Spring naar bijdragen

Magikarp

Leden
 • Aantal bijdragen

  36185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

13 Good

Over Magikarp

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Magikarp

  AFC Ajax #53

  Je moet er ook niet te zwaar aan Guus Tillen joh. Uiteindelijk is iedereen nog heel, niemand gewond, alleen een wedstrijdje niet gewonnen. Komen nog genoeg andere wedstrijden aan de komende jaren. Zo'n seizoen is ook maar tijdelijk. Laat gaan. 4-4. Leuke wedstrijd.
 2. Magikarp

  Feyenoord #27

  Over voetballende De Jong-en gesproken wisten jullie dat Frenkie een broer heeft?
 3. Magikarp

  Feyenoord #27

  Dat klopt Marc. Ben inmiddels ook al 6x voor Excelsior geworden maar dan zie je daar zo een doodskop als Koolwijk lopen en dan wordt het toch lastig Overigens ben ik er wel uit. Dirk en Dick. Als ik de reacties op FR12 moet geloven is dat de gouden combinatie.
 4. Magikarp

  Feyenoord #27

  Oh god alsjeblieft geen Maurice Steijn hoor. Wat een tamzak is dat. Dan kijk ik niet meer.
 5. Magikarp

  Eredivisie Topic #23

  Met een meekijkende VAR doet ie dat ook vrij aardig hoor. Wilde eerst zeggen dat het een lafbekje is maar eigenlijk heeft die man stalen kloten hangen. Als je nu nog zulke foute beslissingen durft te nemen ben je een zeer sterke persoonlijkheid.
 6. Magikarp

  Feyenoord #27

  Die uitspraken van die trainer over de rechtsback. Dat kan nét niet, toch? Hou dat lekker intern en wijs geen individu aan in de media. Zeker niet als het probleem op meer vlakken ligt. Altijd achter je spelers staan in de media.
 7. Magikarp

  Feyenoord #27

  Vraag me af hoe je het verzint om met Van Persie op het middenveld te beginnen. Heb je er sowieso 3 die niet meeverdedigen omdat ze het niet willen of kunnen belopen. Berghuis, Jorgensen en Van Persie. Dat kun je je wellicht tegen Emmen of Excelsior (thuis) veroorloven, maar niet uit bij Zwolle. Dan had je wellicht juist eens die eenheidsworst van een Toornstra op moeten stellen. Lekker lopen want die gasten van PEC blijven toch wel gaan in zo een pot
 8. Magikarp

  Feyenoord #27

  Andersom. Maar joh. Die 'grote talenten' pleur je lekker naar Dordt zodat ze """"""""""""""""öp niveau"""""""""""""""" kunnen spelen. Je gaat er toch geen geld in pompen om dan met jongens die het toch nooit gaan halen maar in de Juup te spelen? Die paar die wel toekomst hebben verhuur je en dat Jong gebruik je om spelers van het eerste minuten te laten maken icm eventuele iets minder grote talenten in actie te zien.
 9. Magikarp

  Feyenoord #27

  Nee. En ergens begrijp ik dat ook wel.
 10. Magikarp

  MU Album Top 50 - 2019

  Ik ga eens kijken of ik uberhaupt aan een top 10 kom
 11. Magikarp

  Feyenoord #27

  Alleen dit seizoen niet toch?
 12. Magikarp

  FMusic100 - 2018

  Denk dat je Bon Iver - For Emma, Forever Ago (het album dus) dan ook wel wat zou vinden. Zang is aanwezig en de teksten zijn ook zeker wel 'van belang' (als je het zo wil noemen), maar tegelijkertijd is de manier waarop hij zn stem gebruikt een extra instrument dat het plaatje completeert. Al is dat wel allemaal een flink stuk rustiger wat je dan misschien weer net niet ligt. Denk dat Team dan het dichtstbij komt voor je. En die is dan net weer volledig instrumentaal
 13. Magikarp

  FMusic100 - 2018

  Vast wel, heb hem nu in ieder geval aan staan. Hoor en begrijp de aantrekkingskracht wel, het is ook gewoon goed, maar mij persoonlijk doet het niks. Staat nu, zonder dat ik het eigenlijk door had, op shuffle en Illgresi vind ik dan wel lekker moet ik zeggen. Teksten zijn voor mij vaak wel belangrijk om echt geraakt te worden (op uitzonderingen na) en hier versta ik geen tyfus van maar desondanks pakt ie me wel. Misschien toch maar eens wat meer van gaan luisteren als er meer van dit tussen zit. 2019. Jaar van de verandering. Nieuwe dingen.
 14. Magikarp

  FMusic100 - 2018

  Sigur Ros heb ik een paar keer geprobeerd maar daar kan ik dus echt helemaal niks mee
 15. Magikarp

  FIFA 19

  Stond het in de patchnotes? Want die zijn er alleen om aan te geven welke fouten ze wél hebben ontdekt. Betekent verder niet dat er wat aan gedaan is.
×