Jump to content

Magikarp

Leden
 • Content Count

  37,521
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Magikarp last won the day on July 15

Magikarp had the most liked content!

Community Reputation

129 Excellent

About Magikarp

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/01/1970

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Magikarp

  Feyenoord

  Dit gaat echt helemaal fout met die investeringen.
 2. Magikarp

  Feyenoord

  Even een kleine toevoeging: Fer, Elia en Janmaat reken ik ook goed.
 3. Magikarp

  Brits Voetbal

  Ik ook, maar het ging erom dat er dus wel gewoon werkgevers zijn die er wel wat over (te) zeggen (hebben), en het dus hoogstwaarschijnlijk geen 'onzin' is wat Rossi postte.
 4. Magikarp

  Feyenoord

  Ging het niet om het nemen van (grote) risico's? Daar hebben we nog wel wat dossiers van liggen in het Maasgebouw volgens mij. Begrijp beide kampen wel, maar ergens heb ik het gevoel dat het een soort alles of niets wat die RvC in hun kop heeft. Neig dan meer naar de aanpak van De Jong, een rustig en kalm beleid. Je kan het gat wel willen dichten met Ajax en PSV, maar je bent net een paar jaar gezond en eigenlijk nooit echt een topclub geweest in de moderne voetbalhistorie. Zorg dat je gezond blijft ipv krampachtig probeert aan te haken op basis van emoties en sentiment. Zorg voor stabiliteit buiten het veld, dan komt dat vanzelf ook binnen het veld. Vanuit daar verder. Jeugdopleiding goed renoveren (momenteel ligt er geen enkel goed plan klaar voor welke jeugdspeler dan ook), zodat je niet meer hoeft te teren op Van Persie en Wijnaldum als laatste grote namen. Dáár kun je dan het gat mee dichten, door die jongens goed te begeleiden, te gebruiken in het eerste zodat hun waarde omhoog knalt, en ze dan te verkopen. Misschien dat je dan over 20 jaar weer kunt spreken van een Nederlandse top 3 ipv een top 1.5. Met het nemen van risico's doe je wat ik in FM doe: haast hebben, zelf de grote man willen zijn. Als de RvC Feyenoord als grootste belang ziet doen ze het met verstand, als ze zichzelf als grootste belang zien nemen ze lekker financiële risico's. Dat is vaker goed gegaan hier. Laat ze eerst maar eens goed op papier zetten wat ze precies van plan zijn. Zouden Makaay, De Cler en Hofland nog zin hebben? Als zo'n directeur als De Jong, wat volgens de verhalen (en daar moet ik op af gaan) een hele goede is, dan direct afhaakt, maak ik me toch zorgen om wat ze in gedachten hebben. Vraag me ook af welke man zich daar wel aan durft te wagen met zo'n stellige RvC. Zo'n nieuw stadion is leuk, maar als er geen elftal staat waar mensen voor willen komen is dat 'trouwe legioen' ook snel binnen 2 jaar teruggebracht tot de 39.000 die er nu wekelijks zitten hoor. Dit is mijn uitspraak, en zo zit het.
 5. Magikarp

  Brits Voetbal

  Mij niet. Gebeurt op genoeg plekken. Heb zelf ook baantjes gehad waar mensen tijdelijk andere taken kregen wanneer ze geen representatief voorkomen hadden en niet konden regelen dat het 'niet zichtbaar' was tijdens het werk. https://www.ad.nl/ad-werkt/een-korte-broek-mocht-niet-daarom-heeft-pim-een-rok-aan-naar-z-n-werk~a7482297/ Zelfs dit gebeurt nog. Of het allemaal terecht is valt te betwijfelen (zeker in het voorbeeld van dit artikel), maar het is een normale gang van zaken dat er bepaalde voorschriften zijn. Wel/geen piercings (valt wat te zeggen qua veiligheid), wel/geen gekleurd haar, wel/geen tattoo's. Eigenlijk moet het geen donder uit maken, maar dat doet het nog wel. Als Rossi een meeting heeft over een nieuwe levering van CV-installaties in een nieuwbouwwijk, en hij komt met roze haar en een nek vol eenhoorn-tattoo's aan, zou het best kunnen dat zo'n opdrachtgever hem een stuk minder serieus neemt. Onterecht, het zegt niks over je capaciteiten, maar de kans bestaat. En de werkgever wil dat risico niet nemen. Dus een muts op en een coltrui aan, of je gaat maar lekker in het magazijn lopen. Jij werkt/hebt gewerkt bij een bioscoop, toch? Hadden ze daar geen richtlijnen/voorschriften mbt kapsel, sieraden, etc? Hier een tijdje als distributeur en sales executive van voedselwaren gewerkt en daar werd al moeilijk gedaan om iemand die dr haar in opvallende kleuren had geverfd en de zijkantjes had opgeschoren. Die kon alles verstoppen onder een hoofddeksel of ze stond achter de wasmachine en de vaatwasser te managen.
 6. Magikarp

  Feyenoord

  Maar geen Ruud Vormer
 7. Magikarp

  AFC Ajax

  Zullen we er minstens 7 maanden van maken?
 8. Magikarp

  Feyenoord

  WKVZroadcasting bekt niet zo lekker maar hey whatever floats your boat
 9. Magikarp

  Feyenoord

  Touché. De B staat voor Broadcasting
 10. Magikarp

  Feyenoord

  Zelfs dat lukte hem nog. Ziyech neemt domme beslissingen maar maakt niet zoveel technische fouten, toch? Kut ja Ik hoop het niet, want dan hebben we ook een hoofdtrainer die het niet ziet KNJB! Prima pot zegt ie
 11. Magikarp

  AFC Ajax

  Normaal moet ik altijd wel lachen om dat soort uitspraken maar het lijkt me ditmaal wel een gegeven inderdaad
 12. Magikarp

  Feyenoord

  Zo dit is me een partij slecht he jongens #GioIn En dan kan die Kelly nog wel pas een weekje bij de groep zitten, ik zit me hier mateloos te ergeren aan z'n positionering. De hele tijd gewoon sprinten om maar achter Ericje en Baco te staan En dan maar gebaren alsof het Lorenzo Viotti is. Doe ff normaal en ga voetballen
 13. Magikarp

  Feyenoord

  Haha jammer van die slechte Kelly zeg. @Tomasson Ben benieuwd naar dit middenveld. Met Ayoub was het niet zoveel in ieder geval, denk dat die teveel neigt naar de 6 ook waardoor dat niet zo lekker stond.
×
×
 • Create New...