Jump to content

fm-helden

Leden
 • Posts

  6,960
 • Joined

 • Last visited

About fm-helden

 • Birthday 09/26/1992

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fm-helden's Achievements

11

Reputation

 1. Rick-Paul op 1 Jamie op 2 Sarah op 3
 2. Wat een game. Veruit de beste die ik ooit gespeeld heb. De storyline trok me enorm aan en de traagheid van het spel in combinatie met alle sidequests die je kunt doen maakt het voor mij een complete free-roam game. Ook leuk dat veel van die sidequests en keuzes in missies je honor-ratingbeoordelen. Uiteindelijk van wolf naar hert gegaan ergens in de laatste missies van chapter 6.
 3. Afgelopen weken weer begonnen voor het nieuwe seizoen, alleen vorige week was het veels te warm. Wel in 2 weken tijd van 22 minuten op de 4km naar 20 minuten op de 5km. Nieuwe seizoen mag komen. Zondag 1e training :*)
 4. [quote name='Magikarp']Die raakt niet meer (top)fit. En @fm-helden , dat is dus niet de definitie van topfit.[/QUOTE] Die man is sinds hij United kampioen heeft gemaakt nooit meer topfit geweest.
 5. Ja precies, Van Persie!! Want dan kun je na 23 minuten alsnog een nattige defensieve middenvelder inbrengen.:-D
 6. Ja man, kreeg laatst bericht dat ik helaas niet geselecteerd ben. Zat wel in de laatste ronde, maar er zijn andere selectiekeuzes gemaakt. Zuur hoor..
 7. fm-helden

  Fortnite

  Nou, ik denk dat deze toch snel meegenomen gaan worden. Aangezien je in 'no time' een high ground te pakken hebt (ietswat in duels een van de meest belangrijke dingen is. Althans zo laat het filmpje het zien, maar hoe het in werkelijkheid gaat moet natuurlijk nog blijken.
 8. fm-helden

  Fortnite

  Filmpje op facebook gezien dat je in de update nu een 'bom' kan looten die meteen een hele building bouwt. Echt zo triest.
 9. fm-helden

  Fortnite

  Timmie kan ook 20-mei geboren zijn :p...
 10. Zoutelande ja. Een of ander gammel strandhuis..
 11. Geen idee, eerste ronde was via email, daarna moest je als je gegevens invullen en daarna een filmpje van 1 minuut achter laten. Nu krijg ik telefonisch iets te horen dus het lijkt mij dat ze niet 250 mensen gaan opbellen.
 12. Had al een voorgevoel dat hier een topic voor zou zijn. Na de laatste aflevering in 2017 mezelf maar aangemeld om mee te doen. Na 3 rondes heb ik vorige week donderdag een castingsdag bij Endemol gehad en uiteindelijk een pitch moeten doen voor de Avro. Ergens half april krijg ik de uitslag :p..
 13. fm-helden

  Fortnite

  Nieuwe ‘points of interests’ en de nieuwe stad ziet er wel goed uit.
×
×
 • Create New...