 8 anderen (buiten zichzelf, Azarkan en de keeper) omdat ze zelf geen flauw benul hadden wie ze waren, waar ze stonden en waar ze nou precies mee bezig w
 6. @Rossi ga je mee? Ff biertje doen
 7. Maar wat zegt dat over de coëfficiënten dan want denk dat we daar allemaal reuzebenieuwd naar zijn
 8. Ik had hem wel door, vandaar dat ik er zelf ook met een gabbetje in meeging, maar les 1: ken je publiek.
 9. Ik ben blij dat de staff tegenwoordig overgaat in discussie ipv zonder context op de banknop rammen. Die post was een draai aan de uitspraak van de supportersvereniging oid van Den Bosch. Verder kan Zeus alles kapotanalyseren maar dat moet je bij grapjes niet doen. Lekker lachen.
 10. Ik sta achter een ploeg met +- 12 nationaliteiten, dus mij aanmerken als racist is onjuist.
 11. 15 in Nederland, 29 met 3 vrouwen en 8 kinderen in Somalië.
 12. Magikarp

  FIFA20

  Dat is dus het hele probleem. Naast de gameplay die vaak gewoon random is, zorgt dit ook voor een nog kleinere kloof tussen de spelers. Zit je dus gewoon een beetje een loterij te spelen. Snap het wel vanuit EA, de casuals en de kleine kinderen moeten toch een incentive hebben om te blijven spelen. Als je nu niet goed genoeg bent gooi je gewoon wat neppe spelers in je team en dan win je alsnog. Als ze het puur op prestaties en commitment zouden doen zouden er een hoop afhaken en dat zou minder euro's voor de mannen betekenen. Sterker nog, ze werken commitment tegen met vreemde bans voor oprech
 13. Magikarp

  FM-Café

  Ik keek na elk seizoen in de Hall of Fame. Of daar een breakdown stond van hoe het precies berekend wordt weet ik niet, dacht het niet.
 14. Magikarp

  FM-Café

  Poeh, die heb ik zelf niet meer na zo'n 42 herinstallaties van Windows. Ook dat hele archief is weggehaald omdat de servers zo sterk zijn dus kan het ook niet meer terugvinden. Maar is opzich niet zo lastig te maken toch? Afhankelijk van wat je precies zoekt dan. Ik had gewoon iets als Seizoen - Club - Competitie - Doelstelling 1 - Doelstelling 2 - Resultaat Comp - Beker 1 - Beker 2 - Beker 3 - Europees - Opmerkingen - Punten En dan met kleurtjes aangeven of de doelstelling bereikt was of niet.
×
×
 • Create New...