Jump to content

Magikarp

Leden
 • Content Count

  38,845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56

Magikarp last won the day on October 30

Magikarp had the most liked content!

Community Reputation

544 Excellent

1 Follower

About Magikarp

 • Rank
  oIÉ oIÉ oIÉ wat slecht
 • Birthday 01/01/1970

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Magikarp

  Nederlands Elftal

  Oh is dat de truc? Gewoon maandenlang doorgaan en dan is het daarna een leuk berichtje ipv een ban voor een week om helemaal niks. Even door de zure appel heen bijten dus, genoteerd. Wel benieuwd naar Berghuis. Keepertje van Noord Ierland zal zich wel gedeisd moeten houden anders krijgt ie een paar corrigerende tikken van De Steef.
 2. Magikarp

  FIFA20

  Utrecht? Zal Pieter wel zijn dus. Hier een beetje doen alsof ie er zo ver boven staat maar dat zijn vaak de ergste gevallen.
 3. Is het niet zo dan? Beetje onnodig rondjes rijden
 4. Hoop het niet. Zeer slecht voor het milieu dit allemaal. Afschaffen die handel.
 5. Lekker toch. Wel matig gefilmd, had wel wat meer van de omgeving willen zien want het leek me inderdaad mooi rustig en ongerept. Intussen zitten wij te stinken in een Vinexwijk en op MU te snuffelen en ( @007mark en ik dan) een beetje bij derderangs kutwedstrijdjes te kijken met -12 en te doen alsof we het zo naar ons zin hebben
 6. Magikarp

  FIFA20

  - verkeerd topic
 7. Ook daar moet je het voor kunnen inderdaad.
 8. Daar moet je het voor kunnen inderdaad.
 9. Ground War dat is echt pure chaos. Heb daar 1 map van gespeeld en vond dat een kopie van Battlefield. Wel leuke afwisseling.
 10. Inherent aan de gameplay. Basic, dus stuk trager en ook deels een stuk tactischer. Ook vanwege het design van de maps. Meer nadenken, minder dom knallen. Niet heel veel anders dan MW2 (dacht ik dat het wat) waarbij ik lekker met een MK-14 in een gebouw ging zitten met een claymore bij beide ingangen en 2 man die de ramen coverden. Komt u maar.
 11. Magikarp

  Feyenoord

  Nu pleuren ze die 3 er wel uit. maar hoe zit het met die assistent van Stam? Die Bakatti ofzo
 12. Magikarp

  Feyenoord

  “De technische staf zag bijvoorbeeld tot zijn afgrijzen een speler op het trainingsveld weigeren aanwijzingen te vertalen voor de Argentijn Marcos Senesi, die de Nederlandse en Engelse taal nog niet machtig is.” Kan me dit niet voorstellen he. Wie zou dat geweest moeten zijn? Ericje? Tapia?
 13. Magikarp

  Feyenoord

  Dit is een gecoordineerde grap van jullie toch John de Wolf. Niks laten zien. Typische naam weer want ‘Feyenoord verleden’. ‘Weet wat er nodig is’. Donderstraal op er is 1x iemand geweest die wist wat er nodig was en dat was Ronald Koeman. En nou moet ik die bingo weer aan gaan passen ook “ De club kijkt naar nieuwe mogelijkheden rondom de drie assistent-trainers binnen de club.” Dit gaat ook weer mis natuurlijk.
×
×
 • Create New...