Jump to content

fm-helden

Leden
 • Posts

  6,960
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fm-helden

 1. Rick-Paul op 1 Jamie op 2 Sarah op 3
 2. Wat een game. Veruit de beste die ik ooit gespeeld heb. De storyline trok me enorm aan en de traagheid van het spel in combinatie met alle sidequests die je kunt doen maakt het voor mij een complete free-roam game. Ook leuk dat veel van die sidequests en keuzes in missies je honor-ratingbeoordelen. Uiteindelijk van wolf naar hert gegaan ergens in de laatste missies van chapter 6.
 3. Afgelopen weken weer begonnen voor het nieuwe seizoen, alleen vorige week was het veels te warm. Wel in 2 weken tijd van 22 minuten op de 4km naar 20 minuten op de 5km. Nieuwe seizoen mag komen. Zondag 1e training :*)
 4. [quote name='Magikarp']Die raakt niet meer (top)fit. En @fm-helden , dat is dus niet de definitie van topfit.[/QUOTE] Die man is sinds hij United kampioen heeft gemaakt nooit meer topfit geweest.
 5. Ja precies, Van Persie!! Want dan kun je na 23 minuten alsnog een nattige defensieve middenvelder inbrengen.:-D
 6. Ja man, kreeg laatst bericht dat ik helaas niet geselecteerd ben. Zat wel in de laatste ronde, maar er zijn andere selectiekeuzes gemaakt. Zuur hoor..
 7. fm-helden

  Fortnite

  Nou, ik denk dat deze toch snel meegenomen gaan worden. Aangezien je in 'no time' een high ground te pakken hebt (ietswat in duels een van de meest belangrijke dingen is. Althans zo laat het filmpje het zien, maar hoe het in werkelijkheid gaat moet natuurlijk nog blijken.
 8. fm-helden

  Fortnite

  Filmpje op facebook gezien dat je in de update nu een 'bom' kan looten die meteen een hele building bouwt. Echt zo triest.
 9. fm-helden

  Fortnite

  Timmie kan ook 20-mei geboren zijn :p...
 10. Zoutelande ja. Een of ander gammel strandhuis..
 11. Geen idee, eerste ronde was via email, daarna moest je als je gegevens invullen en daarna een filmpje van 1 minuut achter laten. Nu krijg ik telefonisch iets te horen dus het lijkt mij dat ze niet 250 mensen gaan opbellen.
 12. Had al een voorgevoel dat hier een topic voor zou zijn. Na de laatste aflevering in 2017 mezelf maar aangemeld om mee te doen. Na 3 rondes heb ik vorige week donderdag een castingsdag bij Endemol gehad en uiteindelijk een pitch moeten doen voor de Avro. Ergens half april krijg ik de uitslag :p..
 13. fm-helden

  Fortnite

  Nieuwe ‘points of interests’ en de nieuwe stad ziet er wel goed uit.
 14. fm-helden

  Fortnite

  Wie kan er morgenavond tussen 18:00 en 21:00. Lijkt me wel een keer lachen om in een Squad te doen.
 15. fm-helden

  Fortnite

  Helaas, geen tijd
 16. fm-helden

  Brits voetbal

  En wat voor een. Absurt
 17. fm-helden

  FIFA Weekend League

  Begin dit weekend tijd dus ik dacht: ik ga me even plaatsen voor de zekerheid. 2e pot 84e minuut 0-0. Ik krijg een penalty, hij drukt op pauze en dan verlies ik de verbinding met EA-servers. Okeuj, laat maar zitten die handel. #backtofortnite
 18. fm-helden

  FIFA Weekend League

  Misschien is je verwachting veranderd? Ik vind dat er zat toffe games zijn.
 19. fm-helden

  Fortnite

  Wanneer spelen jullie meestal? Ik vooral 's avonds, maar heb wel interesse.
 20. fm-helden

  Fortnite

  Ja of mijn pleegkind..
 21. fm-helden

  Fortnite

  [quote name='Kokkie'] Is idd een stukje rustgevender nu. Voor beide partijen het beste :O @fm-helden speelt het volgens mij 24 uur per dag ? [/QUOTE] Nee ik werk gewoon overdag.
 22. fm-helden

  Fortnite

  Goh die 50vs50 mode. Laatste pot die ik speelde was ik als laatste over tegen 27 van de tegenstander. Gelukkig was het helemaal rechtsboven in dat bos met dat doolhofje. Ik met hout een looppad over het bos gemaakt en boven in een boom gaan zitten. Looppad gesneuveld en lekker wachten. Minstens 10 gasten gingen dood doordat ze buiten de cirkel gingen zoeken xD. Uiteindelijk bliezen ze alle bomen op en was ik alsnog de sjaak.
 23. fm-helden

  FIFA Weekend League

  Afgelopen week de hele week vrij geweest maar heb FIFA amper aangeraakt. Beetje Divisions gespeeld maar Fortnite is 10x leuker.
×
×
 • Create New...