Jump to content

Magikarp

Leden
 • Content Count

  37,371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Magikarp last won the day on March 22

Magikarp had the most liked content!

Community Reputation

80 Excellent

About Magikarp

 • Rank
  Manager
 • Birthday 01/01/1970

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Magikarp

  Feyenoord

  ja, maar dat zag ik meer als ongelukkig.
 2. Magikarp

  Feyenoord

  Verdedigen 3.0 dit. Jammer dat de aanvaller het niet begrijpt.
 3. Magikarp

  Nederlands Elftal

  Het 'probleem' ligt hem meer bij de overheid die moet bepalen of iets een dag van nationale rouw is. Lijkt ook enigszins krom rondom de UEFA, maar neem aan dat die ook uitgaan van de overheid van het land.
 4. Magikarp

  [PS4] Profclubs

  Nouja Engels is het bijna niet meer te noemen. Van beide kanten niet
 5. Magikarp

  Feyenoord

  Basis kun je toch pas leggen zonder schulden? Vind dat een prima basis hoor, om schuldvrij te zijn
 6. Zal het eens gaan bekijken. Kan heel moeilijk series kijken in m'n eentje, maar 25 minuten moet te doen zijn
 7. Magikarp

  Feyenoord

  Ik ga dit niet eens lezen man Zag wel in een flits dat je weer leuk wilde doen en Jorgensen op een correcte manier wilde schrijven maar dan moet je die ö toch echt achterwege gaan laten amigo satire
 8. Ik kan er niks over vinden. Heb jij een ander pdfje? Dit is de officiele van de KNVB, ben wel benieuwd naar een uitgebreidere als die er dan is. edit: goeiemorgen, zal nog eens om 0530 naar mn nest gaan. Staat er letterlijk onder. STRAFSCHOP. Maar dan heb jij dus dezelfde reglementen voor je, en vraag ik me nog af waar jij uit concludeert dat de scheids anders af moet fluiten. Situatie alle appels = fruit, alle fruit /=/ appel
 9. Magikarp

  AFC Ajax

  Bij AZ wel ja.
 10. Magikarp

  AFC Ajax

  Nope. Gewoon offdays. Heeft NIKS met een mentaal aspect te maken als je daarop doelt want dat is helemaal geen kwaliteit. Ook geen factor waarop wedstrijden worden beslist. Is puur een willekeurigheid, die statistisch gezien over 100 jaar gelijk te trekken is. Geen idee wat je anders wil insinueren dus hou je maar weer heel gauw koest en laat de verstandige mannen over voetbal praten. Daar hebben we er maar 1 van hier. Kom er maar in.
 11. Magikarp

  AFC Ajax

  Hier wordt een punt gemaakt denk ik.
 12. Magikarp

  Feyenoord

  Botteghin, Van der Heijden, Larsson, Ayoub, Clasie. 'Gefaald'. Botteghin en Arie waren het centrum van de kampioensploeg (wat niet alleen aan Dirkje, Elia en Berghuis is toe te schrijven, na Ajax en PSV de minste goals tegen (25)). Larsson kan heel goed voetballen. Laatste maanden steeds beter, af en toe nog wat gekke dingen, maar de kansen die die jongen creëert, smullen hoor. Is wel de vraag of je dat vaker mag verwachten van een speler van Feyenoord. Maar gezien het gebral vanuit andere kampen over dat het toch allemaal matig is en het geen topclub meer is, denk ik dat dit prima is Ayoub is slachtoffer van een laf trainertje. Wel zo'n typische zondagavond 19.00 aankoop, maar hij deed het goed bij Utrecht. En behalve struikelen over z'n eigen poten zie ik hem weinig gekke dingen doen (voor zover de trainer hem durft te laten spelen want omg we mogen alleen Larsson en Toornstra wisselen dus ff kijken hoe we dat gaan doen) Elia, Toornstra sowieso ook van hem toch?
 13. Tja ik zie daar een paar gasten in een rood wit shirt staan waarvan ik me ook afvraag of ze contact met het ISS proberen te zoeken. Arietje gaat, begrijpelijk, uit van een bal op Isak. Kwalijk dat Arie dat op moet vangen want onze grote vriend Haps staat daar een beetje te kijken en te sjokken. Dan is er niemand die de plek van Arie overneemt en dan heeft die vent dus een vrije schietkans (De Ton Vil staat er maar die loopt alleen als ie zelf de bal kwijt is geraakt óf als hij een medespeler in de weg kan lopen). En dan tel ik er nog 3 die lucht staan te dekken. Vermeer staat verder natuurlijk ook helemaal verkeerd, maar is echt niet de enige.
×
×
 • Create New...